Eturia - Agentie de turism

Best of China & Croaziera Yangtze, 13 zile - septembrie 2019

 • Best of China & Croaziera Yangtze, 13 zile - septembrie 2019
 • Best of China & Croaziera Yangtze, 13 zile - septembrie 2019
 • Best of China & Croaziera Yangtze, 13 zile - septembrie 2019
 • Best of China & Croaziera Yangtze, 13 zile - septembrie 2019
 • Best of China & Croaziera Yangtze, 13 zile - septembrie 2019
Specialist
Specialist turism China

SABRINA

031.9998

office@eturia.ro

Itinerar

Eturia iti propune un circuit in vechea si noua China, o incursiune in cele mai importante zone turistice care fac din aceasta tara una dintre cele mai apreciate destinatii de pe glob. Vei vizita capitala Beijing si celebrele sale obiective UNESCO, vei admira Marele Zid Chinezesc, una dintre cele mai grandioase constructii umane, vei vedea faimoasa Armata de Teracota. Vei face o croaziera pe Fluviul Yangtze de la Chongqing la Yichang pe parcursul careia vei admira satele de o frumusete ancestrala din regiunea Guilin – Yangshuo, iar in finalul calatoriei vei explora metropola Shanghai.

Ziua 01

PLECARE DIN BUCURESTI - 15.09.2019

Te vei intalni cu insotitorul de grup pe aeroportul Henri Coanda din Bucuresti si te vei imbarca pentru zborul international.
Ziua 02

SOSIRE IN BEIJING - 16.09.2019

La sosirea pe aeroportul din Beijing vei fi intampinat de reprezentantul local si transferat la hotel.
Ziua 03

BEIJING - 17.09.2019

Vei vizita Piata Tiananmen, situata in inima Beijing-ului, in fata Orasului Interzis. Piata Tiananmen este un obiectiv turistic de referinta al capitalei chineze. Vei vizita cel mai important obiectiv turistic al Beijing-ului, imensul Oras Interzis, declarat monument al patrimoniului mondial UNESCO inca din 1987. Inchis pentru mai bine de 500 de ani, complexul format din 720.000 de m² de curti, pavilioane, sali si gradini si din aproximativ 10.000 de incaperi impresioneza anual milioane de turisti. Vei vizita Templul Paradisului, capodopera a arhitecturii Ming, locul sacru al familiei imperiale si una dintre cele mai fotografiate cladiri din lume datorita frumusetii si a simetriei sale elegante Rata fripta de Beijing este faimoasa in intreaga lume si in aceasta seara vei avea ocazia sa degusti acest preparat la un restaurant local.
Regim mese - Mic dejun, Cina
Ziua 04

BEIJING - 18.09.2019

Vei vizita sectiunea Juyongguan a Marelui Zid Chnezesc. Cea mai grandioasa constructie umana, Marele Zid Chinezesc aflat la nord de orasul Beijing. Vei face apoi o plimbare pe Drumul Sacru, strajuit de statui monolitice din marmura, drum cu o lungime totala de 7 km ce duce pana la cele 13 morminte ale imparatilor din dinastia Ming. Aflat la baza din partea de sud a muntelui Tianshou, situl a fost ales de catre al treilea imparat Ming, imparatul Yongle, dupa principiile feng shui. Vei vizita Palatul de Vara din Beijing, vei face o plimbare de-a lungul coridoarelor unde isi petreceau vacantele, cu sute de ani in urma, familiile regale.
Regim mese - Mic dejun
Ziua 05

BEIJING - XIAN - 19.09.2019

Vei fi transferat de la hotel la gara din Beijing. Vei face o calatorie cu trenul de la Beijing la Xian. Intr-un ambient feeric vei participa la o cina traditionala si vei admira un spectacol cultural reprezentativ pentru perioada Dinastiei Tang.
Regim mese - Mic dejun, Cina
Ziua 06

