Vacante China

Avand dimensiunea unui intreg continent, China este o tara unica cu o mostenire cultural-istorica fabuloasa, in care modernismul se imbina cu traditionalismul si spiritualitatea zonelor rurale, unele dintre ele situate intr-un cadru natural de exceptie. Eturia si Valentina Pavel va propun un circuit in vechea China, o incursiune in cele mai importante zone turistice care fac din aceasta tara una dintre cele mai apreciate destinatii de pe glob. Veti vizita capitala Beijing, cu celebrele sale obiective UNESCO si veti admira Marele Zid Chinezesc, una dintre cele mai grandioase constructii umane, veti admira satele de o frumusete inedita din regiunea Guilin - Yangshuo, orasele vechi Dali si Lijiang, veti explora unele dintre cele mai spectaculoase si frumoase peisaje naturale ale tarii si ale Globului: Padurea de Piatra din Kunming, Muntii Tianzi cu Parcul National Zhangjiajie, iar in finalul calatoriei dumneavoastra veti vizita Centrul de Cercetare al Ursilor Panda de la Chengdu.

tip vacanta: Grupuri cu insotitor » Classic Tour Group
Data plecare:
15 zile / 12 nopti
16 Mese incluse

13 Mic dejun, 2 Pranz, 1 Cina

Tara

China

Beijing, Zhangjiajie, Guilin, Kunming, Dali, Lijiang, Chengdu

11 atractii de top

Beijing, Templul Paradisului, Orasul Interzis, Marele Zid Chinezesc, Muntii Tianzi, Zhangjiajie, Formatiunile carstice de la Guilin, Guilin, Kunming, Padurea de Piatra de la Kunming, Lijiang

Valentina Pavel

Tour leader

031.9998

Traditional China - august 2020 - cu Valentina Pavel

Itinerar

ziua 1: 30.08.2020 Sosire In Beijing

Te vei intalni cu insotitorul de grup pe aeroportul Henri Coanda din Bucuresti si te vei imbarca pentru zborul international.
La sosirea pe aeroportul din Beijing vei fi intampinat de reprezentantul local si transferat la hotel.

 

INCLUS

 • Insotitor de grup
 • Bilet de avion pentru zbor international Bucuresti - Beijing, Chengdu - Bucuresti
 • Transfer aeroport - hotel Beijing

sosire in BEIJING
sosire in BEIJING

ziua 2: 31.08.2020 Beijing

Vei vizita Piata Tiananmen, situata in inima Beijing-ului, in fata Orasului Interzis. Piata Tiananmen este un obiectiv turistic de referinta al capitalei chineze.
Vei vizita cel mai important obiectiv turistic al Beijing-ului, imensul Oras Interzis, declarat monument al patrimoniului mondial UNESCO inca din 1987. Inchis pentru mai bine de 500 de ani, complexul format din 720.000 de m² de curti, pavilioane, sali si gradini si din aproximativ 10.000 de incaperi impresioneza anual milioane de turisti.
Vei vizita Templul Paradisului, capodopera a arhitecturii Ming, locul sacru al familiei imperiale si una dintre cele mai fotografiate cladiri din lume datorita frumusetii si a simetriei sale elegante
Vei servi cina la un restaurant local unde vei gusta dintr-un preparat renumit: rata Peking.

 

INCLUS

 • Vizita Piata Tiananmen
 • Vizita Orasul Interzis
 • Vizita Templul Paradisului Beijing
 • Cina Rata Peking

BEIJING
BEIJING

mese Mic dejun, Cina
ziua 3: 01.09.2020 Beijing - Zhangjiajie

Vei vizita sectiunea Mutianyu a Marelui Zid Chnezesc. Cea mai grandioasa constructie umana, Marele Zid Chinezesc aflat la nord de orasul Beijing.

Transfer de la hotel la aeroportul din Beijing.
Zbor intern Beijing - Zhangjiajie.
Dupa sosirea pe aeroport vei fi transferat la hotelul din Zhangjiajie.

