Asia

Circuit de grup - Best of Japan, 10 zile - octombrie 2021 - cu Yulicary Sarracent Grup cu Yulicary Sarracent

10 zile / 7 nopti
3340 € / pers.
Vei vizita Tokyo, Hakone, Kyoto, Nara, Nikko, Osaka

Incepand de la:

3340 € / pers.
Vezi tarife
10 zile

Durata vacanta

1 tari

Vizitate

6 locatii

Explorate

Incepand de la:

3340 € / pers.
Vezi tarife
Vacante
Tip vacanta
Grup cu Yulicary Sarracent
Zbor
Zbor & taxe de aeroport
Incluse
Asigurare
Asigurare Collonade
Inclusa

Te invitam sa descoperi frumusetile Japoniei, in cadrul unui circuit care include cele mai cunoscute atractii, suficient cat sa te indragostesti de aceasta tara si sa revii pentru a-i cunoaste cultura pe indelete. Vei incepe circuitul din magnificul oras-capitala, Tokyo, poate cea mai interesanta metropola asiatica. Vei continua apoi circuitul cu celebrul Munte Fuji in apropierea caruia vei face si o croaziera pe Lacul Ashi, vei ajunge apoi in fosta capitala a Japoniei, Kyoto, unde vei vizita principalele obiective, inclusiv Gion, misteriosul cartier al gheiselor. Vei vizita apoi stravechea capitala a Japoniei medievale, Nara, iar la final vei poposi in ultramoderna metropola Osaka.

 • Cazare 7 nopti
 • Transferuri, tururi, vizite incluse
 • Serviciile unui ghid local experimentat
 • Bacsis ghizi locali si soferi
 • Insotitor de grup din partea Eturia
 • Serviciu telefonic de urgente 24/7

Circuit de grup - Best of Japan, 10 zile - octombrie 2021 - cu Yulicary Sarracent Itinerar

 • Zbor TURKISH AIRLINES Bucuresti  -  Istanbul

  Durata: 1h 25m

  Plecare Bucuresti - 15.10.2020 , ora 21:30 Sosire Istanbul - 15.10.2020 , ora 22:55

  Inclus: taxa de aeroport (cu exceptia zborurilor charter)

 • Zbor TURKISH AIRLINES Istanbul  -  Tokyo

  Durata: 11h 40m

  Plecare Istanbul - 16.10.2020 , ora 01:45 Sosire Tokyo - 16.10.2020 , ora 19:25

  Inclus: taxa de aeroport (cu exceptia zborurilor charter)

 • Transfer privat grup aeroport - hotel Tokyo

  Durata: 1 h

  Vei fi transferat de la aeroport la hotelul din Tokyo.

  Tip serviciu: PVT

 • Cazare Tokyo

  Akasaka Excel Hotel Tokyu, Standard Room, meal plan Mic dejun

 • Vizita Muzeul Edo Tokyo

  Durata: 1 h

  Vei vizita Edo Tokyo Hakubutsukan, un muzeu aflat in cartierul Ryogoku care ilustreaza, prin exponatele sale, istoria de 400 de ani a orasului Tokyo (cunoscut sub numele Edo pana in 1869). Muzeul este gazduit intr-o cladire cu o arhitectura unica, inspirata de stilul kurazukuri de constructie a depozitelor.

 • Vizita Tokyo Skytree

  Durata: 2 h

  Vei urca in turnul Tokyo Skytree, din districtul Sumida, ce are o inaltime de 634 m si functioneaza ca turn de observare si comunicatii. In martie 2011, Skytree a devenit cel mai inalt turn din Asia, depasind Turnul Canton din Guangzhou, China, si a doua cea mai inalta structura din lume, dupa Burj Khalifa.

 • Vizita Templul Asakusa Kannon Senso-ji

  Durata: 1 h

  Vei ajuge in centrul orasului vechi, Asakusa, unde vei vizita Templul Asakusa Kannon, numit si Senso-ji, cel mai vechi templu budist din Tokyo. Intrarea se face prin Poarta Kaminarimon (Poarta Tunetului), simbolul Asakusa. Aici se pot achizitiona diverse suveniruri traditionale din galeria Nakamise Shopping Arcade.

