Europa

SOLD OUT - Paste 2021 - Circuit de grup - Best of Andaluzia, 11 zile Grup cu insotitor Eturia

11 zile / 10 nopti
Vei vizita Sevilla, Jerez de la Frontera, Ronda, Malaga, Gibraltar, Granada, Cordoba, Setenil de las Bodegas, Cadiz, Jaen
SOLD OUT
11 zile

Durata vacanta

1 tari

Vizitate

10 locatii

Explorate

SOLD OUT
Vacante
Tip vacanta
Grup cu insotitor Eturia
Zbor
Zbor & taxe de aeroport
Incluse

Eturia iti propune un circuit in vestita provincie spaniola Andaluzia, o destinatie turistica celebra atat pentru peisaje cat si pentru arta si arhitectura sa provenita din amalgamul de culturi si civilizatii ce si-au pus amprenta asupra acestui spatiu. Vei putea vizita orase pitoresti precum Malaga, Granada, Sevilla, Cordoba sau Ronda, vei putea degusta mancaruri si bauturi faimoase in intreaga lume si nu in ultimul rand veti putea admira celebrii dansatori flamenco.

 • Cazare 10 nopti
 • Transferuri, tururi, vizite incluse
 • Serviciile unui ghid local experimentat
 • Bacsis ghizi locali si soferi
 • Insotitor de grup din partea Eturia
 • Serviciu telefonic de urgente 24/7

Paste 2021 - Circuit de grup - Best of Andaluzia, 11 zile Itinerar

 • Zbor BLUE AIR Bucuresti  -  Malaga

  Durata: 4h 10m

  Plecare Bucuresti - 24.04.2021 , ora 07:00 Sosire Malaga - 24.04.2021 , ora 10:10

  Inclus: taxa de aeroport (cu exceptia zborurilor charter)

 • Transfer privat de grup Malaga - Ronda

  Durata: 1.5 h

  Dupa sosirea pe aeroportul din Malaga vei fi transferat catre Ronda, unul dintre cele mai frumoase orasele din Andaluzia.

  Tip serviciu: PVT

 • Cazare Ronda

  Del Tajo Hotel & Spa, Standard Room, meal plan Mic dejun

 • Tur pietonal privat de grup Ronda

  Durata: 2 h

  Ronda este un orasel istoric impartit in doua de un superb canion format de raul Guadalevin iar legatura intre cele doua parti ale orasului se face prin mai multe poduri, intre care se remarca Puente Nuevo. Aici se afla una din cele mai vechi arene de corida din Spania: Plaza de Toros de Ronda unde regele Spaniei obisnuia sa admire spectacolele sustinute de toreadori celebri precum Pedro Romero. Istoria marcata de spectacolele de corida se resimte in arhitectura orasului, in mancarurile servite la restaurante, in vestimentatia localnicilor si in suveniruri.

 • Transfer privat de grup Ronda - Jerez de la Frontera

  Durata: 4 h

  In drumul tau spre Jerez de la Frontera, te vei bucura de timp liber in Arcos de la Frontera si Grazalema.

  Locatie sosire: Jerez de la Frontera
  Tip serviciu: PVT
  Locatie plecare: Ronda

 • Cazare Jerez de la Frontera

  Exe Guadalete Hotel, Standard Room, meal plan Mic dejun

 • Tur pietonal in Jerez si vizita unei podgorii locale

  Numit simplu de catre localnici Jerez, orasul este capitala flamenco, a celor mai frumoase exemplare de cai andaluzi pur sange si a vinurilor sherry. Vei face un tur pietonal de oras pentru a admira centrul istoric, cu piatetele sale marginite de palmieri, dezvoltat in jurul fortaretei maure Alcazaba, ce dateaza din secolul XI. De asemeni vei vizita una dintre podgoriile locale de vinuri sherry, obtinute dintr-un soi de struguri albi, unde vei si degusta 2 tipuri de vinuri produse local.

 • Cazare Jerez de la Frontera

  Exe Guadalete Hotel, Standard Room, meal plan Mic dejun

 • Transfer privat de grup Jerez de la Frontera - Sevilla

  Durata: 4 h

  Astazi vei fi transferat catre Sevilla, nu inainte de a ajunge la tarmul Atlanticului la Cadiz, unde vei avea cateva ore la dispozitie pentru a explora orasul pe cont propriu. Vei vizita apoi celebrul Setenil de las Bodegas, cu locuintele sale construite sub stanca. Vei ajunge la Sevilla spre seara.

  Locatie plecare: Jerez de la Frontera
  Tip serviciu: PVT
  Stop pe traseu 2: Cadiz
  Stop pe traseu 1: Vejer de la Frontera
  Locatie sosire: Jerez de la Frontera

 • Timp liber Cadiz

  Durata: 4 h

  Aflat la capatul peninsulei Iberice, Cadiz separa Golful Cadiz de Oceanul Atlantic. Daca este sa dam crezare legendei, Cadiz a fost infiintat de catre insusi Hercule acum 3000 de ani. Apoi au venit fenicienii, cartaginezii, romanii, vizigotii si musulmanii. Mai tarziu orasul a cunoscut dominatia maura, iar in secolul XVIII Cadiz a atras atentia lui Napoleon. Astazi, acest port la Atlantic, cu strazile inguste si pietruite, ce se deschid spre mici piete fermecatoare, par a evoca un vechi oras al Africii de Nord.

