In acesta circuit inedit prin America de Sud vei descoperi destinatii turistice unice, spectaculoase, condimentate cu mister si exotism. In Peru, vei explora frumusetea coloniala a orasului Lima, vei face o croaziera pe Titicaca, lacul navigabil aflat la cea mai mare altitudine din lume, vei vizita fermecatorul oras Cusco si vei poposi in Machu Picchu, binecunoscuta citadela incasa recent inclusa intre cele sapte minuni ale lumii moderne. Calatoria va continua apoi catre capitala tango-ului Buenos Aires, si catre Cascadele Iguazu, una din cele sapte minuni naturale ale lumii. In finalul vacantei vei ajunge in “orasul minunat” Rio de Janeiro unde vei avea ocazia sa vizitezi celebra Statuie a lui Iisus.

Locuri disponibile: 1
Partaj Doamna
tip vacanta Grupuri cu insotitor » Circuit de grup multi-tari
Date plecare:
16 Noi 2018,
Florin

Key Account Cruise Expert

031.9998

Best of America de Sud, 19 zile - noiembrie 2018 - ultimul loc - partaj doamna

Itinerar

ziua 1 Sosire In Lima

Te vei intalni cu insotitorul de grup pe aeroportul Henri Coanda din Bucuresti si te vei imbarca pentru zborul international.
La sosirea pe aeroportul international din Lima, vei fi intampinat de reprezentantul local, dupa care vei fi transferat la hotel.

 

INCLUS

 • Insotitor de grup
 • Bilet de avion pentru zbor international Bucuresti - Lima, Rio de Janeiro - Bucuresti
 • Transfer aeroport - hotel Lima

Lima

sosire in lima
sosire in lima
sosire in lima

 

cazare
 • GIRASOLES LIMA 4*
mese Dinner
ziua 2 Lima

Lima, Balcoanele coloniale din Lima

Vei face un tur de oras pentru a cunoaste principalele atractii: Districtul Miraflores, Plaza de Armas - centrul istoric al orasului in care se afla cele mai importante monumente istorice ale orasului printre care o fantana din bronz datand din 1650, Biserica San Francisco constuita in 1674, Catedrala din Lima, construita in 1564, cunoscuta in toata lumea pentru capela de fildes in stil baroc, La Imaculada, si pentru mormantul lui Francisco Pizarro, cuceritorul Perului. Turul orasul se va incheia cu vizita la Muzeul Larco Herrera, unul dintre cele mai impresionante muzee din America de Sud, unde pot fi admirate exponate extrem de valoroase, artefacte din metale si pietre pretioase.

 

INCLUS

 • Tur de oras Lima & Muzeul Larco Herrera

LIMA
LIMA
LIMA

mese Breakfast
ziua 3 Lima - Puno

Puno

Ti se va asigura transferul la aeroportul din Lima.
Zbor intern Lima - Puno.
Vei fi transferat de la aeroport la hotel in Puno.

 

INCLUS

 • Transfer hotel - aeroport Lima
 • Bilet de avion pentru zbor intern Lima - Puno;
 • Transfer aeroport - hotel Puno

Puno

LIMA - PUNO
LIMA - PUNO
LIMA - PUNO

 

cazare
 • XIMA PUNO 3*
mese Breakfast
ziua 4 Puno - Lacul Titicaca - Puno

Lacul Titicaca

Astazi vei face o croaziera pe Lacul Titicaca si vei vizita celebrele insule Uros, locuite de etnici quechuas, care isi pastreaza nealterate traditiile. Civilizatia Uros se regaseste pe un numar de 42 de insule plutitoare de stuf.
In continuare te vei opri sa interactionezi cu localnicii din Santa Maria Llachon, o comunitatea traditionala afla in Peninsula Capachica. Aici vei afla mai multe despre practicile comunitatii si vei asista la Pachamanca, o metoda de prepararea a carnii, pestelui si cartofilor utlizand cuptoare subterane.
Urmatoarea oprire o vei face pe Insula Taquille, unde te poti bucura de privelistea lacului strajuit de munti, daca te incumeti sa urci cele 600 de trepte pana la punctul cel mai inalt al insulei.

