Circuit de grup Australia & Noua Zeelanda - octombrie 2017 - cu Razvan Pascu - Eturia Agentie de turism

Eturia - Agentie de turism

Discover Australia & Noua Zeelanda, 20 zile - octombrie 2017 - cu Razvan Pascu

 • Hobbiton, Noua Zeelanda Poza realizata de Alexandra Parvu, octombrie 2015
 • Discover Australia & Noua Zeelanda, 20 zile - octombrie 2017 - cu Razvan Pascu
 • Discover Australia & Noua Zeelanda, 20 zile - octombrie 2017 - cu Razvan Pascu
 • Discover Australia & Noua Zeelanda, 20 zile - octombrie 2017 - cu Razvan Pascu
 • Discover Australia & Noua Zeelanda, 20 zile - octombrie 2017 - cu Razvan Pascu
 • Discover Australia & Noua Zeelanda, 20 zile - octombrie 2017 - cu Razvan Pascu
Tour leader

RAZVAN PASCU

031.9998

office@eturia.ro

Itinerar

Eturia te invita intr-un circuit unic si inedit in Australia si Noua Zeelanda, un circuit in care vei avea posibilitatea sa vizitezi cele mai importante atractii ale acestor doua incredibile destinatii turistice. Vei descoperi cosmopolitele orase australiene Sydney, Melbourne si Cairns, vei explora peisajele salbatice ale Muntilor Blue si ale regiunii Kuranda, te vei relaxa in cochetele orasele neo zeelandeze Wellington si Auckland si in statiunea australiana Palm Cove, vei lua parte la un ritual Maori si vei vizita unele din cele mai frumoase locuri de pe Pamant: Milford Sound, Rotorua sau Marea Bariera de Corali.

Ziua 01

PLECARE DIN BUCURESTI - 16.10.2017


Ziua 02

SOSIRE IN SYDNEY - 17.10.2017

Te vei intalni cu insotitorul de grup pe aeroportul Henri Coanda din Bucuresti si te vei imbarca pentru zborul international. Transfer de la aeroport la hotel.
Ziua 03

SYDNEY - 18.10.2017

Vei face un tur de jumatate de zi in Sydney, ocazie cu care ghidul iti va dezvalui cateva din multele laturi ale impresionantei metropole australiene. Vei vizita Rocks Area, vei trece pe langa Gradina Botanica, Conservator, Macquarie Street, Opera House dupa care te vei indrepta spre centrul orasului unde vei vedea portul Darling, Chinatown si mai apoi vei ajunge si in suburbiile Double Bay, Rose Bay si Watson’s Bay. La finalul turului te vei relaxa pe celebra Bondi Beach si te vei intoarce la hotel trecand prin zona Paddington, remarcabila pentru casele sale construite in stil colonial.
Regim mese - Mic dejun
Ziua 04

SYDNEY - BLUE MOUNTAINS - SYDNEY - 19.10.2017

Dimineata vei pleca spre Parcul Natural Featherdale, unde vei intalni koala, canguri, pasari emu si alte animale endemice - o adevarata experienta inedita. Vei continua traseul spre nordul Parcului National al Muntilor Albastri; pranzul il vei lua in zona centrala a Blue Mountains. Vei trece prin Leura catre Katoomba unde vei admira panorama superba asupra Jamieson Valley (Australia’s Grand Canyon) si Three Sisters. Ultima oprire o vei face la Centrul Koomurri, unde ai ocazia sa asisti la o corroboree - manifestare traditionala aborigena in care muzica, dansul si traditiile bastinasilor se imbina intr-o ceremonie ascentrala. Vei putea achizitiona suveniruri lucrate manual de populatia aborigena. Seara vei reveni la hotel in Sydney.
Regim mese - Mic dejun, Pranz
Ziua 05

SYDNEY - CAIRNS - 20.10.2017

Vei fi transferat de la hotel la aeroportul din Sydney. Zbor intern Sydney - Cairns. Dupa sosirea pe aeroportul din Cairns vei fi transferat la hotel.
Regim mese - Mic dejun
Ziua 06

CAIRNS - KURANDA - CAIRNS - 21.10.2017

Vei calatori catre regiunea Kuranda iar pe traseu vei admira plajele nordice ale Marii Coralilor. Vei face un scurt tur panoramic al orasului Kuranda si vei vizita piata locala. Te vei imbarca apoi la bordul Kuranda Scenic Railway - trenul turistic care te va purta pana in Kuranda. La sosire te vei imbarca in telecabina Skyrail Rainforest (singura telecabina din lume ce traverseaza padurea tropicala) si vei calatori peste Parcul National Cheile Barron, traind o experienta cu adevarat unica. Vei parcurge traseul de retur catre Cairns plecand din gara Kuranda la bordul Kuranda Scenic Railway. Calatoria, de aproximativ 2 ore este spectaculoasa, trenul facandu-si drum prin densa padure tropicala, peste vai abrupte si cascade pitoresti. Vei vizita Parcul Cultural Tjapukai, unde insotit de ghid vei admira manifestarile artisitice si demonstratiile de indemanare ale mestesugarilor. Vei putea face o incursiune intr-un sat aborigen si vei admira dansul traditional Tjapukai.
Regim mese - Mic dejun, Pranz
Ziua 07

