Vacante China

Descopera o alta fata a Chinei intr-un circuit surprinzator in care vei explora Yunnan-ul, una dintre cele mai spectaculoase si mai pitoresti regiuni ale tarii, dupa care vei admira modernul Hong Kong. Vei vizita minuni naturale precum Padurea de Piatra de la Kunming, Muntele Inzapezit al Dragonului de Jad, Lacul Napa sau Canionul Tiger Leaping, vei explora importante si fascinante orase istorice si monumente religioase ale comunitatilor etnice naxi, bai sau dongba si nu in ultimul rand vei intra in atmosfera uneia dintre cele mai contrastante si animate metropole ale lumii - Hong Kong.

Locuri disponibile la tarif promo: 4
tip vacanta: Grupuri cu insotitor » Classic Tour Group
Data plecare:
15 zile / 12 nopti
22 Mese incluse

12 Mic dejun, 4 Pranz, 6 Cina

Tara

China

Chengdu, Zhongdian (Shangri-La), Lijiang, Dali, Kunming, Hong Kong

3 atractii de top

Lijiang, Padurea de Piatra de la Kunming, Hong Kong

Sorin Stoica

Tour leader

031.9998

Amazing China Yunnan & Hong Kong, 15 zile - septembrie 2019 - cu Sorin Stoica

Itinerar

ziua 1 Plecare Din Bucuresti

Te vei intalni cu insotitorul de grup pe aeroportul Henri Coanda din Bucuresti si te vei imbarca pentru zborul international.

 

INCLUS

 • Insotitor de grup
ziua 2 Sosire In Chengdu

Dupa sosirea pe aeroportul din Chengdu, vei fi transferat la hotel.

 

INCLUS

 • Bilet de avion pentru zbor international Bucuresti - Chengdu, Hong Kong - Bucuresti;
 • Transfer aeroport - hotel Chengdu

sosire in Chengdu
sosire in Chengdu

mese Cina
ziua 3 Chengdu - Shangri-la

Vei vizita Centrul de Cercetare al Ursilor Panda, construit cu scopul de a studia, proteja si reface populatia de ursi Panda dar si al altor animale aflate pe cale de disparitie. Fondat in 1987, centrul sustine si promovarea turismului educational, dispunand de resurse deosebite si colaborand cu unitati de prestigiu de cercetare din lumea intreaga.

Vei fi transferat de la hotel la aeroport in Chengdu.
Zbor intern Chengdu - Shangri-la.
La sosirea pe aeroportul din Shangri-la vei fi transferat la hotel.

 

INCLUS

 • Vizita Baza de cercetare a ursilor Panda Chengdu
 • Transfer hotel - aeroport Chengdu
 • Bilet de avion pentru zbor intern Chengdu - Shangri-la;
 • Transfer aeroport - hotel Shangri-la

Chengdu - Shangri-La

mese Mic dejun, Pranz
ziua 4 Shangri-la

Vei vizita Manastirea Songzanglin Lamaism, asemanatoare ca si insemnatate si stil arhitectural cu Palatul Potala din Lhasa. Edificiul a fost ridicat in secolul al XVII-lea si are o mare importanta pentru buddhistii tibetani din provincia Yunnan. In continuare vei descoperi Lacul Napa, situat la 8 km de oras, un adevarat paradis verde, unde vom putea vedea numeroase specii de pasari endemice. Pitorescul lac este situat la o altitudine de 3.270 m, are o suprafata de 66 km² si este inconjurat de masive muntoase. La sfarsitul zilei vei vizita o familie de tibetani si de asemenea vei vizita orasul Dukezong, o asezare co o vechime de peste 1300 ani. In Ianuarie 2014 un incendiu cu o durata de peste zece ore a distrus cea mai mare parte a orasului. Nu au existat victime dar mai mult de 2600 de oameni au fost evacuati. Multe cladiri, inclusiv o statuie construita secolul al XVII-lea, au fost distruse.

 

INCLUS

 • Tur Shangri-la

mese Mic dejun, Cina
ziua 5 Shangri-la - Lijiang

Transfer din Zhongdian catre Lijiang; traseul trece prin Tiger Leaping Gorge, canion format pe Raul Jinsha, afluent al Fluviului Yangtze, la 60 de km nord de orasul Lijiang.
Vei face o excursie la Tiger Leaping Gorge. Acesta este unul dintre cele mai spectaculoase formatiuni geografice din aceasta parte a Chinei, in realitate un canion format pe Raul Jinsha, afluent al Fluviului Yangtze, la 60 de km nord de orasul Lijiang. Canionul este parte a celor 3 rauri paralele ce strabat Provincia Yunnan si apartin patrimoniului mondial UNESCO si este unul din cel mai adanc si mai ingust canion din lume.

