America Latina

SOLD OUT - Dia de los Muertos - Circuit de grup - Best of Mexic cu Razvan Pascu, 13 zile - 25 octombrie 2021 Circuite de grup cu Razvan Pascu

13 zile / 11 nopti
Vei vizita San Miguel de Allende, Ciudad de Mexico, Teotihuacan, Riviera Maya, Cancun, Guadalajara, Tequila, Tlaquepaque, Playa del Carmen, Chichen Itza, Merida
Oferta Speciala
Last Minute Escape

Incepand de la:

SOLD OUT
13 zile

Durata vacanta

1 tari

Vizitate

11 locatii

Explorate

Oferta Speciala
Last Minute Escape

Incepand de la:

SOLD OUT
Vacante
Tip vacanta
Circuite de grup cu Razvan Pascu
Zbor
Zbor & taxe de aeroport
Incluse
Asigurare
Asigurare medicala
Inclusa

Te vei bucura, alaturi de Razvan Pascu, de o calatorie in stil pur mexican, care te va purta prin orasele coloniale Merida, San Miguel de Allende, Guadalajara si Tequila pana la fascinanta capitala Ciudad de México si siturile arheologice Chichen Itza si Teotihuacan. Misterul vechilor civilizatii mesoamericane, metropolele cu ritm de viata trepidant, plajele celebre cu nisip imaculat si lagunele idilice, patrimoniul colonial, salbaticia padurilor tropicale, tequila, bucataria extraordinara, muzica grupurilor de mariachi si, nu in ultimul rand, ospitalitatea locuitorilor fac din Mexic una dintre cele mai populare destinatii de vacanta din lume.

 • Cazare 11 nopti
 • Transferuri, tururi, vizite incluse
 • Serviciile unui ghid local experimentat pentru tururile incluse
 • Bacsis ghizi locali si soferi
 • Insotitor de grup din partea Eturia
 • Serviciu telefonic de urgente 24/7

Dia de los Muertos - Circuit de grup - Best of Mexic cu Razvan Pascu, 13 zile - 25 octombrie 2021 Itinerar

 • Zbor SWISS Bucuresti  -  Zurich

  Durata: 2h 25m

  Plecare Bucuresti - 25.10.2021 , ora 10:10 Sosire Zurich - 25.10.2021 , ora 11:35

  Inclus: taxa de aeroport

 • Zbor SWISS Zurich  -  Cancun

  Durata: 11h 35m

  Plecare Zurich - 25.10.2021 , ora 17:15 Sosire Cancun - 25.10.2021 , ora 21:50

  Inclus: taxa de aeroport

 • Transfer privat aeroport Cancun - hotel Riviera Maya

  Durata: 1.5 h

  Dupa sosirea pe aeroportul din Cancun vei fi transferat la resortul de pe Riviera Maya.

  Tip serviciu: SIB (in regim sharing, impreuna cu alti turisti)

 • Cazare Riviera Maya

  Grand Riviera Princess, Deluxe Junior Suite, meal plan All inclusive

 • Zi libera Grand Riviera Princess

  Astazi te vei bucura de o zi libera la resort. Complexul Grand Riviera Princess este renumit pentru gradinile sale tropicale ce marginesc plaja imaculata si in special pentru El Paseo de los Dioses (Calea Zeilor), un nume potrivit pentru aleea marginita de statui ale zeilor Maya, care duce spre plaja. Resortul include 7 restaurante tematice, centru de sporturi nautice, nenumarate facilitati pentru copiii de toate varstele si servicii de calitate pentru intreaga familie.

 • Cazare Riviera Maya

  Grand Riviera Princess, Deluxe Junior Suite, meal plan All inclusive

 • Zile libere Riviera Maya

  Te vei bucura de relaxare pe plaja insorita a resortului, savurand un cocktail racoritor pe sezlog.

