Europa

Paste 2021 - Circuit de grup - Classic Portugalia, 8 zile Grup cu insotitor Eturia

8 zile / 7 nopti
1330 € / pers.
Vei vizita Porto, Aveiro, Coimbra, Batalha, Alcobaca, Fatima, Obidos, Sintra, Estoril, Lisabona, Braga, Nazare, Cascais

Incepand de la:

1330 € / pers.
Vezi tarife
8 zile

Durata vacanta

1 tari

Vizitate

13 locatii

Explorate

Incepand de la:

1330 € / pers.
Vezi tarife
Vacante
Tip vacanta
Grup cu insotitor Eturia
Zbor
Zbor & taxe de aeroport
Incluse
Asigurare
Asigurare Collonade
Inclusa

Eturia te invita intr-un circuit in Portugalia, prilej cu care vei vizita cele mai importante obiective turistice ale acestei frumoase destinatii. Lisabona, capitala tarii, plasata pe un teren colinar in estuarul raului Tagus la varsarea sa in Oceanul Atlantic, este unul dintre principalele puncte de interes din Portugalia, un oras in care modernul si clasicul se imbina intr-un mod spectaculos. Coimbra, este centrul academic al tarii si are radacini adanci ce duc pana in Evul Mediu. Universitatea sa este cea mai veche institutie academica din Portugalia dar si din Europa. De asemenea vei vizita si Porto, al doilea oras ca marime dupa Lisabona, inscris in patrimoniul universal UNESCO pentru centrul sau istoric ce pastreaza un aer medieval pronuntat dar si alte obiective turistice fascinante precum orasul Fatima.

 • Cazare 7 nopti
 • Transferuri, tururi, vizite incluse
 • Serviciile unui ghid local experimentat
 • Bacsis ghizi locali si soferi
 • Insotitor de grup din partea Eturia
 • Serviciu telefonic de urgente 24/7

Paste 2021 - Circuit de grup - Classic Portugalia, 8 zile Itinerar

 • Zbor LUFTHANSA Bucuresti  -  Munchen

  Durata: 2h 0m

  Plecare Bucuresti - 28.04.2021 , ora 06:25 Sosire Munchen - 28.04.2021 , ora 07:25

  Inclus: taxa de aeroport (cu exceptia zborurilor charter)

 • Zbor LUFTHANSA Munchen  -  Porto

  Durata: 2h 50m

  Plecare Munchen - 28.04.2021 , ora 08:20 Sosire Porto - 28.04.2021 , ora 10:10

  Inclus: taxa de aeroport (cu exceptia zborurilor charter)

 • Transfer privat de grup aeroport - hotel Porto

  Durata: 1 h

  Vei fi transferat de la aeroport la hotel.

  Tip serviciu: PVT

 • Cazare Porto

  Vila Gale Porto, Standard room, meal plan Mic dejun

 • Tur privat de grup de o zi in Braga si in Guimares

  Durata: 8 h

  Odata ajuns in Braga, odata capitala religioasa a Portugaliei, unde vei vizita centrul orasului si Catedrala Bon Jesus do Monte, situata pe culmile unui deal, la care se poate ajunge cu funicularul. Vei continua apoi calatoria catre Guimaraes unde vei vizita centrul istoric al orasului, aflat in Patrimoniul Mondial UNESCO din anul 2001. Orasul este asociat istoric cu fondarea si identitatea nationalitatii portugheze. Acesta, impreuna cu alte orase, a ajutat la consolidarea tarii si, datorita rolului sau in intemeierea acestuia, orasul mai este cunoscut sub numele de “Leaganul nationalitatii portugheze”.

 • Cazare Porto

  Vila Gale Porto, Standard room, meal plan Mic dejun

 • Tur privat de grup de o zi in Porto

  Durata: 8 h

  Vom face un tur de o zi in Porto, al doilea mare oras al Portugaliei si vom vedea cele mai reprezentative atractii turistice ale acestuia: Catedrala, cladirea si Piata Primariei, centrul vechi, Biserica Sao Francisco unde vom putea admira bogatele decoratiuni aurite, sculptate in lemn.