 • Plimbare in Harajuku si pe bulevardul Omotesando

  Durata: 1 h

  In continuare vei face o plimbare pe bulevardul Omotesando, Champs-Elysee-ul orasului, strajuit de o multitudine de boutique-uri elegante ale designerilor celebrii si de cafenele cu aer parizian si de asemenea vei ajunge si in Harajuku, paradisul impatimitilor modei si a tinerilor, cu celebra strada Takeshita.

  Tip serviciu: PVT

 • Cazare Tokyo

  Akasaka Excel Hotel Tokyu, Standard Room, meal plan Mic dejun

 • Transfer privat grup Tokyo - Nikko - Tokyo

  Durata: 3 h

  Vei fi transferat din Tokyo catre Nikko, urmand ca dupa vizitele din aceasta zi sa fii transferat inapoi in Tokyo.

  Tip serviciu: PVT

 • Vizita Sanctuarul Toshogu

  Durata: 1 h

  Vei vizita fabulosul Complex Toshogu, sanctuarul cu cele mai bogate elemente decorative al Japoniei, care include mausoleul Shogunului Tokugawa. In perioada Edo, numarul altarelor in zona ajunsese la 500 insa, dupa restauratia Meiji, multe dintre ele au fost abandonate. Toshogu este format dintr-o serie de edificii ridicate in mijlocul padurii. Numeroase sculpturi in lemn si mari cantitati de foita de aur au fost folosite pentru a decora aceste cladiri intr-un mod unic pentru spatiul nipon. Ca multe alte lacasuri de cult ale perioadei Edo, Toshogu contine atat elemente shintoiste cat si budiste.

 • Vizita Parcul National Nikko

  Durata: 2 h

  Vei admira de la inaltime cascada Kegon si vei face o plimbare pe malul Lacului Chuzenji, ambele aflate in Parcul National Nikko. Lacul este situat la poalele Muntelui Nantai, cunoscut ca vulcanul sacru din Nikko, a carui eruptie a blocat acum 20.000 de ani valea din apropiere, iar barajul natural a dus la formarea acumularii de apa.

 • Cazare Tokyo

  Akasaka Excel Hotel Tokyu, Standard Room, meal plan Mic dejun

 • Transfer privat grup Tokyo - Hakone

  Durata: 1 h

  Vei fi transferat din Tokyo catre Hakone.

 • Urcare cu telecabina pe Muntele Komagatake

  Durata: 1 h

  Vei urca cu telecabina in varful Muntelui Komagatake. Traseul este superb, iar din telecabina se poate vedea Mt. Fuji si lantul muntilor Hakone pe partea stanga, Odawara, Yokohama si Insula Ohshimape pe dreapta, cu Lacul Ashinoko in spate.

  Tip serviciu: PVT

 • Croaziera cu barca pe Lacul Ashi

  Durata: 0.5 h

  Vei face o plimbare cu barca intre portul Hakonemachi si Togendai, pe Ashi, lac format de o eruptie vulcanica acum 3.000 de ani. Cand vremea este frumoasa, se poate vedea in departare Muntele Fuji, iar panorama oferita de torii-ul rosu aflat in apele lacului face aceasta calatorie cu atat mai placuta.

  Tip serviciu: SIB

 • Transfer privat grup Hakone - gara Mishima

  Durata: 1 h

  Vei fi transferat la gara Mishima din Hakone pentru a lua trenul catre Kyoto.

  Tip serviciu: PVT

 • Transfer cu trenul Mishima - Kyoto

  Durata: 2 h

  Vei calatori cu un tren rapid catre Kyoto.

  Tip serviciu: SIB

 • Transfer privat de grup gara - hotel Kyoto

  Durata: 0.5 h

  Dupa ce vei ajunge in gara din Kyoto vei merge pe jos pana la hotelul la care vei fi cazat.