 • Optional: Excursie Parcul Tematic Xcaret

  Parcul Tematic Xcaret, unul dintre cele mai populare obiective de pe Riviera Maya, include peste 50 de atractii, intre care acvariul ce include un recif coraligen, ruine mayase, pavilionul fluturilor, expozitia de pasari tropicale si multe altele. Xcaret reprezinta o lume nebanuita si surprinzatoare ce te cucereste inca din prima clipa. Poti face snorkeling si diving in rauri subterane si cenote, poti inota alaturi de testoase marine si delfini, poti admira numeroase animale salbatice: jaguari, maimute, tapiri, saraguato; pasari multicolore. De asemeni poti urmari show-uri ecvestre, spectacole de dans si nu in ultimul rand, cel mai complex show de divertisment din Mexic - Xcaret Mexico Espectacular. Xcaret este locatia perfecta pentru o zi de neuitat, indiferent de varsta, un veritabil "must see" in Riviera Maya.

 • Optional: Excursie Tulum

  Durata: 8 h

  Vei vizita astazi ruinele piramidelor din Tulum, cel mai cunoscut sit arheologic mayas din Mexic, dupa Chichen Itza si Teotihuacan, situat chiar pe tarm. In continuare te vei relaxa pe idilica plaja Paraiso, pentru ca apoi sa vizitezi una dintre cenotele din regiune. Dupa amiaza vei avea timp la dispozitie pentru shopping pe Fifth Avenue, celebra artera comerciala din Playa del Carmen.

  Tip serviciu: SIB (in regim sharing, impreuna cu alti turisti)

 • Cazare Riviera Maya

  Grand Riviera Princess, Deluxe Junior Suite, meal plan All inclusive

 • Transfer Riviera Maya - Merida

  Astazi vei calatori catre Merida, iar pe traseu vei vizita situl aeheologic de la Chichen Itza.

 • Vizita complexul arheologic Chichen Itza

  Durata: 3 h

  Situl arheologic Chichen Itza este cel mai mare dintre orasele in ruina din peninsula mexicana Yucatan. Fondat in secolul al V-lea, orasul a fost cucerit in jurul anului 850 de catre tolteci sau, conform unor experti, de catre populatia itza, inrudita cu toltecii. Ceea ce este exceptional la Chichen Itza este fuziunea sa perfecta intre culturile maya si tolteca, fuziune ce se observa in arhitectura, sculptura si pictura. Acest amestec a supravietuit pana in 1.400, cand orasul a fost abandonat in mod misterios. Aici vei putea admira celebra piramida construita acum peste 1.500 de ani, cunoscuta sub numele de El Castillo.

 • Pranz Chichen Itza

  Durata: 1 h

  Pranzul va fi servit la un restaurant local.

  Tip masa: Pranz

 • Vizita Cenota Ik Kil

  Durata: 1 h

  Vei fi transferat in zona faimoaselor cenote, unde vei vizita Cenota Ik Kil. Acestea sunt bazine naturale formate prin erodarea calcarelor. Mayasii le foloseau in ritualurile de sacrificare aduse zeilor. Cenota Ik Kil se afla la 26 m sub nivelul solului, are un diametru de 60 m si o adancime de 40 m. Exista si o scara sculptata ce duce catre o platforma de inot.

 • Cazare Merida

  Gamma Merida el Castellano, Standard Room, meal plan Mic dejun

 • Tur de oras Merida

  Durata: 2 h

  Vei incepe turul fermecatorului oras Merida cu vizita la Catedrala San Ildefonso, construita din piatra vechilor temple mayase. Ridicarea acesteia a inceput in anul 1561, fiind astfel cea mai veche catedrala din America Latina. Inauntru vei putea vedea picturi murale infatisand intalnirea dintre Francesco de Montejo - fondatorul orasului Merida - si regele mayas Tutl Xiu. Apoi vei vizita Casa Montejo, locuinta grandioasa a lui Francesco de Montejo, si Palatul Guvernatorului unde sunt adapostite 27 de fresce enorme ale lui Don Fernando Castro Pacheco ilustrand istoria tulbure a Yucatanului. Din frumoasa piata centrala, Plaza Principal, vei putea fotografia catedrala, Cladirea Primariei (Palacio Municipal), Casa Montejo si Palatul Guvernatorului. La finalul turului vei merge pe bulevardul Paseo Montejo, bulevard ce a fost conceput dupa celebrul Champs Elysees din Paris.