 

INCLUS

 • Croaziera Lacul Titicaca

PUNO - LACUL TITICACA - PUNO
PUNO - LACUL TITICACA - PUNO

mese Breakfast, Lunch
ziua 5 Puno - Cusco

Transfer de la hotel la autogara din Puno.
Astazi vei reface Drumul Soarelui, cel pe care se spune ca l-au strabatut intemeietorii Imperiului Incas Mama Occlo si Manco Capac. Transferul catre Cusco include opriri si vizite la Biserica Andahuaylillas - supranumita Capela Sixtina a Americii de Sud, Raqchi - Templul zeului Wiracocha si La Raya.
Ajuns in Cusco, vei fi transferat de la autogara la hotel.

 

INCLUS

 • Transfer hotel - autogara Puno
 • Transfer Puno - Andahuaylillas - Raqchi - La Raya - Cusco
 • Transfer autogara - hotel Cusco

Cusco

PUNO - CUSCO
PUNO - CUSCO
PUNO - CUSCO

 

cazare
 • CASA ANDINA STANDARD CUSCO KORICANCHA 3*
mese Breakfast, Lunch
ziua 6 Cusco

Cusco

Vei pleca intr-un tur de oras in care vei vizita principalele atractii din Cusco. Turul include Plaza de Armas - Huacapayta, piata principala a orasului, locul unde se afla si celebra catedrala si unde vei putea admira constructiile coloniale ce au ca piatra de temelie vechi ziduri incase, Catedrala din Cusco si Templul Coricancha.

 

INCLUS

 • Tur de oras Cusco

CUSCO
CUSCO
CUSCO

mese Breakfast
ziua 7 Cusco - Valea Urubamba - Aguas Calientes

Valea Urubamba, Ollantaytambo

Vei face o excursie in Valea Sacra Incasa - Urubamba, pozitionata intre localitatile Ollantaytambo si Pisac. Zona a fost favorabila dezvoltarii culturii incase fiind prielnica pentru agricultura, cat si datorita bogatelor resurse naturale. Pe intreaga vale se pot admira mai multe ruine incase, precum si terasele folosite in scop agricol de incasi, dar si portiuni din Inca Trail (sistemul de drumuri incas care traversa Muntii Anzi intre actuala capitala a Ecuadorului, Quito si cea din Chile, Santiago, trecand peste inaltimi de 5.000 m si avand ca punct central de convergenta Cusco).
Vei fi transferat la gara din Ollantaytambo si cu trenul la Aguas Calientes.

 

INCLUS

 • Tur Valea Urubamba
 • Transfer Ollantaytambo - Aguas Calientes cu trenul

Aguas Calientes

CUSCO - VALEA URUBAMBA - AGUAS CALIENTES
CUSCO - VALEA URUBAMBA - AGUAS CALIENTES
CUSCO - VALEA URUBAMBA - AGUAS CALIENTES

 

cazare
 • CASA ANDINA STANDARD MACHU PICCHU 3* sup.
mese Breakfast, Lunch
ziua 8 Aguas Calientes - Machu Picchu - Cusco

Machu Picchu

Vei face o vizita la Machu Picchu. La sosire in cetatea incasa vei vizita principalele puncte de interes, insotit de un ghid dedicat. Vei avea ocazia sa admirim peste 140 de constructii dar si terasarile folosite de incasi pentru agricultura. Vei vizita Zona Sacra, zona principala a cetatii, ce include cele mai importante atractii cum ar fi Intihuatana, ceasul solar incas, Templul Celor Trei Ferestre, cu cele trei ferestre de forma trapezoidala prin care soarele patrunde pentru a lumina piata sacra aflata in spate, Templul Soarelui construit in forma de turn circular, dedicat zeului Inti, zeul soare, principalul zeu din mitologia incasa si Templul Condorului. Vei mai vedea si Zona Rezidentiala sau Zona Populara, unde se aflau casele clasei de jos si depozitele de grane. In Zona Regala vei parcurge un sir de case cu ziduri rosiatice, in care locuiau Amautas, persoanele intelepte. In apropiere vei descoperi si incaperile de forma trapezoidala  unde locuiau Nustas, printesele.
Vei fi transferat cu trenul Vistadome din Aguas Calientes catre Cusco.
La sosirea in gara din Cusco vei fi transferat la hotel.

