Vacante Japonia

Eturia, impreuna cu Razvan Pascu, te invita intr-o vacanta inedita in doua dintre cele mai renumite destinatii turistice ale Asiei: Coreea de Sud si Japonia, doua tari fascinante in care modernismul si tehnologia se impletesc in mod firesc si armonios cu traditiile si mostenirea culturala autentica. Mai intai vei calatori spre Coreea de Sud, unde vei explora metropola Busan, orasul Gyeongju cu numeroasele sale monumente istorice de patrimoniu dar si dinamicul Seul. Urmeaza apoi vizita in Tara Soarelui Rasare, Japonia, prilej cu care vei putea admira cele mai importante atractii turistice ale oraselor Kyoto, Tokyo si Hakone si vei avea ocazia sa vezi unul dintre faimoasele simbolurile nipone, si anume Muntele Fuji.

Locuri disponibile: 3
PARTAJ CONFIRMAT: Domn
tip vacanta: Grupuri cu insotitor » Circuit de grup multi-tari
Data plecare:
14 zile / 12 nopti
15 Mese incluse

12 Mic dejun, 1 Pranz, 2 Cina

2 tari

Coreea de Sud, Japonia

Seul, Gyeongju, Busan, Osaka, Kyoto, Nara, Hakone, Tokyo

9 atractii de top

Seul, Gyeongju, Busan, Osaka, Nara, Kyoto, Hakone, Muntele Fuji, Tokyo

Razvan Pascu

Tour leader

031.9998

Discover Coreea de Sud & Japonia 14 zile - septembrie 2019 - cu Razvan Pascu

Itinerar

ziua 1 Plecare Din Bucuresti

Te vei intalni cu insotitorul de grup pe aeroportul Henri Coanda din Bucuresti si te vei imbarca pentru zborul international.

 

INCLUS

 • Insotitor de grup
ziua 2 Sosire In Seul

La sosirea pe aeroportul din Seul, vei fi transferat la hotel.

 

INCLUS

 • Bilet de avion pentru zbor international Bucuresti - Seul - Bucuresti;
 • Transfer aeroport - hotel Seul

Sosire in SEUL
Sosire in SEUL

mese Cina
ziua 3 Seul

Vei face un tur de oras al capitalei sud-coreene si vei vizita principalele sale atractii turistice. Prima oprire va fi in impresionanta piata Gwanghwamun unde vei vedea statuile Amiralului Yi si a regelui Sejong. La 1 august 2009, a fost inaugurata noua piata Gwanghwamun ce se deschide armonios catre Palatul Gyeongbok. Piata care taie strada Sejong-ro, poarta numele Portii Gwanghwamun, ce este nu doar intrarea principala in palat, dar si un simbol al indelungatei istorii a Seulului.
Dupa ce vei explora piata Gwangjang, vei vizita Palatul Gyeongbok, centrul de putere in timpul Dinastiei Joseon (1392-1910).
Vei continua vizita cu Strada Insadong, unde vei descoperi numeroase magazine de suveniruri si galerii de arta.
Vei avea parte de o experienta inedita: un show culinar Nanta, ce imbina momentele amuzante cu cele de tehnica si arta culinara.

 

INCLUS

 • Tur de oras Seul
 • Cina si show Nanta Seul

SEUL
SEUL

mese Mic dejun
ziua 4 Seul

Ziua de astazi este la dispozitie pentru a vizita orasul Seul pe cont propriu. iti recomandam o vizita la Piata Namdaemoon, la Muzeul Satului Corean Yongin sau la Fortareata Hwaseong (Suwon). Optional poti face o excursie in Zona Demilitarizata  (DMZ), la granita dintre Coreea de Nord si Coreea de Sud.

 

mese Mic dejun
ziua 5 Seul - Daegu - Gyeongju

Vei fi transferat catre gara din Seul de unde vei lua trenul de mare viteza timp de 2 ore catre Daegu. In continuare vei fi transferat catre Gyeongju, unde te vei caza la hotelul mentionat.