  Tip serviciu: PVT

 • Cazare Kyoto

  Daiwa Roynet Hotel Kyoto Ekimae, Standard Room, meal plan Mic dejun

 • Vizita Templul Kinkaku-ji

  Durata: 1 h

  Vei vizita Templul Kinkaku-ji, Templul Pavilionului de Aur, precum si iazul si gradina magnifica a acestuia, un ansamblu deosebit si una dintre cele mai vizitate atractii ale arhipelagului nipon. Templul a fost construit in 1397 ca resedinta a shogunului Ashikaga Yoshimitsu. Dupa moartea shogunului, fiul acestuia a transformat vila intr-un templu Zen. Templul are trei etaje, ultimele doua fiind acoperite cu foita din aur pur, cu scop de a atenua si purifica orice ganduri si sentimente negative fata de moarte.

 • Vizita Templul Kiyomizu-dera

  Durata: 1 h

  Vei vizita Templul Kiyomizu-dera (Templul Apei Pure), unul dintre cei 21 de finalisti in competitia celor sapte noi minuni ale lumii. Edificiul este situat la poalele dealului impadurit de la Higashiyama si ofera privelisti uimitoare asupra orasului. Templul, listat in patrimoniul mondial UNESCO, a fost fondat in perioada timpurie Heian, in 778, dar cladirile sale actuale au fost construite in 1633. Desi initial afiliat vechii secte Hosso, astazi este in proprietatea sectei Kitahosso. Prin traditie, se crede ca celui care supravietuieste saltului de pe veranda templului, aflata la 13 metri inaltime, i se vor indeplini dorintele. Sub sala principala a templului se afla cascada Otowa, vestita pentru calitatiile sale purificatoare, cel mai sacru loc al orasului, dar si cel mai aglomerat.

 • Vizita Templul Fushimi Inari

  Durata: 2 h

  Vei vizita Templul Fushimi Inari. Langa porti vei observa statui mici ce reprezinta vulpea (kitsune) - mesagerul zeitei Inari. Altarul de la baza, Fushimi Inari, a fost fondat in anul 711.

 • Curs de initiere in caligrafia japoneza

  Durata: 2 h

  Dupa micul dejun, iti propunem sa inveti si sa deprinzi una dintre artele esentiale ale Japoniei: caligrafia. Iti vor fi prezentate instrumentele de pictat, ti se va povesti istoria caligrafiei, dupa care vei exersa literele din alfabetul kanji, vei scrie cuvintele preferate si te vei relaxa intr-o atmosfera tipic japoneza.

 • Tur privat grup in cartierul Gion

  Durata: 2 h

  Iti propunem o plimbare in Gion, renumitul district al gheiselor, locul unde se petrece actiunea romanului Memoriile unei gheise. Gion isi atrage vizitatorii prin casele traditionale din lemn, tipice pentru Kyoto. Cea mai populara zona a districtului este strada Hanami-koji, unde frumoase case Machiya functioneaza ca restaurante ce servesc Ryori - cina kaiseki in stil Kyoto. Intercalate printre restaurante sunt si o serie de ochaya (ceainarii exclusiviste), unde atmosfera este intretinuta de maiko si geiko.

  Tip serviciu: PVT

 • Cazare Kyoto

  Daiwa Roynet Hotel Kyoto Ekimae, Standard Room, meal plan Mic dejun

 • Zi libera Kyoto

  Ziua de astazi este libera pentru a explora pe cont propriu Kyoto si imprejurimile. Centru cultural si religios de frunte al Japoniei, Kyoto are peste 2.000 temple si altare vechi si 24 de muzee. Puteti opta pentru o plimabare relaxanta in Padurea de Bambusi din zona Arashiyama, puteti vizita Templul Zen Ryoanji sau puteti degusta fructe de mare, sushi si ale preparate locale in Piata Nishiki.

 • Cazare Kyoto

  Daiwa Roynet Hotel Kyoto Ekimae, Standard Room, meal plan Mic dejun

 • Transfer privat de grup Kyoto - Nara

  Durata: 1 h

  Vei fi transfer de la Kyoto catre Nara.

