Vacante Canada

Iti propunem un amplu circuit pentru a descoperi cele mai importante metropole de pe Coasta Estica si din vestul Canadei, si pentru a admira peisajele sale grandioase. Vei vizita renumitele orase canadiene Ottawa, Montreal, Toronto si Quebec, vei descoperi frumusetile parcurilor nationale Banff si Jasper, apoi vei ajunge la Vancouver, capitala Jocurilor Olimpice de Iarna in 2010.

Locuri disponibile la tarif promo: 6
dimensiune grup min. 12 persoane
tip vacanta Grupuri cu insotitor » Classic Tour Group

tariful include

i

Zbor de linie

Zbor intern

Check-in online

Taxe de aeroport

Cazari selectionate

Mese conform itinerar

i

Transferuri in regim privat

Vizita atractiilor locale

Taxe acces obiective

Tour leader

Ghizi locali

Bacsis ghizi si soferi

Brosura despre destinatie

Sfaturi de calatorie

Serviciu urgente 24/7

Asigurare medicala

Asigurare Storno

15 zile / 13 nopti
Tara: Canada

Montreal, Québec, Ottawa, Toronto, Cascada Niagara, Parcul National Banff, Calgary, Hinton, Parcul National Jasper, Sun Peaks, Vancouver

15 Mese incluse

13 Mic dejun, 2 Cina

4 atractii de top

Calgary, Parcul National Banff, Parcul National Jasper, Vancouver

Grand Tour of Canada, 15 zile - iulie 2019

Itinerar

031.9998

ziua 1 Sosire In Montreal

Te vei intalni cu insotitorul de grup pe aeroportul Henri Coanda din Bucuresti si te vei imbarca pentru zborul international.La sosirea in Montreal ti se va asigura transferul la hotel.

 

INCLUS

 • Insotitor de grup
 • Bilet de avion pentru zbor international Bucuresti - Montreal, Vancouver - Bucuresti
 • Transfer aeroport - hotel Montreal

sosire in Montreal

mese Cina
ziua 2 Montreal - Quebec

Te vei bucura de un tur panoramic al orasului Montreal, pentru a admira principalele sale obiective turistice. Arhitectura eclectica a orasului este o atractie turistica in sine, chiar si metroul din Montreal fiind decorat cu opere de arta ale unora din cele mai celebre nume din cultura Quebec-ului. Vei vedea Basilica Notre Dame, Catedrala Sfanta Maria - Regina Lumii, Stadionul Olimpic, caldirile Universitatii McGill, Primaria, promenada de-a lungul Raului St. Lawrence si zona rezidentiala exclusivista de pe Mount Royal.Vei fi transferat catre Quebec.

 

INCLUS

 • Tur de oras Montreal
 • Transfer Montreal - Quebec

MONTREAL - QUEBEC

mese Mic dejun
ziua 3 Quebec

Vei face o incursiune in pitorescul Quebec City in care vei admira impunatorul Hotel Chateau Frontenac, cladirea simbol a orasului si cel mai fotografiat hotel din lume. Te vei plimba, apoi, in Place D’Armes si pe promenada Dufferin Terrase, de unde vei admira panorama asupra Raului St. Lawrence. Vai vedea Citadela, Catedrala Notre Dame si Dealul Parlamentului, apoi vei cobori treptele din lemn pentru a descoperi cartierul Petit Champlain, cu magazinele sale cochete si pline de culoare.

 

INCLUS

 • Tur de oras Quebec

mese Mic dejun
ziua 4 Quebec - Ottawa

Vei fi transferat catre Ottawa.Vei face un tur al orasului Ottawa, pentru a admira principalele obiective. Capitala Canadei reflecta un mix intre originile nativilor americani si cultura britanica. Vei vizita Cladirea Parlamentului - simbol al orasului, complex situat pe dealul cu acelasi nume. Mai tarziu te vei plimba pe malul Raului Ottawa, locul de desfasurare a numeroase evenimente pe tot parcursul anului, si in vibranta Piata ByWard. Muzeul Civilizatiei este de asemeni unul dintre cele mai apreciate obiective din oras, alaturi de Muzeul Stiintelor si Tehnologiei si Galeriile Nationale de Arta.
Vei vizita Cladirea Parlamentului Canadian - simbol al orasului, complex situat pe dealul cu acelasi nume.

 

INCLUS

 • Transfer Quebec - Ottawa
 • Tur de oras Ottawa

QUEBEC - OTTAWA

mese Mic dejun
ziua 5 Ottawa - Toronto

Vei fi transferat catre Toronto, iar pe traseu vei admira o regiune de o frumusete uimitoare Thousand Islands, aflata la punctul de varsare a Raului St. Lawrence in apele Lacului Ontario.

