America Latina

Circuit de grup - Best of Mexic, 12 zile Grup cu Razvan Pascu

12 zile / 10 nopti
3290 € / pers.
Vei vizita Guadalajara, Ciudad de Mexico, Chichen Itza, Akumal, Teotihuacan, San Miguel de Allende, Tlaquepaque, Tequila, Cancun

Incepand de la:

3290 € / pers.
Vezi tarife
12 zile

Durata vacanta

1 tari

Vizitate

9 locatii

Explorate

Incepand de la:

3290 € / pers.
Vezi tarife
Vacante
Tip vacanta
Grup cu Razvan Pascu
Zbor
Zbor & taxe de aeroport
Incluse
Asigurare
Asigurare Collonade
Inclusa

Te vei bucura, alaturi de Razvan Pascu, de o calatorie in stil pur mexican, care te va purta de la fascinanta capitala Ciudad de México si Teotihuacan, catre orasele coloniale San Miguel de Allende, Guadalajara si Tequila, pentru ca la final sa petreci cateva zile relaxante pe insoritele plaje din regiunea Cancun. Misterul vechilor civilizatii mesoamericane, metropolele cu ritm de viata trepidant, plajele celebre, patrimoniul colonial, salbaticia padurilor tropicale, tequila, bucataria extraordinara, muzica grupurilor de mariachi si, nu in ultimul rand, ospitalitatea locuitorilor fac din Mexic una dintre cele mai populare destinatii de vacanta din lume. Razvan a mai vizitat Mexic, chiar pe acest traseu, impreuna cu un alt grup de turisti Eturia, in urma cu 2 ani.

Experiente inedite

 • Vizita unei distilerii de tequila
 • Vizita Cenota Ik Kil
 • Bilete de avion pentru zborurile mentionate
 • Taxele de aeroport pentru zborurile internationale si interne
 • Bagaj de cala pentru zborurile internationale
 • Cazare 10 nopti la hotelurile alese, in tipul de camere specificat.
 • Mesele mentionate in program
 • Toate transferuri, tururi si vizite mentionate in program
 • Toate taxele de intrare la obiectivele turistice mentionate in program
 • Ghid local dedicat pentru tururile si vizitele incluse
 • Serviciu telefonic de urgente 24/7
 • Asigurarea complexa de calatorie (medicala si storno)
 • Taxele de serviciu

Circuit de grup - Best of Mexic, 12 zile Itinerar

 • Zbor KLM Bucuresti  -  ams Paris Charles de Gaulle Airport

  Durata: 3h 0m

  Plecare Bucuresti - 20.02.2021 , ora 06:00 Sosire ams Paris Charles de Gaulle Airport - 20.02.2021 , ora 08:00

  Inclus: taxa de aeroport

 • Zbor KLM ams Paris Charles de Gaulle Airport  -  Ciudad de Mexico

  Durata: 11h 50m

  Plecare ams Paris Charles de Gaulle Airport - 20.02.2021 , ora 14:35 Sosire Ciudad de Mexico - 20.02.2021 , ora 19:25

  Inclus: taxa de aeroport

 • Transfer privat de grup aeroport - hotel Ciudad de Mexico

  Durata: 1.5 h

  La sosire pe aeroportul din Ciudad de Mexico, vei fi intampinat de ghidul local si vei fi transferat la hotel.

  Locatie plecare: Ciudad de Mexico
  Locatie plecare: MEX Benito Juarez International Airport
  Locatie sosire: Ciudad de Mexico
  Tip serviciu: PVT

 • Cazare Ciudad de Mexico

  Hampton Inn & Suites by Hilton, Standard Room, meal plan Mic dejun

 • Tur privat de grup Ciudad de Mexico

  Durata: 4 h

  Turul panoramic al orasului Ciudad de Mexico incepe in piata principala, Zocalo. Aici se afla si Palatul National, unde sunt expuse picturile lui Diego Rivera, care pun in valoare istoria si cultura Mexicului. O alta atractie turistica importanta este Catedrala Metropolitana, prima catedrala din noua Spanie, construita initial sub comanda lui Cortes, mai tarziu fiind demolata si inlocuita cu prezenta biserica, finalizata in 1813. Bulevardul Paseo de la Reforma, construit in scurta domnie a Imparatului Maximilian, cu scopul de a lega piata principala de castelul sau din Chapultepec, face astazi legatura intre parc si Avenida Juarez, fiind flancat de sculpturi monumentale ce ii infatiseaza pe principalii eroi ai natiunii mexicane.

  Tip serviciu: PVT
  Locatie plecare: Ciudad de Mexico
  Locatie sosire: Ciudad de Mexico

 • Vizita Muzeul de Antropologie

  Durata: 3 h

  Muzeul National de Antropologie, cel mai mare si mai vizitat muzeu din Mexic, adaposteste artefacte arheologice si antropologice datand din perioada civilizatiei precolumbiene.