  Tip serviciu: SIB (in regim sharing, impreuna cu alti turisti)

 • Transfer privat de grup hotel - aeroport Merida

  Vei fi transferat de la hotel catre aeroport.

 • Zbor Merida  -  Ciudad de Mexico

  Durata: 2:03

  Plecare Merida - 30.10.2021 , ora 14:46 Sosire Ciudad de Mexico - 30.10.2021 , ora 16:49

  Inclus: taxa de aeroport

 • Zbor Ciudad de Mexico  -  Guadalajara

  Durata: 1:23

  Plecare Ciudad de Mexico - 30.10.2021 , ora 18:50 Sosire Guadalajara - 30.10.2021 , ora 20:13

  Inclus: taxa de aeroport

 • Transfer privat de grup Guadalajara - Tlaquepaque

  La sosirea in Guadalajara vei fi transferat la hotelul din Tlaquepaque.

  Tip serviciu: PVT (in regim privat)

 • Cazare Tlaquepaque

  Hotel La Villa del Ensueño Mexican Boutique, Standard Room, meal plan Mic dejun

 • Transfer privat de grup Tlaquepaque - Tequila - Guadalajara

  Durata: 2 h

  Vei face astazi o incursiune in orasul Tequila, unde vei vizita o distilerie care produce celebra bautura mexicana cu acelasi nume, apoi te vei indrepta spre Guadalajara, capitala statului mexican Jalisco.

  Tip serviciu: PVT (in regim privat)

 • Vizita distilerie de tequila

  Durata: 2 h

  Situat la 50 km nord-vest de Guadalajara, Tequila este, inca din secolul al XVII-lea, orasul natal al celebrei licori nationale mexicane. Centrul urban este inconjurat de plantatii de agave, din care se obtine tequila. Tequila ramane cel mai mare producator si exportator, furnizand bauturile in peste 100 tari. Vei vizita Museo del Tequila, unde vei cunoaste istoria acestei industrii, si o distilerie moderna, unde vei observa procesul de productie si vei putea degusta diverse tipuri de tequila.

 • Tur panoramic privat de grup Guadalajara

  Durata: 2 h

  Vei face un tur panoramic de oras in Guadalajara, orasul parcurilor si al fantanilor, al bulevardelor largi, pline de flori multicolore, dar si al unui bogat patrimoniu colonial datand din secolul XVI. Vei vedea piata San Juan de Dios cunoscuta si sub numele de piata Libertad, Catedrala San Francisco de Neri, cu o impresionanta fatada decorata in stil gotic spaniol, Biserica Santa Monica, edificata in stil baroc, Biserica San Juan de Dios, remarcabila prin interioarele aurite si Panteon de Belen, un cimitir declarat monument istoric.

  Tip serviciu: PVT (in regim privat)

 • Cazare Tlaquepaque

  Hotel La Villa del Ensueño Mexican Boutique, Standard Room, meal plan Mic dejun

 • Transfer privat de grup Tlaquepaque - San Miguel de Allende

  Durata: 5 h

  Vei fi transferat catre San Miguel de Allende, orasel desemnat monument national, datorita stilului sau arhitectural colonial. Traseul dureaza circa 4,5 ore, iar in acest timp vei face diverse opriri in punctele de belvedere.