 

INCLUS

 • Tur Machu Picchu
 • Transfer Aguas Calientes - Cusco cu trenul Vistadome
 • Transfer gara - hotel Cusco

AGUAS CALIENTES - MACHU PICCHU - CUSCO
AGUAS CALIENTES - MACHU PICCHU - CUSCO
AGUAS CALIENTES - MACHU PICCHU - CUSCO

mese Breakfast
ziua 9 Cusco - Lima - Buenos Aires

Vei fi transferat de la hotel la aeroportul din Cusco.

Zbor intern Cusco - Lima.

Zbor international Lima - Buenos Aires.
La sosire pe aeroportul din Buenos Aires, vei fi intampinat de reprezentantul local si vei fi transferat la hotel.

 

INCLUS

 • Transfer hotel - aeroport Cusco
 • Bilet de avion pentru zbor intern Cusco - Lima;
 • Bilet de avion pentru zbor international Lima - Buenos Aires;
 • Transfer aeroport - hotel Buenos Aires

Buenos Aires

CUSCO - LIMA - BUENOS AIRES
CUSCO - LIMA - BUENOS AIRES
CUSCO - LIMA - BUENOS AIRES

 

cazare
 • SAVOY 4*
mese Breakfast
ziua 10 Buenos Aires

Buenos Aires

Vei pleca intr-un tur de oras de o jumatate de zi pentru a descoperi cele mai importante atractii din Buenos Aires: Plaza del Mayo unde se afla celebra Casa Rosada; Catedrala care adaposteste mormantul generalului Jose de San Martin eroul national al Argentinei; San Telmo - cel mai vechi cartier; La Boca - cartierul unde se spune ca s-a dansat prima oara tango cu faimoasa strada Caminito si stadionul La Bombonera si La Recoleta cartierul exclusivist cu cafenelele strajuite de gomeros si cu celebrul cimitir ce adaposteste mormantul Evitei Peron.

 

INCLUS

 • Tur de oras Buenos Aires

BUENOS AIRES
BUENOS AIRES
BUENOS AIRES

mese Breakfast
ziua 11 Buenos Aires

Astazi iti vei putea petrece timpul asa cum doresti, relaxandu-te sau plimbandu-te pe strazile celor mai importante cartiere: La Boca, La Recoleta si San Telmo sau Palermo ale unui oras cu traditii si o atmosfera de epoca.
Seara in jurul orei 19:30 transfer la Restaurantul LA VENTANA unde vei asista la un tango show si vei participa la o cina in stil traditional argentinian.

 

INCLUS

 • Cina si tango show La Ventana Buenos Aires

mese Dinner, Breakfast
ziua 12 Buenos Aires - Iguazu

Vei fi transferat de la hotel la aeroportul din Buenos Aires.
Zbor intern Buenos Aires - Iguazu.
La sosire in Iguazu vei transferat de la aeroport la hotel.

 

INCLUS

 • Transfer hotel - aeroport Buenos Aires
 • Bilet de avion pentru zbor intern Buenos Aires - Iguazu;
 • Transfer aeroport - hotel Iguazu

Foz do Iguaçu

 

cazare
 • FOZ PLAZA 3* sup.
mese Breakfast
ziua 13 Cascadele Iguazu

Iguazu

Vei explora partea argentiniana a cascadelor Iguazu. Principala cascada, Devil Throat, are aproape 80 m inaltime si este cea mai spectaculoasa dintre cascade. Exista doua circuite de vizitare, circuitul superior care duce deasupra cascadelor si cel inferior care duce sub cascade.
Vei explora partea braziliana a cascadelor Iguazu; teritoriul brazilian ofera o vedere spectaculoasa a intregului complex, existand mai multe pasarele amenajate apropiate de cascade. Cel mai spectaculos fenomen sunt curcubeele ce se formeaza deasupra caderilor de apa. Vei avea prilejul de a face fotografii de neuitat.

 

INCLUS

 • Tur Cascadele Iguazu partea argentiniana
 • Tur Cascadele Iguazu partea braziliana

Cascadele Iguazu
Cascadele Iguazu
Cascadele Iguazu

mese Breakfast
ziua 14 Iguazu - Rio De Janeiro

Vei fi transferat de la hotel la aeroportul din Iguazu.
Zbor international Iguazu - Rio de Janeiro.
La sosire pe aeroportul din Rio de Janeiro vei fi intampinat de reprezentantul local, dupa care vei fi transferat la hotel.

