Vacante Statele Unite ale Americii

Va invitam sa descoperiti estul Canadei si al Statelor Unite ale Americii, doua destinatii complexe si spectaculoase deopotriva. Veti avea ocazia sa vizitati cele mai reprezentative orase nord americane, puncte de reper pe harta turismului mondial: vibrantul Toronto, inegalabilul New York, orasul care nu doarme niciodata, capitala verde si linistita Washington D.C. si insoritul Miami. Vizitele la superba Cascada Niagara si in pitorescul orasel Niagara on the Lake, fosta capitala canadiana, vor completa diversitatea itinerariului.

Locuri disponibile: 17
tip vacanta: Grupuri cu insotitor » Circuit de grup multi-tari
Data plecare:
12 zile / 10 nopti
10 Mese incluse

10 Mic dejun

2 tari

Canada, Statele Unite ale Americii

Toronto, Cascada Niagara, New York, Washington, Miami

3 atractii de top

New York, Washington, Miami

Anca

Branch Manager

031.9998

Discover Canada Est & SUA Est - august 2020

Itinerar

ziua 1: 29.08.2020 Sosire In Toronto

Te vei intalni cu insotitorul de grup pe aeroportul Henri Coanda din Bucuresti si te vei imbarca pentru zborul international.

Dupa sosirea pe aeroportul din Toronto, vei fi intampinat de reprezentantul local si transferat la hotel.

 

INCLUS

 • Insotitor de grup
 • Bilet de avion pentru zbor international Bucuresti - Toronto, Miami - Bucuresti
 • Transfer aeroport - hotel Toronto

sosire in Toronto

ziua 2: 30.08.2020 Toronto

Vei face un tur al orasului de pe malul nordic al Lacului Ontario. Vei explora zona Vechiului Toronto si vei vedea Stadionul Roger Centre, celebrul CN Tower, simbolul orasului, artera comerciala Yonge, cartierul financiar, Catedrala Sfantul Mihail, Piata St. Lawrence, vechea Primarie - o cladire construita in stil englezesc, dar si modernul sediu al noii Primarii. Vei ajunge apoi in Piata Dundas, un adevarat “Times Square” al Toronto-ului, unde se afla si Centrul Comercial Eaton.
La finalul turului vei avea timp la dispozitie pentru a explora orasul pe cont propriu.

 

INCLUS

 • Tur de oras Toronto

mese Mic dejun
ziua 3: 31.08.2020 Toronto - Niagara On The Lake - Niagara Falls

Vei fi transferat catre Niagara on the Lake, un orasel fermecator ce si-a pastrat atmosfera de secol XVII.Vei face o scurta croaziera pentru a admira impresionanta Cascada Niagara, un ansamblu format din trei caderi de apa: American Falls (Cascada Americana), Bridal Veil Falls (Cascada Valul Miresei) - ambele situate pe teritoriul SUA si Horseshoe Falls (Cascada Potcoava) - situata pe teritoriul Canadei. Lacurile Erie si Ontario sunt legate intre ele prin Raul Niagara, diferenta de nivel fiind de 58 metri; cursul apei este despartit in doua de Insula Caprei. Pe partea americana, cascada are o latime de 363 metri si o cadere de 21 metri, iar pe partea canadiana cascada are o latime de 792 metri si o inaltime de 51 metri.

 

INCLUS

 • Transfer Toronto - Niagara
 • Croaziera Niagara

TORONTO - NIAGARA ON THE LAKE - NIAGARA FALLS
TORONTO - NIAGARA ON THE LAKE - NIAGARA FALLS

mese Mic dejun
ziua 4: 01.09.2020 Niagara Falls - Toronto - New York

Ti se va asigura transferul la aeroportul din Toronto.

Zbor international Toronto - New York.
Dupa sosirea pe aeroportul din New York vei fi transferat la hotel.