 • Cazare Porto

  Vila Gale Porto, Standard room, meal plan Mic dejun

 • Transfer privat de grup Porto - Aveiro

  Durata: 1 h

 • Vizita Muzeul Aveiro

  Durata: 2 h

  Vei vizita muzeul cu acelasi nume. Acesta este gazduit in fosta Manastire a lui Iisus, caminul unui ordin de maici intre anii 1461 si 1834. Cateva trasaturi mai sunt vizibile si astazi: refectoriul, cu ziduri ce dateaza din secolul al XVII-lea acoperite cu dale si strana in stil manuelin, iar intreaga biserica este extravaganta, regasindu-se aici stilul baroc, poleit. La etaj, colectia principala a muzeului cuprinde picturi, sculpturi, lucrari in lemn, mobila si argintarie.

 • Transfer privat de grup Aveiro - Coimbra

  Durata: 1 h

 • Optional: Vizita Universitatea Coimbra

  Durata: 1 h

  Vei vizita Universitatea din Coimbra, una dintre cele mai vechi institutii de invatamant din lume. Construita in stil baroc, ofera o atmosfera unica, sustinuta de pelerinele negre ale studentilor si de muzica fado. Te vei putea plimba apoi printre stradutele intortocheate ale cartierului vechi. Iti recomandam sa nu ratezi degustarea unui purcel de lapte intr-unul din restaurantele pitoresti de aici.

 • Cazare Coimbra

  Vila Gale Coimbra, standard, meal plan Mic dejun

 • Transfer privat de grup Coimbra - Fatima

  Durata: 1.5 h

 • Vizita Batalha

  Durata: 2 h

  Vei vizita Batalha, localitatea, cunoscuta pentru manastirea sa, Mosterio da Baltha, o constructie impozanta, cea mai importanta constructie sacrala gotica din Portugalia. A fost construita intre secolele XIV - XVI, in amintirea victoriei regelui portughez Joao in batalia de la Aljubarrota, pe data de 14 august 1385, contra trupelor regelui spaniol de Castilia. Costructia este inclusa in patrimoniul mondial UNESCO din anul 1983.

 • Vizita Alcobaca

  Durata: 2 h

  Aici vei avea ocazia sa vizitezi prima si cea mai mare biserica in stil gotic din Portugalia. Fondata de primul rege portughez, Manastirea Alcobaca a fost in stransa legatura cu regalitatea Portugaliei pe tot parcursul istoriei. Fiind prima si cea mai impunatoare biserica in stil gotic din Portugalia, aici se gasesc mormintele regale, cel al lui Dom Pedro si al amantei sale, Ines de Castro

 • Vizita Nazare

  Durata: 2 h

  Vei vizita Nazare, cea mai populara statiune de pe tarmul vestic al Portugaliei. Numele localitatii provine de la o statuie din lemn ce o intruchipa pe Fecioara Maria, adusa de catre un calugar, din Nazaret, Israel. Nazare pastreaza aerul unui sat tipic pescaresc unde iti recomandam sa degusti din preparatele din peste prezente in toate restaurantele.

 • Cazare Fatima

  Estrela de Fatima Hotel, Standard room, meal plan Mic dejun

 • Transfer privat de grup Fatima - Lisabona

  Durata: 2 h

 • Vizita Obidos

  Durata: 2 h

  Vei vizita Obidos, oras fortificat care te va uimi cu siguranta. Orasul Obidos domina imprejurimile de pe dealul pe care este amplasat, impresionand cu zidul de aparare fortificat ce il inconjoara. Vechiul oras medieval cu strazi, piete, case si fortificatii tipice Evului Mediu fac din Obidos o atractie turistica frecvent vizitata. Vedeta orasului este impresionantul castel al orasului, care are acum si un hotel, iar Praia del Rey este o destinatie de top pentru amatorii de golf. Renumelui orasului i se adauga si vestitul lichior de cirese - Ginjinha.