 

INCLUS

 • Transfer Ottawa - Toronto

OTTAWA - TORONTO

mese Mic dejun
ziua 6 Toronto - Cascada Niagara - Toronto

Zgomotul, ceata, spectacolul a 155 de mii de litri de apa ce se revarsa de la o inaltime de 54 m iti vor demonstra de ce Cascada Niagara este o minune naturala a lumii. Vei explora cascada, Statia Hidrologica Niagara, Monumentul Sir Isaac Broock si Ceasul Floral. Vei ajunge la micutul oras Niagara-on-the-Lake. Prima capitala a Canadei Superioare din 1791, Niagara-on-the-Lake este o frumoasa replica a orasului traditional nord american din perioada secolului al XIX-lea. Aici vei avea ocazia sa faci poze memorabile si sa achizitionezi suveniruri.

 

INCLUS

 • Tur Cascada Niagara

TORONTO - CASCADA NIAGARA - TORONTO
TORONTO - CASCADA NIAGARA - TORONTO

mese Mic dejun
ziua 7 Toronto - Calgary - Banff

Vei fi transferat la aeroportul din Toronto.
Zbor intern Toronto - Calgary.
Vei face un tur panoramic in Calgary, prilej cu care vei admira cele mai importante obiective turistice ale acestuia: Turnul Calgary, inalt de 191 m, construit in anul 1968, zona comerciala Eau Claire, cartierul Chinatown, districtul financiar si Parcul Stampede, complex ce gazduieste anual diverse expozitii, concursuri de rodeo si festivaluri dintre cele mai diverse.Vei fi transferat din Calgary la hotel in Parcul National Banff.

 

INCLUS

 • Transfer hotel - aeroport Toronto
 • Bilet de avion pentru zbor intern Toronto - Calgary
 • Tur de oras Calgary
 • Transfer Calgary - Banff

TORONTO - CALGARY - BANFF
TORONTO - CALGARY - BANFF

mese Mic dejun
ziua 8 Parcul National Banff

Vei face un tur in Parcul National Banff, una dintre cele mai populare destinatii de vacanta ale canadienilor si nu numai. Vei putea explora minunile naturale ale acestui parc intre care se numara Lacurile Louise, Moraine, Ghetarul Victoria, Cascadele Takakkaw sau Valea Celor 10 Varfuri. Primul si cel mai faimos parc national al Canadei cuprinde cele mai spectaculoase peisaje din Muntii Stancosi, cu acces lejer. Originile parcului dateaza din 1883, a fost numit initial Parcul Muntii Stancosi, si a fost a treia zona din lume dupa Yellowstone si Australia’s Royal denumita parc national.

 

INCLUS

 • Tur Parcul National Banff

mese Mic dejun
ziua 9 Banff - Jasper - Hinton

Vei fi transferat catre Parcul National Jasper, avand ocazia sa admiri pe traseu unele dintre cele mai spectaculoase peisaje montane ale Canadei.Vei avea ocazia sa admiri Parcul National Jasper, cel mai mare dintre parcurile din Muntii Stancosi. Jasper este mai putin frecventat decat Banff, dar se mandreste cu privelisti la fel de incantatoare. Infiintat in 1907 initial ca parc forestier acesta ofera numeroase atractii intre care se numara o cale ferata cu un traseu spectaculos sau celebrele campuri de gheata. Vei putea vedea aici elani, capre de munte, caprioare si chiar ursi grizzly.Vei fi transferat in Hinton unde te vei caza.

 

INCLUS

 • Transfer Banff - Jasper
 • Tur Parcul National Jasper
 • Transfer Jasper - Hinton

BANFF - JASPER - HINTON

mese Mic dejun
ziua 10 Hinton - Sun Peaks

Vei traversa Mount Robson, cel mai inalt din Muntii Stancosi Canadieni (altitudinea maxima 3.954 m), si vei fi transferat catre Sun Peaks (450 km). Pe traseu vei vizita si Cascada Helmcken.

 

INCLUS

 • Transfer Hinton - Sun Peaks

mese Mic dejun
ziua 11 Sun Peaks - Vancouver

Astazi vei calatori spre Vancouver, cel mai mare oras canadian de pe coasta vestica (410 km). Vei ajunge in oras dupa amiaza.

 

INCLUS

 • Transfer Sun Peaks - Vancouver

SUN PEAKS - VANCOUVER

mese Mic dejun
ziua 12 Vancouver

Astazi vei avea zi libera. Iti recomandam o vizita in Victoria, oras emblematic de pe coasta vestica a Canadei, unde vei putea explora Parcul Beakon Hill. O alta optiune ar fi Capilano Bridge, un spectaculos pod suspendat construit peste raul cu acelasi nume si situat in afara orasului Vancouver. Podul are o lungime de 140 de metri si o inaltime de 70 de metri si a fost construit initial in anul 1889 de catre un inginer civil scotian. Realizat la inceput din franghii, podul a fost complet refacut in anul 1956 si atrage anual peste 800.000 de vizitatori.

 

mese Mic dejun
ziua 13 Vancouver

Vei face un tur de jumatate de zi al orasului Vancouver, prilej cu care vei admira cele mai importante obiective turistice ale orasului: Canada Place, Districtul Financiar, Strada Robson, Parcul Stanley si Lion’s Gate Bridge. De asemenea vei explora si Piata Granville, cartierul Chinatown si districtul istoric Gastown.

