Asia

Authentic China, 16 zile Circuit privat

16 zile / 13 nopti
4630 € / pers.
Vei vizita Shangri-la, Lijiang, Chengdu, Dali, Kunming, Padurea de Piatra de la Kunming, Parcul National Zhangjiajie, Zhangjiajie, Muntii Tianzi, Xian, Shanghai

Incepand de la:

4630 € / pers.
Vezi tarife
16 zile

Durata vacanta

1 tari

Vizitate

11 locatii

Explorate

Incepand de la:

4630 € / pers.
Vezi tarife
Vacante
Tip vacanta
Circuit privat
Zbor
Zbor & taxe de aeroport
Incluse
Asigurare
Asigurare Collonade
Inclusa

Un amalgam de istorie, traditie si comori ale unei civilizatii antice, China este destinatia potrivita pentru orice ati dori sa experimentati; de la aventura explorarii trecutului, a oraselor complexe si contrastante, la hiking in munti, plimbari cu barca pe rauri repezi, sau savoarea unei bucatarii vechi de peste 5000 de ani. Avand dimensiunea unui intreg continent, China este o tara unica cu o mostenire cultural-istorica fabuloasa, in care modernismul se imbina cu traditionalismul si spiritualitatea zonelor rurale, unele dintre ele situate intr-un cadru natural de exceptie. Eturia iti propune un circuit in care sa descoperiti unele dintre cele mai importante comori ale culturii si civilizatiei chineze: orasele vechi Dali, Shangri-la sau Lijiang dar si sa explorezi unele dintre cele mai spectaculoase si frumoase peisaje naturale ale tarii si ale Globului: Valea Jiuzhai, Padurea de Piatra de la Kunnming, Lacul Erhai, Cheile Tiger Leaping, Muntii Tianzi sau Parcul National Zhangjiajie.

 • Cazare 13 nopti
 • Transferuri, tururi, vizite incluse
 • Serviciile unui ghid local experimentat
 • Serviciu telefonic de urgente 24/7

Authentic China, 16 zile Itinerar

 • Zbor QATAR AIRWAYS Bucuresti  -  Doha

  Durata: 5

  Plecare Bucuresti , ora 12:55 Sosire Doha , ora 17:40

  Inclus: taxa de aeroport (cu exceptia zborurilor charter)

 • Zbor QATAR AIRWAYS Doha  -  CTU Chengdu Shuangliu International Airport

  Durata: 8

  Plecare Doha , ora 02:10 Sosire CTU Chengdu Shuangliu International Airport , ora 14:55

  Inclus: taxa de aeroport (cu exceptia zborurilor charter)

 • Transfer aeroport - hotel Chengdu

  Durata: 1 h

  Dupa sosirea pe aeroportul din Chengdu, vei fi transferat la hotel.

  Tip serviciu: SIB

 • Cazare Chengdu

  Cazare – conform optiunilor de mai jos

 • Vizita Centrul de cercetare a ursilor Panda Chengdu

  Durata: 2 h

  Vei vizita Centrul de Cercetare al Ursilor Panda, construit cu scopul de a studia, proteja si reface populatia de ursi Panda dar si al altor animale aflate pe cale de disparitie. Fondat in 1987, centrul sustine si promovarea turismului educational, dispunand de resurse deosebite si colaborand cu unitati de prestigiu de cercetare din lumea intreaga.

 • Zbor CHINA EASTERN AIRLINES CTU Chengdu Shuangliu International Airport  -  DIG Dêqên Shangri-La Airport

  Durata: 1:40

  Plecare CTU Chengdu Shuangliu International Airport , ora 19:45 Sosire DIG Dêqên Shangri-La Airport , ora 21:20

  Inclus: taxa de aeroport (cu exceptia zborurilor charter)

 • Transfer aeroport - hotel Shangri-la

  Durata: 1 h

  La sosirea pe aeroportul din Shangri-la vei fi transferat la hotel.

