America Latina

Circuit de grup - Best of Mexic cu Razvan Pascu, 11 zile - 01 aprilie 2021 Grup cu Razvan Pascu

12 zile / 9 nopti
3290 € / pers.
Vei vizita Ciudad de Mexico, Teotihuacan, San Miguel de Allende, Tequila, Guadalajara, Cancun, Chichen Itza, Riviera Maya, Tlaquepaque

Incepand de la:

3290 € / pers.
Vezi tarife
12 zile

Durata vacanta

1 tari

Vizitate

9 locatii

Explorate

Incepand de la:

3290 € / pers.
Vezi tarife
Vacante
Tip vacanta
Grup cu Razvan Pascu
Zbor
Zbor & taxe de aeroport
Incluse
Asigurare
Asigurare Collonade
Inclusa

Te vei bucura, alaturi de Razvan Pascu, de o calatorie in stil pur mexican, care te va purta de la fascinanta capitala Ciudad de México si Teotihuacan, catre orasele coloniale San Miguel de Allende, Guadalajara si Tequila, pentru ca la final sa petreci cateva zile relaxante pe insoritele plaje din regiunea Cancun. Misterul vechilor civilizatii mesoamericane, metropolele cu ritm de viata trepidant, plajele celebre, patrimoniul colonial, salbaticia padurilor tropicale, tequila, bucataria extraordinara, muzica grupurilor de mariachi si, nu in ultimul rand, ospitalitatea locuitorilor fac din Mexic una dintre cele mai populare destinatii de vacanta din lume.

 • Cazare 9 nopti
 • Transferuri, tururi, vizite incluse
 • Serviciile unui ghid local experimentat
 • Bacsis ghizi locali si soferi
 • Insotitor de grup din partea Eturia
 • Serviciu telefonic de urgente 24/7

Circuit de grup - Best of Mexic cu Razvan Pascu, 11 zile - 01 aprilie 2021 Itinerar

 • Zbor LUFTHANSA Bucuresti  -  Frankfurt

  Durata: 2h 30m

  Plecare Bucuresti - 01.04.2021 , ora 07:10 Sosire Frankfurt - 01.04.2021 , ora 08:40

  Inclus: taxa de aeroport (cu exceptia zborurilor charter)

 • Zbor LUFTHANSA Frankfurt  -  Cancun

  Durata: 11h 45m

  Plecare Frankfurt - 01.04.2021 , ora 10:40 Sosire Cancun - 01.04.2021 , ora 15:25

  Inclus: taxa de aeroport (cu exceptia zborurilor charter)

 • Transfer privat de grup aeroport Cancun - Akumal

  Durata: 1.5 h

  La sosirea pe aeroportul din Cancun vei fi transferat in statiunea Akumal, la hotelul la care vei fi cazat.

  Tip serviciu: PVT

 • Cazare Riviera Maya

  Bahia Principe Luxury Akumal, Junior Suite Superior, All inclusive(All Inclusive)

 • Vizita complexul arheologic Chichen Itza

  Durata: 3 h

  Situl arheologic Chichen Itza este cel mai mare dintre orasele in ruina din peninsula mexicana Yucatan. Fondat in secolul al V-lea, orasul a fost cucerit in jurul anului 850 de catre tolteci sau, conform unor experti, de catre populatia itza, inrudita cu toltecii. Ceea ce este exceptional la Chichen Itza este fuziunea sa perfecta intre culturile maya si tolteca, fuziune ce se observa in arhitectura, sculptura si pictura. Acest amestec a supravietuit pana in 1.400, cand orasul a fost abandonat in mod misterios. Aici vei putea admira celebra piramida construita acum peste 1.500 de ani, cunoscuta sub numele de El Castillo.

 • Cazare Riviera Maya

  Bahia Principe Luxury Akumal, Junior Suite Superior, All inclusive(All Inclusive)

 • Zile libere Riviera Maya

  Vei petrece zile relaxante pe insoritele plaje din Riviera Maya, in atmosfera tipic mexicana; te poti bucura de soare si nisipul plajelor, poti practica diverse sporturi acvatice sau poti opta pentru excursii optionale pentru a explora imprejurimile.