 

INCLUS

 • Transfer Seul - Daegu - Gyeongju

SEUL - DAEGU - GYEONGJU
SEUL - DAEGU - GYEONGJU

mese Mic dejun
ziua 6 Gyeongju

Vei face un tur al orasului Gyeongju, vizitand principalele atractii. Vei incepe cu Templul Bulgugksa, construit  in secolul al VIII-lea, pe pantele Muntelui Tohamsan de catre dinastia Silla. Templul budist Bulgugsa este impartit in trei zone: Birojeon (Sala Vairocana Buddha), Daeungjeon (Sala Marei Ilumininari) si Geungnakjeon (Sala Beatitudinii Supreme). Seokguram si Templul Bulguksa surprind esenta culturii coreene budiste, fiind primele monumente din Coreea inscrise in patrimoniul UNESCO.
Mai apoi vei merge sa vizitezi grota Seokguram de pe Muntele Tohamsan, unul dintre muntii sacri ai Coreei de Sud. Descoperita de catre un postas care s-a adapostit de ploaie in drum spre oras, Seokguram este o grota artificiala sapata in granit alb. Aceasta cuprinde o anticamera, un coridor si o sala principala, unde se afla o statuie monumentala, de 3,5m, a lui Buddha Sakyamuni privind catre mare, inconjurata de reprezentari de deva, bodhisattva, gardieni divini si de cei 10 discipoli, sculptate in relief pe pereti din jur. Aceste statui sunt considerate a fi capodopere ale artei budiste din Asia de Est si sunt monumente protejate UNESCO.
Vei vizita in continuare Muzeul de Etnografie Gyeongju unde vei afla mai multe despre cultura si traditiile locale prin intermediul exponatelor sale: diferite opere de arta, artefacte gasite in interiorul mormintelor, bijuterii de aur, obiecte de uz casnic.
La final te vei plimba prin Parcul Tumuli, ce gazduieste mormintele regale datand din perioada Dinastiei Silla. Numeroasele artefactele gasite in aceste morminte arata un remarcabil progres tehnologic si cultural al aceastei perioade.

 

INCLUS

 • Tur de oras Gyeongju

mese Mic dejun
ziua 7 Gyeongju - Busan

Vei vizita satul traditional Yangdong, inscris in lista Patrimoniului UNESCO, un sat traditional perfect conservat, reprezentativ pentru aristocratia coreana din timpul Dinastiei Joseon (sec al XIV-lea).

Vei calatori spre Busan, oras aflat la 300 km de Gyeongju.
Vei face un tur de jumatate de zi in Busan. De pe impresionantul Pod Gwangalli, unul dintre cele mai mari poduri din lume, vei admira faleza orasului Busan dupa care vei vizita templul Haedong Yonggung. Acesta este un templu buddhist construit in 1376 in timpul Dinastiei Goryeo si este unul dintre putinele temple coreene situate pe malul marii. Templul a fost distrus de japonezi in secolului al XVI-lea si reconstruit in anul 1930.
Te vei plimba in zona numita The Bay 101 yacht club, o faleza foarte animata unde vei putea admira luminile orasului.

 

INCLUS

 • Vizita satul Yangdong
 • Transfer Gyeongju - Busan
 • Tur de oras Busan

GYEONGJU - BUSAN
GYEONGJU - BUSAN

mese Mic dejun
ziua 8 Busan, Coreea De Sud - Osaka, Japonia

Vei fi transferat la aeroportul din Busan.
Zbor international Busan - Osaka.
 
La sosirea pe aeroport vei fi intampinat de reprezentantul nostru local si ti se va asigura transferul la hotelul din Osaka.
Vei vizita Umeda Sky Building; cele doua cladiri cu inaltimea de 170 de metri, sunt unite la nivelele 39 si 40 printr-o platforma suspendata, care ofera o priveliste panoramica asupra orasului.

 

INCLUS

 • Transfer hotel - aeroport Busan
 • Bilet de avion pentru zbor international Busan - Osaka;
 • Transfer aeroport - hotel Osaka
 • Vizita Umeda Sky Building

BUSAN, Coreea de Sud - OSAKA, Japonia
BUSAN, Coreea de Sud - OSAKA, Japonia

mese Mic dejun
ziua 9 Osaka - Nara - Kyoto

Vei fi transferat in Nara.
Vei vizita Sanctuarul Kasuga ce a apartinut familiei Fujiwara, celebru pentru felinarele sale din piatra si bronz.
Din Nara vei fi transferat la Kyoto.

