Vacante Argentina

Eturia iti propune o vacanta in doua dintre cele mai frumoase destinatii ale Americii Latine - Argentina si Chile. Vei vizita fascinantul Buenos Aires, capitala mondiala a tango-ului, vei explora natura salbatica a Patagoniei, a Parcurilor Nationale Tierra del Fuego si Torres del Paine, dupa care vei calatori spre Chile unde vei descoperi peisajele superbe ale Patagoniei pentru ca in final sa te plimbi pe strazile pitorescului oras Santiago de Chile.

Locuri disponibile la tarif promo: 2
tip vacanta: Grupuri cu insotitor » Circuit de grup multi-tari
Data plecare:
14 zile / 11 nopti
12 Mese incluse

11 Mic dejun, 1 Cina

2 tari

Chile & Insula Pastelui, Argentina

Buenos Aires, Ushuaia, El Calafate, Puerto Natales, Torres del Paine, Puerto Varas, Santiago de Chile

11 atractii de top

Buenos Aires, Ushuaia, Tierra del Fuego, El Calafate, Perito Moreno, Torres del Paine, Puerto Varas, Vulcanul Osorno, Santiago de Chile, Valparaiso, Vina del Mar

Andreea Maftei

Tour leader

031.9998

Discover Argentina & Chile, 14 zile - ianuarie 2019 - cu Andreea Cucu

Itinerar

ziua 1 Plecare Din Bucuresti

Te vei intalni cu insotitorul de grup pe aeroportul Henri Coanda din Bucuresti si te vei imbarca pentru zborul international.

 

INCLUS

 • Insotitor de grup
ziua 2 Sosire In Buenos Aires

La sosire pe aeroportul din Buenos Aires, vei fi intampinat de reprezentantul local si vei fi transferat la hotel.
Vei pleca intr-un tur de oras de o jumatate de zi pentru a descoperi cele mai importante atractii din Buenos Aires: Plaza del Mayo unde se afla celebra Casa Rosada; Catedrala care adaposteste mormantul generalului Jose de San Martin eroul national al Argentinei; San Telmo - cel mai vechi cartier; La Boca - cartierul unde se spune ca s-a dansat prima oara tango cu faimoasa strada Caminito si stadionul La Bombonera si La Recoleta cartierul exclusivist cu cafenelele strajuite de gomeros si cu celebrul cimitir ce adaposteste mormantul Evitei Peron.

 

INCLUS

 • Bilet de avion pentru zbor international Bucuresti - Buenos Aires, Santiago de Chile - Bucuresti;
 • Transfer aeroport - hotel Buenos Aires
 • Tur de oras Buenos Aires

sosire in BUENOS AIRES
sosire in BUENOS AIRES

ziua 3 Buenos Aires

Astazi iti vei putea petrece timpul asa cum doresti, relaxandu-te sau plimbandu-te pe strazile celor mai importante cartiere: La Boca, La Recoleta si San Telmo sau Palermo ale unui oras cu traditii si o atmosfera de epoca.
Seara transfer la Restaurantul Esquina Carlos Gardel unde vei asista la un show de tango acompaniat de o cina traditionala argentiniana.

 

INCLUS

 • Cina si tango show Esquina Carlos Gardel

mese Mic dejun, Cina
ziua 4 Buenos Aires - Ushuaia

Vei fi transferat de la hotel la aeroportul din Buenos Aires.
Zbor intern Buenos Aires - Ushuaia.
La sosire in Ushuaia vei fi transferat de la aeroport la hotel.
Vei naviga in croaziera de-a lungul Canalului Beagle catre farul “Les Eclaireurs", iar pe traseu vei putea observa de pe mare partea de sud a orasului Ushuaia, Muntele Olivia, Estancia Fique, Muntele Escarpado si Raul Encajonado. Vei vedea si Insula Lobos unde vei putea observa numerosii lei de mare dar si alte specii de vietati marine, pinguini, si de asemenea vei trece pe langa Insula Pasarilor pentru a vedea coloniile de cormorani, pescarusi si albatrosi.

