ziua 1 Plecare Din Bucuresti

 

ziua 2 Sosire In Paro

La sosirea in Paro vei fi transferat cu masina privata la hotel.
Vei admira fostul turn de veghe Ta Dzong, ce a avut rol de aparare, astazi adapostind Muzeul National al Bhutanului. Aici pot fi vazute colectii de arta, diverse artefacte, dar si colectii filatelice.

 

INCLUS

 • Bilet de avion pentru zbor international Bucuresti - Paro - Bucuresti
 • Transfer aeroport - hotel Paro
 • Vizita Ta Dzong Paro

sosire in PARO
sosire in PARO

ziua 3 Paro

Vei vizita faimoasa manastire a Bhutanului Taktshang Lakhang (Tiger’s Nest), ce se gaseste cocotata pe o stanca deasupra Vaii Paro. Dupa incendiul din 1998, manastirea a fost complet restaurata.
Pe drumul spre Paro vei vizita Drukgyel. Drukgyel Dzong este considerat unul dintre cele mai frumoase si celebre situri arheologice din Bhutan. Fortareata Drukgyel Dzong a servit ca punct de aparare in regiune din anul 1649 si pana in 1951, cand a fost distrusa de un incendiu. Situl Dzong este un simbol al marilor evenimente ale istoriei acestei tari.

 

INCLUS

 • Vizita Taktshang Lakhang
 • Vizita Drukgyel

Paro
Paro

mese Mic dejun
ziua 4 Paro - Thimpu

Vei fi transferat din Paro la Thimphu capitala statului Bhutan.
Vei vizita impozanta fortareata Trashi Chhoe, o atractie de top din Thimphu, ce este situata pe malul raului Wang Chhu. Arhitectura este un mix de elemente constructive laice si religioase. Constructia initiala a fost ridicata in secolul al XIII-lea prin grija lui Lama Gyalwa Lhanangpa numita Fortareata din Piatra Albastra. In prima jumatate a secolului al XVII-lea Zhabdrung Ngawang Namgyal ii schimba numele in Trashi Chhoe (Fortareata Credintei Glorioase) si decide sa o extinda, insa este puternic afectata de un incendiu in anul 1771. In prima jumatate a secolului al XX-lea cand regele Jigme Dorji stabileste capitala la Thimpu este demarata un amplu progam de reconstruire si renovare.

 

INCLUS

 • Transfer Paro - Thimphu
 • Vizita Trashi Chhoe

PARO - THIMPU
PARO - THIMPU

mese Mic dejun
ziua 5 Thimpu

Vei face un tur de oras in Thimpu. Mai intai vei vizita Institutul de Arta unde vei vedea studentii participand la diferite cursuri de pictura, sculptura sau mestesugarit. Mai apoi vei vizita Biblioteca Nationala unde vei afla detalii despre istoria statului Bhutan prin intermediul numeroaselor manuscrise si exponate de aici. Urmeaza vizita la Muzeul Buthanului. Acest muzeu este mai degraba un muzeu etnografic in care vei putea admira specificul local al arhitecturii caselor si vechiul stil de viata. Vei mai vizita si Taschichho Dzong, cladirea principala a secretariatului ce gazduieste camera tronului, resedinta de vara a monahilor, o scoala de pictura si o librarie unde se afla o larga colectie de vechi manuscrise buddhiste. La final vei admira gigantica statuie a lui Buddha, a carei constructie a fost incheiata la 25 septembrie 2015 in cinstea aniversarii a 60 de ani a regelui Jigme Singye Wangchuck. Aceasta gazduieste inauntrul sau peste o suta de mii de alte statui mici ale lui Buddha realizate din bronz si suflate cu aur.

 

INCLUS

 • Tur de oras Thimphu

mese Mic dejun
ziua 6 Thimpu - Gangtey

Vei fi transferat catre Gangtey trecand printr-o zona pitoreasca aflata la o altitudine de peste 3.000 de metri. Vei trece prin Pasul Dochu La (3.080 m) si prin Valea Phobjikha de unde vei putea vedea chiar si cateva varfuri din Himalaya.

 

INCLUS

 • Transfer Thimphu - Gangtey

mese Mic dejun
ziua 7 Gangtey

Vei vizita satul Gangtey si manastirea cu acelasi nume, din apropiere. Manastirea Gangtey este cea mai mare manastire Nyingmapa, una dintre cele 4 forme traditionale ale buddhismului tibetan, din Bhutan. Gangtey a fost fondat de Pema Trinley, nepotul lui Pema Lingpa, un sfant Nyingmapa renumit din Bhutan. Manastirea este inconjurata de un sat, locuit in special de familiile celor 140 de Gomchen care se ocupa de Manastire.Vei vizita Centrul de informare - Cocorii cu gat negru. Situat la marginea padurii, de-a lungul drumului principal al vaii Phobjikha, centrul detine o camera de observare echipata cu telescoape si dispozitive de fixare pentru a obtine o mai buna vedere a cocorilor. Centrul ofera, de asemenea, si informatii despre istoria si cultura zonei.

 

INCLUS

 • Vizita Gangtey
 • Vizita Centrul de informare Cocorii cu gat negru

mese Mic dejun
ziua 8 Gangtey - Punakha

Vei fi transferat catre Punakha pe o distanta ce va fi parcursa in aproximativ 3 ore.