 • Cazare Ciudad de Mexico

  Hampton Inn & Suites by Hilton, Standard Room, meal plan Mic dejun

 • Transfer privat de grup Ciudad de Mexico - Teotihuacan - San Miguel de Allende

  Durata: 5 h

  Vei fi transferat catre San Miguel de Allende, orasel desemnat monument national, datorita stilului sau arhitectural colonial. Pe traseu vei vizita situl arheologic Teotihuacan, unul dintre cele mai impresionante orase ale lumii stravechi, situat la 50 km nord-est de Ciudad de Mexico.

  Tip serviciu: PVT

 • Vizita Basilica de Guadalupe

  Durata: 1 h

  Situata pe colina Tepeyac din nordul orasului Ciudad de Mexico, Basilica de Guadalupe (Basílica de Nuestra Senora de Guadalupe) a fost inclusa in Patrimoniul UNESCO in 1987 si este un cunoscut loc de pelerinaj, vizitat anual de milioane de credinciosi. Potrivit legendei, aici, pe dealul Tepeyac, Fecioara Maria s-a aratat unui calugar crestin numit Juan Diego Cuauhtlatoatzin in 1531. Preotul local nu l-a crezut, astfel ca Juan Diego s-a intors pe deal si o imagine a Fecioarei Maria a fost imprimata in mod miraculos pe mantia acestuia. Zona numita La Villa de Guadelupe adaposteste doua biserici: cea veche, terminata in 1709, construita in stil clasic (sfintita de Papa Pius al X-lea in 1904) si biserica terminata in 1974, avand o forma circulara, constructie impunatoare ce poate adaposti 10.000 de credinciosi.

 • Vizita complexul arheologic Teotihuacan

  Durata: 3 h

  Fondat inainte de aparitia crestinismului, situl arheologic Teotihuacan a gazduit candva pana la 125.000 de oameni si acoperea peste 20 km². Zona de edificii monumentale se intinde pe Calle de los Muertos, Strada Mortilor, o insiruire de piatete unite prin randuri de trepte, marginita de cladiri joase si ample, menite sa intensifice impactul vizual al piramidelor Soarelui si Lunii, principalele edificii religioase. Intr-un capat al strazii se afla Ciudadela (Citadela), centrul administrativ al Teotihuacanului. Cel mai remarcabil monument din cadrul complexului, imensa Piramida a Soarelui, are in mijloc o grota in forma de trifoi ce reprezinta centrul sacru din Teotihuacan, iar urcarea pe piramida ofera posibilitatea unei vederi panoramice asupra intregului sit.

 • Cazare San Miguel de Allende

  Hotel La Morada, Standard Room, meal plan Mic dejun

 • Tur privat de grup San Miguel de Allende

  Durata: 4 h

  Vei face un tur al orasului San Miguel de Allende, explorand stradutele pietruite marginite de edificii opulente si biserici impunatoare. San Miguel de Allende este un orasel incantator, tineresc si plin de viata, fiind ales de multi studenti care vin aici sa studieze arta, fotografia sau limba spaniola. Cladirile coloniale restaurate, magazinele micute si restaurantele cochete incanta privirile oricarui calator. Vei vizita biserica La Parroquia, remarcabila prin exteriorul sau neogotic, Casa del Mayorazgo - cea mai somptuoasa cladire din oras, Casa Allende - casa in care s-a nascut eroul national Ignacio Allende, si Templo de la Concepcion, construit in 1891, care adaposteste Oratorio de San Felipe Neri, o serie de 33 de picturi in ulei reprezentand viata Sfantului Felipe Neri.

  Tip serviciu: PVT

 • Cazare San Miguel de Allende

  Hotel La Morada, Standard Room, meal plan Mic dejun

 • Transfer privat de grup San Miguel de Allende - Tlaquepaque

  Durata: 5 h

  Astazi vei fi transferat intr-un alt orasel colonial deosebit, Tlaquepaque, pe teritoriul statului mexican Jalisco. Pe traseu vei face diverse opriri in punctele de belvedere. Centrul de manufacturi din Tlaquepaque include ateliere de prelucare a sticlei, sculptura in lemn, ceramica, textile si hartie, prilejul potrivit pentru a achizitiona diverse suveniruri si produse lucrate manual.

  Tip serviciu: PVT

 • Cazare Tlaquepaque

  Hotel La Villa del Ensueño Mexican Boutique, Standard Room, meal plan Mic dejun

 • Transfer privat de grup Tlaquepaque - Tequila - Guadalajara

  Durata: 2 h

  Vei face astazi o incursiune in orasul Tequila, unde vei vizita o distilerie care produce celebra bautura mexicana cu acelasi nume, apoi te vei indrepta spre Guadalajara, capitala statului mexican Jalisco.