 

INCLUS

 • Transfer hotel - aeroport Buenos Aires
 • Bilet de avion pentru zbor intern Buenos Aires - Ushuaia;
 • Transfer aeroport - hotel Ushuaia
 • Croaziera Canalul Beagle

BUENOS AIRES - USHUAIA
BUENOS AIRES - USHUAIA

mese Mic dejun
ziua 5 Ushuaia - Tierra Del Fuego - El Calafate

Plecand din valea Portului Ensenada, vei putea vedea Insulele Redonda si Estorbo iar pe partea opusa poate fi admirat lantul muntos Sampaio din Chile. Te vei imbarca in El Tren del Fin del Mundo si vei incepe calatoria cu acest tren cu aburi ce te va duce prin Parcul National Tierra del Fuego, unde vei admira flora si fauna deosebita a acestei regiuni. Vei face o oprire la Cascada Macarena. Dupa debarcarea din tren vei pleca spre Lacul Roca pentru a face o plimbare pana la Raul Lapataia. De aici vei putea vedea dealul Condorului, granita naturala cu Chile. Vei continua catre cealalta parte a parcului, pentru a vedea lagunele si mlastinile bogate in turba. Vei traversa padurea putand vizita digurile construite de castori si vei ajunge in final in Golful Lapataia. In drum spre Ushuaia vei face o oprire la Oficiul Postal de la Capatul Lumii, unde iti vei putea pune pe pasaport stampila care sa ateste ajungerea in cel mai sudic oras al lumii.
Vei fi transferat de la hotel la aeroport in Ushuaia.
Zbor intern Ushuaia - El Calafate.
La sosire in El Calafate vei fi transferat de la aeroport la hotel.

 

INCLUS

 • Tur Tierra del Fuego
 • Transfer hotel - aeroport Ushuaia
 • Bilet de avion pentru zbor intern Ushuaia - El Calafate;
 • Transfer aeroport - hotel El Calafate

USHUAIA - TIERRA DEL FUEGO - El CALAFATE
USHUAIA - TIERRA DEL FUEGO - El CALAFATE

mese Mic dejun
ziua 6 El Calafate

Vei face o excursie la Ghetarul Perito Moreno - cel mai spectaculos ghetar din Parcul National Los Glaciares. Vei pleca din El Calafate dimineata pe un traseu ce strabate Parcul National Perito Moreno. Vei avea ocazia de a admira spectaculosul ghetar, avand sansa de a imortaliza peisaje de neuitat.

 

INCLUS

 • Tur Perito Moreno

EL CALAFATE
EL CALAFATE

mese Mic dejun
ziua 7 El Calafate - Puerto Natales

Transfer de la hotel la autogara din El Calafate. 
Vei fi transferat cu autobuzul din El Calafate la Puerto Natales.
La sosire in Puerto Natales vei fi transferat la hotel.

 

INCLUS

 • Transfer hotel - autogara El Calafate
 • Transfer El Calafate - Puerto Natales
 • Transfer autogara - hotel Puerto Natales

EL CALAFATE - PUERTO NATALES
EL CALAFATE - PUERTO NATALES

mese Mic dejun
ziua 8 Puerto Natales - Torres Del Paine - Puerto Natales

Vei face un tur de o zi in Parcul National Torres del Paine, Rezervatie a Biosferei, cu o suprafata de 2400 km². Prima oprire va fi la Pestera Milodon, descoperita in 1895, un monument natural situat pe Dealul Benitez, la 25 de km de Puerto Natales. Aici au fost gasite fosile ale unor animale disparute cum ar fi smilodonul, calul american si un mamifer de mari dimensiuni, mai putin cunoscut, milodonul. Este necesara o plimbare de aproximativ 30 de minute pe jos pentru a admira stalactitele, dar si o replica in marime naturala a milodonului. Dupa o scurta oprire in satul Cerro Castillo vei continua vizita Parcului National Torres del Paine cu Laguna Amarga, unde vei putea vedea spectaculoasa priveliste a masivelor Cuernos del Paine si Almirante Nieto. Mai tarziu vei ajunge la lacurile Pehoe si Nordenskjold, de un turcoaz incredibil, si vei admira cascade si ghetari ascunsi intre versanti. Dupa o plimbare de 15 minute pe jos vei ajunge la Cascada  Salto Grande, unde vei face un scurt popas.  Dupa amiaza turul continua cu Ghetarul Grey unde vei face o plimbare in natura, bucurandu-te de peisajele spectaculoase.

