Circuit China & Croaziera Yangtze 14 zile - august 2018

|
0 €

Avand dimensiunea unui intreg continent, China este o tara unica cu o mostenire cultural-istorica fabuloasa, in care modernismul se imbina cu traditionalismul si spiritualitatea zonelor rurale, unele dintre ele situate intr-un cadru natural de exceptie. Eturia iti propune un circuit in vechea si noua China, o incursiune in cele mai importante zone turistice care fac din aceasta tara una dintre cele mai apreciate destinatii de pe glob. Vei admira metropola Shanghai si vei vedea faimoasa Armata de Teracota din Xi’an. Vei face o croaziera pe Fluviul Yangtze de la Chongqing la Yichang pe parcursul careia vei admira satele de o frumusete ancestrala din regiunea Guilin - Yangshuo, iar la finalul calatoriei vei explora capitala Beijing cu celebrele sale obiective UNESCO si vei vizita Marele Zid Chinezesc, una dintre cele mai grandioase constructii umane.

tip vacanta Tours Collection » Circuit clasic
Plecare: 23 Aug 2018;

tariful include

i

Zbor de linie

Zbor intern

Check-in online

Taxe de aeroport

Cazari selectionate

Mese conform itinerar

Transferuri

Vizita atractiilor locale

Taxe acces obiective

Ghizi locali

Brosura despre destinatie

Sfaturi de calatorie

Serviciu urgente 24/7

Asigurare medicala

Asigurare Storno

14 zile / 11 nopti
Tara: China

Shanghai, Yichang, Chengdu, Chongqing, Xian, Beijing

23 Mese incluse

11 Mic dejun, 9 Pranz, 3 Cina

8 atractii de top

Shanghai, Gradina Mandarinilor Yu, Xian, Armata de Teracota, Beijing, Orasul Interzis, Templul Paradisului, Marele Zid Chinezesc

Circuit China & Croaziera Yangtze 14 zile - august 2018

Itinerar

Zoltan

Direct Sales Manager

031.9998

ziua 1 Plecare Din Bucuresti

 

ziua 2 Sosire In Shanghai

La sosirea pe aeroportul din Shanghai vei fi intampinat de reprezentantul local si transferat la hotel.

 

INCLUS

 • Bilet de avion pentru zbor international Bucuresti - Shanghai, Beijing - Bucuresti
 • Transfer aeroport - hotel Shanghai
ziua 3 Shanghai

Vei vizita Gradina Mandarinilor Yu, amenajata in secolul al XVI-lea in stilul reprezentativ al Dinastiei Ming.
Vei vizita renumitul cartier Bund, dominat de cladiri mai vechi, construite in stilul arhitectural european; parcul Bund ce se intinde pe toata lungimea cheiului, este un loc popular pentru intalnirile intre chinezi si vizitatorii straini si ocazional, pentru artisti.
Vei face o incursiune pe Strada Nanjing, importanta artera pietonala si una dintre cele mai aglomerate zone de shopping din lume.

 

INCLUS

 • Vizita Gradina Mandarinilor Yu Shanghai
 • Vizita Cartierul Bund Shanghai
 • Vizita Strada Nanjing Shanghai

SHANGHAI
SHANGHAI
SHANGHAI

mese Breakfast, Lunch
ziua 4 Shanghai - Yichang

Vei vizita Templul Statuilor de Jad ale lui Buddha. Doua dintre cele mai renumite statui de jad ale lui Buddha sunt gazduite de acest templu.
Vei fi transferat cu trenul de mare viteza in Yichang.Te vei imbarca pe vasul de croaziera Yangtze Gold 2 in portul Yichang.

 

INCLUS

 • Vizita Templul statuilor de jad Shanghai
 • Transfer cu trenul Shanghai - Yichang
 • Transfer gara - port Yichang

mese Breakfast
ziua 5 Croaziera Yangtze

Dupa micul dejun, vei debarca pentru a vizita Barajul celor Trei Defileuri. Constructia controversata a barajului ce are ca scop controlul inundatiilor de pe Raul Yangtze in timp ce genereaza cantitati uriase de electricitate a fost terminata inainte de termen in anul 2006 si a determinat stramutarea unei populatii de peste 1 milion de locuitori. Barajul este situat pe raul Daning, unul dintre principalii afluenti ai fluviului Yangtze si este cel mai mare complex hidroenergetic. Vasul va trece apoi prin cel de al treilea defileu, Xiling, cel mai lung dintre cele trei, care marcheaza si finalul croazierei pe fluviu.

 

mese Dinner, Breakfast, Lunch
ziua 6 Croaziera Yangtze

Astazi vei debarca pentru a te plimba de-a lungul afluentului fluviului Yangtze, Shennong.