  Tip serviciu: PVT

 • Vizita la o distilerie de tequila

  Durata: 2 h

  Situat la 50 km nord-vest de Guadalajara, Tequila este, inca din secolul al XVII-lea, orasul natal al celebrei licori nationale mexicane. Centrul urban este inconjurat de plantatii de agave, din care se obtine tequila. Tequila ramane cel mai mare producator si exportator, furnizand bauturile in peste 100 tari. Vei vizita Museo del Tequila, unde vei cunoaste istoria acestei industrii, si o distilerie moderna, unde vei observa procesul de productie si vei putea degusta diverse tipuri de tequila.

 • Tur panoramic privat de grup Guadalajara

  Durata: 2 h

  Vei face un tur panoramic de oras in Guadalajara, orasul parcurilor si al fantanilor, al bulevardelor largi, pline de flori multicolore, dar si al unui bogat patrimoniu colonial datand din secolul XVI. Vei vedea piata San Juan de Dios cunoscuta si sub numele de piata Libertad, Catedrala San Francisco de Neri, cu o impresionanta fatada decorata in stil gotic spaniol, Biserica Santa Monica, edificata in stil baroc, Biserica San Juan de Dios, remarcabila prin interioarele aurite si Panteon de Belen, un cimitir declarat monument istoric.

  Tip serviciu: PVT

 • Zbor INTERJET Guadalajara  -  Cancun

  Durata: 2:50

  Plecare Guadalajara - 25.02.2021 , ora 20:00 Sosire Cancun - 25.02.2021 , ora 23:50

  Inclus: taxa de aeroport

 • Transfer privat de grup aeroport Cancun - Akumal

  Durata: 1.5 h

  La sosirea pe aeroportul din Cancun vei fi transferat in statiunea Akumal, la hotelul la care vei fi cazat.

  Tip serviciu: PVT

 • Cazare Akumal

  Bahia Principe Luxury Akumal, Junior Suite Superior, meal plan All inclusive

 • Zi libera Akumal

  Astazi te vei relaxa si te vei bucura din plin de soare si de nisipul fin de pe plaja. Riviera Maya este celebra pentru peisajele exotice, cu palmieri ce se unduiesc in bataia brizei, lagune turcoaz si plaje imbietoare.

 • Cazare Akumal

  Bahia Principe Luxury Akumal, Junior Suite Superior, meal plan All inclusive

 • Transfer privat de grup Akumal - Chichen Itza - Akumal

  Durata: 5 h

  Astazi vei face o excursie la celebrul complex de la Chichen Itza, unul dintre cele mai cunoscute din Mexic.

  Tip serviciu: PVT

 • Vizita complexul arheologic Chichen Itza

  Durata: 3 h

  Situl arheologic Chichen Itza este cel mai mare dintre orasele in ruina din peninsula mexicana Yucatan. Fondat in secolul al V-lea, orasul a fost cucerit in jurul anului 850 de catre tolteci sau, conform unor experti, de catre populatia itza, inrudita cu toltecii. Ceea ce este exceptional la Chichen Itza este fuziunea sa perfecta intre culturile maya si tolteca, fuziune ce se observa in arhitectura, sculptura si pictura. Acest amestec a supravietuit pana in 1.400, cand orasul a fost abandonat in mod misterios. Aici vei putea admira celebra piramida construita acum peste 1.500 de ani, cunoscuta sub numele de El Castillo.

 • Vizita Cenota Ik Kil

  Durata: 1 h

  Vei fi transferat in zona faimoaselor cenote, unde vei vizita Cenota Ik Kil. Cenotele sunt bazine naturale formate prin erodarea calcarelor. Mayasii le foloseau in ritualurile de sacrificare aduse zeilor. Cenota Ik Kil se afla la 26 m sub nivelul solului, are un diametru de 60 m si o adancime de 40 m. Exista si o scara sculptata pana la o platforma de inot.

 • Cazare Akumal

  Bahia Principe Luxury Akumal, Junior Suite Superior, meal plan All inclusive

 • Zile libere Akumal

  Vei petrece cateva zile relaxante pe insoritele plaje din Akumal, sau poti face o vizita in orasul Cancun. Poti practica diverse sporturi nautice sau poti vizita siturile arheologice de la Tulum si Coba, pesterile mayase de la Aktun Chen, satul pescaresc din Playa del Carmen sau parcul tematic Xcaret. De asemeni poti explora tinutul testoaselor, din Akumal, sau acvariul natural de la Xel Ha.