 

INCLUS

 • Transfer hotel Niagara - aeroport Toronto
 • Bilet de avion pentru zbor international Toronto - New York
 • Transfer aeroport - hotel New York

NIAGARA FALLS - TORONTO - NEW YORK
NIAGARA FALLS - TORONTO - NEW YORK

mese Mic dejun
ziua 5: 02.09.2020 New York

In cadrul turului de oras din New York vei vizita cele mai faimoase atractii ale metropolei: Piata Times Square, situata la intersectia strazilor Broadway cu Seventh Avenue, unul dintre simbolurile orasului (numele sau vine de la cladirea Times, fostul sediu al redactiei cotidianului New York Times din anii 1904), cartierul Manhattan, punctul zero al New-York-ului, Fifth Avenue, cea mai cunoscuta strada din Manhattan cu obiective precum Catedrala Saint Patrick, Rockefeller Center, cladirea Flatiron, Gara Centrala. Rockefeller Center reprezinta un complex de cladiri ridicate de celebra familie Rockefeller cu destinatii diferite. Dintre acestea Radio City Music Hall este una dintre cele mai cunoscute, la inaugurarea sa fiind cel mai mare si opulent teatru din lume. De asemenea vom vizita si celebra Wall Street, casa bursei de la New York, si Districtul Financiar.

 

INCLUS

 • Tur de oras New York Manhattan

mese Mic dejun
ziua 6: 03.09.2020 New York

Astazi vei avea intreaga zi la dispozitie pentru a explora pe cont propriu metropola americana. New York - una dintre capitalele modei internationale, oras cu un masiv export cultural, New York-ul este locul in care poti gasi tot ce iti doresti. Mall-uri, centre comerciale si strazi intregi in care magazinele se insiruie ca un sirag de perle sunt locurile pe care un amator de cumparaturi nu ar trebui sa le rateze.

 

mese Mic dejun
ziua 7: 04.09.2020 New York - Washington D.c.

Ti se va asigura transferul de la hotel la aeroportul din New York.
Zbor intern New York - Washington.
La sosire in Washington, vei fi transferat la hotel.

 

INCLUS

 • Transfer hotel - aeroport New York
 • Bilet de avion pentru zbor intern New York - Washington
 • Transfer aeroport - hotel Washington

NEW YORK - WASHINGTON D.C.
NEW YORK - WASHINGTON D.C.

mese Mic dejun
ziua 8: 05.09.2020 Washington D.c. - Miami

Vei face un tur de 4 ore al capitalei SUA, prilej cu care vei admira cateva dintre cele mai emblematice obiective turistice ale acesteia: Casa Alba, Capitoliul, Curtea Suprema de Justitie dar si impresionantele monumente ale fostilor presedinti Washington, Jefferson, Lincoln si Franklin D. Roosevelt.

Vei fi transferat de la hotel la aeroportul din Washington.

Zbor intern Washington - Miami.

Dupa sosirea pe aeroportul din Miami, vei fi transferat la hotel.

 

INCLUS

 • Tur de oras Washington
 • Transfer hotel - aeroport Washington
 • Bilet de avion pentru zbor intern Washington - Miami;
 • Transfer aeroport - hotel Miami

WASHINGTON D.C. - MIAMI
WASHINGTON D.C. - MIAMI

mese Mic dejun
ziua 9: 06.09.2020 Miami

Vei explora orasul Miami atat pe uscat cat si pe apa in cadrul unui tur de jumatate de zi. Vei vizita zona centrala, districtul de afaceri dar si Miami Beach, Key Biscayne, Coconut Grove si cartierul Mica Havana dupa care vei avea la dispozitie o ora in Bayside Marketplace pentru a lua pranzul sau a face shopping.
Vei face apoi o plimbare de 90 de minute cu barca, prilej cu care vei vedea casele celebritatilor din zone precum Millionaire‘s Row, Star Island, Hibiscus Island, Palm Island, Venetian Island sau Fischer Island. Durata turului va fi de aproximativ 5 ore.
Vei pleca intr-o scurta croaziera in Golful Biscayne, de unde vei putea admira panorama orasului, portul si plajele din Miami si Insula Fisher.

 

INCLUS

 • Tur de oras Miami
 • Croaziera Golful Biscayne

mese Mic dejun
ziua 10: 07.09.2020 Miami

Dispui de aceasta zi libera pentru a te bucura de plaja si soare sau pentru a vizita imprejurimile. Aloca-ti timp pentru a vizita principalele atractii ale orasului: Vechea Manastire Spaniola, Muzeului Holocaustului, Castelul de Coral, Piscina Venetiana, Muzeul si Gradinile Viscaya, Acvariul, Muzeul de Arta, Biserica St. Bernard de Clairvaux, Gradina Tropicala Fairchild si un interesant Muzeu al Copiilor.

 

mese Mic dejun
ziua 11: 08.09.2020 Plecare Din Miami

Ti se va asigura transferul la aeroportul din Miami.

