Circuit Authentic Filipine - Eturia Agentie turism

Eturia - Agentie de turism

Authentic Filipine

 • Authentic Filipine
 • Authentic Filipine
 • Authentic Filipine
Specialist: Filipine

ANA MARIA

031.9998

office@eturia.ro

Itinerar

Eturia va propune un circuit in care veti descoperi una dintre destinatiile turistice de top ale Asiei: Arhipelagul Filipine. Veti vizita capitala Manila, un centru urban animat, veti vizita Parcul National Raul Subteran Puerto Princesa, terasele de orez de la Banaue si nu in ultimul rand va veti relaxa pe superbele plaje din El Nido.

Ziua 01

PLECARE DIN BUCURESTI


Ziua 02

SOSIRE IN MANILA

Dupa sosirea pe aeroportul din Manila, vei fi transferat la hotel.
Ziua 03

MANILA - LAOAG

Vei face un tur de jumatate de zi al capitalei filipineze; vei strabate bulevardul Roxas si Parcul Rizal, dupa care vei vedea Orasul din interiorul zidurilor - Intramuros, unde veti vizita Biserica San Agustin; in vecinatatea careia se afla Casa Manila. Vei vizita apoi Fortul Santiago, fosta linie de aprare a orasului. De aici traseul va urma spre cartierul central Quiapo unde vei descoperi Biserica Black Nazarene si Cimitirul chinezesc. Turul se va incheia cu o sesiune de shopping intr-unul dintre cele mai populare cartiere comerciale ale Manilei. Vei fi transferat de la hotel la aeroportul din Manila. Zbor intern Manila - Laoag. Vei fi transferat de la aeroport la hotelul din Laoag.
Regim mese - Mic dejun, Pranz, Cina
Ziua 04

LAOAG - VIGAN

Vei face un tur al orasului Laoag. Veti vizita Biserica Sarrat, Biserica Baccara si Paoay. Vei fi transferat catre Vigan, localitate ce se afla la doua ore de mers cu masina de Laoag. Vei vizita Vigan, unul din putinele orase hispanice ramase din tara si vei vedea Conacul Syquia, Biserica Miraculoasa din Sinait, strada Calle Crisolog, Piata Burgos si Catedrala St Paul. Vei face apoi o oprire la Pagburnayan, unde vei fi martorul realizarii produselor din ceramica si apoi te vei plimba prin Gradinile Ascunse din Vigan.
Regim mese - Mic dejun, Pranz, Cina
Ziua 05

VIGAN - SAGADA

Vei pleca din Vigan catre Sagada. Durata transferului: aproximativ 4-5 ore. Vei face un tur in Sagada, o regiune ce cuprinde mai multe sate situate pe muntii stancosi din Provincia Benguet. Zona este renumita pentru sistemul traditional de inmormantare si mumificare a decedatilor. Vei vedea aici un cimitir al triburilor stravechi. Vei continua apoi vizita catre Pestera Sumaguing.
Regim mese - Mic dejun, Pranz, Cina
Ziua 06

SAGADA - BANAUE

Vei continua turul orasului Sagada vizitand Biserica Sf. Maria, ateliere de tesatorie si olarie si Muzeul Ganduyan. Ti se va asigura transferul pe un drum de aproximativ 2 ore catre Banaue.
Regim mese - Mic dejun, Pranz
Ziua 07

BANAUE

Te vei imbarca intr-un jeepney, un mijloc de transport traditional din Filipine si vei pleca pentru a vizita terasele de orez de la Batad. Batad este un sat de munte in Banaue si este faimos pentru terasele de orez, pentru care a fost si inclus in lista Unesco inca din 1995. In Batad Village se poate ajunge doar pe jos, pe un drum de 3 km. Din Batad Village, puteti opta pentru a vizita Cascada Tappyia la care se poate ajunge dupa inca o ora de mers pe jos.
Regim mese - Mic dejun, Pranz
Ziua 08

BANAUE - CLARK

Vei fi transferat catre Clark.
Regim mese - Mic dejun, Pranz, Cina
Ziua 09

CLARK - MANILA

Dupa micul dejun, vei fi transferat cu masina catre Manila (durata transfer: 2-3 ore).
Regim mese - Mic dejun, Pranz
Ziua 10

MANILA - PUERTO PRINCESA

Vei fi transferat de la hotel la aeroportul din Manila. Zbor intern Manila - Puerto Princesa. La sosire in Puerto Princesa vei fi transferat la hotel; pe traseu se pot face opriri pentru cumparaturi sau pentru a vizita un muzeu local.
Regim mese - Mic dejun
Ziua 11

PUERTO PRINCESA

Aceasta zi o ai la dispozitie pentru a te relaxa sau a alege unul dintre tururile optionale.
Regim mese - Mic dejun
Ziua 12

PUERTO PRINCESA - EL NIDO TOWN

Vei face o calatorie in Parcul National Raul Subteran Puerto Princesa, zona protejata aflata in Patrimoniul Mondial UNESCO din anul 1999. Aici vei nabviga cu barca pe un rau subteran, avand posibilitatea de a admira spectaculoasele formatiuni carstice specifice acestei regiuni. Transfer din puerto Princesa catre plajele din El Nido.
Regim mese - Mic dejun, Pranz
Ziua 13

EL NIDO TOWN - EL NIDO ISLAND

Dupa micul dejun veti fi transferati cu barca catre hotelul ales de pe insula El Nido pentru formalitatile de check-in.
Regim mese - Mic dejun, Pranz
Ziua 14

EL NIDO ISLAND

Astazi vei avea la dispozitie intreaga zi libera pentru a te relaxa pe superbele plaje tropicale ale insulei filipineze sau pentru a practica diferite sporturi nautice.
Ziua 15

EL NIDO - MANILA

Ti se va asigura transferul la aeroportul El Nido. Zbor intern El Nido - Manila. Dupa sosirea pe aeroportul din Manila, vei fi transferat la hotel.
Regim mese - Mic dejun
Ziua 16

PLECARE DIN MANILA

Vei fi transferat de la hotel la aeroportul din Manila.
Regim mese - Mic dejun
Ziua 17

SOSIRE IN BUCURESTI


Authentic Filipine

 • taxe de aeroport incluse taxe de aeroport incluse

Impresii de calatorie

Experienta

 • 10 ani de turism
 • 1.742.139 zile de vacanta vandute
 • 262.491.220 km parcursi de clientii Eturia
 • 106 de destinatii inspectate

Vacante linistite

 • Fara costuri ascunse!
 • Telefon de urgenta 24/7
 • Ghiduri si sfaturi de calatorie
 • 85% dintre clientii nostri ne-au acordat calificativul: excelent.

Tarife competitive

 • Parteneriatele semnate cu 160 tour operatori locali si cu 322 de hoteluri de renume din intreaga lume garanteaza un bun raport calitate/pret pentru toate vacantele oferite.
 • Parteneriate avute cu cele mai bune companii aeriene din lume ne-au permis sa contractam zboruri de linie la tarife extrem de competitive.

Traveller Club

 • Acumulezi automat sume de bani la fiecare calatorie
 • Discounturi si beneficii dedicate membrilor
 • 100% tailor made pentru membrii clubului

Statistici Eturia