  Tip serviciu: PVT

 • Cazare Shangri-la

  Cazare – conform optiunilor de mai jos

 • Vizita Manastirea Songzanglin Lamaism

  Durata: 1 h

  Astazi vei vizita Manastirea Songzanglin Lamaism, asemanatoare ca si insemnatate si stil arhitectural cu Palatul Potala din Lhasa. Edificiul a fost ridicat in secolul al XVII-lea si are o mare importanta pentru budistii tibetani din provincia Yunnan.

 • Vizita Lacul Napa

  Durata: 1 h

  Vei descoperi Lacul Napa, situat la 8 km de orasul Zhongdian, unde vei putea vedea numeroase specii de pasari multe endemice. Pitorescul lac este situat la o altitudine de 3.270 m, are o suprafata de 66 km² si este inconjurat de munti.

 • Vizita satul Dukezong

  Durata: 1 h

  Vei vizita orasul Dukezong, o asezare co o vechime de peste 1300 ani. In ianuarie 2014 un incendiu cu o durata de peste zece ore a distrus cea mai mare parte a orasului. Nu au existat victime dar mai mult de 2600 de oameni au fost evacuati. Multe cladiri, inclusiv o statuie construita secolul al XVII-lea, au fost distruse.

 • Cazare Shangri-la

  Cazare – conform optiunilor de mai jos

 • Transfer Shangri-la - Lijiang

  Durata: 2.5 h

  Astazi vei fi transferat din Shangri-la catre Lijiang, trecand prin Tiger Leaping Gorge, unul dintre cele mai spectaculoase formatiuni geografice din aceasta parte a Chinei, un canion format pe Raul Jinsha, afluent al Fluviului Yangtze, la 60 de km nord de orasul Lijiang. Canionul este parte a celor 3 rauri paralele ce strabat Provincia Yunnan si apartin patrimoniului mondial UNESCO si este apreciat drept cel mai adanc si mai ingust canion din lume.

  Tip serviciu: SIB

 • Cazare Lijiang

  Cazare – conform optiunilor de mai jos

 • Vizita Palatul Mu

  Durata: 1 h

  Vei face un tur al orasului istoric Lijiang si vei incepe cu vizitarea Palatului Mu. Denumirea acestuia este data de numele faimosul razboinic local care a locuit aici in timpul dominatiei mongole (secolul al XIII-lea) si este un exemplu reprezentativ pentru arhitectura specifica dinastiei Ming si Qing ( asemeni Orasului Interzis din Beijing).

 • Vizita Lacul Dragonului Negru

  Durata: 2 h

  Vei admira Lacul Dragonului Negru, un iaz situat in pitorescul parc Jade Spring, la nord de orasul istoric Lijiang. De aici se deschide o panorama impresionant asupra Muntelui Inzapezit al Dragonului de Jad. Locurile au fost amenajate in anul 1737, in timpul dinastiei Qing; in parc se gasesc si cateva temple si pavilioane realizate in stilul arhitecturii locale (Pavilionul Lunii, Tempul Longshen, Turnul Wufeng).

 • Tur satul Longquan

  Durata: 1 h

  Vei vizita satul Longquan, cunoscut sub numele de Shuhe, localitatea apartinand comunitatii naxi. Acesta este cel mai vechi asezamant al etnicilor naxi din zona si poseda una dintre cele mai bine conservate zone comerciale de pe vechea ruta a ceaiului.

 • Cazare Lijiang

  Cazare – conform optiunilor de mai jos

 • Vizita Muntele Dragonului de Jad

  Durata: 2 h

  Vei face o incursiune la Muntele Inzapezit al Dragonului de Jad, cel mai sudic ghetar din emisfera nordica. Cele 13 varfuri muntoase, printre care Shanzidou (5. 600 metri altitudine), formeaza o catena muntoasa de peste 35 km lungime, strajuind vechiul oras Lijiang, situat la 15 km distanta. Ascensiunea cu telecabina este inclusa. Pe drumul de intoarcere vei traversa si zona Yun Shan Ping, o pajiste alpina de dimensiunile a trei terenuri de fotbal ce contrasteaza cu muntii inzapeziti oferind unul dintre cele mai incantatoare peisaje ale regiunii.