 

INCLUS

 • Tur Marele Zid Chinezesc Mutianyu
 • Transfer hotel - aeroport Beijing
 • Bilet de avion pentru zbor intern Beijing - Zhangjiajie
 • Transfer aeroport - hotel Zhangjiajie

BEIJING - ZHANGJIAJIE

mese Mic dejun
ziua 4: 02.09.2020 Zhangjiajie

Astazi vei face o excursie in cadrul Rezervatiei Naturale Muntii Tianzi si vei avea ocazia sa admiri spectaculoasele peisaje ce au inspirat decorurile din faimoasa pelicula Avatar. Vei merge cu telecabina sau cu liftul Bailong, vei vedea uimitoarul pod natural din cadrul acelorasi munti (zona Yuanjiajie) dar si alte atractii pitoresti intre care se numara: Back Garden, Mihun Stage sau Ten Miles Natural Gallery.Vei pasi pe Podul de sticla Zhangjiajie, denumit si Skywalk-ul Grand Canyon al Zhangjiajie, cel mai lung si cel mai inalt pod de sticla din lume. Privit de la distanta, pare o bucata de matase alba care pluteste intre nori si ceata, de aceea este numit si Yuntiandu, adica un drum de nori spre cer.

 

INCLUS

 • Tur Muntii Tianzi
 • Vizita Podul de Sticla Zhangjiajie

ZHANGJIAJIE
ZHANGJIAJIE

mese Mic dejun
ziua 5: 03.09.2020 Zhangjiajie

Vei vizita Parcul National Zhangjiajie si vei admira peisajele montane uimitoare de la inaltime, calatorind cu ajutorul telecabinei pana in zona Yellow Stone Village, platforma suspendata situata la cea mai mare inaltime. Vei merge mai apoi la Poarta Raiului, aflata in Muntii Tianmen. Arcada de piatra formata in mod natural este cea mai mare din lume, masurand 131 m in inaltime si 57 m in latime. Din cauza precipitatiilor frecvente, se formeaza o ceata densa care da impresia unei porti magice spre ceruri.

 

INCLUS

 • Tur Parcul National Zhangjiajie

ZHANGJIAJIE

mese Mic dejun
ziua 6: 04.09.2020 Zhangjiajie - Guilin

Transfer de la hotel la aeroportul din Zhangjiajie.
Zbor intern Zhangjiajie - Guilin.
Dupa sosirea pe aeroportul din Guilin vei fi transferat la hotel.
Vei vizita Pestera Reed Flute. Numele acesteia vine de la tulpinele de trestie verde ce cresc la intrarea in pestera si din care localnicii construiesc instrumente de suflat. Lumea din interiorul cavernei erodate de apa este una spectaculoasa, cu numeroase stalactite, piloni de piatra si formatiuni stancoase de diverse forme create prin depunerea de carbonat de calciu.

 

INCLUS

 • Transfer hotel - aeroport Zhangjiajie
 • Bilet de avion pentru zbor intern Zhangjiajie - Guilin
 • Transfer aeroport - hotel Guilin
 • Vizita Pestera Reed Flute

ZHANGJIAJIE - GUILIN
ZHANGJIAJIE - GUILIN

mese Mic dejun
ziua 7: 05.09.2020 Guilin

Vei calatori de-a lungul Raului Li, intr-o ambarcatiune traditionala pana in zona orasului Yanghshuo. Pe traseu vei putea admira spectaculosul peisaj al muntilor calcarosi.

 

GUILIN
GUILIN

mese Mic dejun, Pranz
ziua 8: 06.09.2020 Guilin - Kunming

Vei fi transgerat in gara din Gulin de unde vei calatori cu trenul de mare viteza pana la Kunming, iar durata transferului va fi de aproximativ 7 ore. Plecare Guilin ora 07:16, Sosire Kunming ora 14:31. La sosirea in Kunming vei fi intampinat de reprezentantul local si vei fi transferat la hotel.

