Vacante Zimbabwe

Va invitam sa explorati sudul Africii alaturi de Razvan Pascu, patru destinatii renumite prin frumusete si diversitate. Vom ajunge in Africa de Sud, natiunea curcubeu, o tara unica, cu privelisti spectaculoase si cu o mostenire culturala si istorica greu de egalat. Vom vizita Cape Town, Orasul Mama, cu pitorestile sale imprejurimi, ne vom aventura in safari in Parcul National Kruger, recunoscut in intreaga lume pentru diversitatea vietii salbatice si vom admira privelistile de neuitat oferite de celebra Panorama Route, apoi vom poposi in Johannesburg, un oras emblematic pentru natiunea sud-africana, si vom explora capitala Pretoria. Vom ajunge apoi in Zimbabwe, pentru a descoperi una dintre minunile naturale ale lumii, impresionanta Cascada Victoria, situata la granita dintre Zimbabwe si Zambia si pe care o vom putea admira din dubla perspectiva. Va urma un scurt safari in Parcul National Chobe, din Botswana, un adevarat sanctuar al vietii salbatice africane, pentru ca, la final, sa descoperim orasul Livingstone, din Zambia, care poarta numele celebrului explorator scotian David Livingstone.

Locuri disponibile: 2
Grad efort: mediu
tip vacanta: Grupuri cu insotitor » Circuit de grup multi-tari
Data plecare:
13 zile / 11 nopti
15 Mese incluse

11 Mic dejun, 1 Pranz, 3 Cina

4 tari

Africa de Sud, Botswana, Zambia, Zimbabwe

Cape Town, Cape Point, Winelands, Parcul National Kruger, Panorama Route, Johannesburg, Cascada Victoria, Parcul National Chobe

10 atractii de top

Cape Town, Cape Point, Table Mountain, Winelands, Parcul National Kruger, Panorama Route, Pretoria, Johannesburg, Cascada Victoria, Parcul National Chobe

Razvan Pascu

Tour leader

031.9998

Explore Africa de Sud, Zimbabwe, Zambia & Botswana - mai 2020 - cu Razvan Pascu

Itinerar

ziua 1 Sosire In Cape Town, Africa De Sud

Te vei intalni cu insotitorul de grup pe aeroportul Henri Coanda din Bucuresti si te vei imbarca pentru zborul international.
Dupa sosirea pe aeroportul din Cape Town, vei fi intampinat de reprezentantul local, urmand transferul la hotel.

 

INCLUS

 • Insotitor de grup
 • Bilet de avion pentru zbor international Bucuresti - Cape Town, Victoria Falls - Bucuresti;
 • Transfer aeroport - hotel Cape Town

Sosire in CAPE TOWN, Africa de Sud
Sosire in CAPE TOWN, Africa de Sud

ziua 2 Cape Town - Peninsula Cape, Africa De Sud

Vei pleca intr-un tur de o zi al Peninsulei Cape, trecand prin Clifton, zona rezidentiala exclusivista. Turul continua cu Golful Hout si Debarcaderul Marinarului, pe langa Varful lui Chapman, catre Cape Point, cel mai sudic punct al Parcului National Table Mountain, un spectaculos deget de tarm, inconjurat de apele oceanului. Cape Point face parte din Regiunea Florala Cape, aflata in Patrimoniul UNESCO. In drumul de intoarcere, vei vizita istoricul Simon’s Town, ce gazduieste Fortele Navale Sud-Africane si Plaja Boulders, unde vei admira celebra colonie de pinguini. Turul se incheie cu o vizita la Gradinile Botanice Kirstenbosch, ce includ o sera de dimensiuni mari, unde se gasesc plante din diverse regiuni. Seara vei fi transferat in oras.

 

INCLUS

 • Tur Peninsula Cape

CAPE TOWN - PENINSULA CAPE, Africa de Sud
CAPE TOWN - PENINSULA CAPE, Africa de Sud

mese Mic dejun, Pranz
ziua 3 Cape Town, Africa De Sud

Vei face un tur de oras in Cape Town, unul dintre cele mai spectaculoase, contrastante si fermecatoare orase ale lumii. Vei vizita centrul orasului pentru a admira cladirile Parlamentului si Primariei, superb exemplu al arhitecturii neoclasice. Urmatoarea oprire este in cartierul malay, cunoscut ca si Bo-Kaap, locul unde traieste cea mai mare comunitate islamica din Cape Town.