 

INCLUS

 • Transfer Osaka - Nara
 • Vizita Kasuga Taisha
 • Transfer Nara - Kyoto

OSAKA - NARA - KYOTO
OSAKA - NARA - KYOTO

mese Mic dejun, Pranz
ziua 10 Kyoto

Vei pleca intr-un un tur de oras pentru a descoperi Kyoto, capitala culturii traditionale si scena a numeroase evenimente importante care au schimbat istoria Japoniei.
Vei vizita Templul Kinkaku-ji (Templul Pavilionului de Aur), fosta resedinta a shogunului Ashikaga Yoshimitsu.
Vei participa la o ceremonie de servire si degustare a ceaiului, un ritual influentat de budismul Zen. Ceremonialul este condus de catre o persoana initiata. Scopul ceremoniei este sa induca armonie si sa indemne la meditatie.
Vei vizita Templul Kiyomizu-dera (Templul Apei Pure), unul dintre cei 21 de finalisti in competitia celor sapte noi minuni ale lumii. Edificiul este situat la poalele dealului impadurit de la Higashiyama si ofera privelisti uimitoare asupra orasului. Templul, listat in patrimoniul mondial UNESCO, a fost fondat in perioada timpurie Heian, in 778, dar cladirile sale actuale au fost construite in 1633. Desi initial afiliat vechii secte Hosso, astazi este in proprietatea sectei Kitahosso. Prin traditie se crede ca celui care supravietuieste saltului de pe veranda templului aflata la 13 metri inaltime i se vor indeplini dorintele. Sub sala principala a templului se afla cascada Otowa, vestita pentru calitatiile sale purificatoare, cel mai sacru loc al orasului dar si cel mai aglomerat.
Vei face o plimbare in Districtul Higashiyama, care incanta prin multitudinea de magazine de suveniruri.
Vei vizita cartierul Gion, renumitul district al ghesielor din Kyoto, locul unde se petrece actiunea romanului lui Arthur Golden - Memoriile unei Gheise. Cea mai populara zona a districtului este strada Hanami-koji unde frumoase case Machiya functioneaza ca restaurante, care servesc Ryori - cina kaiseki in stil Kyoto. Intercalate printre restaurante sunt si o serie de ochaya (ceainarii exclusiviste), unde atmosfera este intretinuta de maiko si geiko.

 

INCLUS

 • Tur de oras Kyoto
 • Vizita Templul Kinkaku-ji
 • Vizita Templul Kiyomizu-dera Kyoto
 • Vizita Cartierul Higashiyama
 • Vizita Cartierul Gion Kyoto

mese Mic dejun
ziua 11 Kyoto - Hakone

Vei fi transferat catre gara Kyoto pentru a lua trenul catre Hakone. Vei fi transferat apoi de la Kyoto la Hakone cu trenul rapid, Shinkansen Hikari. La sosirea in gara din Hakone vei fi transferat la hotel.

 

INCLUS

 • Transfer cu trenul Kyoto - Hakone

KYOTO - HAKONE
KYOTO - HAKONE

mese Mic dejun, Cina
ziua 12 Hakone - Muntele Fuji - Tokyo

Vei vizita Centrul turistic al Muntelui Fuji, creat special pentru turistii care ajung sa viziteze Muntele Fuji si cele Cinci Lacuri de la poalele muntelui. La primul etaj se gaseste un muzeu cu exponate si unde poti viziona un film in care este explicata formarea Muntelui Fuji, precum si istoria sa culturala. La etajul superior se afla un restaurant cochet cu punte de observare catre acest munte considerat sacru.Din Hakone vei fi transferat catre Tokyo.

 