 

INCLUS

 • Tur de oras Vancouver

mese Mic dejun, Cina
ziua 14 Plecare Din Vancouver

Vei fi transferat de la hotel la aeroportul din Vancouver.

 

INCLUS

 • Transfer hotel - aeroport Vancouver

mese Mic dejun
ziua 15 Sosire In Bucuresti

 

11 locatii vizitate


Montreal,
Québec,
Ottawa,
Toronto,
Cascada Niagara,
Parcul National Banff,
Calgary,
Hinton,
Parcul National Jasper,
Sun Peaks,
Vancouver

orar de zbor

flight schedule

✈ Plecare Bucuresti 12.07.2019 ora 13:40; Sosire Montreal 12/07/2019 ora 16:20; Air Canada; durata 9h 40m ✈ Plecare Vancouver 25.07.2019 ora 07:30; Sosire Montreal 25/07/2019 ora 15:21; Air Canada; durata 4h 51m ✈ Plecare Montreal 25.07.2019 ora 16:50; Sosire Bucuresti 26/07/2019 ora 08:45; Air Canada; durata 8h 55m.

Sfaturi Canada

Canada tips

La ce sa te astepti in Canada
 • Canada este mandra de multiculturalismul ei. Acesta se manifesta, in parte, prin acceptarea fara prejudecati a limbilor diferite. De asemenea, clima, geografia si limba pot diferi drastic de la o regiune la alta a Canadei; localnicii ar aprecia foarte mult daca un vizitator ar recunoaste fiecare provincie sau regiune, mai ales in Quebec, unde franceza este prima limba vorbita.
  Prin urmare, cand calatoresti prin Canada, nu ti-ar strica sa stii putina geografie. Exista zece provincii care, in mare, sunt analoage statelor si trei teritorii. Eticheta de calatorie mai inseamna si sa recunosti, sa apreciezi diferentele culturale dintre zone si sa accepti aceste diferente.
Viza
 • Incepand cu data de 1 decembrie 2017 cetatenii romani beneficiaza de posibilitatea de a calatori in Canada fara vize, pentru sederi de maxim 6 luni in scop turistic pe baza unui pasaport romanesc valabil.
  Cetatenii romani care intentioneaza sa calatoreasca pe calea aerului spre Canada, pentru sedere sau tranzit, trebuie sa obtina in prealabil o Autorizatie de calatorie electronica (Electronic Travel Authorization – eTA).
  Autorizatia de calatorie electronica eTA se obtine doar online, prin accesarea paginii de internet: www.Canada.ca/eTA-Romania. 
  Autorizatia electronica de calatorie  (eTA) are o valabilitate de 5 ani (sau, dupa caz, pana la expirarea valabilitatii pasaportului).
  In masura in care este posibil, obtineti eTA inainte de a va rezerva biletul de avion !

Nume: Canada

Capitala: Ottawa

Asezare: In nordul continentului Nord American, avand in est Oceanul Atlantic, la vest Oceanul Pacific iar in nord Oceanul Arctic

Moneda: Dolarul canadian - CAD

Fus orar: UTC -3,5 la -8 / UTC -2,5 la -7

together for excellent journeys

Canada, o revelatie - Noiembrie Codrina Nechita

Cred ca majoritatea europenilor, si nu numai, considera Canada o tara rece,...

Canada, o revelatie - Noiembrie
Impresii Canada - Septembrie 2018 Ioan

Ioan ne-a trimis cateva fotografii din vacanta petrecuta in Canada....

Impresii Canada - Septembrie 2018
Impresii Alaska & Canada - Iulie 2012 Alice

Buna ziua ! Am revenit din excursia in Alaska si Canada....

Impresii Alaska & Canada - Iulie 2012

de ce sa alegi eturia?

Servicii de calitate

 • Consultantii nostrii sunt specializati pe regiuni geografice pe care le viziteaza inainte ca sa-ti poata oferi cele mai bune recomandari.
 • Primesti ghiduri si sfaturi de calatorie in romana, iar in excursiile de grup beneficiezi de asistenta in limba romana de la un ghid specializat
 • Recomandat de  Recomandat Up Your Service    si Ron Kaufman, lider global in construirea culturii serviciilor superioare.

Tarife competitive fara costuri ascunse

 • Raport excelent calitate/pret, garantat datorita parteneriatelor semnate cu 160 tour operatori locali si 322 hoteluri de renume din lumea intreaga
 • Tariful vacantei include toate costurile: taxele de aeroport, intrarile la obiective, circuitele de grup includ tipsurile care se dau la fata locului si asigurarea complexa de calatorie

In siguranta, 100%

 • Suport 24/7 pentru turistii in vacanta
 • Din 2007 avem 20.541 clienti multumiti 98% dintre clientii nostrii ar recomanda prietenilor serviciile Eturia
 • Eturia este membru Eturia membru ANAT

eturia awards

Eturia membru ANAT
Premii Eturia
Premii Eturia
Premii Eturia