 

mese Dinner, Breakfast, Lunch
ziua 7 Croaziera Yangtze

Astazi vei debarca si vei vizita orasul Fengdu numit si Orasul Fantoma, cu cladiri, structuri si statui legate de Diyu si Naraka, concepte din mitologia chineza si budism care semnifica lumea de dincolo sau iadul. Multe din temple si altare prezinta picturi si sculpturi ale oamenilor care sunt torturati pentru pacatele lor.
Capitanul va organiza in aceasta seara un banchet pentru a marca finalul acestei croaziere.

 

mese Dinner, Breakfast, Lunch
ziua 8 Chongqing - Chengdu

Orasul Chongqing, situat la confluenta raurilor Yangtze si Jialing, este unul dintre cele mai mari centre urbane din China si punct de plecare pentru croazierele de pe Fluviul Garden. Aici vei face un tur in care vei vizita centrul orasului, Eling Park si orasul istoric Ciqikou, unde poti gasi suveniruri si produse traditionale.Vei calatori cu trenul de mare viteza spre Chengdu. De la gara vei fi transferat la hotelul din Chengdu unde vei fi cazat.

 

INCLUS

 • Tur de oras Chongqing
 • Transfer cu trenul Chongqing - Chengdu

CHONGQING - CHENGDU
CHONGQING - CHENGDU
CHONGQING - CHENGDU

mese Breakfast, Lunch
ziua 9 Chengdu - Xi’an

Vei vizita Centrul de Cercetare al Ursilor Panda, construit cu scopul de a studia, proteja si reface populatia de ursi Panda dar si al altor animale aflate pe cale de disparitie. Fondat in 1987, centrul sustine si promovarea turismului educational, dispunand de resurse deosebite si colaborand cu unitati de prestigiu de cercetare din lumea intreaga.Vei calatori cu trenul de mare viteza din Chengdu catre Xian. La sosire vei fi transferat la hotel.

 

INCLUS

 • Vizita Baza de cercetare a ursilor Panda Chengdu
 • Transfer cu trenul Chengdu - Xian

CHENGDU - XI’AN
CHENGDU - XI’AN
CHENGDU - XI’AN

mese Breakfast, Lunch
ziua 10 Xi’an - Beijing

Vei vizita locul in care se gaseste celebra Armata de teracota, una dintre cele mai importante descoperiri arheologice ale secolului al XX-lea, localizata la cativa kilometri de orasul Xian. Se spune ca aceasta armata intarea paza la Mormantul Imparatului Qin si a fost realizata la inceputul erei noastre la ordinul imparatului, care se temea ca nu va mai fi aparat in timpul trecerii sale spre Regatul Mortilor.
Vei fi transferat de la hotel la aeroportul din Xian.
Zbor intern Xian - Beijing.
La sosirea pe aeroportul din Beijing vei fi intampinat de reprezentantul local si transferat la hotel.

 

INCLUS

 • Vizita Armata de teracota Xian
 • Transfer hotel - aeroport Xian
 • Bilet de avion pentru zbor intern Xian - Beijing
 • Transfer aeroport - hotel Beijing

XI’AN - BEIJING
XI’AN - BEIJING
XI’AN - BEIJING

mese Breakfast, Lunch
ziua 11 Beijing

Vei vizita Piata Tiananmen, situata in inima Beijing-ului, in fata Orasului Interzis. Piata Tiananmen este un obiectiv turistic de referinta al capitalei chineze.
Vei vizita cel mai important obiectiv turistic al Beijing-ului, imensul Oras Interzis, declarat monument al patrimoniului mondial UNESCO inca din 1987. Inchis pentru mai bine de 500 de ani, complexul format din 720.000 de m² de curti, pavilioane, sali si gradini si din aproximativ 10.000 de incaperi impresioneza anual milioane de turisti.
Vei vizita Templul Paradisului, capodopera a arhitecturii Ming, locul sacru al familiei imperiale si una dintre cele mai fotografiate cladiri din lume datorita frumusetii si a simetriei sale elegante

 

INCLUS

 • Vizita Piata Tiananmen
 • Vizita Orasul Interzis
 • Vizita Templul Paradisului Beijing

BEIJING
BEIJING
BEIJING

mese Breakfast, Lunch
ziua 12 Beijing

Vei face un tur la Marele Zid Chinezesc, situat la 70 km nord-est de Beijing. Vei vizita o sectiune restaurata a renumitei realizari din trecutul istoric al Chinei.
Vei vizita Palatul de Vara din Beijing, vei face o plimbare de-a lungul coridoarelor unde isi petreceau vacantele, cu sute de ani in urma, familiile regale.

 

INCLUS

 • Tur Marele Zid Chinezesc
 • Vizita Palatul de Vara Beijing

BEIJING
BEIJING
BEIJING

mese Breakfast, Lunch
ziua 13 Plecare Din Beijing

Transfer de la hotel la aeroportul din Beijing.