 • Cazare Riviera Maya

  Bahia Principe Luxury Akumal, Junior Suite Superior, All inclusive(All Inclusive)

 • Transfer privat de grup hotel - aeroport Cancun

  Durata: 1 h

  Vei fi transferat de la hotel la aeroportul din Cancun.

  Tip serviciu: PVT

 • Transfer privat de grup Guadalajara - Tequila - Tlaquepaque

  Vei face astazi o incursiune in Guadalajara, capitala statului mexican Jalisco, apoi te vei indrepta spre orasul Tequila, unde vei vizita o distilerie care produce celebra bautura mexicana cu acelasi nume. Turul se va incheia in Tlaquepaque, un alt orasel colonial deosebit, situat pe teritoriul statului mexican Jalisco.

 • Tur panoramic privat de grup Guadalajara

  Durata: 2 h

  Vei face un tur panoramic de oras in Guadalajara, orasul parcurilor si al fantanilor, al bulevardelor largi, pline de flori multicolore, dar si al unui bogat patrimoniu colonial datand din secolul XVI. Vei vedea piata San Juan de Dios cunoscuta si sub numele de piata Libertad, Catedrala San Francisco de Neri, cu o impresionanta fatada decorata in stil gotic spaniol, Biserica Santa Monica, edificata in stil baroc, Biserica San Juan de Dios, remarcabila prin interioarele aurite si Panteon de Belen, un cimitir declarat monument istoric.

  Tip serviciu: PVT

 • Vizita la o distilerie de tequila

  Durata: 2 h

  Situat la 50 km nord-vest de Guadalajara, Tequila este, inca din secolul al XVII-lea, orasul natal al celebrei licori nationale mexicane. Centrul urban este inconjurat de plantatii de agave, din care se obtine tequila. Tequila ramane cel mai mare producator si exportator, furnizand bauturile in peste 100 tari. Vei vizita Museo del Tequila, unde vei cunoaste istoria acestei industrii, si o distilerie moderna, unde vei observa procesul de productie si vei putea degusta diverse tipuri de tequila.

 • Cazare Tlaquepaque

  Hotel La Villa del Ensueño Mexican Boutique, Standard Room, meal plan Mic dejun

 • Transfer privat de grup Tlaquepaque - San Miguel de Allende

  Durata: 5 h

  Vei fi transferat catre San Miguel de Allende, orasel desemnat monument national, datorita stilului sau arhitectural colonial. Traseul dureaza circa 4,5 ore, iar in acest timp vei face diverse opriri in punctele de belvedere.

  Tip serviciu: PVT

 • Cazare San Miguel de Allende

  Hotel La Morada, Standard Room, meal plan Mic dejun

 • Tur privat de grup San Miguel de Allende

  Durata: 4 h

  Vei face un tur al orasului San Miguel de Allende, explorand stradutele pietruite marginite de edificii opulente si biserici impunatoare. San Miguel de Allende este un orasel incantator, tineresc si plin de viata, fiind ales de multi studenti care vin aici sa studieze arta, fotografia sau limba spaniola. Cladirile coloniale restaurate, magazinele micute si restaurantele cochete incanta privirile oricarui calator. Vei vizita biserica La Parroquia, remarcabila prin exteriorul sau neogotic, Casa del Mayorazgo - cea mai somptuoasa cladire din oras, Casa Allende - casa in care s-a nascut eroul national Ignacio Allende, si Templo de la Concepcion, construit in 1891, care adaposteste Oratorio de San Felipe Neri, o serie de 33 de picturi in ulei reprezentand viata Sfantului Felipe Neri.

  Tip serviciu: PVT

 • Cazare San Miguel de Allende

  Hotel La Morada, Standard Room, meal plan Mic dejun

 • Transfer privat San Miguel de Allende - Ciudad de Mexico

  Durata: 4 h

  Din San Miguel de Allende vei fi transferat catre Ciudad de Mexico.