 

INCLUS

 • Transfer cu trenul Guilin - Kunming

GUILIN - KUNMING

mese Mic dejun
ziua 9: 07.09.2020 Kunming - Dali

Vei vizita Padurea de Piatra, o formatiune geologica spectaculoasa aflata la 86 de kilometri de Kunming, ce acopera o suprafata de 80 de ha. Rocile calcaroase de aici au forma unor stalagmite, unele dintre ele fiind chiar asemanatoare cu copacii creand impresia unei paduri de piatra. Locul este declarat monument al Patrimoniului UNESCO incepand cu anul 2007.
Vei calatori cu trenul de mare viteza in Dali. Durata transferului va fi de aproximativ 3 ore. Plecare Kunming la ora 18:07, sosire Dali la ora 20:29.

 

INCLUS

 • Tur Padurea de Piatra Kunming
 • Transfer cu trenul Kunming - Dali

KUNMING - DALI
KUNMING - DALI

mese Mic dejun
ziua 10: 08.09.2020 Dali

Vei vizita Templul celor trei pagode, simbol ale orasului Dali. Construite in timpul Regatului Nanzhao si al Regatului Dali, intre secolele IX si X, cele trei pagode au fost realizate din caramida si acoperite cu argila, arhitectura lor eleganta fiind reprezentativa pentru lacasurile de cult inchinate budismului chinez.
Vei face o croaziera pe Lacul Erhai, lac situat la poalele maiestuosilor Munti Cangshan. Lacul are o suparafata de 250 km² si se afla la o altitudine de 1972 m. Calatorind aici vei avea ocazia sa decoperi si viata comunitatilor etnice bai si mai ales a pescarilor ce traiesc in apropierea acestui lac, oameni ale caror obiceiuri s-au pastrat de sute de ani.
Vei vizita localitatea Xizhou, a comuniitatii Bai, unde vei avea ocazia sa admiri arhitectura specifica acestei comunitati etnice dar si maiestria mesterilor locali.

 

INCLUS

 • Vizita Templul celor Trei Pagode Dali
 • Croaziera Lacul Erhai
 • Tur Xizhou

DALI

mese Mic dejun
ziua 11: 09.09.2020 Dali - Shaxi - Lijiang

Vei fi transferat din Dali la Lijiang; vei strabate un traseu spectaculos in care vei putea admira locuinte traditionale chineze si peisaje marcate de munti.
Vei vizita unul dintre cele mai pitoresti orase istorice din China - Shaxi. Casele construite din lemn, stradutele inguste ce compun un adevarat labirint, pietele animate ce amintesc de trecutul comercial al localitatii sunt tot atatea atractii de care va veti putea bucura. Shaxi a fost un punct comercial important in timpul Dinastiei Tang si apartine astazi comunitatilor etnice Bai si Yi.

 

INCLUS

 • Transfer Dali - Lijiang
 • Vizita Shaxi

DALI - SHAXI - LIJIANG

mese Mic dejun, Pranz
ziua 12: 10.09.2020 Lijiang

Vei vizita Palatul Mu aflat in centrul istoric al orasului Lijiang. Denumirea acestuia este data de numele faimosul razboinic local care a locuit aici in timpul dominatiei mongole (secolul al XIII-lea) si este un exemplu reprezentativ pentru arhitectura specifica dinastiei Ming si Qing ( asemeni Orasului Interzis din Beijing).

Vei admira Lacul Dragonului Negru, un iaz situat in pitorescul parc Jade Spring, la nord de orasul istoric Lijiang. De aici se deschide o panorama impresionant asupra Muntelui Inzapezit al Dragonului de Jad. Locurile au fost amenajate in anul 1737, in timpul dinastiei Qing; in parc se gasesc si cateva temple si pavilioane realizate in stilul arhitecturii locale (Pavilionul Lunii, Tempul Longshen, Turnul Wufeng).