 

INCLUS

 • Transfer Zhongdian - Lijiang
 • Tur Tiger Leaping Gorge

SHANGRI-LA - LIJIANG

mese Mic dejun, Pranz
ziua 6 Lijiang

Vei admira Lacul Dragonului Negru, un iaz situat in pitorescul parc Jade Spring, la nord de orasul istoric Lijiang. De aici se deschide o panorama impresionant asupra Muntelui Inzapezit al Dragonului de Jad. Locurile au fost amenajate in anul 1737, in timpul dinastiei Qing; in parc se gasesc si cateva temple si pavilioane realizate in stilul arhitecturii locale (Pavilionul Lunii, Tempul Longshen, Turnul Wufeng).
Vei vizita satul Baisha, unul dintre cele mai vechi centre ale regiunii, numele acestuia semnificand „nisip alb”; aici vei avea ocazia sa admiri faimoasele picturi murale realizate intre anii 1385-1619 de catre taoistii chinezi, tibetani, budisti naxi si samani Dongba. Picturile impresioneaza prin vivacitatea desenului si a coloristicii, fiind incarcate de simbolistica apartinand fiecarei dintre orientarile religioase in numele careia au fost realizate.
Vei vizita Manastirea Yufeng, construita in anul 1756 si situata pe un deal ce strajuieste satul Baisha. Manastirea este celebra pentru un arbore de camelie vechi de 500 de ani si are un stil arhitectural ce imbina influentele budismului Han, budismului tibetan, taoismului si a religiei locale dongba, specifica populatiei naxi.

 

INCLUS

 • Tur Lacul Dragonului Negru
 • Vizita satul Baisha
 • Vizita Manastirea Yufeng

mese Mic dejun, Cina
ziua 7 Lijiang

Vei vizita Palatul Mu aflat in centrul istoric al orasului Lijiang. Denumirea acestuia este data de numele faimosul razboinic local care a locuit aici in timpul dominatiei mongole (secolul al XIII-lea) si este un exemplu reprezentativ pentru arhitectura specifica dinastiei Ming si Qing ( asemeni Orasului Interzis din Beijing).

Vei admira Lacul Dragonului Negru, un iaz situat in pitorescul parc Jade Spring, la nord de orasul istoric Lijiang. De aici se deschide o panorama impresionant asupra Muntelui Inzapezit al Dragonului de Jad. Locurile au fost amenajate in anul 1737, in timpul dinastiei Qing; in parc se gasesc si cateva temple si pavilioane realizate in stilul arhitecturii locale (Pavilionul Lunii, Tempul Longshen, Turnul Wufeng).
Vei vizita satul Longquan, cunoscut sub numele de Shuhe, localitatea apartinand comunitatii naxi. Acesta este cel mai vechi asezamant al etnicilor naxi din zona si poseda una dintre cele mai bine conservate zone comerciale de pe vechea ruta a ceaiului.

 

INCLUS

 • Vizita Palatul Mu Lijiang
 • Tur Lacul Dragonului Negru
 • Vizita Shuhe Longquan Lijiang

mese Mic dejun, Cina
ziua 8 Lijiang - Dali

Transfer din Lijiang la Dali; pe traseu vei vizita orasul istoric Shaxi si complexul de temple Shibaoshan. Shaxi este unul dintre cele mai pitoresti orase istorice din China. Complexul de Temple Shibaoshan este faimos pentru sculpturile si templele budiste sapate in piatra, unele dintre ele vechi de peste 1300 de ani.
Vei vizita unul dintre cele mai pitoresti orase istorice din China - Shaxi. Casele construite din lemn, stradutele inguste ce compun un adevarat labirint, pietele animate ce amintesc de trecutul comercial al localitatii sunt tot atatea atractii de care va veti putea bucura. Shaxi a fost un punct comercial important in timpul Dinastiei Tang si apartine astazi comunitatilor etnice Bai si Yi.
Vei vizita Complexul de Temple Shibaoshan, faimos pentru sculpturile si templele buddhiste sapate in piatra, unele dintre ele vechi de peste 1300 de ani. Numele de Shibaoshan se traduce prin "muntele comorilor din piatra" iar spectaculoasele sculpturi in piatra de aici infatiseaza viata unor figuri marcante ale Regatului Nanzhao (secolele VIII- X) dar si a unor zeitati precum Guanyin, zeita compasiunii.