Vei vizita Masivul Table (Table Mountain) in varful caruia vei ajunge cu ajutorul telecabinei. Masivul, adesea acoperit de nori este unul dintre simbolurile orasului Cape Town cu a carui imagine se identifica de cele mai multe ori. De pe inaltimile muntelui se dezvaluie o panorama superba asupra orasului, falezelor si oceanului.

 

INCLUS

 • Tur de oras Cape Town
 • Vizita Table Mountain

CAPE TOWN, Africa de Sud

mese Mic dejun
ziua 4 Cape Town - Winelands - Cape Town, Africa De Sud

Vei face un tur in regiunea Winelands; pe langa calitatea ireprosabila a vinurilor produse, aceasta are si o istorie fascinanta, pastrand stilul arhitectural tipic olandez. Pe acest drum al vinului vei poposi pe domeniul viticol Constantia, cel mai vechi producator de vinuri din emisfera sudica. Constantia si-a inceput activitatea in 1685. Vei putea afla informatii interesante despre procesul de productie si vei degusta mai multe tipuri de vinuri locale. Africa de Sud este un cunoscut producator de vinuri, in special soiuri rosii, cupaje, dar si vinuri acidulate. La finalul turului vei fi transferat inapoi in Cape Town.

 

INCLUS

 • Tur Winelands Constantia

CAPE TOWN - WINELANDS - CAPE TOWN, Africa de Sud

mese Mic dejun
ziua 5 Cape Town - Nelspruit - Hazyview - Kruger, Africa De Sud

Vei fi transferat la aeroportul din Cape Town.
Zbor intern Cape Town - Nelspruit.
La sosirea pe aeroportul din Nelspruit vei fi transferat catre Hazyview, la resortul la care vei fi cazat.
 
Te vei bucura de un safari in Parcul National Kruger, ce adaposteste cea mai mare varietate de animale salbatice de pe continent.

 

INCLUS

 • Transfer hotel - aeroport Cape Town
 • Bilet de avion pentru zbor intern Cape Town - Nelspruit
 • Transfer aeroport Nelspruit - hotel Hazyview
 • Safari Kruger jumatate de zi

CAPE TOWN - NELSPRUIT - HAZYVIEW - KRUGER, Africa de Sud
CAPE TOWN - NELSPRUIT - HAZYVIEW - KRUGER, Africa de Sud

mese Mic dejun, Cina
ziua 6 Hazyview - Kruger - Hazyview, Africa De Sud

Vei petrece intreaga zi in Parcul National Kruger, in mijlocul naturii, explorand frumusetile acestui teritoriu unic in lume. Vei face un safari pentru a admira sutele de animale salbatice in habitatul lor natural, in diverse momente ale zilei. Vei putea fotografia antilope, zebre, girafe, elefanti si, nu in ultimul rand, marile carnivore ale Africii.

 

INCLUS

 • Safari Kruger

mese Mic dejun, Cina
ziua 7 Hazyview - Panorama Route - Hazyview, Africa De Sud

Vei explora regiunea Mpumalanga, pe binecunoscutul traseu Panorama Route, una dintre cele mai pitoresti regiuni sud-africane. Vei vedea The Pinnacle Rock, o stanca ce se ridica la peste 30 metri deasupra padurii tropicale, apoi vei explora Canionul Raului Blyde, al treilea ca marime din lume, dupa Grand Canyon (SUA) si Canyonul Raului Fish (Namibia). Vei putea admira formatiunile God’s Window, Three Rondawels si Bourke’s Luck Potholes sapate in peretii canionului dar si Cascada Lisbon.

 

INCLUS

 • Tur Panorama Route

HAZYVIEW - PANORAMA ROUTE - HAZYVIEW, Africa de Sud
HAZYVIEW - PANORAMA ROUTE - HAZYVIEW, Africa de Sud

mese Mic dejun, Cina
ziua 8 Hazyview - Nelspruit - Pretoria - Johannesburg, Africa De Sud

Vei fi transferat la aeroportul Hoedspruit.