  Tip serviciu: PVT

 • Vizita Templul Todaiji & Parcul Nara

  Durata: 2 h

  Vei vizita Templul Todai-ji (Marele Templu Rasaritean) din Nara care, impreuna cu templele sale auxiliare, celebreaza introducerea religiei budiste. Deschis in 752, templul are cea mai mare structura de lemn din lume concentrata sub un singur acoperis. Aceasta protejeaza o alta constructie colosala: cea mai mare statuie a lui Buddha Vairocana din lume, care cantareste 400 de tone si are o inaltime de 15 metri. Te vei plimba in Parcul Nara, deschis in anul 1.880, remarcabil pentru populatia de peste 1.200 de caprioare care cutreiera liber aleile sale. Caprioarele sunt considerate mesagerii zeilor in religia shintoista.

 • Transfer privat grup Nara - Osaka

  Durata: 0.5 h

  Vei fi transfer din Nara in Osaka.

  Tip serviciu: PVT

 • Vizita Umeda Sky Building

  Durata: 1 h

  Vei vizita Umeda Sky Building; cele doua cladiri cu inaltimea de 170 de metri sunt unite la nivelele 39 si 40 printr-o platforma suspendata, care ofera o priveliste panoramica superba asupra orasului.

 • Cazare Osaka

  Sheraton Miyako Hotel, Standard Room, meal plan Mic dejun

 • Transfer privat de grup hotel - aeroport Osaka

  Durata: 1 h

  Vei fi transferat de la hotelul din Osaka catre aeroport.

  Tip serviciu: PVT

 • Zbor TURKISH AIRLINES Osaka  -  Istanbul

  Durata: 12h 15m

  Plecare Osaka - 23.10.2020 , ora 22:50 Sosire Istanbul - 24.10.2020 , ora 05:05

  Inclus: taxa de aeroport (cu exceptia zborurilor charter)

 • Zbor TURKISH AIRLINES Istanbul  -  Bucuresti

  Durata: 1h 20m

  Plecare Istanbul - 24.10.2020 , ora 07:15 Sosire Bucuresti - 24.10.2020 , ora 08:35

  Inclus: taxa de aeroport (cu exceptia zborurilor charter)

Optiuni Cazare Hoteluri

Akasaka Excel Hotel Tokyu 4*
Tokyo

Akasaka Excel Hotel Tokyu 4 *

Standard Room

Mic dejun

Hotelul Akasaka Excel Tokyu este chiar vizavi de statia de metrou Akasaka-Mitsuke, de unde poti acce...  [ Citeste tot ]

Daiwa Roynet Hotel Kyoto Ekimae 4*
Kyoto

Daiwa Roynet Hotel Kyoto Ekimae 4 *

Standard Room

Mic dejun

Hotelul se afla intr-o locatie excelenta, direct conectată la stația Kyoto, cu doar 4 minute pe jos...  [ Citeste tot ]

Sheraton Miyako Hotel 4*
Osaka

Sheraton Miyako Hotel 4 *

Standard Room

Mic dejun

Conectat direct la o gara, Sheraton Miyako Hotel Osaka este convenabil atat pentru afaceri, cat si p...  [ Citeste tot ]