 

INCLUS

 • Transfer Lijiang - Dali
 • Vizita Shaxi
 • Vizita Templele Shibaoshan

LIJIANG - DALI

mese Mic dejun, Pranz
ziua 9 Dali

Vei vizita Templul celor trei pagode, simbol ale orasului Dali. Construite in timpul Regatului Nanzhao si al Regatului Dali, intre secolele IX si X, cele trei pagode au fost realizate din caramida si acoperite cu argila, arhitectura lor eleganta fiind reprezentativa pentru lacasurile de cult inchinate budismului chinez.
Vei face o croaziera pe Lacul Erhai, lac situat la poalele maiestuosilor Munti Cangshan. Lacul are o suparafata de 250 km² si se afla la o altitudine de 1972 m. Calatorind aici vei avea ocazia sa decoperi si viata comunitatilor etnice bai si mai ales a pescarilor ce traiesc in apropierea acestui lac, oameni ale caror obiceiuri s-au pastrat de sute de ani.
Vei vizita localitatea Xizhou, a comuniitatii Bai, unde vei avea ocazia sa admiri arhitectura specifica acestei comunitati etnice dar si maiestria mesterilor locali.

 

INCLUS

 • Vizita Templul celor Trei Pagode Dali
 • Croaziera Lacul Erhai
 • Tur Xizhou

Dali

mese Mic dejun, Cina
ziua 10 Dali - Kunming

Vei calatori cu trenul de la Dali la Kunming.
Vei vizita Padurea de Piatra, o formatiune geologica spectaculoasa aflata la 86 de kilometri de Kunming, ce acopera o suprafata de 80 de ha. Rocile calcaroase de aici au forma unor stalagmite, unele dintre ele fiind chiar asemanatoare cu copacii creand impresia unei paduri de piatra. Locul este declarat monument al Patrimoniului UNESCO incepand cu anul 2007.

 

INCLUS

 • Transfer cu trenul Dali - Kunming
 • Tur Padurea de Piatra Kunming

DALI - KUNMING
DALI - KUNMING

mese Mic dejun, Cina
ziua 11 Kunming - Hong Kong

Vei fi transferat de la hotel la aeroportul din Kunming.
Zbor intern Kunming - Hong Kong.
La sosire pe aeroportul din Hong Kong vei fi transferat la hotel.

 

INCLUS

 • Transfer hotel - aeroport Kunming
 • Bilet de avion pentru zbor intern Kunming - Hong Kong;
 • Transfer aeroport - hotel Hong Kong

KUNMING - HONG KONG
KUNMING - HONG KONG

mese Mic dejun
ziua 12 Hong Kong

Pentru o imagine perfecta a orasului vei urca pe Varful Victoria. Muntele este el insusi una dintre cele mai importante atractii turistice din oras, oferind o panorama impresionanta asupra imprejurimilor si a Portului Victoria.
Vei face un tur (la bordul unei barci traditionale) al satului de pescari Aberdeen si te vei relaxa pe frumoasele plaje ale Golfului Repulse.Vei merge in centrul financiar al Hong Kong-ului de unde vei porni intr-o croaziera de-a lungul Portului Victoria. Vei admira asadar centrul metropolei Hong Kong in toata splendoarea lui.

 

INCLUS

 • Tur Varful Victoria Hong Kong
 • Tur Aberdeen
 • Croaziera Portul Victoria

HONG KONG
HONG KONG

mese Mic dejun, Pranz
ziua 13 Hong Kong

Dispui de intreaga zi pentru a te bucura de nenumaratele oportunitati de petrecere a timpului liber oferite de cunoscuta metropola. Poti explora pe cont propriu orasul, poti experimenta o sesiune de shopping in Hong Kong.

 

mese Mic dejun
ziua 14 Plecare Din Hong Kong

Transfer de la hotel la aeroportul din Hong Kong.

 

INCLUS

 • Transfer hotel - aeroport Hong Kong

mese Mic dejun
ziua 15 Sosire In Bucuresti

 

6 locatii vizitate


Chengdu,
Zhongdian (Shangri-La),
Lijiang,
Dali,
Kunming,
Hong Kong

orar de zbor

flight schedule

✈ Plecare Bucuresti 18.09.2019 ora 12:55; Sosire Doha 18.09.2019 ora 17:40; Qatar Airlines; durata 4:45 ✈ Plecare Doha 19.09.2019 ora 02:25; Sosire Chengdu 19.09.2019 ora 12:45; Qatar Airways; durata 7:30 ✈ Plecare Chengdu 20.09.2019 ora 19:45; Sosire Shangri-La 20.09.2019 ora 21:15; China Eastern Airlines; durata 1:30 ✈ Plecare Kunming 28.09.2019 ora 13:20; Sosire Hong Kong 28.09.2019 ora 15:50; China Eastern; durata 2:30 ✈ Plecare Hong Kong 02.10.2019 ora 01:20; Sosire Doha 02.10.2019 ora 05:40; Qatar Airways; durata 9:20 ✈ Plecare Doha 02.10.2019 ora 06:50; Sosire Bucuresti 02.10.2019 ora 11:55; Qatar Airways; durata 5:05