 

INCLUS

 • Vizita Palatul Mu Lijiang
 • Tur Lacul Dragonului Negru

mese Mic dejun
ziua 13: 11.09.2020 Lijiang - Chengdu

Vei vizita satul Longquan, cunoscut sub numele de Shuhe, localitatea apartinand comunitatii naxi. Acesta este cel mai vechi asezamant al etnicilor naxi din zona si poseda una dintre cele mai bine conservate zone comerciale de pe vechea ruta a ceaiului.

Vei vizita satul Baisha, unul dintre cele mai vechi centre ale regiunii, numele acestuia semnificand „nisip alb”; aici vei avea ocazia sa admiri faimoasele picturi murale realizate intre anii 1385-1619 de catre taoistii chinezi, tibetani, budisti naxi si samani Dongba. Picturile impresioneaza prin vivacitatea desenului si a coloristicii, fiind incarcate de simbolistica apartinand fiecarei dintre orientarile religioase in numele careia au fost realizate.
Transfer de la hotel la aeroport in Lijiang.
Zbor intern Lijiang - Chengdu.
Dupa sosirea pe aeroportul din Chengdu, vei fi transferat la hotel.

 

INCLUS

 • Vizita Shuhe Longquan Lijiang
 • Vizita satul Baisha
 • Transfer hotel - aeroport Lijiang
 • Bilet de avion pentru zbor intern Lijiang - Chengdu;
 • Transfer aeroport - hotel Chengdu

LIJIANG - CHENGDU
LIJIANG - CHENGDU

mese Mic dejun
ziua 14: 12.09.2020 Plecare Din Chengdu

Vei vizita Centrul de Cercetare al Ursilor Panda, construit cu scopul de a studia, proteja si reface populatia de ursi Panda dar si al altor animale aflate pe cale de disparitie. Fondat in 1987, centrul sustine si promovarea turismului educational, dispunand de resurse deosebite si colaborand cu unitati de prestigiu de cercetare din lumea intreaga.

Vei fi transferat de la hotel la aeroport in Chengdu.

 

INCLUS

 • Vizita Baza de cercetare a ursilor Panda Chengdu
 • Transfer hotel - aeroport Chengdu

mese Mic dejun
ziua 15: 13.09.2020 Sosire In Bucuresti

 

7 locatii vizitate


Beijing,
Zhangjiajie,
Guilin,
Kunming,
Dali,
Lijiang,
Chengdu

orar de zbor

flight schedule

✈ Plecare Bucuresti 30.08.2020 ora 00:35; Sosire Doha 30.08.2020 ora 05:20; Qatar Airways; durata 4:45 ✈ Plecare Doha 30.08.2020 ora 11:20; Sosire Beijing 31.08.2020 ora 00:20; Qatar Airways; durata 8:00 ✈ Plecare Beijing 01.09.2020 ora 20:00; Sosire Zhangjiajie ora 22:35; Air China; durata 2:35 ✈ Plecare Zhangjiajie 04.09.2020 ora 10:15; Sosire Guilin ora 11:15; China Southern Airlines; durata 1:00 ✈ Plecare Lijiang 11.09.2020 ora 20:45; Sosire Chengdu ora 22:05; Sichuan Airlines; durata 1:20 ✈ Plecare Chengdu13.09.2020 ora 02:00; Sosire Doha 13.09.2020 ora 05:00; Qatar Airways; durata 8:00 ✈ Plecare Doha 13.09.2020 ora 06:50; Sosire Bucuresti 13.09.2020 ora 11:55; Qatar Airways; durata 5:05