Japonia Sfaturi

Stilul de viata japonez este foarte diferit de cel european. Desi japonezii au preluat foarte multe din obiceiurile si gandirea occidentala, le-au transformat conform gandirii japoneze, personalizandu-le intr-un fel. Este evident faptul ca fiecare popor intelege diferit viata, aplicand reguli diferite; insa culturile occidentale par sa fie mai omogene din acest punct de vedere, regulile aplicate fiind asemanatoare, in timp ce modul de gandire japonez este mai degraba opus. In viata de zi cu zi este bine sa respecti urmatoarele reguli: Cand mergi in vizita la o familie de japonezi trebuie sa te descalti la intrare si sa iti iei papucii de casa special pregatiti pentru vizitatori. Daca esti invitat sa intri in camera cu tatami, trebuie sa iti lasi papucii de casa la intrarea in camera deoarece pe tatami se umbla fie cu sosete, fie in picioarele goale. Daca mergi la toaleta, trebuie sa iti lasi papucii de casa la usa si sa iei papucii pentru baie. Nu ai voie sa porti papucii de baie prin casa. Cand te desscalti pentru a intra intr-o camera, trebuie sa calci descult direct in acea camera. Nu ai voie sa intarzii la intalniri; cel mai bine ar fi sa ajungi cu 5 minute inainte de ora stabilita. Nu exista obiceiul ca doamnele sa intre primele sau sa deschizi usa unei doamne. Evita contactul vizual prelungit, precum si bataile pe umar sau orice fel de contact fizic. La barbati se accepta in ultimul timp sa dea mana cand fac cunostinta, dar cam atat. De obicei se pastreaza distanta. Schimbul de carti de vizita este foarte des intalnit. Trebuie sa sai si sa primesti cartea de vizita cu ambele maini. Cand primesti o carte de vizita trebuie sa te uiti a ea si sa o citesti (sau macar sa te faci ca o citesti) dar sa nu o pui direct in buzunar sau in geanta. Niciodata nu trebui sa o pui in buzunarul din spate al pantalonilor, deoarece este ofensator pentru cel care v-a dat-o. Daca simti nevoia sa iti suflii nasul, cel mai bine ar fi sa iesi din camera sau eventual sa mergi la toaleta. Daca nu este posibil atunci trebuie macar sa te intorci cu spatele pentru a evita ca ceilalti sa te vada. Pe scarile rulante se sta pe partea dreapta in zona Kansai si pe partea stanga in zona Kanto. Daca un japonez nu intelege daca despre el se vorbeste sau el trebuie sa raspunda la o intrebare, atunci va intreba “cine? eu?” aratand cu degetul la nas si nu la piept. Cand mergi in vizita la cineva trebuie neaparat sa duci un cadou sau o mica atentie. Cel mai indicat este ceva din domeniul culinar. Daca esti strain potrivit este sa aduci ceva de mancare sau dulciuri specifice tarii. A da cadouri este un obicei des intalnit in Japonia, dar un cadou scump necesita in raspuns un cadou la fel de scump. Asadar, evita astfel de cadouri si limiteaza-te la cadouri de “bun-simt”. Este nepoliticos sa desfaci un cadou imediat primit, sau daca vrei neaparat, atunci ar fi bine sa intrebi persoana de la care ai primit cadoul respectiv daca poti sa-l desfaci in fata celorlalti. Daca imbraci un kimono, infasoara partea stanga a kimonoului peste cea dreapta (doar persoanele decedate sunt infasurate invers). Daca servesti masa cu localnici, este important sa spui Itadaki-masu inainte de masa si Gochisou-sama la final. Astfel multumesti pentru masa Inainte de a servi masa, mesenii primesc prosoape sau servetele umede calde ce vor fi utilizate numai pentru stergerea mainilor; va fi un gest de impolitete folosirea acestora dupa masa sau pentru a te sterge pe fata. Bolurile (castronasele) pot fi ridicate la gura insa nu trebuie atinse decat atunci cand contin supa; alte feluri de mancare se consuma din boluri cu betisoarele. Sosul de soia este servit in vas separat cu exceptia mancarurilor care contin efectiv astfel de sos; mancarea se inmoaie in acest sos si nu se toarna peste preparat. Cand mananci sushi, inmoaie in sos doar partea cu peste, nu si pe cea cu orez deoarece orezul se va desprinde. Este politicos sa termini tot din farfurie, mai ales orezul. Dupa ce ai terminat de mancat este indicat sa asezi farfuriile si celelalte vase in aceeasi ordine ca la inceput. Nu este indicat sa te servesti singur cu bauturi. In Japonia se obisnuieste ca invitatii sa-si toarne unii altora bautura in pahare. Trebuie sa fii tot timpul atent ca cel de langa tine are paharul plin. Daca cineva vrea sa iti toarne bautura in pahar trebuie sa golesti imediat paharul si sa-l indrepti spre el. Nu incepe sa bei decat atunci cand toata lumea are paharele pline. De obicei se tine un toast si se zice Kampai. Betisoarele se tin de capat si nu de mijloc. Cand nu folosesti betisoarele, sau ai terminat de mancat, pune-le pe masa in fata ta, cu varfurile inspre stanga. Nu infige betisoarele in mancare pe verticala si mai ales in orez (numai la mesele de dupa inmormantari se infig betisoarele pe verticala, sau in bolurile de ofranda ce se aseaza pe altare). Nu te folosi de betisoare pentru a arata spre un obiect sau o persoana. Nu gesticula cu betisoarele in mana, fluturandu-le dintr-o parte in alta. Este acceptat sa ramai incaltat atunci cand vzitezi exteriorul unui templu, dar daca vrei sa pasesti in interior, unde sunt prezente imaginile sacre ale zeilor, va trebui sa iti lasi incaltamintea la intrare. In templele budiste nu este permis sa ai capul la o inaltime mai mare decat cea a lui Buddha, de aceea in unele locatii vei fi invitat sa stai pe jos. Calugarilor budisti le este interzis sa atinga sau sa fie atinsi de o femeie si chiar sa accepte ceva din mana unei femei. Comportamentul intr-un templu trebuie sa fie decent si plin de respect. Este recomandat sa porti haine decente; atat femeile, cat si barbatii trebuie sa-si acopere picioarele si umerii la intrarea in temple. Se considera lipsa de politete sa intri in aceste locuri in pantaloni scurti sau stramti, cu fuste mini, sau cu tricouri cu bretele.