 

INCLUS

 • Transfer hotel - aeroport Miami

mese Mic dejun
ziua 12: 09.09.2020 Sosire In Bucuresti

 

5 locatii vizitate


Toronto,
Cascada Niagara,
New York,
Washington,
Miami

orar de zbor

flight schedule

✈ Plecare Bucuresti 29.08.2020 ora 07:00; Sosire Amsterdam 29.08.2020 ora 09:00; KLM; durata 3h 0m ✈ Plecare Amsterdam 29.08.2020 ora 10:55; Sosire Toronto 29.08.2020 ora 12:45; KLM; durata 7h 50m ✈ Plecare Toronto 01.09.2020 ora 12:25; Sosire New York 01.09.2020 ora 13:56; Westjet; durata 1h 31m ✈ Plecare New York 04.09.2020 ora 11:30; Sosire Washington 04.09.2020 ora 12:58; Delta Airlines; durata 1h 28m ✈ Plecare Washington 05.09.2020 ora 18:50; Sosire Miami 05.09.2020 ora 21:35; American Airlines; durata 2h 49m ✈ Plecare Miami 08.09.2020 ora 19:40; Sosire Paris 09.09.2020 ora 10:40; Air France; durata 9h 0m ✈ Plecare Paris 09.09.2020 ora 15:15; Sosire Bucuresti 09.09.2020 ora 19:10; Air France; durata 2h 55m.

tariful include

i

Zbor de linie

Zbor intern

Check-in online

Taxe de aeroport

Cazari selectionate

Mese conform optiunii de cazare

Transferuri

Tururi panoramice

Vizita atractiilor locale

Taxe acces obiective

Zile de odihna la plaja

Tour leader

Ghizi locali

Bacsis ghizi si soferi

Brosura despre destinatie

Sfaturi de calatorie

Serviciu urgente 24/7

Asigurare medicala

Asigurare Storno

Sfaturi Canada

Canada tips

La ce sa te astepti in Canada
 • Canada este mandra de multiculturalismul ei. Acesta se manifesta, in parte, prin acceptarea fara prejudecati a limbilor diferite. De asemenea, clima, geografia si limba pot diferi drastic de la o regiune la alta a Canadei; localnicii ar aprecia foarte mult daca un vizitator ar recunoaste fiecare provincie sau regiune, mai ales in Quebec, unde franceza este prima limba vorbita.
  Prin urmare, cand calatoresti prin Canada, nu ti-ar strica sa stii putina geografie. Exista zece provincii care, in mare, sunt analoage statelor si trei teritorii. Eticheta de calatorie mai inseamna si sa recunosti, sa apreciezi diferentele culturale dintre zone si sa accepti aceste diferente.
Viza
 • Incepand cu data de 1 decembrie 2017 cetatenii romani beneficiaza de posibilitatea de a calatori in Canada fara vize, pentru sederi de maxim 6 luni in scop turistic pe baza unui pasaport romanesc valabil.
  Cetatenii romani care intentioneaza sa calatoreasca pe calea aerului spre Canada, pentru sedere sau tranzit, trebuie sa obtina in prealabil o Autorizatie de calatorie electronica (Electronic Travel Authorization – eTA).
  Autorizatia de calatorie electronica eTA se obtine doar online, prin accesarea paginii de internet: www.Canada.ca/eTA-Romania. 
  Autorizatia electronica de calatorie  (eTA) are o valabilitate de 5 ani (sau, dupa caz, pana la expirarea valabilitatii pasaportului).
  In masura in care este posibil, obtineti eTA inainte de a va rezerva biletul de avion !

Nume: Canada

Capitala: Ottawa

Asezare: In nordul continentului Nord American, avand in est Oceanul Atlantic, la vest Oceanul Pacific iar in nord Oceanul Arctic

