Highlights Africa de Sud & Namibia, 13 zile - octombrie 2018

|
0 €

Am pregatit pentru tine o aventura, in care vei descoperi cele mai importante obiective turistice ale Africii de Sud, o tara fascinanta cu peisaje spectaculoase si cu o mostenire culturala si istorica de neegalat. Calatoria va continua in Namibia, o tara a contrastelor, unde se intalnesc aproape toate formele de relief existente. In Africa de Sud vei face safari in Parcul National Kruger, recunoscut pentru diversitatea vietii salbatice si pentru peisajele tipice si vei poposi in Cape Town, un centru cosmopolit cu o viata culturala vibranta, o imbinare fericita de creativitate, culoare, sunete si savoare. In Namibia vei face un safari in renumitul Parc National Etosha, vei admira apusul de soare in Sossusvlei, printre dunele de nisip si vei vedea miile de foci de pe plaja de la Cape Cross.

tip vacanta Grupuri cu insotitor » Circuit de grup multi-tari
Plecare: 25 Oct 2018;

tariful include

i

Zbor de linie

Zbor intern

Check-in online

Taxe de aeroport

Cazari selectionate

Mese conform itinerar

i

Transferuri in regim privat

Vizita atractiilor locale

Taxe acces obiective

Tour leader

Ghizi locali

Bacsis ghizi si soferi

Brosura despre destinatie

Sfaturi de calatorie

Serviciu urgente 24/7

Asigurare medicala

Asigurare Storno

13 zile / 12 nopti
2 tari: Namibia, Africa de Sud

Johannesburg, Parcul National Kruger, Panorama Route, Cape Town, Parcul National Etosha, Windhoek, Twyfelfontein, Damaraland, Swakopmund, Sesriem, Sossusvlei

24 Mese incluse

12 Mic dejun, 3 Pranz, 9 Cina

9 atractii de top

Johannesburg, Panorama Route, Parcul National Kruger, Cape Town, Cape Point, Parcul National Etosha, Swakopmund, Desertul Namib, Sossusvlei

Highlights Africa de Sud & Namibia, 13 zile - octombrie 2018

Itinerar

Florin

Key Account Cruise Expert

031.9998

ziua 1 Sosire In Johannesburg

Te vei intalni cu insotitorul de grup pe aeroportul Henri Coanda din Bucuresti si te vei imbarca pentru zborul international.
La sosirea pe aeroportul din Johannesburg, vei fi transferat la hotelul unde vei fi cazat.

 

INCLUS

 • Insotitor de grup
 • Bilet de avion pentru zbor international Bucuresti - Johannesburg, Doha - Bucuresti;
 • Transfer aeroport - hotel Johannesburg

mese Cina
ziua 2 Johannesburg - Panorama Route - Kruger

Astazi vei pleca spre Parcul National Kruger, pe faimosul traseu Panorama Route si vei admira punctele de interes God’s Window, Three Rondawels, The Pinnacle si Bourke’s Luck Potholes, situate in Canionul Raului Blyde, al treilea ca marime din lume, dupa Grand Canyon (SUA) si Canyonul Raului Fish (Namibia).
Te vei bucura de un safari in Parcul National Kruger, ce adaposteste cea mai mare varietate de animale salbatice de pe continent.

 

INCLUS

 • Transfer Johannesburg - Panorama Route - Kruger
 • Safari Kruger jumatate de zi

JOHANNESBURG - PANORAMA ROUTE - KRUGER
JOHANNESBURG - PANORAMA ROUTE - KRUGER
JOHANNESBURG - PANORAMA ROUTE - KRUGER

mese Mic dejun, Cina
ziua 3 Kruger

Vei petrece intreaga zi in Parcul National Kruger, in mijlocul naturii, explorand frumusetile acestui teritoriu unic in lume. Vei face un safari pentru a admira sutele de animale salbatice in habitatul lor natural, in diverse momente ale zilei. Vei putea fotografia antilope, zebre, girafe, elefanti si, nu in ultimul rand, marile carnivore ale Africii.

 

INCLUS

 • Safari Kruger

mese Mic dejun, Pranz, Cina
ziua 4 Kruger - Hoedspruit - Cape Town

Te vei bucura de un safari in Parcul National Kruger, ce adaposteste cea mai mare varietate de animale salbatice de pe continent.