 • Vizita Sintra

  Durata: 2 h

  Vei vizita Sintra, un orasel situat in apropierea capitalei, inclus in Patrimoniul Mondial UNESCO datorita arhitecturii deosebite in stil Romantic, datand din secolul al XIX-lea, a vilelor istorice si a numeroaselor palate si castele. Sintra este o destinatie turistica importanta renumită pentru peisajele pitoresti presarate cu numeroase gradini si parcuri naturale, inclusiv Parcul Natural Sintra-Cascais si Munții Sintra. Constituie un punct de interes pentru turismul de lux din Riviera portugheza si este una dintre cele mai bogate municipalitati din Portugalia, cunoscuta pentru numeroasele evenimente notabile gazduite. Reperele Sintra includ medievalul Castel al Maurilor, Palatul Național Pena din perioada romantica si renascentistul Palat Național Sintra.

 • Vizita Cascais

  Durata: 2 h

  Vei vizita centrul vechi al orasului Cascais unde te vei putea plimba pe stradute inguste, fermecatoare sau te poti relaxa si admira frumusetea decorului. In afara plajelor din apropiere, tarmul este pe alocuri stancos, creand forme spectaculoase, adevarate minuni naturale, precum Boca do Inferno (Gura Iadului).

 • Vizita Estoril

  Durata: 2 h

  Vei vizita Estoril, orasul in care s-au refugiat presedintii si regii Europei in timpul celui de-al II-lea Razboi Mondial si in care vei vedea cel mai mare cazino din Europa, dar si frumoasele gradini din vecinatatea sa.

 • Cazare Lisabona

  Vila Gale Opera, Standard room, meal plan Mic dejun

 • Tur privat de grup de oras Lisabona

  Durata: 6 h

  Vei face un tur de oras al capitalei Portugaliei, prilej cu care vei descoperi unele dintre cele mai importante obiective turistice ale sale. Vei incepe turul in Santa Maria de Belem, districtul cel mai incarcat de istorie si cultura al Lisabonei, care era in secolele XV-XVI punctul de plecare si sosire al exploratorilor portughezi plecati in cautare de teritorii noi. Vei admira Monumentul Descoperirilor (Padrao dos Descobrimentos), construit pentru a celebra 500 de ani de la moartea Printului Henric Navigatorul. Urmatoarea vizita va fi la Monasteiro dos Jeronimos, manastirea cunoscuta pentru arhitectura unica in care este construita, Manueline, un amalgam de stiluri cum ar fi cel gotic, renascentist, dar si stiluri externe Europei, aduse aici de exploratori. Te vei plimba pe stradutele stramte din Alfama, cel mai vechi cartier al Lisabonei, si vei ajunge in cartierul Baixa pentru a vizita cele mai importanta piete din capitala lusitana - Praca do Comercio; Piata Rossio si Piata Restauradores. Vei merge pe Bulevardul Libertatii pana la Piata Marques de Pombal, admirand statuia celui care a pus bazele reconstructiei Lisabonei dupa devastatorul cutremur din 1755.

 • Optional: Vizita Manastirea Jeronimos

  Durata: 1 h

  Mosteiro dos Jeronimos face parte din patrimoniul UNESCO, alaturi de Torre de Belem. Manastirea este cunoscuta pentru arhitectura unica in care este construita, Manueline, un amalgam de stiluri cum ar fi cel gotic, renascentist dar si stiluri externe Europei, aduse aici de exploratori. Turul va incepe in jurul orei 9:00 si se va finaliza in jurul orei 13:00.

 • Cazare Lisabona

  Vila Gale Opera, Standard room, meal plan Mic dejun

 • Transfer privat de grup hotel - aeroport Lisabona

  Durata: 0.5 h

  Vei fi transferat de la hotel la aeroportul din Lisabona.