 

INCLUS

 • Tur Torres del Paine din Puerto Natales

PUERTO NATALES - TORRES DEL PAINE - PUERTO NATALES
PUERTO NATALES - TORRES DEL PAINE - PUERTO NATALES

mese Mic dejun
ziua 9 Puerto Natales - Puerto Varas

Transfer de la hotel din Puerto Natales la aeroportul din Punta Arenas.
Zbor intern Punta Arenas - Puerto Montt.
Vei fi transferat in Puerto Varas una dintre cele mai frumoase asezari din regiunea lacurilor, supranumita "Orasul Trandafirilor".

 

INCLUS

 • Transfer hotel Puerto Natales - aeroport Punta Arenas
 • Bilet de avion pentru zbor intern Punta Arenas - Puerto Montt;
 • Transfer Puerto Montt - Puerto Varas

PUERTO NATALES - PUERTO VARAS
PUERTO NATALES - PUERTO VARAS

mese Mic dejun
ziua 10 Puerto Varas

Vei face un tur in apropiere de Puerto Varas la Vulcanul Osorno. Excursia incepe pe malurile Lacului Llanquihue, de unde vei porni spre baza vulcanului; drumul spre vulcan este in zig-zag, iar la sfarsit vei ajunge pe marginea unuia dintre cratere, avand posibilitatea de a privi in conul vulcanului. Traseul continua spre varful vulcanului, iar de aici vei observa crevasele si panorama asupra Lacului Llanquihue. In continuare, vei patrunde in Parcul National Vicente Perez Rosales, unde vei face o drumetie catre cascadele Raului Petrohué; turul se sfarseste pe malurile Lacului Todos los Santos.

 

INCLUS

 • Tur Vulcanul Osorno & Cascadele Petrohue

PUERTO VARAS
PUERTO VARAS

mese Mic dejun
ziua 11 Puerto Varas - Puerto Montt - Santiago De Chile

Vei fi transferat la aeroportul din Puerto Montt.
Zbor intern Puerto Montt - Santiago de Chile.
La sosire in Santiago de Chile vei fi intampinat de reprezentantul local care iti va acorda asistenta dupa care vei fi transferat la hotel.
Vei face un tur de oras al capitalei chiliene si vei vedea cartierele Concha y Toro si Bellavista, partea boema a Santiago dar si inima orasului cu piata principala Plaza de Armas, inconjurata de cladiri istorice cum ar fi Catedrala Metropolitana, Posta Veche, Cladirea Primariei si Palacio de la Moneda. In finalul turului vei urca pe o colina a orasului, de unde vei admira o priveliste fantastica asupra capitalei.

 

INCLUS

 • Transfer hotel Puerto Varas - aeroport Puerto Montt
 • Bilet de avion pentru zbor intern Puerto Montt - Santiago de Chile;
 • Transfer aeroport - hotel Santiago de Chile
 • Tur de oras Santiago de Chile

PUERTO VARAS - PUERTO MONTT - SANTIAGO DE CHILE
PUERTO VARAS - PUERTO MONTT - SANTIAGO DE CHILE

mese Mic dejun
ziua 12 Santiago De Chile - Valparaiso - Santiago De Chile

Vei pleca prin Valea Casablanca spre orasul port Valparaiso. Vei vizita La Sebastiana - casa memoriala a poetului Pablo Neruda. Turul continua la Cerro Florida & Bellavista, apoi vei vizita Open Sky Museum. Vei continua traseul catre Renaca Beach. Vei vizita apoi faimoasa statiune Vina del Mar, renumita pentru plajele sale dintre care cea mai celebra este Casino Beach. La intoarcere vei trece prin zona podgoriilor Curacavi si Casablanca.