Zbor intern Nelspruit - Johannesburg.
La sosirea pe aeroportul din Johannesburg, vei fi transferat la hotelul unde vei fi cazat.
Vei face un tur al orasului Pretoria, incepand cu zona centrala, Church Square, piata care gazduieste monumente importante, ce marcheaza evenimente semnificative din istoria Africii de Sud. Veti mai vizita Casa Memoriala Paul Kruger, Camera Consiliului, Palatul de Justitie, Teatrul Sud-African de Stat si Monumentul Voortrekker.

 

INCLUS

 • Transfer hotel Hazyview - aeroport Hoedspruit
 • Bilet de avion pentru zbor intern Nelspruit - Johannesburg;
 • Transfer aeroport - hotel Johannesburg
 • Tur de oras Pretoria

HAZYVIEW - NELSPRUIT - PRETORIA - JOHANNESBURG, Africa de Sud
HAZYVIEW - NELSPRUIT - PRETORIA - JOHANNESBURG, Africa de Sud

mese Mic dejun
ziua 9 Johannesburg, Africa De Sud - Victoria Falls, Zimbabwe

Vei fi transferat de la hotel, la aeroport in Johannesburg.
Zbor international Johannesburg - Victoria Falls.
La sosire in Victoria Falls vei fi transferat la hotel.
Vei pleca intr-o croaziera pe Fluviul Zambezi, pentru a admira privelistea magnifica a apusului. Crocodilii si hipopotamii sunt principalele vedete ale apelor fluviului iar spectacolul cascadei este impresionant.

 

INCLUS

 • Transfer hotel - aeroport Johannesburg
 • Bilet de avion pentru zbor international Johannesburg - Victoria Falls;
 • Transfer aeroport - hotel Victoria Falls
 • Croaziera Fluviul Zambezi

JOHANNESBURG, Africa de Sud - VICTORIA FALLS, Zimbabwe
JOHANNESBURG, Africa de Sud - VICTORIA FALLS, Zimbabwe

mese Mic dejun
ziua 10 Victoria Falls, Zimbabwe - Livingstone, Zambia - Victoria Falls, Zimbabwe

Vei ajunge pe teritoriul Zambiei, pentru a vizita orasul Livingstone, fondat in 1905, care poarta numele exploratorului scotian David Livingstone. Vei vizita prima scoala, primul spital si prima biserica construite in oras, dar si vechiul Hotel North-Wester, cu o istorie interesanta.
Orasul a fost capitala protectoratului Rhodesia de Nord pana in 1935, cand capitala s-a mutat la Lusaka. Livingstone a jucat un rol important la inceputul anilor 1900, cand s-au desfasurat lucrarile de constructie a caii ferate. Podul Prieteniei, ce marcheaza frontiera dintre Zambia si Zimbabwe, a fost definitivat in 1905.
Vei face o incursiune in peisajul magnific al Cascadei Victoria, una dintre cele mai importante atractii turistice ale Africii si ale lumii. Cascada Victoria sau Mosi-oa-Tunya (“fumul care tuna”), cum a fost denumita de catre tribul local Kololo se afla la granita dintre Zambia si Zimbabwe si ofera un spectacol la fel de impresionant azi ca si acum 160 de ani, atunci cand au fost descoperite de celebrul explorator David Livingstone. Vei vizita spectaculoasele zone ale acesteia numite sugestiv Cataracta Diavolului, Cascada Principala, Cascada Curcubeului, Cataracta Estica, Insula Cascada dar si zonele de chei si Insula Livingstone.