 • Zbor LUFTHANSA Lisabona  -  Frankfurt

  Durata: 3h 0m

  Plecare Lisabona - 05.05.2021 , ora 12:10 Sosire Frankfurt - 05.05.2021 , ora 16:10

  Inclus: taxa de aeroport (cu exceptia zborurilor charter)

 • Zbor LUFTHANSA Frankfurt  -  Bucuresti

  Durata: 2h 15m

  Plecare Frankfurt - 05.05.2021 , ora 20:20 Sosire Bucuresti - 05.05.2021 , ora 23:35

  Inclus: taxa de aeroport (cu exceptia zborurilor charter)

Optiuni Cazare Hoteluri

Vila Gale Porto 4*
Porto

Vila Gale Porto 4 *

Standard room

Mic dejun

Hotelul este amplasat in apropierea unei statii de metrou avand acces rapid catre cele mai multe din...  [ Citeste tot ]

Vila Gale Coimbra 4*
Coimbra

Vila Gale Coimbra 4 *

standard

Mic dejun

Cu o priveliste uimitoare asupra raului Mondego, hotelul Vila Galé Coimbra este aproape de centrul i...  [ Citeste tot ]

Estrela de Fatima Hotel 4*
Fatima

Estrela de Fatima Hotel 4 *

Standard room

Mic dejun

Infiintat in anii 1950, Hotelul Estrela de Fátima s-a redeschis in 2019 complet renovat. Si-a pastra...  [ Citeste tot ]

Lisabona

Vila Gale Opera 4 *

Standard room

Mic dejun

 

Portugalia Sfaturi

Portughezii sunt relaxati si increzatori in sine, in special generatia tanara. Formalitatea se estompeaza in trecut si mare parte din stilul lor de viata este comparabil cu al oricarei tari occidentale. Cu toate ca multi portughezi vorbesc limba engleza, franceza sau ambele, ei vor aprecia efortul de a invata cateva formule de salut in limba portugheza. De mentionat este faptul ca portughezii sunt extrem de serviabili; nu va veti simti niciodata pierdut cand veti avea nevoie de ajutor.

Portugalia
Portugalia
Portugalia
Portugalia

Informatii legate de viza turistica in Portugalia gasiti aici

Ghid de calatorie Portugalia

Vezi ghid

La ce sa te astepti in Portugalia

Portugalia este o destinatie turistica de prim rang astfel ca facilitatile aferente precum si infrastructura de transport sunt foarte dezvoltate.

Alegerea obiectelor vestimentare potrivite in cursul impachetarii depinde si de felul programelor la care doresti sa participi pe parcursul vacantei. Se recomanda insa o tinuta mai eleganta daca te duci in restaurantele de varf din Lisabona, Porto sau la hotelurile luxoase si pousadas.

Portughezii sunt relaxati si increzatori in sine, in special generatia tanara. Formalitatea se estompeaza in trecut si mare parte din stilul lor de viata este comparabil cu al oricarei tari occidentale. Cu toate ca multi portughezi vorbesc limba engleza, franceza sau ambele, ei vor aprecia efortul de a invata cateva formule de salut in limba portugheza. De mentionat este faptul ca portughezii sunt extrem de serviabili; nu te vei simti niciodata pierdut cand vei avea nevoie de ajutor.

Sa mergi in Portugalia Cand?

In turism exista trei sezoane principale: High Season, Low Season si Shoulder Season, fiecare cu avantajele si dezavantajele sale. Ghidul de mai jos va va ajuta sa decideti care perioada este cea mai potrivita stilului vostru de calatorie.

  ian feb mar apr mai iun iul aug sep oct noi dec
Portugalia
Shoulder
High
Low
Celebration season
Incepand de la
/ pers
Economisesti:
Adulti
peste 18 ani
2
Copii
0 - 18 ani
0
Ce varste au copiii care calatoresc cu tine?
Va informam ca datele introduse sunt strict confidentiale.
Beneficii abonare newsletter Eturia
 • Oferte speciale create doar pentru tine
 • Esti primul care afla de ofertele Eturia
 • Articole si sfaturi de calatorie personalizate

Newsletter Eturia

Fii la curent cu ofertele noastre si lasa-te inspirat de experientele Eturia!