Europa

Andaluzia Touch Circuit self-drive

10 zile / 9 nopti
1690 € / pers.
Vei vizita Malaga, Sevilla, Granada, Cadiz, Ronda, Cordoba

Incepand de la:

1690 € / pers.
Vezi tarife
10 zile

Durata vacanta

1 tari

Vizitate

6 locatii

Explorate

Incepand de la:

1690 € / pers.
Vezi tarife
Vacante
Tip vacanta
Circuit self-drive
Zbor
Zbor & taxe de aeroport
Incluse
Asigurare
Asigurare medicala
Inclusa

Iti propunem un circuit self-drive in vestita provincie spaniola Andaluzia, o destinatie turistica celebra atat pentru peisaje cat si pentru arta si arhitectura sa provenita din amalgamul de culturi si civilizatii ce si-au pus amprenta asupra acestui spatiu. Vei putea vizita orase pitoresti precum Malaga, Granada, Sevilla, Cordoba sau Ronda, vei putea degusta mancaruri si bauturi faimoase in intreaga lume si nu in ultimul rand vei putea admira celebrii dansatori flamenco.

 • Cazare 9 nopti
 • Serviciu telefonic de urgente 24/7

Andaluzia Touch Itinerar

 • Zbor BLUE AIR Bucuresti  -  Malaga

  Durata: 4:20

  Plecare Bucuresti , ora 07:00 Sosire Malaga , ora 10:10

  Inclus: taxa de aeroport

 • Rent a car Malaga

  Durata: 1 h

  De la aeroport vei prelua masina inchiriata pentru tine si te vei indrepta spre hotelul ales.

  Locatie preluare: AGP Malaga Airport
  Categorie masina: Compact
  Locatie predare: AGP Malaga Airport

 • Cazare Malaga

  Cazare – conform optiunilor de mai jos

 • Self drive Malaga - Granada

  Durata: 6 h

  Self drive 139 km. Vei calatori spre Granada. Dupa check-in te invitam sa vizitezi orasul din inima Andaluziei, faimos si prin cladirile sale, ridicate in perioade de referinta ale trecutului sau istoric. Turul poate incepe trecand Puente Genil - podul construit in perioada romana peste Raul Genil si continuand pe Bulevardul Reyes Catolicos vei ajunge in Piata Isabel la Catolica. Acolo la doar cativa pasi se afla una din cele mai frumoase catedrale din lume ce imbina stilurile gotic si renascentist - Catedrala din Granada. La Catedrala iti recomandam o vizita la Capela Regala, unde vei avea ocazia sa admiri obiecte rare precum coroana reginei Isablela de Castilla, sceptrul si sabia regelui Fernando de Aragon. Poti incheia vizita in Granada cu Calle de las Tapas, unde vei gasi nenumarate baruri si restaurante ce ofera in pretul unei bauturi racoritoare si una din renumitele gustari ce poarta denumirea de Tapa.

 • Cazare Granada

  Cazare – conform optiunilor de mai jos

 • Zi libera Granada

  Vei avea la dispozitie intreaga zi libera pentru a explora pe cont propriu orasul Granada si imprejurimile acestuia. Iti recomandam o vizita la Palatul Alhambra. Monument aflat in patrimoniul UNESCO si construit intre 1331 si 1391 de conducatorii mauri Yusuf I si Mohammed V, Palatul Alhambra din Granada este cel mai frumos si cel mai renumit castel medieval din Europa si unul dintre cele mai importante monumente de arhitectura islamica. Alhambra a fost fortareata regilor mauri pana la caderea Granadei. Datorita maiestriei cu care a fost construit, acesta nu a fost daramat, ci a ramas mai departe in folosinta ca palat regal.

 • Cazare Granada

  Cazare – conform optiunilor de mai jos

 • Self drive Granada - Cordoba

  Durata: 6 h

  Self drive 200 km. Vei pleca spre Cordoba, unde poti incepe vizita cu podul roman construit peste Raul Gudalquivir ce are in apropiere Turnul Calahora, turn de aparare construit in secolul al XIV-lea. Iti recomandam o vizita la Moscheea - Catedrala La Mezquita, edificiu construit in patru etape de-a lungul a doua secole. Catedrala crestina este situata in centrul cladirii imbinand stilurile arhitecturale gotic, renascentist si baroc. Iti recomandam vizitarea centrului vechi al orasului renumit si pentru stradutele inguste, magazinele mesterilor pielari, florile care impodobesc balcoanele, casele ce pastreaza atmosfera de epoca. Iti recomandam o plimbare prin Juderia (fostul cartier evereiesc), unde poti vizita o fosta sinagoga, construita in secolul XIV in stilul mudejar, dar si prin fostul cartier musulman unde atractia principala este Strada Florilor. Vizita in Cordoba se poate incheia cu vizitarea fostului palat regal El Alcazar.