 

INCLUS

 • Tur de oras Livingstone
 • Tur Cascada Victoria

VICTORIA FALLS, Zimbabwe - LIVINGSTONE, Zambia - VICTORIA FALLS, Zimbabwe

mese Mic dejun
ziua 11 Victoria Falls, Zimbabwe - Chobe, Botswana - Victoria Falls, Zimbabwe

Vei incepe ziua dis de dimineata si te vei indrepta spre punctul de frontiera cu Botswana. Situat in apropierea celebrei Delte Okavango, Chobe este, poate, cea mai cunoscuta arie de conservare din Botswana. Parcul este faimos in principal pentru impresionanta concentratie de elefanti ce numara aproximativ 120.000 de indivizi, dar si pentru numeroasele turme de bivoli africani, antilope, animale de prada si pasari migratoare.
Vei pleca intr-un safari cu barca pe Raul Chobe - o alta perspectiva de a observa crocodilii si hipopotamii plutind pe luciul apei, dar si celelalte animale venite la rau.
Dupa pranz vei continua sa explorezi parcul cu masinile de safari. Chobe este destinatia ideala pentru iubitorii de
natura si pentru pasionatii de fotografie deopotriva - experienta va fi una memorabila.
Seara vei fi transferat din nou in Victoria Falls, Zimbabwe.

 

INCLUS

 • Safari Parcul National Chobe

VICTORIA FALLS, Zimbabwe - CHOBE, Botswana - VICTORIA FALLS, Zimbabwe
VICTORIA FALLS, Zimbabwe - CHOBE, Botswana - VICTORIA FALLS, Zimbabwe

mese Mic dejun
ziua 12 Plecare Din Victoria Falls

Vei fi transferat de la hotel la aeroportul Victoria Falls.

 

INCLUS

 • Transfer hotel - aeroport Victoria Falls

mese Mic dejun
ziua 13 Sosire In Bucuresti

 

8 locatii vizitate


Cape Town,
Cape Point,
Winelands,
Parcul National Kruger,
Panorama Route,
Johannesburg,
Cascada Victoria,
Parcul National Chobe

orar de zbor

flight schedule

✈ Plecare Bucuresti 24.05.2020 ora 00:35; Sosire Doha 24.05.2020 ora 05:20; Qatar Airways; durata 4:45 ✈ Plecare Doha 24.05.2020 ora 07:40; Sosire Cape Town 24.05.2020 ora 17:10; Qatar Airways; durata 10:30 ✈ Plecare Cape Town 28.05.2020 ora 10:10; Sosire Nelspruit 28.05.2020 ora 12:35; South African Airways, durata 2:25 ✈ Plecare Nelspruit 31.05.2020 ora 13:35; Sosire Johannesburg 31.05.2020 ora 14:25; South African Airways, durata 0:50 ✈ Plecare Johannesburg 01.06.2020 ora 11:25; Sosire Victoria Falls 01.06.2020 ora 13:05; Comair; durata 1:40 ✈ Plecare Victoria Falls 04.06.2020 ora 13:55; Sosire Johannesburg 04.06.2020 ora 15:35; Comair; durata 1:40 ✈ Plecare Johannesburg 04.06.2020 ora 20:50; Sosire Doha 05.06.2020 ora 06:40; Qatar Airways; durata 8:50 ✈ Plecare Doha 05.06.2020 ora 15:30; Sosire Bucuresti 05.06.2020 ora 20:35; Qatar Airways; durata 5:05

tariful include

i

Zbor de linie

Zbor intern

Check-in online

Taxe de aeroport

Cazari selectionate

Mese conform optiunii de cazare

i

Transferuri in regim privat

Tururi panoramice

Vizita atractiilor locale

Taxe acces obiective

Tour leader Razvan Pascu

Ghizi locali

Bacsis ghizi si soferi

Brosura despre destinatie

Sfaturi de calatorie

Serviciu urgente 24/7

Asigurare medicala

Asigurare Storno

Sfaturi Botswana

Botswana tips

Viza
 • Cetatenii romani  care doresc sa calatoreasca in scop turistic in Botswana nu au nevoie de viza. 

Nume: Republica Botswana

Capitala: Gaborone

Asezare: Stat in sudul Africii, la nord de Africa de Sud

Moneda: Pula - BWP

Fus orar: UTC +2

Sfaturi Africa de Sud

South Africa tips

Viza
 • Cetatenii romani pot calatori in Republica Africa de Sud in baza unei vize de intrare obligatorii.
  Viza se obtine numai de la misiunile diplomatice ale Republicii Africa de Sud acreditate in strainatate si se acorda, de regula, cu o valabilitate de 3 luni. Perioada de scurt sejur nu poate depasi 90 de zile.