Vei fi transferat din Parcul Kruger, la aeroportul din Heodspruit.
Zbor intern Hoedspruit - Cape Town.
Dupa sosirea pe aeroportul din Cape Town, vei fi intampinat de reprezentantul local, urmand transferul la hotel.

 

INCLUS

 • Safari Kruger jumatate de zi
 • Transfer hotel Kruger - aeroport Heodspruit
 • Bilet de avion pentru zbor intern Hoedspruit - Cape Town;
 • Transfer aeroport - hotel Cape Town

KRUGER - HOEDSPRUIT - CAPE TOWN
KRUGER - HOEDSPRUIT - CAPE TOWN
KRUGER - HOEDSPRUIT - CAPE TOWN

mese Mic dejun
ziua 5 Cape Town - Cape Peninsula - Cape Town

Vei pleca intr-un tur de o zi al Peninsulei Cape, trecand prin Clifton, zona rezidentiala exclusivista. Turul continua cu Golful Hout si Debarcaderul Marinarului, pe langa Varful lui Chapman, catre Cape Point, cel mai sudic punct al Parcului National Table Mountain, un spectaculos deget de tarm, inconjurat de apele oceanului. Cape Point face parte din Regiunea Florala Cape, aflata in Patrimoniul UNESCO. In drumul de intoarcere, vei vizita istoricul Simon’s Town, ce gazduieste Fortele Navale Sud-Africane si Plaja Boulders, unde vei admira celebra colonie de pinguini. Turul se incheie cu o vizita la Gradinile Botanice Kirstenbosch, ce includ o sera de dimensiuni mari, unde se gasesc plante din diverse regiuni. Seara vei fi transferat in oras.

 

INCLUS

 • Tur Peninsula Cape

CAPE TOWN - CAPE PENINSULA - CAPE TOWN
CAPE TOWN - CAPE PENINSULA - CAPE TOWN
CAPE TOWN - CAPE PENINSULA - CAPE TOWN

mese Mic dejun, Pranz
ziua 6 Cape Town, Africa De Sud - Windhoek, Namibia - Etosha

Vei fi transferat la aeroportul din Cape Town.
Zbor international Cape Town - Windhoek.Dupa sosire pe Aeroportul International Hosea Kutako din Windhoek, vei fi transferat la lodge in Parcul National Etosha.

 

INCLUS

 • Transfer hotel - aeroport Cape Town
 • Bilet de avion pentru zbor international Cape Town - Windhoek
 • Transfer aeroport Windhoek - Parcul National Etosha

CAPE TOWN, Africa de Sud - WINDHOEK, Namibia - ETOSHA
CAPE TOWN, Africa de Sud - WINDHOEK, Namibia - ETOSHA
CAPE TOWN, Africa de Sud - WINDHOEK, Namibia - ETOSHA

mese Mic dejun, Pranz, Cina
ziua 7 Etosha

Vei avea ocazia sa explorezi Parcul National Etosha si sa te bucuri de experienta safari-ului. Situat in nord-vestul Namibiei, in Regiunea Kunene, ocupa si zone ale regiunilor Oshana, Oshikoto si Otjozondjupa. Etosha s-a constituit ca parc in anul 1907, cand avea o suprafata de 100.000 km² si era cea mai mare rezervatie din lume. In prezent suprafata parcului reprezinta circa ¼ din suprafata initiala, ramanand totusi una dintre marile arii protejate ale Africii.

 

INCLUS

 • Safari Etosha

mese Mic dejun, Cina
ziua 8 Etosha - Damaraland - Twyfelfontein

Astazi iti vei continua calatoria spre sud-vest, catre Damaraland si mai departe pana la Twyfelfontein (345 km).
Vei vizita Padurea Pietrificata din regiunea Damaraland, descoperita in 1940 si devenita monument national. Nu este vorba despre o padure propriu-zis pietrificata, ci este mai degraba o acumulare de trunchiuri de copaci fosilizati in urma cu 280 milioane de ani.
Vei continua cu vizita sitului Twyfelfontein, o zona stancoasa, unde se pot vedea peste 2000 de desene preistorice, declarata de catre UNESCO, Patrimoniu Universal in 2007. Albii ale unor rauri preistorice, campii deschise si formatiuni naturale spectaculoase, cum sunt The Organ Pipes, care seamana niste tuburi de orga sau Muntele Burnt, iti vor incanta privirea. Vei face si o oprire intr-un sat traditional al etnicilor Damara, considerat un adevarat muzeu viu. Vei cunoaste stilul de viata, traditiile si obiceiurile, precum si dialectul Damara/Nama utilizat de localnici.