XIAN - 20.09.2019

Vei vizita locul in care se gaseste celebra Armata de teracota, una dintre cele mai importante descoperiri arheologice ale secolului al XX-lea, localizata la cativa kilometri de orasul Xian. Se spune ca aceasta armata intarea paza la Mormantul Imparatului Qin si a fost realizata la inceputul erei noastre la ordinul imparatului, care se temea ca nu va mai fi aparat in timpul trecerii sale spre Regatul Mortilor. Vizita in Zona Musulmana a Xianului, cea mai mare comunitate de musulmani din China. Vei vedea si Marea Moschee din Xian, cea mai mare din China, datand din secolul al XIV-lea.
Regim mese - Mic dejun
Ziua 07

XIAN - CHONGQING - 21.09.2019

Transfer de la hotel la gara din Xian. Vei fi transferat cu trenul rapid de la Xian la Chongqing. Orasul Chongqing, situat la confluenta raurilor Yangtze si Jialing, este unul dintre cele mai mari centre urbane din China si punct de plecare pentru croazierele de pe Fluviul Garden. Aici vei face un tur in care vei vizita centrul orasului, Eling Park si orasul istoric Ciqikou, unde poti gasi suveniruri si produse traditionale.
Regim mese - Mic dejun
Ziua 08

CROAZIERA YANGTZE - 22.09.2019

La bordul vasului de croaziera, te vei bucura de servicii de entertainment: dimineata vom face exercitii Taiji, seara capitanul va organiza o petrecere de bun-venit, urmata de spectacol de animatie incepand cu ora 21:00.
Dupa micul-dejun, vei debarca si vei vizita orasul Fengdu, numit si Orasul Fantoma, cu cladiri, structuri si statui legate de Diyu si Naraka, concepte din mitologia chineza si budismul care semnifica lumea de dincolo sau iadul. Multe din temple si altare prezinta picturi si sculpturi ale oamenilor care sunt torturati pentru pacatele lor.
Dupa-amiaza, vei debarca si vei face o excursie la Shibaozhai, o stanca de 30 m inaltime amintind de un sigiliu cioplit (un tip de sigiliu din marmura cilindric si mic). Piscul este incoronat de un templu impunator, de un rosu aprins, modelat ca o pagoda si care dateaza din timpul dinastiei Qing.
Regim mese - Mic dejun, Pranz, Cina
Ziua 09

CROAZIERA YANGTZE - 23.09.2019

La bordul vasului de croaziera, te vei bucura de servicii de entertainment: dimineata vei face exercitii Taiji iar seara vei participa la activitati interactive. Vasul va naviga astazi prin doua dintre cele trei defileuri ce imprejmuiesc malurile raului Yangtze: Defileul Qutang, cel mai scurt, dar cel mai spectaculos si Defileul Wu, cel mai gratios si fermecator, cunoscut pentru muntii impaduriti, cu varfurile acoperite de nori si ceata.
Dupa-amiaza, vasul va trece prin ecluza navigabila a Celor Trei Defileuri.
Vei face o excursie cu barca la Cele Trei Chei, Longmen sau Poarta de Intrare, Bawu, faimoase pentru sicriele suspendate, un vechi obicei funerar al grupului minoritar Bo si Dicui, care se traduce prin verde-smarald, vegetatia din aceasta zona fiind cea mai infloritoare si cel mai bine protejata.
Regim mese - Mic dejun, Pranz, Cina
Ziua 10