  Tip serviciu: PVT

 • Vizita Basilica de Guadalupe

  Durata: 1 h

  Situata pe colina Tepeyac din nordul orasului Ciudad de Mexico, Basilica de Guadalupe (Basílica de Nuestra Senora de Guadalupe) a fost inclusa in Patrimoniul UNESCO in 1987 si este un cunoscut loc de pelerinaj, vizitat anual de milioane de credinciosi. Potrivit legendei, aici, pe dealul Tepeyac, Fecioara Maria s-a aratat unui calugar crestin numit Juan Diego Cuauhtlatoatzin in 1531. Preotul local nu l-a crezut, astfel ca Juan Diego s-a intors pe deal si o imagine a Fecioarei Maria a fost imprimata in mod miraculos pe mantia acestuia. Zona numita La Villa de Guadelupe adaposteste doua biserici: cea veche, terminata in 1709, construita in stil clasic (sfintita de Papa Pius al X-lea in 1904) si biserica terminata in 1974, avand o forma circulara, constructie impunatoare ce poate adaposti 10.000 de credinciosi.

 • Vizita complexul arheologic Teotihuacan

  Durata: 3 h

  Fondat inainte de aparitia crestinismului, situl arheologic Teotihuacan a gazduit candva pana la 125.000 de oameni si acoperea peste 20 km². Zona de edificii monumentale se intinde pe Calle de los Muertos, Strada Mortilor, o insiruire de piatete unite prin randuri de trepte, marginita de cladiri joase si ample, menite sa intensifice impactul vizual al piramidelor Soarelui si Lunii, principalele edificii religioase. Intr-un capat al strazii se afla Ciudadela (Citadela), centrul administrativ al Teotihuacanului. Cel mai remarcabil monument din cadrul complexului, imensa Piramida a Soarelui, are in mijloc o grota in forma de trifoi ce reprezinta centrul sacru din Teotihuacan, iar urcarea pe piramida ofera posibilitatea unei vederi panoramice asupra intregului sit.

 • Cazare Ciudad de Mexico

  Hampton Inn & Suites by Hilton, Standard Room, meal plan Mic dejun

 • Tur privat de grup Ciudad de Mexico

  Durata: 4 h

  Turul panoramic al orasului Ciudad de Mexico incepe in piata principala, Zocalo. Aici se afla si Palatul National, unde sunt expuse picturile lui Diego Rivera, care pun in valoare istoria si cultura Mexicului. O alta atractie turistica importanta este Catedrala Metropolitana, prima catedrala din noua Spanie, construita initial sub comanda lui Cortes, mai tarziu fiind demolata si inlocuita cu prezenta biserica, finalizata in 1813. Bulevardul Paseo de la Reforma, construit in scurta domnie a Imparatului Maximilian, cu scopul de a lega piata principala de castelul sau din Chapultepec, face astazi legatura intre parc si Avenida Juarez, fiind flancat de sculpturi monumentale ce ii infatiseaza pe principalii eroi ai natiunii mexicane.

  Locatie plecare: Ciudad de Mexico
  Locatie sosire: Ciudad de Mexico
  Tip serviciu: PVT

 • Vizita Muzeul de Antropologie

  Durata: 3 h

  Muzeul National de Antropologie, cel mai mare si mai vizitat muzeu din Mexic, adaposteste artefacte arheologice si antropologice datand din perioada civilizatiei precolumbiene.

 • Transfer privat de grup hotel - aeroport Ciudad de Mexico

  Durata: 1.5 h

  Vei fi transferat de la hotel catre aeroportul din Ciudad de Mexico.

  Tip serviciu: PVT
  Locatie sosire: MEX Benito Juarez International Airport
  Locatie plecare: Ciudad de Mexico

 • Zbor LUFTHANSA Ciudad de Mexico  -  Frankfurt

  Durata: 13h 0m

  Plecare Ciudad de Mexico - 10.04.2021 , ora 20:50 Sosire Frankfurt - 10.04.2021 , ora 14:50

  Inclus: taxa de aeroport (cu exceptia zborurilor charter)

 • Zbor LUFTHANSA Frankfurt  -  Bucuresti

  Durata: 21h 40m

  Plecare Frankfurt - 11.04.2021 , ora 21:00 Sosire Bucuresti - 11.04.2021 , ora 00:20