 • Vizita picturilor murale din Baisha

  Durata: 1 h

  Vei vizita satul Baisha, unul dintre cele mai vechi centre ale regiunii, numele acestuia semnificand "nisip alb"; aici vei avea ocazia sa admiri faimoasele picturi murale realizate intre anii 1385-1619 de catre taoistii chinezi, tibetani, budisti naxi si samani Dongba. Picturile impresioneaza prin vivacitatea desenului si a coloristicii, fiind incarcate de simbolistica apartinand fiecarei dintre orientarile religioase in numele careia au fost realizate.

 • Vizita Manastirea Yufeng

  Durata: 1 h

  Vei vizita Manastirea Yufeng, construita in anul 1756 si situata pe un deal ce strajuieste satul Baisha. Manastirea este celebra pentru un arbore de camelie vechi de 500 de ani si are un stil arhitectural ce imbina influentele budismului Han, budismului tibetan, taoismului si a religiei locale dongba, specifica populatiei naxi.

 • Cazare Lijiang

  Cazare – conform optiunilor de mai jos

 • Transfer Lijiang - Dali

  Durata: 3 h

  Transfer din Lijiang la Dali; pe traseu vei vizita orasul istoric Shaxi si complexul de temple Shibaoshan. Shaxi este unul dintre cele mai pitoresti orase istorice din China. Complexul de Temple Shibaoshan este faimos pentru sculpturile si templele budiste sapate in piatra, unele dintre ele vechi de peste 1300 de ani.

  Tip serviciu: SIB

 • Vizita satului Shaxi

  Durata: 1 h

  Vei vizita unul dintre cele mai pitoresti orase istorice din China - Shaxi. Casele construite din lemn, stradutele inguste ce compun un adevarat labirint, pietele animate ce amintesc de trecutul comercial al localitatii sunt tot atatea atractii de care va veti putea bucura. Shaxi a fost un punct comercial important in timpul Dinastiei Tang si apartine astazi comunitatilor etnice Bai si Yi.

 • Vizita Templele Shibaoshan

  Durata: 1 h

  Vei vizita Complexul de Temple Shibaoshan, faimos pentru sculpturile si templele buddhiste sapate in piatra, unele dintre ele vechi de peste 1300 de ani. Numele de Shibaoshan se traduce prin "muntele comorilor din piatra" iar spectaculoasele sculpturi in piatra de aici infatiseaza viata unor figuri marcante ale Regatului Nanzhao (secolele VIII- X) dar si a unor zeitati precum Guanyin, zeita compasiunii.

 • Cazare Dali

  Cazare – conform optiunilor de mai jos

 • Croaziera Lacul Erhai

  Durata: 1 h

  Vei face o croaziera pe Lacul Erhai, lac situat la poalele maiestuosilor Munti Cangshan. Lacul are o suparafata de 250 km2; si se afla la o altitudine de 1972 m. Calatorind aici vei avea ocazia sa decoperi si viata comunitatilor etnice bai si mai ales a pescarilor ce traiesc in apropierea acestui lac, oameni ale caror obiceiuri s-au pastrat de sute de ani.

  Tip serviciu: SIB

 • Vizita Templul celor trei pagode in Dali

  Durata: 1 h

  Vei vizita Templul celor trei pagode, simbol ale orasului Dali. Construite in timpul Regatului Nanzhao si al Regatului Dali, intre secolele IX si X, cele trei pagode au fost realizate din caramida si acoperite cu argila, arhitectura lor eleganta fiind reprezentativa pentru lacasurile de cult inchinate budismului chinez.

 • Vizita satul Xizhou

  Durata: 1 h

  Vei vizita localitatea Xizhou, a comuniitatii Bai, unde vei avea ocazia sa admiri arhitectura specifica acestei comunitati etnice dar si maiestria mesterilor locali.