  Tip serviciu: PVT (in regim privat)

 • Cazare San Miguel de Allende

  Hotel La Morada, Standard Room, meal plan Mic dejun

 • Tur privat de grup San Miguel de Allende

  Durata: 4 h

  Vei face un tur al orasului San Miguel de Allende, explorand stradutele pietruite marginite de edificii opulente si biserici impunatoare. San Miguel de Allende este un orasel incantator, tineresc si plin de viata, fiind ales de multi studenti care vin aici sa studieze arta, fotografia sau limba spaniola. Cladirile coloniale restaurate, magazinele micute si restaurantele cochete incanta privirile oricarui calator. Vei vizita biserica La Parroquia, remarcabila prin exteriorul sau neogotic, Casa del Mayorazgo - cea mai somptuoasa cladire din oras, Casa Allende - casa in care s-a nascut eroul national Ignacio Allende, si Templo de la Concepcion, construit in 1891, care adaposteste Oratorio de San Felipe Neri, o serie de 33 de picturi in ulei reprezentand viata Sfantului Felipe Neri.

  Tip serviciu: PVT (in regim privat)

 • Cazare San Miguel de Allende

  Hotel La Morada, Standard Room, meal plan Mic dejun

 • Transfer privat San Miguel de Allende - Ciudad de Mexico

  Durata: 4 h

  Din San Miguel de Allende vei fi transferat catre Ciudad de Mexico.

  Tip serviciu: PVT (in regim privat)

 • Vizita complexul arheologic Teotihuacan

  Durata: 3 h

  Fondat inainte de aparitia crestinismului, situl arheologic Teotihuacan a gazduit candva pana la 125.000 de oameni si acoperea peste 20 km². Zona de edificii monumentale se intinde pe Calle de los Muertos, Strada Mortilor, o insiruire de piatete unite prin randuri de trepte, marginita de cladiri joase si ample, menite sa intensifice impactul vizual al piramidelor Soarelui si Lunii, principalele edificii religioase. Intr-un capat al strazii se afla Ciudadela (Citadela), centrul administrativ al Teotihuacanului. Cel mai remarcabil monument din cadrul complexului, imensa Piramida a Soarelui, are in mijloc o grota in forma de trifoi ce reprezinta centrul sacru din Teotihuacan, iar urcarea pe piramida ofera posibilitatea unei vederi panoramice asupra intregului sit.

 • Vizita Basilica de Guadalupe

  Durata: 1 h

  Situata pe colina Tepeyac din nordul orasului Ciudad de Mexico, Basilica de Guadalupe (Basílica de Nuestra Senora de Guadalupe) a fost inclusa in Patrimoniul UNESCO in 1987 si este un cunoscut loc de pelerinaj, vizitat anual de milioane de credinciosi. Potrivit legendei, aici, pe dealul Tepeyac, Fecioara Maria s-a aratat unui calugar crestin numit Juan Diego Cuauhtlatoatzin in 1531. Preotul local nu l-a crezut, astfel ca Juan Diego s-a intors pe deal si o imagine a Fecioarei Maria a fost imprimata in mod miraculos pe mantia acestuia. Zona numita La Villa de Guadelupe adaposteste doua biserici: cea veche, terminata in 1709, construita in stil clasic (sfintita de Papa Pius al X-lea in 1904) si biserica terminata in 1974, avand o forma circulara, constructie impunatoare ce poate adaposti 10.000 de credinciosi.

 • Cazare Ciudad de Mexico

  Hampton Inn & Suites by Hilton, Standard Room, meal plan Mic dejun

 • Tur privat de grup Ciudad de Mexico

  Durata: 4 h

  Turul panoramic al orasului Ciudad de Mexico incepe in piata principala, Zocalo. Aici se afla si Palatul National, unde sunt expuse picturile lui Diego Rivera, care pun in valoare istoria si cultura Mexicului. O alta atractie turistica importanta este Catedrala Metropolitana, prima catedrala din noua Spanie, construita initial sub comanda lui Cortes, mai tarziu fiind demolata si inlocuita cu prezenta biserica, finalizata in 1813. Bulevardul Paseo de la Reforma, construit in scurta domnie a Imparatului Maximilian, cu scopul de a lega piata principala de castelul sau din Chapultepec, face astazi legatura intre parc si Avenida Juarez, fiind flancat de sculpturi monumentale ce ii infatiseaza pe principalii eroi ai natiunii mexicane.