 

INCLUS

 • Tur Valparaiso & Vina del Mar

SANTIAGO DE CHILE - VALPARAISO - SANTIAGO DE CHILE
SANTIAGO DE CHILE - VALPARAISO - SANTIAGO DE CHILE

mese Mic dejun
ziua 13 Plecare Din Santiago De Chile

Ti se va asigura transferul la aeroportul din Santiago de Chile.

 

INCLUS

 • Transfer hotel - aeroport Santiago de Chile

mese Mic dejun
ziua 14 Sosire In Bucuresti

 

7 locatii vizitate


Buenos Aires,
Ushuaia,
El Calafate,
Puerto Natales,
Torres del Paine,
Puerto Varas,
Santiago de Chile

orar de zbor

flight schedule

✈ Plecare Bucuresti 30.01.2019 ora 13:50; Sosire Amsterdam 30.01.2019 ora 15:50; KLM; durata 3:00 ✈ Plecare Amsterdam 30.01.2019 ora 20:55; Sosire Buenos Aires 31.01.2019 ora 06:45; KLM; durata 13:50 ✈ Plecare Buenos Aires 02.02.2019 ora 09:05; Sosire Ushuaia ora 12:40; Aerolíneas Argentinas; durata 3:35 ✈ Plecare Punta Arenas 07.02.2019 ora 09:33; Sosire Puerto Montt ora 11:45; LATAM; durata 2:12 ✈ Plecare Puerto Montt 09.02.2019 ora 10:01; Sosire Santiago de Chile ora 11:49; LATAM; durata 1:48 ✈ Plecare Santiago 11.02.2019 ora 16:45; Sosire Paris 12.02.2019 ora 10:45; Air France; durata 14:00 ✈ Plecare Paris 12.02.2019 ora 18:15; Sosire Bucuresti 12.02.2019 ora 22:10; Air France; durata 2:55.

tariful include

i

Zbor de linie

Zbor intern

Check-in online

Taxe de aeroport

i

Cazari selectionate

Mese conform itinerar

i

Transferuri in regim privat

Vizita atractiilor locale

Taxe acces obiective

Tour leader Andreea Maftei

Ghizi locali

Bacsis ghizi si soferi

Brosura despre destinatie

Sfaturi de calatorie

Serviciu urgente 24/7

Asigurare medicala

Asigurare Storno

Sfaturi Argentina

Argentina tips

La ce sa te astepti in Argentina
 • In afara marilor zone turistice si centre de afaceri se poate sa nu fiti intelesi daca vorbiti in limba engleza, de aceea va recomandam sa invatati macar cateva propozitii scurte in limba spaniola. Multe restaurante din Buenos Aires si din centrele turistice au meniuri bilingve.
Viza
 • In Republica Argentina nu este nevoie de viza pentru deplasari in scop turistic.
  Perioada de sedere nu trebuie sa depaseasca 90 de zile intr-un interval de sase luni de la data primei intrari.

Nume: Republica Argentina

Capitala: Buenos Aires

Asezare: Stat in sudul Americii de Sud, la Oceanul Atlantic, intre Chile si Uruguay