 • Transfer cu trenul Dali - Kunming

  Durata: 2 h

  Vei calatori cu trenul de la Dali la Kunming.

  Tip serviciu: SIB

 • Transfer gara - hotel Kunming

  Durata: 1 h

  Dupa sosirea in gara din Kunming vei fi transferat la hotelul unde vei fi cazat.

  Tip serviciu: SIB

 • Cazare Kunming

  Cazare – conform optiunilor de mai jos

 • Vizita Padurea de Piatra Kunming

  Durata: 2 h

  Vei vizita Padurea de Piatra, o formatiune geologica spectaculoasa aflata la 86 de kilometri de Kunming, ce acopera o suprafata de 80 de ha. Rocile calcaroase de aici au forma unor stalagmite, unele dintre ele fiind chiar asemanatoare cu copacii creand impresia unei paduri de piatra. Locul este declarat monument al Patrimoniului UNESCO incepand cu anul 2007.

 • Transfer aeroport - hotel Zhangjiajie

  Durata: 1 h

  Dupa sosirea pe aeroport vei fi transferat la hotelul din Zhangjiajie.

  Tip serviciu: SIB

 • Zbor CHINA EASTERN AIRLINES KMG Kunming Wujiaba Airport  -  XIY Xi'an Xianyang International Airport

  Durata: 2:10

  Plecare KMG Kunming Wujiaba Airport , ora 18:10 Sosire XIY Xi'an Xianyang International Airport , ora 20:20

  Inclus: taxa de aeroport (cu exceptia zborurilor charter)

 • Cazare Zhangjiajie

  Cazare – conform optiunilor de mai jos

 • Zbor CHINA EASTERN AIRLINES XIY Xi'an Xianyang International Airport  -  Zhangjiajie

  Durata: 1:25

  Plecare XIY Xi'an Xianyang International Airport , ora 21:45 Sosire Zhangjiajie , ora 23:10

  Inclus: taxa de aeroport (cu exceptia zborurilor charter)

 • Excursie Muntii Tianzi

  Durata: 8 h

  Astazi vei face o excursie in cadrul Rezervatiei Naturale Muntii Tianzi si vei avea ocazia sa admiri spectaculoasele peisaje ce au inspirat decorurile din faimoasa pelicula Avatar. Vei merge cu telecabina sau cu liftul Bailong, vei vedea uimitoarul pod natural din cadrul acelorasi munti (zona Yuanjiajie) dar si alte atractii pitoresti intre care se numara: Back Garden, Mihun Stage sau Ten Miles Natural Gallery.

 • Cazare Zhangjiajie

  Cazare – conform optiunilor de mai jos

 • Excursie Parcul National Zhangjiajie

  Durata: 8 h

  Vei vizita Parcul National Zhangjiajie si vei admira peisajele montane uimitoare de la inaltime, calatorind cu ajutorul telecabinei pana in zona Yellow Stone Village, platforma suspendata situata la cea mai mare inaltime. Te vei plimba apoi in zona Vaii Golden Whip Stream, un areal de o frumusete deosebita si de o biodiversitate ridicata. Parcul National Zhangjiajie este cel mai vechi parc forestier al Chinei, a fost infiintat in anul 1982 si se intinde pe o suprafata de peste 390 km2;, facand parte din regiunea Wulingyuan, parte a Patrimoniului Mondial UNESCO din anul 1992. Peisajele spectaculoase ale regiunii sunt date de varfurile de gresie care se inalta izolate si sunt adesea invaluite in ceata.

 • Transfer hotel - aeroport Zhangjiajie

  Durata: 2 h

  Transfer de la hotel la aeroportul din Zhangjiajie.

  Tip serviciu: SIB

 • Transfer aeroport - hotel Xian

  Durata: 1 h

  La sosire pe aeroportul din Xian vei fi asteptat de reprezentantul local urmand transferul la hotel.