  Locatie plecare: Ciudad de Mexico
  Locatie sosire: Ciudad de Mexico
  Tip serviciu: PVT (in regim privat)

 • Vizita Muzeul de Antropologie

  Durata: 3 h

  Muzeul National de Antropologie, cel mai mare si mai vizitat muzeu din Mexic, adaposteste artefacte arheologice si antropologice datand din perioada civilizatiei precolumbiene.

 • Cazare Ciudad de Mexico

  Hampton Inn & Suites by Hilton, Standard Room, meal plan Mic dejun

 • Transfer privat de grup hotel - aeroport Ciudad de Mexico

  Durata: 1.5 h

  Vei fi transferat de la hotel catre aeroportul din Ciudad de Mexico.

  Tip serviciu: PVT (in regim privat)
  Locatie sosire: MEX Benito Juarez International Airport
  Locatie plecare: Ciudad de Mexico

 • Zbor LUFTHANSA Ciudad de Mexico  -  Frankfurt

  Durata: 10h 40m

  Plecare Ciudad de Mexico - 05.11.2021 , ora 21:00 Sosire Frankfurt - 06.11.2021 , ora 14:40

  Inclus: taxa de aeroport

 • Zbor LUFTHANSA Frankfurt  -  Bucuresti

  Durata: 2h 20m

  Plecare Frankfurt - 06.11.2021 , ora 20:30 Sosire Bucuresti - 06.11.2021 , ora 23:50

  Inclus: taxa de aeroport

Optiuni Cazare Hoteluri

Grand Riviera Princess 5*
Riviera Maya

Grand Riviera Princess 5 *

Deluxe Junior Suite

All inclusive

Grand Riviera Princess Hotel este un hotel de 5 stele din Riviera Maya, care reprezinta una dintre c...  [ Citeste tot ]

Gamma Merida el Castellano 4*
Merida

Gamma Merida el Castellano 4 *

Standard Room

Mic dejun

Hotelul este situat in cartierul istoric din centrul orasului, unde se afla aroma, magia si bogatia...  [ Citeste tot ]

Hotel La Villa del Ensueño Mexican Boutique 4*
Tlaquepaque

Hotel La Villa del Ensueño Mexican Boutique 4 *

Standard Room

Mic dejun

Deschis in 1996, La Villa del Ensueño este un hotel boutique in stil neo-colonial spaniol ale carui...  [ Citeste tot ]

Hotel La Morada 4*
San Miguel de Allende

Hotel La Morada 4 *

Standard Room

Mic dejun

Unul dintre cele mai centrale hoteluri din San Miguel de Allende, La Morada se afla la cativa pasi d...  [ Citeste tot ]

Hampton Inn & Suites by Hilton 4*
Ciudad de Mexico

Hampton Inn & Suites by Hilton 4 *

Standard Room

Mic dejun

Hotelul se afla in centrul istoric al orasului, aproape de Palatul National si Zocalo. Puteti vizita...  [ Citeste tot ]