CAIRNS - MAREA BARIERA DE CORALI - CAIRNS - 22.10.2017

Astazi vei fi preluat de la hotel si transferat catre Port Douglas Marina unde te vei imbarca pe un catamaran de viteza. Vei calatori spre Reciful Agincourt, unde vei descoperi unul dintre cele mai spectaculoase si bine conservate ecosisteme marine coraligene. Vizibilitatea crescuta a apei permite observarea speciilor de corali si de animale marine. La intoarcere dupa ce vei ajunge in Port Douglas Marina vei fi transferat inapoi la hotel.
Regim mese - Mic dejun, Pranz
Ziua 08

CAIRNS - MELBOURNE - 23.10.2017

Vei fi transferat de la hotel la aeroportul din Cairns. Zbor intern Cairns - Melbourne. Dupa sosirea pe aeroportul din Melbourne vei fi transferat la hotel.
Regim mese - Mic dejun
Ziua 09

MELBOURNE - 24.10.2017

Astazi vei pleca intr-un tur al orasului Melbourne, un oras fermecator ce incanta prin numeroasele sale gradini, restaurante si terase elegante, cluburi, galerii de arta si atmosfera cosmopolita. Vei avea ocazia sa vizitezi Penguin Parade de pe Insula Phillip (la 90 de minute de Melbourne), Centrul de protejare a ursilor Koala,  Insula Churchill cu ferma istorica a statului Victoria, infiintata in anul 1850.  
Regim mese - Mic dejun, Cina
Ziua 10

MELBOURNE - 25.10.2017

Astazi vei pleca intr-un tur de o zi pe Great Ocean Road. Great Ocean Road ofera cele mai spectaculoase si diverse peisaje ale coastei pe care le are de oferit Australia. Vei trece prin Torquay – capitala surfingului, Lorne si vei ajunge la Apollo Bay unde vei lua pranzul. Vei face poze cu Cei 12 Apostoli, Defileul Loch Ard si London Bridge. Plecand din Port Campbell te vei intoarce la Melbourne prin orasele Colac si Winchelsea.
Regim mese - Mic dejun, Pranz
Ziua 11

MELBOURNE - 26.10.2017

Ziua de astazi o ai la dispozitie pentru a vizita orasul Melbourne pe cont propriu.
Regim mese - Mic dejun
Ziua 12

MELBOURNE, AUSTRALIA - QUEENSTOWN, NOUA ZEELANDA - 27.10.2017

Vei fi transferat de la hotel la aeroportul din Melbourne. Zbor international Melbourne - Queenstown. La sosirea pe aeroportul din Queenstown vei fi transferat la hotel.
Regim mese - Mic dejun
Ziua 13

QUEENSTOWN - MILFORD SOUND - QUEENSTOWN - 28.10.2017

Dimineata, vei pleca int-un tur de o zi la Milford Sound. Vei calatori de-a lungul malurilor Lacului Wakatipu, trecand prin micile si cochetele orase Kingston, Mossburn si Te Anau. Satul Cheia iti va deschide usa catre Parcul National Fiorland; vei continua calatoria prin Valea Eglington, pe langa Lacul Mirror, pe Drumul Muntilor Nevazuti, pe langa Cascada Creek si Lacul Gunn. Inainte de a ajunge in Milford Sound vei traversa valea Hollyford si Tunelul lui Homer, taiat in roca dura a muntilor. La Milford Sound vei face o croaziera unica printre fiordurile neozeelandeze, in peisajul incredibil al cascadelor vijelioase, al padurii tropicale, pe langa peretii netezi ai stancilor, admirand in acelasi timp minunatele vietuitoare marine in habitatul lor natural. Dupa croaziera te vei intoarce pe acelasi traseu in Queenstown.
Regim mese - Mic dejun, Pranz
Ziua 14

QUEENSTOWN - WELLINGTON - 29.10.2017

Vei fi transferat de la hotel la aeroportul din Queenstown. Zbor intern Queenstown - Wellington. La sosirea pe aeroportul din Wellington vei fi transferat la hotel. Vei face un tur al capitalei neozeelandeze, Wellington, prilej cu care vei admira panorama orasului, a portului si a Stramtorii Cook de pe Mt. Victoria dupa care vei vizita Gradinile Botanice si daca timpul iti va permite vei vedea si Biserica St.Paul si cladirile guvernamentale.
Regim mese - Mic dejun
Ziua 15

WELLINGTON - ROTORUA - 30.10.2017

Dupa micul dejun vei fi transferat catre Rotorua iar pe traseu vei face mai multe opriri. Vei calatori spre orasul Otaki, un important centru Maori dupa care vei ajunge in regiunea Manawatu, trecand prin Levin, Foxton si Bulls. Calatoria va continua apoi spre nord, catre Regiunea Taihape si catre Parcul National Tongariro via Waiouru, localitate unde se afla si cea mai mare baza militara din tara. Pe traseu vei mai vedea cateva masive muntoase vulcanice precum Mt Tongariro, Mt Ruapheu sau Mt Ngaruahoe si te vei opri in orasul Turangi, situat pe malul celui mai mare lac din Noua Zeelanda - Taupo. Mai apoi vei calatori spre Cascadele Huka, formate pe Raul Waikato si vei traversa Padurea Kaingaroa pentru a ajunge in zona Rotorua.
Regim mese - Mic dejun
Ziua 16