  Tip serviciu: SIB

 • Cazare Xian

  Cazare – conform optiunilor de mai jos

 • Zbor CHINA EASTERN AIRLINES Zhangjiajie  -  XIY Xi'an Xianyang International Airport

  Durata: 1:40

  Plecare Zhangjiajie , ora 23:55 Sosire XIY Xi'an Xianyang International Airport , ora 01:35

  Inclus: taxa de aeroport (cu exceptia zborurilor charter)

 • Tur Cartierul musulman Xian si Marea Moschee

  Durata: 1 h

  Vei vizita Zona Musulmana a Xianului si Marea Moschee, datand din secolul al XIV-lea.

 • Vizita Armata de teracota Xian

  Durata: 2 h

  Vei vizita locul in care se gaseste celebra Armata de teracota, una dintre cele mai importante descoperiri arheologice ale secolului al XX-lea, localizata la cativa kilometri de orasul Xian. Se spune ca aceasta armata intarea paza la Mormantul Imparatului Qin si a fost realizata la inceputul erei noastre la ordinul imparatului, care se temea ca nu va mai fi aparat in timpul trecerii sale spre Regatul Mortilor.

 • Cina & show Dinastia Tang

  Durata: 2 h

  Intr-un ambient feeric vei participa la o cina traditionala si vei admira un spectacol cultural reprezentativ pentru perioada Dinastiei Tang.

  Tip masa: Cina

 • Cazare Xian

  Cazare – conform optiunilor de mai jos

 • Transfer hotel - gara Xian

  Durata: 1 h

  Vei fi transferat catre gara din Xi’An de unde vei lua trenul rapid spre Shanghai.

  Tip serviciu: SIB

 • Transfer cu trenul Xian - Shanghai

  Durata: 6 h

  Vei face o calatorie cu trenul de la Xian la Shanghai.

  Locatie plecare: Xian
  Clasa: 1
  Locatie sosire: Shanghai
  Tip serviciu: SIB

 • Transfer gara - hotel Shanghai

  Durata: 1 h

  La sosirea in Shanghai vei fi transferat catre hotelul unde vei fi cazat.

  Tip serviciu: SIB

 • Cazare Shanghai

  Cazare – conform optiunilor de mai jos

 • Zi libera Shanghai

  Ziua de astazi este libera pentru a explora pe cont propriu orasul. Poti alege unul dintre tururile optionale, poti face un tur de shopping in celebrul cartier Xintiandi sau pe Bulevardul Nanjing sau poti savura delicioasele preparate cu specific local intr-unul dintre restaurantele selecte ale orasului.

 • Transfer hotel - aeroport Shanghai

  Durata: 1 h

  Vei fi transferat la aeroportul din Shanghai pentru a va imbarca.

  Tip serviciu: SIB

 • Zbor QATAR AIRWAYS Shanghai  -  Doha

  Durata: 8

  Plecare Shanghai , ora 23:50 Sosire Doha , ora 04:15

  Inclus: taxa de aeroport (cu exceptia zborurilor charter)

 • Zbor QATAR AIRWAYS Doha  -  Bucuresti

  Durata: .4.5

  Plecare Doha , ora 06:50 Sosire Bucuresti , ora 11:55

  Inclus: taxa de aeroport (cu exceptia zborurilor charter)

Optiuni Cazare Hoteluri

Tibet Hotel 4*
Chengdu

Tibet Hotel 4 *

Standard Room

Mic dejun

Tibet Hotel este situat in districtul financiar al orasului Chengdu, in apropiera liniilor principal...  [ Citeste tot ]

Old Town 3*
Shangri-la

Old Town 3 *

standard room

Mic dejun

Old Town Shangri La Hotel este situat la distanta de mers pe jos de repere populare, de restaurante...  [ Citeste tot ]

Palace 4*
Lijiang

Palace 4 *

standard room

Mic dejun

Lijang Palace Hotel este situat in orasul vechi si a gazduit de-a lungul timpului evenimente importa...  [ Citeste tot ]

Hotel Landscape 4*
Dali

Hotel Landscape 4 *

standard room

Mic dejun

Hotelul Landscape este situat in inima orasului Dali cu acces usor la obiective. 