 • Timp liber Setenil de las Bodegas

  Durata: 1 h

  Setenil de las Bodegas este cunoscut pentru casele sale albe, construite intre stanci - un loc inedit, cu o istorie indelungata.

 • Cazare Sevilla

  Hotel Macià Sevilla Kubb, Standard Room, meal plan Mic dejun

 • Tur panoramic privat de grup Sevilla

  Durata: 2 h

  Sevilla, cu palatele si monumentele sale si cu aceasta imbinare unica intre vechi si nou este locul ideal pentru a-ti lasa imaginatia sa zboare. Vei afla despre aspectele istorice, artistice, culturale și arhitecturale ale orașului din cele mai vechi timpuri pana in zilele noastre. Vei face o plimbare in Piata Espana si in Parcul Maria Luisa si vei admira, la exterior, Catedrala din Sevilla, poate cel mai important obiectiv turistic din oras. Aceasta a fost construita intre 1402 si 1584 si este a treia catedrala ca marime din lume si cea mai mare cladire religioasa gotica, atat ca volum cat si ca suprafata ocupata. Are 76 m latime si 115 m lungime, iar turnul central are 42 m inaltime, catedrala fiind construita pe ramasitele moscheei Almohad.

  Tip serviciu: PVT
  Locatie sosire: Sevilla
  Locatie plecare: Sevilla

 • Vizita Palatul Alcazar

  Durata: 1 h

  Printre principalele atractii ale orasului se numara Palatul Alcazar construit in secolul al XIII-lea de Regele Alfonso al XI-lea, care a servit ca palat rezidential regilor Spaniei pana spre sfarsitul secolului al XV-lea. Palatul avea doua gradini renascentiste, inviorate de fantanile si havuzele spectaculoase, construite in stil arab. Gradinile Alcazar sunt aranjate in terase cu fantani si pavilioane si sunt un refugiu pentru locuitorii Sevillei.

 • Cazare Sevilla

  Hotel Macià Sevilla Kubb, Standard Room, meal plan Mic dejun

 • Transfer privat de grup Sevilla - Cordoba

  Durata: 1.5 h

  Vei fi transferat catre Cordoba.

  Locatie plecare: Sevilla
  Locatie sosire: Jerez de la Frontera
  Tip serviciu: PVT

 • Tur pietonal privat de grup Cordoba

  Durata: 3 h

  Vei face un tur al centrului istoric din Cordoba. Orasul incanta prin stradutele sale inguste, magazinele mesterilor pielari, florile care impodobesc balcoanele, casele cu atmosfera de epoca. Vei vizita principala atractie a orasului: Catedrala - Moschee Mezquita, unul dintre cele mai impunatoare edificii ale arhitecturii maure in Andaluzia, apartinand astazi religiei romano-catolice. Vei face si o plimbare prin Juderia, fostul cartier evereiesc, unde vei vizita o fosta sinagoga, construita in secolul XIV in stilul mudejar.

 • Cazare Cordoba

  NH Córdoba Califa Hotel, Standard Room, meal plan Mic dejun

 • Transfer privat de grup Cordoba - Jaen - Granada

  Durata: 3.5 h

  Astazi vei pleca spre Granada, cu o oprire in Jaen unde vei avea timp liber la dispozitie pentru a explora orasul.

  Tip serviciu: PVT

 • Vizita unei plantatii locale de maslini Jaen

  Durata: 1 h

  In zonele rurale, Andaluzia este impanzita de plantatii intinse de maslini. Vei vizita una dintre aceste ferme locale, pentru a afla lucruri interesante despre cultivarea maslinilor si producerea de uleiului de masline, ingredient de baza in bucataria mediteraneeana si nu numai. Beneficiile uleiului de masline sunt numeroase, Andaluzia fiind un tinut cu traditie in obtinerea si comercializarea acestuia.

 • Cazare Granada

  Leonardo Hotel Granada, Standard Room, meal plan Mic dejun

 • Vizita Palatul Alhambra

  Durata: 4 h

  Alhambra a fost palatul, citadela si fortareata conducatorilor mauri pana la caderea Califatului Granadei. Datorita maiestriei cu care a fost construit, acesta nu a fost daramat, ci a ramas mai departe in folosinta ca palat regal. Astazi este a doua destinatie turistica din Europa. La Alhambra sunt patru zone distincte: palatele, zona militara sau Alcazaba, orasul Medina si zona gradinilor Generalife.

 • Vizita Albaicin

  Durata: 1 h

  Cu aleile Inguste, Ingrijite si casele traditionale bine pastrate, zona si-a pastrat farmecul vechi si este locul ideal pentru a descoperi arhitectura maura. Albaicín este faimos in special pentru privelistile sale asupra palatului Alhambra.