 

INCLUS

 • Transfer hotel - aeroport Iguazu
 • Bilet de avion pentru zbor international Iguazu - Rio de Janeiro;
 • Transfer aeroport - hotel Rio de Janeiro

Rio de Janeiro

Iguazu - Rio de Janeiro
Iguazu - Rio de Janeiro
Iguazu - Rio de Janeiro

 

cazare
 • WINDSOR EXCELSIOR 4*
mese Breakfast
ziua 15 Rio De Janeiro

Rio de Janeiro, Statuia Cristos Mantuitorul

Vei vizita cea mai importanta atractie din Rio de Janeiro - Statuia lui Iisus Hristos de pe Muntele Corcovado. Inainte de a urca pe muntele Corcovado, vei vizita Parcul National Tijuca. In continuare vei face o plimbare in centrul istoric al orasului (Santa Teresa) mergand pe vechile alei pavate din piatra. Excursia se va incheia cu o plimbare cu telecabina pana pe celebrul munte Sugar Loaf; de aici vei putea admira Golful Guanabara si panorama orasului.

 

INCLUS

 • Tur Rio de Janeiro

Rio de Janeiro
Rio de Janeiro
Rio de Janeiro

mese Breakfast, Lunch
ziua 16 - 17 Rio De Janeiro

Iti vei petrece timpul asa cum doresti. Te poti relaxa, odihni sau explora orasul pe cont propriu; seara poti degusta din specialitatile culinare locale si incercand Caipirinha - celebrul cocktail brazilian. Poti vizita tentantele buticuri de pe bulevardele centrale, poti alege din diverse tururi optionale sau te poti relaxa pe celebrele plaje braziliene.

 

mese Breakfast
ziua 18 Plecare Din Rio De Janeiro

Ti se va asigura transferul la aeroportul din Rio de Janeiro.

 

INCLUS

 • Transfer hotel - aeroport Rio de Janeiro

mese Breakfast
ziua 19 Sosire In Bucuresti

 

orar de zbor

flight schedule

Plecare Bucuresti 16.11.2018 ora 06:00; Sosire Amsterdam 16.11.2018 ora 08:05; KLM; durata 3:05 Plecare Amsterdam 16.11.2018 ora 12:35; Sosire Lima 16.11.2018 ora 19:15; KLM; durata 12:40 Plecare Lima 18.11.2018 ora 10:45; Sosire Juliaca 18.11.2018 ora 12:40; Latam Airlines ; durata 1:55 Plecare Cusco 24.11.2018 ora 08:40; Sosire Lima 24.11.2018 ora 10:10; Latam Airlines; durata 1:30 Plecare Lima 24.11.2018 ora 12:35; Sosire Buenos Aires 24.11.2018 ora 19:00; Latam Airlines; durata 4:25 Plecare Buenos Aires 27.11.2018 ora 11:20; Sosire Iguazu 27.11.2018 ora 13:10; Latam Airlines ; durata 1:50 Plecare Foz do Iguazu 29.11.2018 ora 10:00; Sosire Rio De Janeiro 29.11.2018 ora 12:00; Tam Linhas Aereas; durata 1:55 Plecare Rio De Janeiro 03.12.2018 ora 21:50; Sosire Amsterdam 04.12.2018 ora 12:15; KLM; durata 11:25 Plecare Amsterdam 04.12.2018 ora 20:45; Sosire Bucuresti 05.12.2018 ora 00:30; KLM; durata 2:45 Plecare Rio De Janeiro 03.12.2018 ora 21:50; Sosire Amsterdam 04.12.2018 ora 12:15; KLM; durata 11:25 Plecare Amsterdam 04.12.2018 ora 20:45; Sosire Bucuresti 05.12.2018 ora 00:30; KLM; durata 2:45

tariful include

included

Bilet de avion pentru zbor international Bucuresti - Lima, Rio de Janeiro - Bucuresti  
Bilet de avion pentru zbor intern Lima - Puno;  
Bilet de avion pentru zbor intern Cusco - Lima;  
Bilet de avion pentru zbor international Lima - Buenos Aires;  
Bilet de avion pentru zbor intern Buenos Aires - Iguazu;  
Bilet de avion pentru zbor international Iguazu - Rio de Janeiro;  
Taxele de aeroport pentru zboruri  
Cazare 17 nopti la hotelurile mentionate, in tipul de camere specificat:  
Mesele mentionate in program: 17 Mic dejun, 4 Pranz, 2 Cina;  
Toate tururile si transferurile in conformitate cu itinerarul  
Servicii de tip check-in online si emitere a boarding pass-urilor pentru zboruri
doar pentru membrii Gold & Platinum ai Clubului Eturia Traveller
 