Jinjiang Kunming (King World Hotel) 4*
Kunming

Jinjiang Kunming (King World Hotel) 4 *

standard room

Mic dejun

Hotel Jinjiang este situat in zona comerciala centrala a Kunming, la 5 minute de mers pe jos de stat...  [ Citeste tot ]

Huatian Choice Hotel Wulingyuan 9*
Zhangjiajie

Huatian Choice Hotel Wulingyuan 3* Superior

Standard Room

Mic dejun

Huatian Choice Hotel este construit in stil traditional chinezesc si este situat in districtul Wulin...  [ Citeste tot ]

Grand Dynasty Culture Hotel 4*
Xian

Grand Dynasty Culture Hotel 4 *

Standard Room

Mic dejun

Grand Dinasty Culture Hotel este situat pe Lianhu Road si are statii de autobuz si metrou in apropi...  [ Citeste tot ]

Bund Riverside Hotel 9*
Shanghai

Bund Riverside Hotel 3* Superior

standard room

Mic dejun

Bund Riverside Hotel este situat central la 5 minute de mers pe jos de zona pietonala Nanjing si l...  [ Citeste tot ]

Taihe Sofitel Hotel 5*
Chengdu

Taihe Sofitel Hotel 5 *

Standard Room

Mic dejun

Taihe Sofitel Chengdu este situat ideal în centrul orașului, pe pitorescul râu Jinjiang. Hotelul se...  [ Citeste tot ]

Paradise 4*
Shangri-la

Paradise 4 *

standard room

Mic dejun

Hotel Paradise este situat in zona centrala din Shangri La, la 7 km de aeroport. Intre facilitati se...  [ Citeste tot ]

Palace 4*
Lijiang

Palace 4 *

VIP room

Mic dejun

Lijang Palace Hotel este situat in orasul vechi si a gazduit de-a lungul timpului evenimente importa...  [ Citeste tot ]

Gurong Hotel Dali 10*
Dali

Gurong Hotel Dali 4* Superior

standard room

Mic dejun

Gurong Hotel din Dali, a fost initial Club pentru oameni de afaceri si este situat in apropiere de...  [ Citeste tot ]

Kunming

Kai Wah Plaza Hotel 4* Superior

standard room

Mic dejun

Kai Wah Plaza Hotel Kunming este situat în zona comercială plină de viață Beijing Road, în centrul...  [ Citeste tot ]

Pullman 10*
Zhangjiajie

Pullman 4* Superior

standard room

Mic dejun

Pullman Zhangjiajie este situat în centrul orașului Wulingyuan, la 3 minute de una dintre intrarile...  [ Citeste tot ]

Sofitel Hotel Xi'an 5*
Xian

Sofitel Hotel Xi'an 5 *

standard room

Mic dejun

Sofitel Xian Piața Renmin este situat 10 minute de Gara Xian si ofera oaspetilor camere dotate cu f...  [ Citeste tot ]

Hyatt On the Bund Hotel 10*
Shanghai

Hyatt On the Bund Hotel 4* Superior

standard room

Mic dejun

Hyatt On The Bund Hotel ofera camere cu vederi spectaculoase catre Bund si Pudong. Este situat la 5...  [ Citeste tot ]