Moneda: Dolarul canadian - CAD

Fus orar: UTC -3,5 la -8 / UTC -2,5 la -7

Sfaturi Statele Unite ale Americii

USA tips

La ce sa te astepti in Statele Unite ale Americii
 • In SUA se pune foarte mare accent pe securitate, asadar atitudinea oricarui turist fata de autoritati este bine sa fie una cat mai sincera si corecta. Daca optezi pentru un self drive, regulile de circulatie trebuie respectate cu foarte mare atentie.
  Daca doresti sa cumperi bauturi alcoolice, trebuie sa prezinti un act de identitate.
  Uneori distantele parcurse pe jos sunt foarte mari de aceea este necesara o conditie fizica destul de buna.
  Pe Coasta de Vest mai ales, dar in unele cazuri si pe Coasta de Est este foarte probabil ca hotelul sa dispuna de mai multe camere twin. Daca doresti o camera cu pat matrimonial si aceasta este disponibila, va trebui sa specifici acest detaliu la check-in. Nu se poate rezerva un anumit tip de camera in avans.
  Unele hoteluri percep taxe suplimentare la check-in, de aceea este bine sa iti bugetezi si aproximativ 100 de dolari pentru astfel de situatii. Aceasta taxa nu poate fi achitata in avans sau inclusa in rezervare intrucat este o taxa locala.
  Un card in USD este indispensabil pe teritoriul Sua .Practic daca se doreste inchirierea unei masini aceasta nu se poate face fara un card de credit.
  De asemenea la cazare in hotel chiar daca aceasta este preplatita receptionerul solicita un card pentru garantia platii extraserviciilor (aici exista si varianta constituirii unui depozit cash ) . Atat la inchirierea de masini sau garantarea la hotel se blocheaza o suma egala cu dublul sumei estimata pentru achitarea serviciilor.
Viza
 • Pentru vizitarea SUA este necesara viza.
  Viza de intrare in SUA se obtine de la misiunile diplomatice sau oficiile consulare ale Statelor Unite ale Americii din strainatate. In Romania, vizele se pot obtine de la Sectia Consulara a Ambasadei Statelor Unite ale Americii la Bucuresti.
  Viza SUA nu se elibereaza de catre autoritatile de frontiera.

Nume: Statele Unite ale Americii (SUA)

Capitala: Washington, D.C.

Asezare: Stat in America de Nord, intre Mexic si Canada, marginit de Oceanul Atlantic si Oceanul Pacific. Statul Alaska este situat in nord - vestul extrem al continentului american in vestul Canadei, iar Hawaii este arhipelag situat in Oceanul Pacific. SUA detine in administrare si cateva teritorii in Caraibe si Pacific.

Moneda: Dolar-ul SUA - USD

Fus orar: UTC -5 la -10 / UTC -4 la -10

together for excellent journeys

Impresii New York & Miami - martie 2020 Diana

Diana ne-a trimis fotografii realizate in timpul sejurului petrecut in New York...

Impresii New York & Miami - martie 2020
Impresii SUA - martie 2020 Mircea

Sunt o persoana care a calatorit mult peste hotare in ultimii 20 de ani, o...

Impresii SUA - martie 2020
Impresii SUA - februarie 2020 Alexandru

Vacanta excelent organizata! Amabilitate si promptitudine pentru organizarea si...

Impresii SUA - februarie 2020
Impresii luna de miere SUA - octombrie 2019
Impresii luna de miere SUA - octombrie 2019 Anamaria & Adrian

Luna de miere ne-am petrecut-o in SUA. Coasta de Est si Coasta de Vest, mai...

Impresii SUA - Februarie 2019
Impresii SUA - Februarie 2019 Cili & Zoia

Am avut o vacanta de vis cu Eturia. Serviciile au fost ireprosabile iar...

Impresia New York & Miami - Decembrie 2018
Impresia New York & Miami - Decembrie 2018 Cristian

Multumim echipei Eturia pentru profesionalism, sprijin in personalizarea si...

de ce sa alegi eturia?

Servicii de calitate

 • Consultantii nostrii sunt specializati pe regiuni geografice pe care le viziteaza inainte ca sa-ti poata oferi cele mai bune recomandari.
 • Primesti ghiduri si sfaturi de calatorie in romana, iar in excursiile de grup beneficiezi de asistenta in limba romana de la un ghid specializat
 • Recomandat de  Recomandat Up Your Service    si Ron Kaufman, lider global in construirea culturii serviciilor superioare.

Tarife competitive fara costuri ascunse

 • Raport excelent calitate/pret, garantat datorita parteneriatelor semnate cu 160 tour operatori locali si 322 hoteluri de renume din lumea intreaga
 • Tariful vacantei include toate costurile: taxele de aeroport, intrarile la obiective, circuitele de grup includ tipsurile care se dau la fata locului si asigurarea complexa de calatorie

In siguranta, 100%

 • Suport 24/7 pentru turistii in vacanta
 • Din 2007 avem 21.946 clienti multumiti 99% dintre clientii nostrii ar recomanda prietenilor serviciile Eturia
 • Eturia este membru Eturia membru ANAT

eturia awards

Eturia membru ANAT
Premii Eturia
Premii Eturia
Premii Eturia