 

INCLUS

 • Transfer hotel - aeroport Beijing

mese Breakfast
ziua 14 Sosire In Bucuresti

 

6 locatii vizitate


Shanghai,
Yichang,
Chengdu,
Chongqing,
Xian,
Beijing

orar de zbor

flight schedule

✈ Plecare Bucuresti 23.08.2018 ora 11:15; Sosire Viena 23.08.2018 ora 11:55; Austrian Airlines; durata 1:40 ✈ Plecare Viena 23.08.2018 ora 13:50; Sosire Shanghai 24.08.2018 ora 06:10; Austrian Airlines; durata 10:20 ✈ Plecare Xi’an 01.09.2018; Sosire Beijing 01.09.2018 ✈ Plecare Beijing 04.09.2018 ora 12:35; Sosire Munchen 04.09.2018 ora 16:45; Lufthansa; durata 10:10 ✈ Plecare Munchen 04.09.2018 ora 22:05; Sosire Bucuresti 05.09.2018 ora 01:00; Lufthansa; durata 1:55.

Sfaturi China

China tips

Circuit China - Marele Zid Chinezesc
La ce sa te astepti in China
 • In ceea ce priveste mancarea, desi multi merg pe premiza ca in China totul se rezuma la feluri de mancare “ciudate” (de ex: insecte), lucrurile nu stau asa in realitate. Mancarea este foarte diversificata (gusturile principale fiind cele dulci sau picante): multe feluri de legume gatite la wok, pui cu diverse arome, faimosii noodles din orez, “dumplings” (umplute cu o varietate de combinatii interesante si gustoase), etc. Bineinteles, toate aceste feluri variate le poti gasi cu ajutorul ghidului.
Viza
 • Pentru cetatenii romani care calatoresc in China este necesara obtinerea vizei de intrare.
  Autoritatile chineze nu elibereaza vize la frontiera.
  Vizele se pot obtine numai de la ambasadele Chinei din strainatate. In Romania, vizele pot fi obtinute de la Ambasada Republicii Populare Chineze din Bucuresti sau de la Consulatul General al Republicii Populare Chineze din Constanta.

Nume: Republica Populara Chineza

Capitala: Beijing

Asezare: Stat in estul Asiei, intre India si Mongolia, la Marea Chinei de Est, Golful Coreei, Marea Galbena si Marea Chinei de Sud

Moneda: Renminbi Yuan - CNY

Fus orar: UTC +8

together for excellent journeys

Impresii Hong Kong & Thailanda Dan

Dan ne-a trimis cateva fotografii din vacanta in Hong Kong si Thailanda....

Impresii Hong Kong & Thailanda
Impresii China & Hong Kong - August 2018 Mihaela

Mihaela ne-a trimis doua fotografii din vacanta in China si Hong Kong....

Impresii China & Hong Kong - August 2018
Grand Tour of China 2018: Un dragon pe taramul dragonilor Paul Crudu

Inca de mic am fost fascinat de dragoni, aceste creaturi mitologice ce...

Grand Tour of China 2018: Un dragon pe taramul dragonilor
Impresii China - Iulie 2018
Impresii China - Iulie 2018 Cristina

Cristina ne-a trimis cateva fotografii din vacanta petrecuta in China, unde a...

Impresii China - Iunie 2018
Impresii China - Iunie 2018 Cristina&Gabriel

Cristina si Gabriel ne-au trimis o fotografie din vacanta in China, de la Marele...

Impresii China - Iunie 2018
Impresii China - Iunie 2018 Floarea

Floarea ne-a trimis cateva fotografii din vacanta in China....

de ce sa alegi eturia?

Servicii de calitate

 • Consultantii nostrii sunt specializati pe regiuni geografice pe care le viziteaza inainte ca sa-ti poata oferi cele mai bune recomandari.
 • Primesti ghiduri si sfaturi de calatorie in romana, iar in excursiile de grup beneficiezi de asistenta in limba romana de la un ghid specializat

Tarife competitive fara costuri ascunse

 • Raport excelent calitate/pret, garantat datorita parteneriatelor semnate cu 160 tour operatori locali si 322 hoteluri de renume din lumea intreaga
 • Tariful vacantei include toate costurile: taxele de aeroport, intrarile la obiective, circuitele de grup includ tipsurile care se dau la fata locului si asigurarea complexa de calatorie

In siguranta, 100%

 • Suport 24/7 pentru turistii in vacanta
 • Din 2007 avem 25.993 clienti multumiti 98% dintre clientii nostrii ar recomanda prietenilor serviciile Eturia
 • Eturia este membru Eturia membru ANAT

eturia awards

Eturia membru ANAT
Premii Eturia
Premii Eturia
Premii Eturia