China Sfaturi

China este o tara surprinzatoare, cu foarte multe diferente culturale, astfel ca vei gasi comportamentul chinezilor foarte diferit de obiceiurile si gandirea occidentala. Cand mergi in vizita la o familie de chinezi, trebuie sa te descalti la intrare si, cu siguranta, gazda iti va oferi papuci de casa. In viata de zi cu zi, este bine sa respecti urmatoarele reguli: • Intotdeauna trebuie sa prezinti sau sa oferi un lucru cu ambele maini, semnificand ca o faci din tot sufletul. • Poti descoperi ca localnicii te privesc cu insistenta - sa nu fii surprins cand iti vor solicita sa faceti poze impreuna. • Nu primi niciun fel de servicii de la strainii care te pot aborda pe strada. • Statul la coada este inca un obicei uzual in China, exceptie facand Hong Kong. Daca cineva incearca sa intre peste rand, nu te sfii sa il atentionezi. • Daca un tibetan iti arata limba, nu trebuie sa te superi pentru ca acesta este un semn de salut. Eventual, poti face acelasi lucru. IN RESTAURANTE • Chinezii consuma foarte mult ceai pe tot parcursul zilei si vei putea degusta numeroase tipuri, in schimb nu toate barurile si restaurantele vor avea cafea, pentru ca nu este populara printre localnici. Iar cafeaua pe care o vei gasi, nu are un gust extraordinar, astfel ca acolo unde este posibil, iti recomandam sa-ti prepari cafeaua in camera. • Chinezii nu folosesc prea multa sare in mancare si multe restaurante nu ofera acest condiment. • In zonele rurale si locurile izolate, multe restaurante ofera doar betisoare. • Inainte de a servi masa, mesenii pot primi mici snacks-uri si prosoape sau servetele umede. Atentie insa ca, in unele restaurante, aceste mici tratamente se platesc. • Daca nu iti place un anumit fel de mancare, nu ezita sa il trimiti inapoi la bucatarie, vei primi intelegere din partea staff-ului. REGULI PENTRU UTILIZAREA BETISOARELOR • Betisoarele se tin de capat si nu de mijloc. • Cand nu folosesti betisoarele sau ai terminat de mancat, pune-le pe masa in fata ta, cu varfurile inspre stanga. • Nu implanta betisoarele in mancare pe verticala si - mai ales - in orez (numai la mesele de dupa inmormantari betisoarele se pun pe verticala sau in bolurile de ofranda ce se aseaza pe altare). • Nu te folosi de betisoare pentru a arata spre un obiect sau o persoana. • Nu gesticula cu betisoarele in mana, fluturandu-le dintr-o parte in alta. PENTRU TIBET • Este recomandat sa nu faci fotografii persoanelor fara a solicita mai intai permisiunea acestora si, mai ales, evita sa fotografiezi politisti sau persoane in uniforma; • Evita sa discuti subiecte sensibile, de genul celor legate de politica si religie; • Niciodata nu atinge localnicii pe cap; • Nu stationa timp indelungat in acelasi loc atunci cand vine vorba de zone turistice cu suvenire sau alte atractii, cum ar fi Piata Barkhor.

China
China
China
China

Informatii legate de viza turistica in China gasiti aici

Ghid de calatorie China

Vezi ghid

La ce sa te astepti in China

In ceea ce priveste mancarea, desi multi merg pe premiza ca in China totul se rezuma la feluri de mancare -ciudate (de ex: insecte), lucrurile nu stau asa in realitate. Mancarea este foarte diversificata (gusturile principale fiind cele dulci sau picante): multe feluri de legume gatite la wok, pui cu diverse arome, faimosii noodles din orez, - dumplings (umplute cu o varietate de combinatii interesante si gustoase), etc. Bineinteles, toate aceste feluri variate le poti gasi cu ajutorul ghidului.

Cand sa mergi in China Clima

In turism exista trei sezoane principale: High Season, Low Season si Shoulder Season, fiecare cu avantajele si dezavantajele sale. Ghidul de mai jos va va ajuta sa decideti care perioada este cea mai potrivita stilului vostru de calatorie.

  ian feb mar apr mai iun iul aug sep oct noi dec
China
Shoulder
High
Low
Celebration season
Incepand de la
/ pers
Economisesti:
Adulti
peste 18 ani
2
Copii
0 - 18 ani
0
Ce varste au copiii care calatoresc cu tine?
Va informam ca datele introduse sunt strict confidentiale.
Beneficii abonare newsletter Eturia
 • Oferte speciale create doar pentru tine
 • Esti primul care afla de ofertele Eturia
 • Articole si sfaturi de calatorie personalizate

Newsletter Eturia

Fii la curent cu ofertele noastre si lasa-te inspirat de experientele Eturia!