 

INCLUS

 • Transfer Etosha - Damaraland - Twyfelfontein

mese Mic dejun, Cina
ziua 9 Twyfelfontein - Swakopmund

Vei fi transferat catre orasul Swakopmund, situat in partea de vest a statului Namibia, resedinta administrativa a Provinciei Erongo. Swakpomund pastreaza inca stilul arhitecturii coloniale germane. Doua dintre constructiile tipice sunt Altes Gefangnis, o fosta inchisoare, realizată in 1909 dupa planurile arhitectului Heinrich Bause si Wormannhaus, construita in 1906, astazi Biblioteca publica. Alte atractii turistice sunt Acvariul National, Muzeul transporturilor, Muzeul cristalelor de mina, Dunele de nisip Langstrand.Pe traseu vei vizita si cea mai mare colonie de foci Cape Fur, in zona Cape Cross.

 

INCLUS

 • Transfer Twyfelfontein - Swakopmund
 • Vizita colonia de foci Cape Cross

TWYFELFONTEIN - SWAKOPMUND
TWYFELFONTEIN - SWAKOPMUND
TWYFELFONTEIN - SWAKOPMUND

mese Mic dejun, Cina
ziua 10 Swakopmund - Sesriem

Traseul continua de-a lungul coastei Namibiei, pana la Walvis Bay, apoi strabate Desertul Namib pana la Sesriem (370 km). Vei putea admira canioanele Gaub si Kuiseb si vei poposi in mica asezare Solitaire. In continuare, Laguna Ramsar, arie protejata situata in apropierea oraselului Walvis Bay, te va surprinde prin diversitatea speciilor de pasari.

 

INCLUS

 • Transfer Swakopmund - Sesriem

SWAKOPMUND - SESRIEM
SWAKOPMUND - SESRIEM
SWAKOPMUND - SESRIEM

mese Mic dejun, Cina
ziua 11 Sesriem - Namib Naukluft Park - Sossusvlei - Windhoek

Astazi vei explora Desertul Namib, calatorind catre una dintre principalele atractii ale acestuia, Sossusvlei, situata in preajma depresiunilor Dead Vlei si Hidden Vlei, cu cele mai inalte dune de nisip din lume. In depresiunile din zona, numite de localnici vlei, datorita solului argilos impermeabil, in sezonul ploios se formeaza acumulari de apa cu forma circulara. Vei continua excursia cu vizita Canionului Sesriem, care este alaturi de vlei-uri, sursa principala de apa in sezonul uscat. Periplul in Namibia se incheie cu transferul spre Windhoek, prin pitoreasca regiune Khomas Hochland.

 

INCLUS

 • Transfer Sesriem - Sossusvlei - Windhoek

SESRIEM - NAMIB NAUKLUFT PARK - SOSSUSVLEI - WINDHOEK
SESRIEM - NAMIB NAUKLUFT PARK - SOSSUSVLEI - WINDHOEK
SESRIEM - NAMIB NAUKLUFT PARK - SOSSUSVLEI - WINDHOEK

mese Mic dejun, Cina
ziua 12 Windhoek - Doha

Vei face un tur panoramic al orasului Windhoek, cel mai mare si mai modern din Namibia, un centru urban cu puternice influente nemtesti, care pentru multi poate parea prea modern si organizat fata de regiunile inconjuratoare. Vei putea admira cladirea Parlamentului Namibiei, Galeria Nationala si vechea Biserica luterana Christuskirche.Vei fi transferat de la hotel, la aeroportul din Windhoek.Zbor international Windhoek - Doha.

La sosire pe aeroportul din Doha, vei intampinat de reprezentantul local dupa care vei fi transferat la hotel.

 

INCLUS

 • Tur de oras Windhoek
 • Transfer hotel - aeroport Windhoek
 • Bilet de avion pentru zbor international Windhoek - Doha
 • Transfer aeroport - hotel Doha

mese Mic dejun
ziua 13 Plecare Din Doha

Ti se va asigura transferul de la hotel la aeroportul din Doha.