Click pentru a vedea harta

Mexic Sfaturi

Mexicul este o societate ce respecta clasa, titlurile si alte simboluri ale statutului, acestea fiind importante in cadrul societatii mexicane. Regulile de politete si curtoazie sunt parte a normelor sociale. Politetea, rabdarea, toleranta in situatii oricat de frustrante sunt apreciate si recompensate in Mexic, lipsa acestora ducand pana la situatii in care va pot fi refuzate servicii. Mainile in solduri sunt semn de agresivitate iar mainile in buzunare in timpul conversatiei e dovada lipsei de maniere. In situatii formale, in prezenta unor persoane necunoscute sau mai in varsta, se impune formula de adresare formala (Usted). In prezenta prietenilor limbajul neformal (Tu) este potrivit. Folosirea limbajului formal in situatii neformale este perceput ca o ironie. In privinta spatiului personal, mexicanii, indiferente de sex, au tendinta de a sta mai aproape unii de altii decat e obisnuit in Statele Unite sau in Europa. Tendinta fireasca a celor neobisnuiti de a se retrage poate fi interpretata ca o lipsa de incredere.

Mexic
Mexic
Mexic
Mexic

Informatii legate de viza turistica in Mexic gasiti aici

Ghid de calatorie Mexic

Vezi ghid

La ce sa te astepti in Mexic

Mexicul este o destinatie turistica foarte cunoscuta, prin urmare poate fi foarte aglomerat in special in preajma atractiilor turistice. Cu toate acestea Mexicul este o tara moderna, fascinanta si greu de incadrat intr-un tipar. Din cauza discrepantei destul de mari dintre clasele sociale exista diferente si in peisajul urban, mai ales in capitala unde se pot observa zone in care abunda luxul dar si mahalale suprapopulate. In capitala dar si in orasele de la granita de nord este bine sa evitati zonele mai putin turistice intrucat infractionalitatea este destul de ridicata.

Cand sa vizitezi Mexic Vremea

In turism exista trei sezoane principale: Sezon de Varf (High Season), Extrasezon (Low Season) si Sezon intermediar (Shoulder Season), fiecare cu avantajele si dezavantajele sale. Ghidul de mai jos va va ajuta sa decideti care perioada este cea mai potrivita stilului vostru de calatorie.

  ian feb mar apr mai iun iul aug sep oct noi dec
Mexic
Intermediar (Shoulder)
De Varf (High)
Extrasezon (Low)
Sarbatori (Celebration)

Eturia De ce

 • Consultantii nostri sunt specializati pe regiuni pe care le-au explorat in detaliu ca sa-ti poata oferi cele mai bune recomandari.
 • Iti punem la dispozitie ghiduri complete si sfaturi de calatorie personalizate pentru vacanta ta, iar in excursiile de grup beneficiezi de asistenta in limba romana.
 • Recomandat Up Up Your Service
  Recomandat Up Your Service si Ron Kaufman, lider global in construirea culturii serviciilor superioare.
 • Iti oferim un raport excelent calitate/pret, garantat datorita parteneriatelor semnate cu 550 de hoteluri si agentii de turism si colaborarilor cu 150 de companii specializate in managementul destinatiei din jurul lumii.
 • Tariful vacantei include zboruri, taxe de aeroport, cazari selectionate, asigurare complexa de calatorie.
 • Vacantele complexe inglobeaza tururi, ghizi locali, taxe de acces la obiective, activitati, mesele specificate in program, dar si bacsisul pentru ghizii si soferii ce-ti sunt permanent alaturi in vacanta.
 • Pe toata durata vacantei, iti oferim suport 24/7.
 • Vacantele noastre includ un pachet de asigurare complexa de calatorie Colonnade.
 • Asigurarea medicala este inclusa implicit in toate pachetele si acopera si imbolnavirea de COVID-19 inainte sau in timpul calatoriei.
 • Eturia este membru ANAT
Incepand de la
/ pers
Economisesti:
Adulti
peste 18 ani
2
Copii
0 - 18 ani
0
Ce varste au copiii care calatoresc cu tine?
Va informam ca datele introduse sunt strict confidentiale.
Beneficii abonare newsletter Eturia
 • Oferte speciale create doar pentru tine
 • Esti primul care afla de ofertele Eturia
 • Articole si sfaturi de calatorie personalizate

Newsletter Eturia

Fii la curent cu ofertele noastre si lasa-te inspirat de experientele Eturia!