INCLUS

 • Vizita Centrul turistic Muntele Fuji
 • Transfer Hakone - Tokyo

HAKONE - MUNTELE FUJI - TOKYO
HAKONE - MUNTELE FUJI - TOKYO

mese Mic dejun
ziua 13 Tokyo

Astazi vei face un tur al orasului Tokyo.
Vei face o vizita in Piata de peste Tsukiji, recunoscuta ca fiind una din cele mai mari piete de peste din lume, manipuland peste 2.000 de tone de produse marine pe zi. Piata este impartita in doua zone: cea interioara, unde se afla piata angro, unde pestele este procesat si cea exterioara, locul unde se gasesc restaurante, produse de vanzare - peste si fructe de mare, unelte si articole de pescuit. Turistii vin dimineata aici in numar mare, savurand spectacolul, atmosfera vibranta si freamatul matinal continuu.
Vei vizita faimosul Turn Tokyo, situat in Parcul Shiba din zona Minato.
Vei face o plimbare pe jos pe bulevardul Omotesando, Champs-Elysee-ul orasului, strajuit de o multitudine de boutique-uri elegante ale designerilor celebrii si de cafenele cu aer parizian si de asemenea vei ajunge si in Harajuku, paradisul impatimitilor modei.
Vei ajuge in centrul orasului vechi, Asakusa, unde vei vizita Templul Asakusa Kannon, numit si Senso-ji, cel mai vechi templu budist din Tokyo. Intrarea se face prin Poarta Kaminarimon (Poarta Tunetului), simbolul Asakusa. Aici se pot achizitiona diverse suveniruri traditionale din galeria Nakamise Shopping Arcade.Vei participa la un workshop inedit, unde vei invata sa faceti replici pentru diferite sortimente de mancare, folosind ceara sau plastic. Aceasta cultura dateaza din anii 1920, cand japonezii au realizat ca pot folosi ceara pentru a crea mostre culinare. Astazi aceste mostre sunt afisate in toate vitrinele restaurantelor japoneze, cu scopul de a prezenta un anume fel de mancare si faciliteaza extraordinar de mult comunicarea intre restaurant si clientii sai, meniurile fiind aproape inutile. Aceasta va fi o alta experienta unica a acestei excursii, adaugata din expertiza noastra si a lui Razvan Pascu pe aceasta destinatie.

 

INCLUS

 • Tur de oras Tokyo
 • Vizita Piata de peste Tsukiji
 • Vizita Turnul Tokyo
 • Vizita Omotesando Tokyo
 • Vizita Templul Asakusa Kannon Senso-ji

TOKYO
TOKYO

mese Mic dejun
ziua 14 Plecare Din Tokyo

Vei fi transferat la aeroportul din Tokyo.

 

INCLUS

 • Transfer hotel - aeroport Tokyo

mese Mic dejun
8 locatii vizitate


Seul,
Gyeongju,
Busan,
Osaka,
Kyoto,
Nara,
Hakone,
Tokyo

orar de zbor

flight schedule

✈ Plecare Bucuresti 22.09.2019 ora 14:55; Sosire Paris 22/09/2019 ora 17:05; Air France; durata 3h 10m ✈ Plecare Paris 22.09.2019 ora 18:45; Sosire Seoul 23/09/2019 ora 12:25; Air France; durata 10h 40m ✈ Plecare Busan 29.09.2019 ora 08:35; Sosire Osaka 29/09/2019 ora 10:05; Korean Air Lines Co. Ltd.; durata 1h 30m ✈ Plecare Tokyo 05.10.2019 ora 10:35; Sosire Paris 05/10/2019 ora 16:10; Air France; durata 12h 35m ✈ Plecare Paris 05.10.2019 ora 19:20; Sosire Bucuresti 05/10/2019 ora 23:10; Air France; durata 2h 50m.