Moneda: Peso - ARS

Fus orar: UTC -3

Sfaturi Chile & Insula Pastelui

Chile & Easter Island tips

La ce sa te astepti in Chile & Insula Pastelui
 • Chile este o tara intinsa astfel incat pentru a o vizita ai nevoie de multe zboruri interne. Daca vrei sa mergi din Nord in Sud va trebui sa schimbi in Santiago iar uneori ai nevoie sa petreci o noapte aici.
  Chile este una din cele mai fiscalizate tari ale lumii. Astfel primesti bon fiscal oriunde la orice taraba. Din acest motiv preturile sunt fixe asa ca nu te astepta sa poti negocia asa cum se intampla in alte tari din regiune.
  Hotelurile sunt foarte corect clasificate. Un hotel de 4* este de cele mai multe ori la standardul European si chiar peste. Poti alege linistit hoteluri de 3* daca iti doresti un pat confortabil curatenie si un dus cald.
  In Torres del Paine de cele mai multe ori pot fi 4 anotimpuri intr-o zi. Este important sa fii imbracat adecvat si anume sa ai 4 straturi de haine incepand cu maieu termic si terminand cu o geaca buna de vant. Functie de vreme te adaptezi si mai dai jos sau adaugi.
Viza
 • Cetatenii romani sunt scutiti de obligativitatea detinerii vizei de sedere pe teritoriul Republicii Chile, pentru o perioada de pana la 90 de zile, pentru prelungirea sederii peste acest termen din motive obiective fiind obligati sa se adreseze Departamentului pentru Straini si Imigratie din Chile. Aceasta prevedere este valabila doar pentru intrarea in Chile in scopuri turistice.

Nume: Republica Chile

Capitala: Santiago de Chile

Asezare: Stat in America Latina, la Oceanul Pacific, intre Argentina si Peru

Moneda: Peso - CLP

Fus orar: UTC -3/UTC -5

together for excellent journeys

Impresii Croaziera Argentina, Antarctica, Chile & Uruguay - ianuarie 2020 Cristian

Iarna 2019-2020 a fost una mai speciala. Daca la final de 2019 am experimentat...

Impresii Croaziera Argentina, Antarctica, Chile & Uruguay - ianuarie 2020
Impresii Argentina - octombrie 2019 Cristina

Cristina ne-a trimis cateva fotografii din vacanta pentrecuta in Argentina. A...

Impresii Argentina - octombrie 2019
Best of America de Sud - octombrie Gabriela Oprea

Stiti cum este atunci cand simti ca te identifici perfect cu locurile pe care le...

Best of America de Sud - octombrie
Impresii Argentina, Brazilia & Chile - octombrie 2019
Impresii Argentina, Brazilia & Chile - octombrie 2019 Valentin

Poate cea mai buna vacanța pe care am avut-o....

Impresii Argentina & Brazilia - Aprilie 2019
Impresii Argentina & Brazilia - Aprilie 2019 Delia

Experiente spectaculoase - ghetari, lei de mare, capatul lumii, natura stranie,...

Pana la capatul lumii si inapoi
Pana la capatul lumii si inapoi Paul Crudu

Inca de mic am visat sa ajung in locuri indepartate, dar, in acel moment, pentru...

de ce sa alegi eturia?

Servicii de calitate

 • Consultantii nostrii sunt specializati pe regiuni geografice pe care le viziteaza inainte ca sa-ti poata oferi cele mai bune recomandari.
 • Primesti ghiduri si sfaturi de calatorie in romana, iar in excursiile de grup beneficiezi de asistenta in limba romana de la un ghid specializat
 • Recomandat de  Recomandat Up Your Service    si Ron Kaufman, lider global in construirea culturii serviciilor superioare.

Tarife competitive fara costuri ascunse

 • Raport excelent calitate/pret, garantat datorita parteneriatelor semnate cu 160 tour operatori locali si 322 hoteluri de renume din lumea intreaga
 • Tariful vacantei include toate costurile: taxele de aeroport, intrarile la obiective, circuitele de grup includ tipsurile care se dau la fata locului si asigurarea complexa de calatorie

In siguranta, 100%

 • Suport 24/7 pentru turistii in vacanta
 • Din 2007 avem 22.172 clienti multumiti 98% dintre clientii nostrii ar recomanda prietenilor serviciile Eturia
 • Eturia este membru Eturia membru ANAT

eturia awards

Eturia membru ANAT
Premii Eturia
Premii Eturia
Premii Eturia