Toate taxele de intrare la obiectivele turistice mentionate in program
 
Ghid local vorbitor de limba engleza pentru tururile si transferurile incluse
 
Insotitor de grup din partea Eturia
 
Bacsis ghizi locali si soferi
 
Asigurarea complexa de calatorie  
Serviciu telefonic de urgente 24/7  
Transportul se va face cu autocar privat  

Cazare Peru

Cazare Argentina

Cazare Brazilia

7 atractii de top

Lima, Lacul Titicaca, Cusco, Machu Picchu, Iguazu, Rio de Janeiro, Statuia Cristos Mantuitorul

17 Mic dejun

4 Pranz

2 Cina

servicii suplimentare

optional

Early check-in, late check-out suplimentar
Best of America de Sud, 19 zile - noiembrie 2018 - ultimul loc - partaj doamna

atractii

Sfaturi Argentina

Argentina tips

La ce sa te astepti in Argentina
 • In afara marilor zone turistice si centre de afaceri se poate sa nu fiti intelesi daca vorbiti in limba engleza, de aceea va recomandam sa invatati macar cateva propozitii scurte in limba spaniola. Multe restaurante din Buenos Aires si din centrele turistice au meniuri bilingve.
Viza
 • In Republica Argentina nu este nevoie de viza pentru deplasari in scop turistic.
  Perioada de sedere nu trebuie sa depaseasca 90 de zile intr-un interval de sase luni de la data primei intrari.

Nume: Republica Argentina

Capitala: Buenos Aires

Asezare: Stat in sudul Americii de Sud, la Oceanul Atlantic, intre Chile si Uruguay

Moneda: Peso - ARS

Fus orar: UTC -3

Sfaturi Brazilia

Brazil tips

La ce sa te astepti in Brazilia
 • Brazilienii sunt singurul popor din America Latina care nu vorbeste limba spaniola si au un comportament destul de diferit fata de alti sud-americani, deoarece patria lor mama este mai degraba Portugalia decat Spania. Sunt afectuosi si foarte extrovertiti. Volubili si guralivi pestemasura, brazilienii apeleaza la gesturi si la mimica fetei pentru a-si sublinia punctul de vedere.
  Mesele sunt destul de bogate in Brazilia, mancarea este din belsug, asteapta-te sa gasesti carne de vita si peste in mai toate localurile.
  Trebuie sa te astepti ca iarna sa se innopteze devreme, ora 18 cu siguranta nu va prinde lumina zilei.
  Lunile mai si iunie sunt cele mai ploioase, asa ca e bine sa ai o pelerina la indemana.
  Incearca sa eviti purtarea bijuteriilor scumpe, a ceasurilor, afisarea camerelor de fotografiat performante - acestea pot fi foarte atractive pentru hoti, iar neatentia te poate costa.
  Bulevardele mari si luminate sunt destul de sigure pentru a te plimba noapte si ar fi de preferat sa eviti plimbarile pe stradutele laturalnice mai ales daca esti singur.
  E recomandat sa ignori persoanele care se ofera sa va schimbe banii.
  In capitala si alte mari orase vei gasi case de schimb valutar unde sa schimbi dolari, insa daca vei calatori in locuri izolate, cum ar fi jungla amazoniana, iti recomandam sa ai bani cash caci va fi dificil sa gasesti o banca sau un bancomat.
Viza
 • Cetatenii romani care doresc sa calatoreasca in Brazilia nu au nevoie de viza de intrare. Perioada legala de sedere este de 90 de zile; nu este nevoie de viza de tranzit.