 

INCLUS

 • Transfer hotel - aeroport Doha

mese Mic dejun
11 locatii vizitate


Johannesburg,
Parcul National Kruger,
Panorama Route,
Cape Town,
Parcul National Etosha,
Windhoek,
Twyfelfontein,
Damaraland,
Swakopmund,
Sesriem,
Sossusvlei

orar de zbor

flight schedule

✈ Plecare Bucuresti 25.10.2018 ora 00:45; Sosire Doha 25.10.2018 ora 05:20; Qatar Airways; durata 4:45 ✈ Plecare Doha 25.10.2018 ora 07:15; Sosire Johannesburg 25.10.2018 ora 14:40; Qatar Airways; durata 10:15 ✈ Plecare Hoedspruit 28.10.2018 ora 13:10; Sosire Cape Town 28.10.2018 ora 16:20; South African Airways; durata 1:10 ✈ Plecare Cape Town 30.10.2018 ora 06:45; Sosire Windhoek 28.10.2018 ora 08:50; South African Airways; durata 2:05 ✈ Plecare Windhoek 05.11.2018 ora 14:00; Sosire Doha 05.11.2018 ora 23:35; Qatar Airways; durata 9:15 ✈ Plecare Doha 06.11.2018 ora 16:00; Sosire Bucuresti 06.11.2018 ora 20:15; Qatar Airways; durata 5:15

Sfaturi Namibia

Namibia tips

Viza
 • Cetatenii romani au nevoie de viza pentru a intra pe teritoriul namibian.
  Informatii asupra modalitatilor de obtinere a vizei se pot obtine la Ambasada Republicii Namibia in Austria (http://www.embnamibia.at/).

Nume: Republica Namibia

Capitala: Windhoek

Asezare: Stat in sudul Africii, la Oceanul Atlantic, intre Angola si Africa de Sud

Moneda: Dolarul namibian - NAD

Fus orar: UTC +1 / UTC +2

Sfaturi Africa de Sud

South Africa tips

Viza
 • Cetatenii romani pot calatori in Republica Africa de Sud in baza unei vize de intrare obligatorii.
  Viza se obtine numai de la misiunile diplomatice ale Republicii Africa de Sud acreditate in strainatate si se acorda, de regula, cu o valabilitate de 3 luni. Perioada de scurt sejur nu poate depasi 90 de zile.

Nume: Republica Africa de Sud

Capitala: executiva: Pretoria, juridica: Bloemfontein, legislativa: Cape Town

Asezare: Stat in sudul continentului african, marginit de Oceanul Indian si Oceanul Atlantic, avand in nord Namibia, Botswana, Zimbabwe, Mozambic

Moneda: Rand-ul sud african - ZAR

Fus orar: UTC +2

together for excellent journeys

Expeditie in Africa Australa Sorin Stoica

Candva citeam despre Ushuaia ca este locul unde se termina lumea si incepe...

Expeditie in Africa Australa
Safari, triburi si aventuri intre Desertul Namib, Oceanul Atlantic si Cascada Victoria Gabriela

Africa este si va ramane continentul care inca poate oferi cele mai placute...

Safari, triburi si aventuri intre Desertul Namib, Oceanul Atlantic si Cascada Victoria

de ce sa alegi eturia?

Servicii de calitate

 • Consultantii nostrii sunt specializati pe regiuni geografice pe care le viziteaza inainte ca sa-ti poata oferi cele mai bune recomandari.
 • Primesti ghiduri si sfaturi de calatorie in romana, iar in excursiile de grup beneficiezi de asistenta in limba romana de la un ghid specializat

Tarife competitive fara costuri ascunse

 • Raport excelent calitate/pret, garantat datorita parteneriatelor semnate cu 160 tour operatori locali si 322 hoteluri de renume din lumea intreaga
 • Tariful vacantei include toate costurile: taxele de aeroport, intrarile la obiective, circuitele de grup includ tipsurile care se dau la fata locului si asigurarea complexa de calatorie

In siguranta, 100%

 • Suport 24/7 pentru turistii in vacanta
 • Din 2007 avem 25.993 clienti multumiti 98% dintre clientii nostrii ar recomanda prietenilor serviciile Eturia
 • Eturia este membru Eturia membru ANAT

eturia awards

Eturia membru ANAT
Premii Eturia
Premii Eturia
Premii Eturia