tariful include

i

Zbor de linie

Check-in online

Taxe de aeroport

i

Cazari selectionate

Mese conform itinerar

i

Transferuri in regim privat

Vizita atractiilor locale

Taxe acces obiective

Tour leader Razvan Pascu

Ghizi locali

Bacsis ghizi si soferi

Brosura despre destinatie

Sfaturi de calatorie

Serviciu urgente 24/7

Asigurare medicala

Asigurare Storno

Sfaturi Japonia

Japan tips

La ce sa te astepti in Japonia
 • Japonia este o tara scumpa pentru turisti, dar nu cu mult, daca raportam la tarile Europei de Vest. Totusi, poate fi mai putin costisitoare daca sunteti atenti cu cheltuielile. Si puteti fi siguri ca intotdeauna in schimbul banilor cheltuiti veti obtine o calitate ridicata a produselor si serviciilor. Nu sunt multe locuri in lume care sa aiba o astfel de o cultura unica, fascinanta si in acelasi timp sa fie o tara dezvoltata. Oamenii sunt extraordinar de politicosi, trenurile sunt confortabile si intotdeauna sosesc la timp, cazarea este de un standard ridicat, iar mancarea este delicioasa. In acelasi timp Japonia a fost pentru mult timp pe primul loc in topul tarilor cu cea mai mica rata a criminalitatii. Chiar si orasele mari precum Tokyo si Osaka sunt extrem de sigure. Nu numai ca infractiunile impotriva turistilor sunt practic nemaiauzite, dar chiar si lucrurile personale lasate accidental in tren sau taxi, pe banca unui parc, sau in restaurante sunt, in general, predate de gasitor la postul local de politie.
Viza
 • Cetatenii romani, posesori ai unui pasaport simplu/simplu electronic, pot intra si ramane pe teritoriul Japoniei, fara viza, pentru o perioada care sa nu depaseasca 90 de zile într-un interval de 6 luni de la data primei deplasari.
  In situatia in care cetateanul roman care intra in arhipelag detine o viza de lunga sedere sau permis de resedinta, cerinta este ca pasaportul sa fie valabil la momentul intrarii.
  Pentru cetatenii care doar tranziteaza arhipelagul, pasaportul trebuie sa fie valabil la momentul efectuarii tranzitului.

Nume: Japonia

Capitala: Tokyo

Asezare: Stat insular in estul Asiei, arhipelag intre Oceanul Pacific si Marea Japoniei, pozitionat la est de Peninsula Coreea

Moneda: Yen - JPY

Fus orar: UTC +9

Sfaturi Coreea de Sud

Korea tips

Viza
 • Cetatenii romani nu au nevoie de viza de intrare in Republica Coreea, pentru calatorii in scop de turism, vizita, afaceri, activitati sportive care nu depasesc 90 de zile.

Nume: Republica Coreea

Capitala: Seoul

Asezare: Stat in sudul Peninsulei Coreea, avand vecini Coreea de Nord, Marea Galbena si Marea Japoniei

Moneda: Won - KRW

Fus orar: UTC +9

together for excellent journeys

Impresii Hong Kong, Coreea de Sud & Japonia - Septembrie 2019 Maria

Agentia Eturia ne-a oferit (la cererea noastra), un traseu personalizat in trei...

Impresii Hong Kong, Coreea de Sud & Japonia - Septembrie 2019
Capturand apusul coreean si rasaritul japonez de pe punte - iunie Denisa Kelly

Ce inseamna o calatorie in Japonia? Dar in Coreea de Sud? Cum suna o calatorie...

Capturand apusul coreean si rasaritul japonez de pe punte - iunie
Impresii China & Japonia - Mai 2019 Violeta

Locurile sunt minunate. Programul a fost foarte bine conceput si pus la punct....

Impresii China & Japonia - Mai 2019
Impresii Japonia - mai 2019
Impresii Japonia - mai 2019 Vasile

Ne-am intors cu bine din excursia in Japonia. Excursia a decurs in conditii...

Asia la superlativ: China si Japonia - partea a II-a
Asia la superlativ: China si Japonia - partea a II-a Sabrina Stasencu

In 2018 am fost pentru a doua oara in China si pentru prima oara in Japonia. La...

Impresii China & Japonia - Mai 2019
Impresii China & Japonia - Mai 2019 Gavrila

Gavrila ne-a trimis cateva fotografii din vacanta petrecuta in China si Japonia....

de ce sa alegi eturia?

Servicii de calitate

 • Consultantii nostrii sunt specializati pe regiuni geografice pe care le viziteaza inainte ca sa-ti poata oferi cele mai bune recomandari.
 • Primesti ghiduri si sfaturi de calatorie in romana, iar in excursiile de grup beneficiezi de asistenta in limba romana de la un ghid specializat
 • Recomandat de  Recomandat Up Your Service    si Ron Kaufman, lider global in construirea culturii serviciilor superioare.

Tarife competitive fara costuri ascunse

 • Raport excelent calitate/pret, garantat datorita parteneriatelor semnate cu 160 tour operatori locali si 322 hoteluri de renume din lumea intreaga
 • Tariful vacantei include toate costurile: taxele de aeroport, intrarile la obiective, circuitele de grup includ tipsurile care se dau la fata locului si asigurarea complexa de calatorie

In siguranta, 100%

 • Suport 24/7 pentru turistii in vacanta
 • Din 2007 avem 22.181 clienti multumiti 98% dintre clientii nostrii ar recomanda prietenilor serviciile Eturia
 • Eturia este membru Eturia membru ANAT

eturia awards

Eturia membru ANAT
Premii Eturia
Premii Eturia
Premii Eturia