Nume: Republica Federativa a Braziliei

Capitala: Brasilia

Asezare: Stat in estul Americii de Sud, la Oceanul Atlantic

Moneda: real - BRL

Fus orar: UTC -2 la -5

Sfaturi Peru

Peru tips

Peru - sfaturi de calatorie
La ce sa te astepti in Peru
 • Peru este o tara intinsa astfel ca, atunci cand este posibil, recomandam ca intre zone calatoria sa se faca cu avionul.
  Bucataria peruviana este printre cele mai bune ale Americii Latine si in plus este 100% bio. Vinul local nu este printre cele mai bune dar veti gasi peste tot vin chilian si argentinian.
  Standardele de cazare variaza si se potrivesc cu fiecare gust si buget.
  Cel mai important aspect care trebuie avut in vedere atunci cand calatoriti in Peru este altitudinea. Raul de altitudine poate afecta in moduri diferite si in timp ce unii turisti nu resimt efectele altitudinii, pentru altii, simptomele pot fi suparatoare in special in primele zile.
Viza
 • Cetatenii romani pot calatori in Peru, in scop turistic, fara obtinerea prealabila a vizei, pentru o perioada de 90 de zile, fara posibilitate de prelungire.
  Viza se acorda la intrarea in tara.
  Documente necesare pentru obtinerea vizei de intrare:
  -Pasaport valabil cel putin inca 6 luni de la inceputul calatoriei;
  -Tarjeta Andina completata (card de imigrare peruvian primit in aeronava).
  De asemenea cetatenii romani sunt sfatuiti sa pastreze cu mare grija formularele completate la intrarea in tara  deoarece se solicita la iesirea din Peru.

Nume: Republica Peru

Capitala: Lima

Asezare: Stat in vestul Americii de Sud la Oceanul Pacific, intre Chile si Ecuador

Moneda: Nuevo sol - PEN

Fus orar: UTC-5

together for excellent journeys

Peru
Impresii croaziera America de Sud - Revelion 2019 Roxana

Suntem de cateva zile acasa, ne-am tras sufletul dupa o vacanta destul de lunga,...

Impresii croaziera America de Sud - Revelion 2019
Impresii America de Sud - Noiembrie 2018 Razvan

Razvan ne-a trimis cateva fotografii din circuitul in Peru, Argentina si...

Impresii America de Sud - Noiembrie 2018
Impresii Argentina, Brazilia & Chile - Octombrie 2018 Maria Irina

Experienta in America de Sud a fost ca un maraton, un maraton de voie buna,...

Impresii Argentina, Brazilia & Chile - Octombrie 2018
Impresii Argentina, Brazilia & Chile - Octombrie 2018
Impresii Argentina, Brazilia & Chile - Octombrie 2018 Vasile

Si uite asa, cu ajutorul agentiei Eturia am ajuns si la ‘capatul‘...

Impresii Brazilia, Argentina, Chile & Insula Pastelui - Octombrie 2018
Impresii Brazilia, Argentina, Chile & Insula Pastelui - Octombrie 2018 Simona

A fost o calatorie completa si minunata, memorabila....

A trai pasional, in ritm de samba si tango - Martie 2018
A trai pasional, in ritm de samba si tango - Martie 2018 Mihaela Ploscaru

Rasaritul de soare pe Copacabana, apusul spectaculos pe Ipanema, curcubeul de la...

de ce sa alegi Peru cu eturia?

Servicii de calitate

 • Consultantii nostrii sunt specializati pe regiuni geografice pe care le viziteaza inainte ca sa-ti poata oferi cele mai bune recomandari.
 • Primesti ghiduri si sfaturi de calatorie in romana, iar in excursiile de grup beneficiezi de asistenta in limba romana de la un ghid specializat

Tarife competitive fara costuri ascunse

 • Raport excelent calitate/pret, garantat datorita parteneriatelor semnate cu 160 tour operatori locali si 322 hoteluri de renume din lumea intreaga
 • Tariful vacantei include toate costurile: taxele de aeroport, intrarile la obiective, circuitele de grup includ tipsurile care se dau la fata locului si asigurarea complexa de calatorie

In siguranta, 100%

 • Suport 24/7 pentru turistii in vacanta
 • Din 2007 avem 25.993 clienti multumiti 98% dintre clientii nostrii ar recomanda prietenilor serviciile Eturia
 • Eturia este membru Eturia membru ANAT

eturia awards

Eturia membru ANAT
Premii Eturia
Premii Eturia
Premii Eturia