CROAZIERA YANGTZE - YICHANG - SHANGHAI - 24.09.2019

Dupa micul dejun, vei debarca pentru a vizita Barajul celor Trei Defileuri. Constructia controversata a barajului ce are ca scop controlul inundatiilor de pe Raul Yangtze in timp ce genereaza cantitati uriase de electricitate a fost terminata inainte de termen in anul 2006 si a determinat stramutarea unei populatii de peste 1 milion de locuitori. Barajul este situat pe raul Daning, unul dintre principalii afluenti ai fluviului Yangtze si este cel mai mare complex hidroenergetic. Vasul va trece apoi prin cel de al treilea defileu, Xiling, cel mai lung dintre cele trei, care marcheaza si finalul croazierei pe fluviu. Vei face un tur de oras in Yichang, unde vei vizita Parcul Binjiang si Muzeul Yichang. Vei debarca in portul Yichang si vei fi transferat catre aeroport. Zbor intern Yichang - Shanghai. La sosirea pe aeroportul din Shanghai vei fi intampinat de reprezentantul local si transferat la hotel.
Regim mese - Mic dejun
Ziua 11

SHANGHAI - 25.09.2019

Vei vizita Gradina Mandarinilor Yu, amenajata in secolul al XVI-lea in stilul reprezentativ al Dinastiei Ming. Vei vizita Templul Statuilor de Jad ale lui Buddha. Doua dintre cele mai renumite statui de jad ale lui Buddha sunt gazduite de acest templu. Vei vizita ultramodernul cartier Pudong. Acesta gazduieste industrii de varf (micro-electronica si biotehnologie) alaturi de numeroase institutii financiare. Aici, arhitectura moderna are un stil unic, mai ales la etajele superioare unde exista mai multe resturante asemanatoare cu niste farfurii zburatoare. Vei vizita renumitul cartier Bund, dominat de cladiri mai vechi, construite in stilul arhitectural european; parcul Bund ce se intinde pe toata lungimea cheiului, este un loc popular pentru intalnirile intre chinezi si vizitatorii straini si ocazional, pentru artisti.
Regim mese - Mic dejun, Cina
Ziua 12

PLECARE DIN SHANGHAI - 26.09.2019

Vei fi transferat la aeroportul din Shanghai.
Regim mese - Mic dejun
Ziua 13

SOSIRE IN BUCURESTI - 27.09.2019


Orar zbor

✈Plecare Bucuresti 15.09.2019 ora 21:35; Sosire Istanbul 15.09.2019 ora 23:00; Turkish Airlines; durata 1:25
✈Plecare Istanbul 16.09.2019 ora 01:20; Sosire Beijing 16.09.2019 ora 15:25; Turkish Airlines; durata 9:5
✈Plecare Yichang 24.09.2019 ora 19:25; Sosire Shanghai ora 21:20; China Eastern Airlines; durata 1:55
✈Plecare Shanghai 26.09.2019 ora 22:45; Sosire Istanbul 27.09.2019 ora 05:20; Turkish Airlines; durata 11:35
✈Plecare Istanbul 27.09.2019 ora 07:10; Sosire Bucuresti 27.09.2019 ora 08:30; Turkish Airlines; durata 1:20.

Best of China & Croaziera Yangtze, 13 zile - septembrie 2019

 • taxe de aeroport incluse taxe de aeroport incluse
 • asigurarea de calatorie inclusa asigurarea de calatorie inclusa
 • grup persoane grup max. 18 persoane

Impresii de calatorie

Experienta

 • 11 ani de turism
 • 1.796.729 zile de vacanta vandute
 • 324.318.564 km parcursi de clientii Eturia
 • 106 de destinatii inspectate

Vacante linistite

 • Fara costuri ascunse!
 • Telefon de urgenta 24/7
 • Ghiduri si sfaturi de calatorie
 • 85% dintre clientii nostri ne-au acordat calificativul: excelent.

Tarife competitive

 • Parteneriatele semnate cu 160 tour operatori locali si cu peste 400 de hoteluri de renume din intreaga lume garanteaza un bun raport calitate/pret pentru toate vacantele oferite.
 • Parteneriate avute cu cele mai bune companii aeriene din lume ne-au permis sa contractam zboruri de linie la tarife extrem de competitive.

Traveller Club

 • Acumulezi automat sume de bani la fiecare calatorie
 • Discounturi si beneficii dedicate membrilor
 • 100% tailor made pentru membrii clubului
Statistici Eturia