 

INCLUS

 • Transfer Thimphu - Punakha

mese Mic dejun
ziua 9 Punakha

Astazi vei vizita fortareata Punakha Dzong. Construit de Tuebi Zaow Balip din dispozitia lui Zhabdrung Ngawang Namgyal in 1637, edificiul a fost ridicat in doi ani. Dzong-ul este considrat a fi unul dintre cele mai frumoase din tara; aici se gaseste resedinta principala a Autoritatii Monahale din Bhutan. Pungthang Dewachen Phodrang Dzongul adaposteste relicvele sacre ale Rangjung Kasarpani, Zhabdrung Ngawang Namgyal si Terton Padma Lingpa.
Vei vizita Manastirea Chimi Lhakhang, un templu al fertilitatii despre care se crede ca ii ajuta pe cei ce se roaga pentru a avea copii. Drumul pana aici este unul pitoresc, cu terase de orez, sate traditionale, precum satul Pana si campuri intinse.Vei vizita satul Punakha Ritsha, aflat pe Valea Punakha ce este renumita pentru culturile de orez; de-a lungul vailor raurilor Pho si Mo Chhu, doua dintre cele mai proeminente rauri din Bhutan, se cultiva atat orezul alb, cat si orez rosu. Vei vizita micuta asezare Punakha Ritsha a carui denumire se traduce prin la baza unui deal, modelul de sat tipic din Punakha. Fiecare casa are doar doua etaje, inconjurata de gradini cu fructe precum portocale si papaya, legume si campuri de orez.

 

INCLUS

 • Vizita Punakha Dzong
 • Vizita Manastirea Chimi Lakhang
 • Vizita Punakha Ritsha

mese Mic dejun, Pranz
ziua 10 Punakha - Paro

Vei fi transferat inapoi catre Paro, trecand prin spectaculoasele vai Wang Chhu si Paro Chhu.

 

INCLUS

 • Transfer Punakha - Paro

mese Mic dejun
ziua 11 Plecare Din Paro

Vei fi transferat la aeroportul Paro.
Zbor international Paro - Delhi.
Dupa sosirea pe aeroportul international din Delhi, vei fi transferat la hotel.

 

INCLUS

 • Transfer hotel - aeroport Paro
 • Bilet de avion pentru zbor international Paro - Delhi;
 • Transfer aeroport - hotel Delhi

mese Mic dejun
ziua 12 Sosire In Bucuresti

Vei fi transferat de la hotel la aeroportul din Delhi.

 

INCLUS

 • Transfer hotel - aeroport Delhi
4 locatii vizitate


Paro,
Thimphu,
Gangtey,
Punakha

tariful include

i

Zbor de linie

Check-in online

Taxe de aeroport

Cazari selectionate

Mese conform itinerar

i

Transferuri in regim privat

Vizita atractiilor locale

Taxe acces obiective

Ghizi locali

Brosura despre destinatie

Sfaturi de calatorie

Serviciu urgente 24/7

Asigurare medicala

Asigurare Storno

Sfaturi Bhutan

Bhutan tips

Viza
 • Cetatenii romani  care doresc sa calatoreasca in scop turistic in Bhutan au nevoie de viza.
  Vizele se acorda prin misiunea din Geneva (adresa: Misiunea Permanenta a Regatului Bhutan, 17-19 Chemin du Champ dAnier, 1209 Geneva, Elvetia; Tel: 41-22-79 90 890; Fax: 41-22-79 90 899).

Nume: Regatul Bhutan

Capitala: Thimphu

Asezare: Stat in sudul Asiei intre China si India

Moneda: Ngultrum - BTN

Fus orar: UTC +6

together for excellent journeys

Impresii Nepal & Bhutan - Septembrie 2019 Luminita

Eturia si Valentina Pavel, ca blogger de turism si initiatorul acestei...

Impresii Nepal & Bhutan - Septembrie 2019
Impresii Bhutan - octombrie 2016 Constanta

Multumesc ETURIA pentru ca mi-ai luminat cararile intr-o tara de poveste, Tara...

Impresii Bhutan - octombrie 2016
Impresii Bhutan - martie 2016 Valentina

De cate ori lucram la o noua excursie in Asia si Eturia imi propunea Bhutanul...

Impresii Bhutan - martie 2016

de ce sa alegi eturia?

Servicii de calitate

 • Consultantii nostrii sunt specializati pe regiuni geografice pe care le viziteaza inainte ca sa-ti poata oferi cele mai bune recomandari.
 • Primesti ghiduri si sfaturi de calatorie in romana, iar in excursiile de grup beneficiezi de asistenta in limba romana de la un ghid specializat
 • Recomandat de  Recomandat Up Your Service    si Ron Kaufman, lider global in construirea culturii serviciilor superioare.

Tarife competitive fara costuri ascunse

 • Raport excelent calitate/pret, garantat datorita parteneriatelor semnate cu 160 tour operatori locali si 322 hoteluri de renume din lumea intreaga
 • Tariful vacantei include toate costurile: taxele de aeroport, intrarile la obiective, circuitele de grup includ tipsurile care se dau la fata locului si asigurarea complexa de calatorie

In siguranta, 100%

 • Suport 24/7 pentru turistii in vacanta
 • Din 2007 avem 20.882 clienti multumiti 98% dintre clientii nostrii ar recomanda prietenilor serviciile Eturia
 • Eturia este membru Eturia membru ANAT

eturia awards

Eturia membru ANAT
Premii Eturia
Premii Eturia
Premii Eturia