ROTORUA - 31.10.2017

Astazi vei avea ocazia sa vizitezi o ferma locala specializata in cresterea diverselor rase de oi, activitate de baza in agricultura Noii Zeelande. Vei face o vizita in Parcul Natural Rainbow Springs unde vei putea vedea numeroase specii de plante si animale endemice (intre care peste 135 de specii diferite de arbori si ferigi) si de asemenea vei vedea faimoasa pasare simbol national al Noii Zeelande - pasarea kiwi. Seara vei vizita vechea localitate maori Te Puia, de unde vei porni intr-un tur al Rezervatiei Termale Whakarewarewa. Incursiunea in cultura maori se va incheia cu o cina traditionala maori - hangi si un spectacol traditional.
Regim mese - Mic dejun, Cina
Ziua 17

ROTORUA - WAITOMO - HOBBITON - AUCKLAND - 01.11.2017

Dupa micul dejun vei fi transferat catre Auckland iar pe traseu vei face o oprire la faimoasele Pesteri Waitomo si la Matamata unde vei vizita platourile de filmare ale peliculei Hobbit-ul. Vei traversa apoi zona muntoasa Mamaku si vei trece pe langa fermele de la Kihikihi si Otorohanga.
Regim mese - Mic dejun, Pranz
Ziua 18

AUCKLAND - 02.11.2017

Astazi vei vizita centrul orasului, faleza si punctele de interes istoric. Vei vizita Muzeul Memorial al Razboiului si vei trece prin pitorescul sat Parnell, apoi prin suburbiile rezidentiale bogate, vei parcurge faleza pe Tamaki Drive si vei reveni in oras. Vei vizita Sky Tower, cel mai inalt turn din Emisfera de Sud. Vei urca in lifturile de sticla pana la punctul de observare unde vei avea admira panorama orasului.
Regim mese - Mic dejun
Ziua 19

PLECARE DIN AUCKLAND - 03.11.2017

Vei fi transferat la aeroportul din Auckland.
Regim mese - Mic dejun
Ziua 20

SOSIRE IN BUCURESTI - 04.11.2017


Orar zbor

Plecare Bucuresti, 16.10.2017, ora 12:40; Sosire Doha, 16.10.2017, ora 17:15; Qatar Airways; durata 04:35
Plecare Doha, 16.10.2017, ora 21:30; Sosire Sydney, 16.10.2017, ora 19:40; Qatar Airways; durata 14:10
Plecare Sydney, 20.10.2017, ora 19:15; Sosire Cairns, 20.10.2017, ora 21:30; Virgin Australia Airlines
Plecare Cairns, 23.10.2017, ora 12:00; Sosire Melbourne, 23.10.2017, ora 16:25; Virgin Australia Airlines
Plecare Melbourne, 27.10.2017, ora 09:35; Sosire Queenstown, 27.10.2017, ora 14:45; Air New Zealand
Plecare Queenstown, 29.10.2017, ora 14:10; Sosire Wellington, 29.10.2017, ora 15:30; Air New Zealand
Plecare Auckland, 03.11.2017, ora 14:40; Sosire Doha, 03.11.2017, ora 22:10; Qatar Airways; durata 17:30
Plecare Doha, 04.11.2017, ora 14:10; Sosire Bucuresti, 04.11.2017, ora 18:15; Qatar Airways; durata 05:05

Discover Australia & Noua Zeelanda, 20 zile - octombrie 2017 - cu Razvan Pascu

 • taxe de aeroport incluse taxe de aeroport incluse
 • asigurarea de calatorie inclusa asigurarea de calatorie inclusa
 • bacsisuri ghizi bacsisuri ghizi

Impresii de calatorie

Experienta

 • 10 ani de turism
 • 1.726.308 zile de vacanta vandute
 • 246.972.772 km parcursi de clientii Eturia
 • 106 de destinatii inspectate

Vacante linistite

 • Fara costuri ascunse!
 • Telefon de urgenta 24/7
 • Ghiduri si sfaturi de calatorie
 • 85% dintre clientii nostri ne-au acordat calificativul: excelent.

Tarife competitive

 • Parteneriatele semnate cu 160 tour operatori locali si cu 322 de hoteluri de renume din intreaga lume garanteaza un bun raport calitate/pret pentru toate vacantele oferite.
 • Parteneriate avute cu cele mai bune companii aeriene din lume ne-au permis sa contractam zboruri de linie la tarife extrem de competitive.

Traveller Club

 • Acumulezi automat sume de bani la fiecare calatorie
 • Discounturi si beneficii dedicate membrilor
 • 100% tailor made pentru membrii clubului

Statistici Eturia