 • Cazare Akumal

  Bahia Principe Luxury Akumal, Junior Suite Superior, meal plan All inclusive

 • Transfer privat de grup Akumal - aeroport Cancun

  Durata: 1.5 h

  Vei fi transferat la aeroportul din Cancun pentru zborul spre casa.

  Tip serviciu: PVT

 • Zbor AIR FRANCE Cancun  -  Paris

  Durata: 9h 35m

  Plecare Cancun - 02.03.2021 , ora 19:30 Sosire Paris - 03.03.2021 , ora 11:05

  Inclus: taxa de aeroport

 • Zbor AIR FRANCE Paris  -  Bucuresti

  Durata: 2h 55m

  Plecare Paris - 03.03.2021 , ora 12:55 Sosire Bucuresti - 03.03.2021 , ora 16:50

  Inclus: taxa de aeroport

Optiuni Cazare Hoteluri

Hampton Inn & Suites by Hilton 4*
Ciudad de Mexico

Hampton Inn & Suites by Hilton 4 *

Standard Room

Mic dejun

Hotelul se afla in centrul istoric al orasului, aproape de Palatul National si Zocalo. Puteti vizita, de asemenea, Catedrala Metropolitana, ...

Hotel La Morada 4*
San Miguel de Allende

Hotel La Morada 4 *

Standard Room

Mic dejun

Unul dintre cele mai centrale hoteluri din San Miguel de Allende, La Morada se afla la cativa pasi de piata ...

Hotel La Villa del Ensueño Mexican Boutique 4*
Tlaquepaque

Hotel La Villa del Ensueño Mexican Boutique 4 *

Standard Room

Mic dejun

Deschis in 1996, La Villa del Ensueño este un hotel boutique in stil neo-colonial spaniol ale carui camere au un ...

Bahia Principe Luxury Akumal 5*
Riviera Maya

Bahia Principe Luxury Akumal 5 *

Junior Suite Superior

All inclusive

O nota de lux si exclusivitate la doar cativa pasi de coasta; locul perfect pentru cei care doresc sa se ...

Mexic Sfaturi

Mexicul este o societate ce respecta clasa, titlurile si alte simboluri ale statutului, acestea fiind importante in cadrul societatii mexicane. Regulile de politete si curtoazie sunt parte a normelor sociale. Politetea, rabdarea, toleranta in situatii oricat de frustrante sunt apreciate si recompensate in Mexic, lipsa acestora ducand pana la situatii in care va pot fi refuzate servicii. Mainile in solduri sunt semn de agresivitate iar mainile in buzunare in timpul conversatiei e dovada lipsei de maniere. In situatii formale, in prezenta unor persoane necunoscute sau mai in varsta, se impune formula de adresare formala (Usted). In prezenta prietenilor limbajul neformal (Tu) este potrivit. Folosirea limbajului formal in situatii neformale este perceput ca o ironie. In privinta spatiului personal, mexicanii, indiferente de sex, au tendinta de a sta mai aproape unii de altii decat e obisnuit in Statele Unite sau in Europa. Tendinta fireasca a celor neobisnuiti de a se retrage poate fi interpretata ca o lipsa de incredere.

Mexic
Mexic
Mexic
Mexic

Informatii legate de vreme in Mexic gasiti aici

Ghid de calatorie Mexic

Vezi ghid

La ce sa te astepti in Mexic

Mexicul este o destinatie turistica foarte cunoscuta, prin urmare poate fi foarte aglomerat in special in preajma atractiilor turistice. Cu toate acestea Mexicul este o tara moderna, fascinanta si greu de incadrat intr-un tipar. Din cauza discrepantei destul de mari dintre clasele sociale exista diferente si in peisajul urban, mai ales in capitala unde se pot observa zone in care abunda luxul dar si mahalale suprapopulate. In capitala dar si in orasele de la granita de nord este bine sa evitati zonele mai putin turistice intrucat infractionalitatea este destul de ridicata.

Sa mergi in Mexic Cand?

In turism exista trei sezoane principale: High Season, Low Season si Shoulder Season, fiecare cu avantajele si dezavantajele sale. Ghidul de mai jos va va ajuta sa decideti care perioada este cea mai potrivita stilului vostru de calatorie.

  ian feb mar apr mai iun iul aug sep oct noi dec
Mexic
Shoulder
High
Low
Celebration season

Newsletter Eturia

Fii la curent cu ofertele noastre si lasa-te inspirat de experientele Eturia!

Incepand de la
/ pers
Economisesti:
Adulti
peste 18 ani
2
Copii
0 - 18 ani
0
Ce varste au copiii care calatoresc cu tine?
Va informam ca datele introduse sunt strict confidentiale.
Beneficii abonare newsletter Eturia
 • Oferte speciale create doar pentru tine
 • Esti primul care afla de ofertele Eturia
 • Articole si sfaturi de calatorie personalizate