  Inclus: taxa de aeroport (cu exceptia zborurilor charter)

Optiuni Cazare Hoteluri

Bahia Principe Luxury Akumal 5*
Riviera Maya

Bahia Principe Luxury Akumal 5 *

Junior Suite Superior

All inclusive

O nota de lux si exclusivitate la doar cativa pasi de plaja. Hotelul Bahia Principe Luxury Akumal es...  [ Citeste tot ]

Hotel La Villa del Ensueño Mexican Boutique 4*
Tlaquepaque

Hotel La Villa del Ensueño Mexican Boutique 4 *

Standard Room

Mic dejun

Deschis in 1996, La Villa del Ensueño este un hotel boutique in stil neo-colonial spaniol ale carui...  [ Citeste tot ]

Hotel La Morada 4*
San Miguel de Allende

Hotel La Morada 4 *

Standard Room

Mic dejun

Unul dintre cele mai centrale hoteluri din San Miguel de Allende, La Morada se afla la cativa pasi d...  [ Citeste tot ]

Hampton Inn & Suites by Hilton 4*
Ciudad de Mexico

Hampton Inn & Suites by Hilton 4 *

Standard Room

Mic dejun

Hotelul se afla in centrul istoric al orasului, aproape de Palatul National si Zocalo. Puteti vizita...  [ Citeste tot ]

Mexic Sfaturi

Mexicul este o societate ce respecta clasa, titlurile si alte simboluri ale statutului, acestea fiind importante in cadrul societatii mexicane. Regulile de politete si curtoazie sunt parte a normelor sociale. Politetea, rabdarea, toleranta in situatii oricat de frustrante sunt apreciate si recompensate in Mexic, lipsa acestora ducand pana la situatii in care va pot fi refuzate servicii. Mainile in solduri sunt semn de agresivitate iar mainile in buzunare in timpul conversatiei e dovada lipsei de maniere. In situatii formale, in prezenta unor persoane necunoscute sau mai in varsta, se impune formula de adresare formala (Usted). In prezenta prietenilor limbajul neformal (Tu) este potrivit. Folosirea limbajului formal in situatii neformale este perceput ca o ironie. In privinta spatiului personal, mexicanii, indiferente de sex, au tendinta de a sta mai aproape unii de altii decat e obisnuit in Statele Unite sau in Europa. Tendinta fireasca a celor neobisnuiti de a se retrage poate fi interpretata ca o lipsa de incredere.

Mexic
Mexic
Mexic
Mexic

Informatii legate de viza turistica in Mexic gasiti aici

Ghid de calatorie Mexic

Vezi ghid

La ce sa te astepti in Mexic

Mexicul este o destinatie turistica foarte cunoscuta, prin urmare poate fi foarte aglomerat in special in preajma atractiilor turistice. Cu toate acestea Mexicul este o tara moderna, fascinanta si greu de incadrat intr-un tipar. Din cauza discrepantei destul de mari dintre clasele sociale exista diferente si in peisajul urban, mai ales in capitala unde se pot observa zone in care abunda luxul dar si mahalale suprapopulate. In capitala dar si in orasele de la granita de nord este bine sa evitati zonele mai putin turistice intrucat infractionalitatea este destul de ridicata.

Sa mergi in Mexic Cand?

In turism exista trei sezoane principale: High Season, Low Season si Shoulder Season, fiecare cu avantajele si dezavantajele sale. Ghidul de mai jos va va ajuta sa decideti care perioada este cea mai potrivita stilului vostru de calatorie.

  ian feb mar apr mai iun iul aug sep oct noi dec
Mexic
Shoulder
High
Low
Celebration season
Incepand de la
/ pers
Economisesti:
Adulti
peste 18 ani
2
Copii
0 - 18 ani
0
Ce varste au copiii care calatoresc cu tine?
Va informam ca datele introduse sunt strict confidentiale.
Beneficii abonare newsletter Eturia
 • Oferte speciale create doar pentru tine
 • Esti primul care afla de ofertele Eturia
 • Articole si sfaturi de calatorie personalizate

Newsletter Eturia

Fii la curent cu ofertele noastre si lasa-te inspirat de experientele Eturia!