Japonia
Japonia
Japonia

Informatii legate de viza turistica in Japonia gasiti aici

Ghid de calatorie Japonia

Vezi ghid

La ce sa te astepti in Japonia

Japonia este o tara scumpa pentru turisti, dar nu cu mult, daca raportam la tarile Europei de Vest. Totusi, poate fi mai putin costisitoare daca esti atent cu cheltuielile. Si poti fi sigur ca intotdeauna in schimbul banilor cheltuiti vei obtine o calitate ridicata a produselor si serviciilor. Nu sunt multe locuri in lume care sa aiba o astfel de o cultura unica, fascinanta si in acelasi timp sa fie o tara dezvoltata. Oamenii sunt extraordinar de politicosi, trenurile sunt confortabile si intotdeauna sosesc la timp, cazarea este de un standard ridicat, iar mancarea este delicioasa. In acelasi timp Japonia a fost pentru mult timp pe primul loc in topul tarilor cu cea mai mica rata a criminalitatii. Chiar si orasele mari precum Tokyo si Osaka sunt extrem de sigure. Nu numai ca infractiunile impotriva turistilor sunt practic nemaiauzite, dar chiar si lucrurile personale lasate accidental in tren sau taxi, pe banca unui parc, sau in restaurante sunt, in general, predate de gasitor la postul local de politie.

Cand sa mergi in Japonia Clima

In turism exista trei sezoane principale: High Season, Low Season si Shoulder Season, fiecare cu avantajele si dezavantajele sale. Ghidul de mai jos va va ajuta sa decideti care perioada este cea mai potrivita stilului vostru de calatorie.

  ian feb mar apr mai iun iul aug sep oct noi dec
Japonia
Shoulder
High
Low
Celebration season
Incepand de la
/ pers
Economisesti:
Adulti
peste 18 ani
2
Copii
0 - 18 ani
0
Ce varste au copiii care calatoresc cu tine?
Va informam ca datele introduse sunt strict confidentiale.
Beneficii abonare newsletter Eturia
 • Oferte speciale create doar pentru tine
 • Esti primul care afla de ofertele Eturia
 • Articole si sfaturi de calatorie personalizate

Newsletter Eturia

Fii la curent cu ofertele noastre si lasa-te inspirat de experientele Eturia!