tariful include

i

Zbor de linie

Zbor intern

Check-in online

Taxe de aeroport

Cazari selectionate

Mese conform itinerar

i

Transferuri in regim privat

Vizita atractiilor locale

Taxe acces obiective

Tour leader Sorin Stoica

Ghizi locali

Bacsis ghizi si soferi

Brosura despre destinatie

Sfaturi de calatorie

Serviciu urgente 24/7

Asigurare medicala

Asigurare Storno

Sfaturi China

China tips

La ce sa te astepti in China
 • In ceea ce priveste mancarea, desi multi merg pe premiza ca in China totul se rezuma la feluri de mancare “ciudate” (de ex: insecte), lucrurile nu stau asa in realitate. Mancarea este foarte diversificata (gusturile principale fiind cele dulci sau picante): multe feluri de legume gatite la wok, pui cu diverse arome, faimosii noodles din orez, “dumplings” (umplute cu o varietate de combinatii interesante si gustoase), etc. Bineinteles, toate aceste feluri variate le poti gasi cu ajutorul ghidului.
Viza
 • Pentru cetatenii romani care calatoresc in China este necesara obtinerea vizei de intrare.
  Autoritatile chineze nu elibereaza vize la frontiera.
  Vizele se pot obtine numai de la ambasadele Chinei din strainatate. In Romania, vizele pot fi obtinute de la Ambasada Republicii Populare Chineze din Bucuresti sau de la Consulatul General al Republicii Populare Chineze din Constanta.

Nume: Republica Populara Chineza

Capitala: Beijing

Asezare: Stat in estul Asiei, intre India si Mongolia, la Marea Chinei de Est, Golful Coreei, Marea Galbena si Marea Chinei de Sud

Moneda: Renminbi Yuan - CNY

Fus orar: UTC +8

together for excellent journeys

Impresii China - octombrie 2019 Dan

Dan ne-a trimis cateva fotografii din vacanta petrecuta in China, intr-un...

Impresii China - octombrie 2019
Impresii Hong Kong, Coreea de Sud & Japonia - Septembrie 2019 Maria

Agentia Eturia ne-a oferit (la cererea noastra), un traseu personalizat in trei...

Impresii Hong Kong, Coreea de Sud & Japonia - Septembrie 2019
Impresii China - August 2019 Laurentiu

Laurentiu ne-a trimis cateva fotografii din vacanta petrecuta in China, pe care...

Impresii China - August 2019
Impresii China - Iulie 2019
Impresii China - Iulie 2019 Anca

Mersi pentru timpul acordat pentru rezervarea calatoriei. Pot spune ca a fost o...

Impresii China - Iulie 2019
Impresii China - Iulie 2019 Cosmin

Pana "ieri" as fi asociat oricand "Marele Zid" cu "principalul obiectiv de vazut...

Impresii China - Iulie 2019
Impresii China - Iulie 2019 George

Va multumesc pentru CALITATEA excursiei organizate de firma dvs. in China! A...

de ce sa alegi eturia?

Servicii de calitate

 • Consultantii nostrii sunt specializati pe regiuni geografice pe care le viziteaza inainte ca sa-ti poata oferi cele mai bune recomandari.
 • Primesti ghiduri si sfaturi de calatorie in romana, iar in excursiile de grup beneficiezi de asistenta in limba romana de la un ghid specializat
 • Recomandat de  Recomandat Up Your Service    si Ron Kaufman, lider global in construirea culturii serviciilor superioare.

Tarife competitive fara costuri ascunse

 • Raport excelent calitate/pret, garantat datorita parteneriatelor semnate cu 160 tour operatori locali si 322 hoteluri de renume din lumea intreaga
 • Tariful vacantei include toate costurile: taxele de aeroport, intrarile la obiective, circuitele de grup includ tipsurile care se dau la fata locului si asigurarea complexa de calatorie

In siguranta, 100%

 • Suport 24/7 pentru turistii in vacanta
 • Din 2007 avem 22.173 clienti multumiti 98% dintre clientii nostrii ar recomanda prietenilor serviciile Eturia
 • Eturia este membru Eturia membru ANAT

eturia awards

Eturia membru ANAT
Premii Eturia
Premii Eturia
Premii Eturia