 • Cazare Granada

  Leonardo Hotel Granada, Standard Room, meal plan Mic dejun

 • Transfer privat de grup Granada - Malaga

  Durata: 2 h

  Astazi vei fi transferat catre Malaga, pe malul Mediteranei.

  Locatie plecare: Granada, Nicaragua
  Tip serviciu: PVT
  Locatie sosire: Malaga

 • Tur pietonal privat Malaga

  Durata: 2 h

  Vei vizita la pas centrul istoric al orasului Malaga. Malaga este un oras cosmopolit, caracterizat prin bulevarde imense, viata de noapte, muzee renumite si restaurante excelente. Printre cele mai importante atractii turistice se regesesc Casa Memoriala Pablo Picasso si muzeul Pablo Picasso, Teatrul Roman, Biserica Santiago si multe altele. Cultura, traditiile, gastronomia, clima si ospitalitatea locuitorilor ii consolideaza imaginea ca a unui „oras paradisiac” Vizitarea orasului Malaga se poate incheia pe renumita Strada Larios, zona comericala a orasului unde vei gasi pe langa renumitele magazine de vinuri si restaurante si cele mai bune cafenele din oras.

  Tip serviciu: PVT

 • Cazare Malaga

  Hotel Del Pintor, Standard Room, meal plan Mic dejun

 • Optional: Tur privat de grup Gibraltar

  Durata: 9 h

  Vei face o excursie de o zi la Gibraltar. Odata ajuns in oras vei face o plimbare cu telecabina pentru a admira Stramtoarea Gibraltar, ce desparte Europa de continentul african, dar si superba panorama asupra orasului. Gibraltarul este teritoriu britanic din 1713, singurul de pe continent apartinand Coroanei Britanice. Orasul este dominat de stanca cu acelasi nume, cu o inaltime de 426 metri, ce sporeste dramatismul peisajului, fiind in principal renumit pentru oportunitatile de shopping.

  Tip serviciu: PVT

 • Cazare Malaga

  Hotel Del Pintor, Standard Room, meal plan Mic dejun

 • Transfer privat de grup hotel - aeroport Malaga

  Durata: 1 h

  Vei fi transferat catre aeroport.

  Tip serviciu: PVT

 • Zbor BLUE AIR Malaga  -  Bucuresti

  Durata: 3h 50m

  Plecare Malaga - 04.05.2021 , ora 11:00 Sosire Bucuresti - 04.05.2021 , ora 15:50

  Inclus: taxa de aeroport (cu exceptia zborurilor charter)

Optiuni Cazare Hoteluri

Del Tajo Hotel & Spa 3*
Ronda

Del Tajo Hotel & Spa 3 *

Standard Room

Mic dejun

Hotelul este situat in inima orasului, nu departe de celebrul pod El Tajo. Cele 54 camere sunt confo...  [ Citeste tot ]

Exe Guadalete Hotel 4*
Jerez de la Frontera

Exe Guadalete Hotel 4 *

Standard Room

Mic dejun

Exe Guadalete Hotel este alegerea potrivita atat pentru turistii dornici sa exploreze pe cont propri...  [ Citeste tot ]

Hotel Macià Sevilla Kubb 4*
Sevilla

Hotel Macià Sevilla Kubb 4 *

Standard Room

Mic dejun

Hotel Macia Sevilla Kubb se afla in apropierea principalelor atractii turistie din centrul vechi al...  [ Citeste tot ]

NH Córdoba Califa Hotel 3*
Cordoba

NH Córdoba Califa Hotel 3 *

Standard Room

Mic dejun

Situat la doar 10 minute de mers pe jos fata de Mezquita, hotelul are un design modern, camere spati...  [ Citeste tot ]

Leonardo Hotel Granada 4*
Granada

Leonardo Hotel Granada 4 *

Standard Room

Mic dejun

Leonardo Hotel Granada ofera 177 camere echipate cu aer conditionat, WiFi gratuit si privelisti spec...  [ Citeste tot ]

Hotel Del Pintor 3*
Malaga

Hotel Del Pintor 3 *

Standard Room

Mic dejun

Del Pintor este un hotel modern, de tip boutique, aflat in centrul orasului Malaga, langa Plaza de l...  [ Citeste tot ]

Spania Sfaturi

Spania
Spania
Spania
Spania

Informatii legate de viza turistica in Spania gasiti aici

Ghid de calatorie Spania

Vezi ghid

La ce sa te astepti in Spania

Incepand de la
/ pers
Economisesti:
Adulti
peste 18 ani
2
Copii
0 - 18 ani
0
Ce varste au copiii care calatoresc cu tine?
Va informam ca datele introduse sunt strict confidentiale.
Beneficii abonare newsletter Eturia
 • Oferte speciale create doar pentru tine
 • Esti primul care afla de ofertele Eturia
 • Articole si sfaturi de calatorie personalizate

Newsletter Eturia

Fii la curent cu ofertele noastre si lasa-te inspirat de experientele Eturia!