tariful include

i

Zbor de linie

Zbor intern

Check-in online

Taxe de aeroport

Cazari selectionate

Mese conform optiunii de cazare

i

Transferuri in regim privat

Tururi panoramice

Vizita atractiilor locale

Taxe acces obiective

Tour leader Valentina Pavel

Ghizi locali

Bacsis ghizi si soferi

Brosura despre destinatie

Sfaturi de calatorie

Serviciu urgente 24/7

Asigurare medicala

Asigurare Storno

Sfaturi China

China tips

La ce sa te astepti in China
 • In ceea ce priveste mancarea, desi multi merg pe premiza ca in China totul se rezuma la feluri de mancare “ciudate” (de ex: insecte), lucrurile nu stau asa in realitate. Mancarea este foarte diversificata (gusturile principale fiind cele dulci sau picante): multe feluri de legume gatite la wok, pui cu diverse arome, faimosii noodles din orez, “dumplings” (umplute cu o varietate de combinatii interesante si gustoase), etc. Bineinteles, toate aceste feluri variate le poti gasi cu ajutorul ghidului.
Viza
 • Pentru cetatenii romani care calatoresc in China este necesara obtinerea vizei de intrare.
  Autoritatile chineze nu elibereaza vize la frontiera.
  Vizele se pot obtine numai de la ambasadele Chinei din strainatate. In Romania, vizele pot fi obtinute de la Ambasada Republicii Populare Chineze din Bucuresti sau de la Consulatul General al Republicii Populare Chineze din Constanta.

Nume: Republica Populara Chineza

Capitala: Beijing

Asezare: Stat in estul Asiei, intre India si Mongolia, la Marea Chinei de Est, Golful Coreei, Marea Galbena si Marea Chinei de Sud

Moneda: Renminbi Yuan - CNY

Fus orar: UTC +8

together for excellent journeys

Multumesc, Eturia! Doru Ciucescu

„Am prins ultimul avion de repatriere din Senegal! Scriu din aeroportul...

Multumesc, Eturia!
Impresii China - octombrie 2019 Dan

Dan ne-a trimis cateva fotografii din vacanta petrecuta in China, intr-un...

Impresii China - octombrie 2019
Impresii Hong Kong, Coreea de Sud & Japonia - Septembrie 2019 Maria

Agentia Eturia ne-a oferit (la cererea noastra), un traseu personalizat in trei...

Impresii Hong Kong, Coreea de Sud & Japonia - Septembrie 2019
Impresii China - August 2019
Impresii China - August 2019 Laurentiu

Laurentiu ne-a trimis cateva fotografii din vacanta petrecuta in China, pe care...

Impresii China - Iulie 2019
Impresii China - Iulie 2019 Anca

Mersi pentru timpul acordat pentru rezervarea calatoriei. Pot spune ca a fost o...

Impresii China - Iulie 2019
Impresii China - Iulie 2019 Cosmin

Pana "ieri" as fi asociat oricand "Marele Zid" cu "principalul obiectiv de vazut...

de ce sa alegi eturia?

Servicii de calitate

 • Consultantii nostrii sunt specializati pe regiuni geografice pe care le viziteaza inainte ca sa-ti poata oferi cele mai bune recomandari.
 • Primesti ghiduri si sfaturi de calatorie in romana, iar in excursiile de grup beneficiezi de asistenta in limba romana de la un ghid specializat
 • Recomandat de  Recomandat Up Your Service    si Ron Kaufman, lider global in construirea culturii serviciilor superioare.

Tarife competitive fara costuri ascunse

 • Raport excelent calitate/pret, garantat datorita parteneriatelor semnate cu 160 tour operatori locali si 322 hoteluri de renume din lumea intreaga
 • Tariful vacantei include toate costurile: taxele de aeroport, intrarile la obiective, circuitele de grup includ tipsurile care se dau la fata locului si asigurarea complexa de calatorie

In siguranta, 100%

 • Suport 24/7 pentru turistii in vacanta
 • Din 2007 avem 22.038 clienti multumiti 99% dintre clientii nostrii ar recomanda prietenilor serviciile Eturia
 • Eturia este membru Eturia membru ANAT

eturia awards

Eturia membru ANAT
Premii Eturia
Premii Eturia
Premii Eturia