Nume: Republica Africa de Sud

Capitala: executiva: Pretoria, juridica: Bloemfontein, legislativa: Cape Town

Asezare: Stat in sudul continentului african, marginit de Oceanul Indian si Oceanul Atlantic, avand in nord Namibia, Botswana, Zimbabwe, Mozambic

Moneda: Rand-ul sud african - ZAR

Fus orar: UTC +2

Sfaturi Zambia

Zambia tips

Viza
 • Cetatenii romani nu au nevoie de viza pentru a intra pe teritoriul Zambiei. Cetatenii romani pot intra în Zambia in scop de turism sau de afaceri.

Nume: Republica Zambia

Capitala: Lusaka

Asezare: Stat in sudul Africii, la est de Angola

Moneda: Kwacha - ZMK

Fus orar: UTC +2

Sfaturi Zimbabwe

Zimbabwe tips

Viza
 • Cetatenii romani au nevoie de viza de intrare in Republica Zimbabwe.
  Viza se poate obtine la orice punct de intrare in Republica Zimbabwe (terestru, aeroport).

Nume: Republica Zimbabwe

Capitala: Harare

Asezare: Stat in sudul Africii intre Africa de Sud si Zambia

Moneda: Dolarul SUA - USD, Rupia indiana - INR, Yuan - CNY

Fus orar: UTC +2

together for excellent journeys

Africa de Sud și zeul Mandela! (plus Mauritius) - februarie-martie 2020 Ileana

A fost prima calatorie in Africa subecuatoriala, mai precis in Africa de Sud....

Africa de Sud și zeul Mandela! (plus Mauritius) - februarie-martie 2020
Impresii Africa de Sud & Mauritius - Mai 2019 Ovidiu

Ovidiu ne-a trimis cateva fotografii din vacanta in Africa de Sud si Mauritius....

Impresii Africa de Sud & Mauritius - Mai 2019
Impresii Africa de Sud - Aprilie 2019 Bogdan

Bogdan ne-a trimis cateva fotografii din vacanta petrecuta in Africa de Sud....

Impresii Africa de Sud - Aprilie 2019
”Nimic nu este alb sau negru.” Nelson Mandela - aprilie
”Nimic nu este alb sau negru.” Nelson Mandela - aprilie Amalia Penu

Tara miracolelor, Africa de Sud, este statul cel mai dezvoltat si emancipat de...

Impresii Africa de Sud - Aprilie 2018
Impresii Africa de Sud - Aprilie 2018 Maria

Ne-am dorit foarte mult să vedem Africa de Sud, știind că este cea mai...

Expeditie in Africa Australa - noiembrie-decembrie
Expeditie in Africa Australa - noiembrie-decembrie Sorin Stoica

Candva, citeam despre Ushuaia ca este locul unde se termina lumea si incepe...

de ce sa alegi eturia?

Servicii de calitate

 • Consultantii nostrii sunt specializati pe regiuni geografice pe care le viziteaza inainte ca sa-ti poata oferi cele mai bune recomandari.
 • Primesti ghiduri si sfaturi de calatorie in romana, iar in excursiile de grup beneficiezi de asistenta in limba romana de la un ghid specializat
 • Recomandat de  Recomandat Up Your Service    si Ron Kaufman, lider global in construirea culturii serviciilor superioare.

Tarife competitive fara costuri ascunse

 • Raport excelent calitate/pret, garantat datorita parteneriatelor semnate cu 160 tour operatori locali si 322 hoteluri de renume din lumea intreaga
 • Tariful vacantei include toate costurile: taxele de aeroport, intrarile la obiective, circuitele de grup includ tipsurile care se dau la fata locului si asigurarea complexa de calatorie

In siguranta, 100%

 • Suport 24/7 pentru turistii in vacanta
 • Din 2007 avem 21.937 clienti multumiti 99% dintre clientii nostrii ar recomanda prietenilor serviciile Eturia
 • Eturia este membru Eturia membru ANAT

eturia awards

Eturia membru ANAT
Premii Eturia
Premii Eturia
Premii Eturia