 • Cazare Cordoba

  Cazare – conform optiunilor de mai jos

 • Self drive Cordoba - Sevilla

  Durata: 6 h

  Self drive 145 km. Vei pleca spre Sevilla, oras situat pe Raul Guadalquivir, Sevilla este fieful unor personaje celebre cum ar fi Carmen, Don Juan si Figaro. Arhitectura deosebita imbinata cu bucataria si ospitalitatea andaluza fac din Sevilla una din destinatiile favorite ale turistilor ce viziteaza Spania. Principalele atractii pe care le poti vizita intr-un al tur al orasului sunt Palatul Alcazar construit in secolul al XIII-lea si Gradinile Alcazar ce sunt amenajate in terase cu fantani si pavilioane, un refugiu benefic pentru locuitorii Seviliei cat si pentru turisti. Iti recomandam vizitarea Catedralei din Sevilla unde se afla si locul in care se odihneste renumitul explorator Cristofor Columb.

 • Cazare Sevilla

  Cazare – conform optiunilor de mai jos

 • Zi libera Sevilla

  Situat in partea de sud vest a Peninsulei Iberice, in campia Raului Guadalquivir, Sevilla este al patrulea oras ca marime al Spaniei. Arhitectura deosebita imbinata cu bucataria si ospitalitatea andaluza fac din Sevilla una din destinatiile favorite ale turistilor ce viziteaza Spania. Printre monumentele cele mai faimoase se numara Palatul si Gradinile Maure Alcazar, Giralda si Turnul de Aur. Catedrala, Alcazarul si Archivo de Indias din Sevilla au fost inscrise in 1987 pe lista Patrimoniului UNESCO. Printre principalele atractii se mai afla: cartierul Santa Cruz, Tribunalul Antic, Piata Spaniei, Biserica El Salvador, Biserica Santa Ana, Piata de Toros (cea de a doua incinta de corida din lume, ca marime, dupa cea din Mexic), Piata de America, Palacio de las Duenas, Casa Pilatos si Alameda de Hercules.

 • Cazare Sevilla

  Cazare – conform optiunilor de mai jos

 • Self drive Sevilla - Cadiz

  Durata: 6 h

  Self-drive 122 km. Te vei indrepta catre Cadiz unde va veti caza la hotelul ales. Aflat la capatul peninsulei Iberice, Cadiz separa Golful Cadiz de Oceanul Atlantic. Daca este sa dam crezare legendei, Cadiz a fost infiintat de catre insusi Hercule acum 3000 de ani. Apoi au venit fenicienii, cartaginezii, romanii, vizigotii si musulmani. Mai tarziu orasul a cunoscut dominatia maura, iar in secolul XVIII Cadiz a atras atentia lui Napoleon. Astazi, acest port la Atlantic, cu strazile inguste pietruite ce se deschid spre mici piete fermecatoare par a evoca un vechi oras al Africii de Nord. Orasul este celebru si pentru Carnavalul din luna februarie, unul dintre cele mai extravagante ale Europei.

 • Cazare Cadiz

  Cazare – conform optiunilor de mai jos

 • Self drive Cadiz - Ronda

  Durata: 6 h

  Self drive 145 km. Vei calatori spre Ronda, unde te vei caza la hotelul ales. Ronda este un orasel istoric impartit in doua de un superb canion format de raul Guadalevin iar legatura intre cele doua parti ale orasului se face prin mai multe poduri, intre care se remarca Puente Nuevo. Aici se afla una din cele mai vechi arene de corida din Spania: Plaza de Toros de Ronda unde regele Spaniei obisnuia sa admire spectacolele sustinute de toreadori celebri precum Pedro Romero. Istoria marcata de spectacolele de corida se resimte in arhitectura orasului, in mancarurile servite la restaurante, in vestimentatia localnicilor si in suveniruri.

 • Cazare Ronda

  Cazare – conform optiunilor de mai jos

 • Self drive Ronda - Malaga

  Durata: 6 h

  Self drive 145 km. Vei calatori catre Malaga, oras construit de catre fenicieni in secolul al VII-lea i. e. n. Poti face o vizita la Catedrala Encarnacion construita intre secolele XVI si XVIII si care imbina mai multe stiluri printre care cel renascentist, gotic, baroc si izabelin. O alta atractie a orasului este Teatrul Roman datand din secolul I e. n, descoperit cu cativa ani in urma intamplator sub zidurile Palatului Maur Alcazabo. Daca timpul iti permite intra in Casa Memoriala Pablo Picasso, locul unde s-a nascut pictorul, sau in Muzeul Picasso, un muzeu ce detine peste 200 de lucrari ale artistului. Pe dealul unde se afla Castelul Gibralfaro, o fortareata ce dateaza din secolul al XIV-lea, exista un Mirrador, in traducere punct de belvedere, de unde poti vedea Plaza de Torros din Malaga. Plimbarea prin orasul Malaga o poti incheia pe renumita Strada Larios, zona comericala a orasului unde vei gasi pe langa renumitele magazine de vinuri si restaurante, cele mai bune cafenele din oras.

 • Cazare Malaga

  Cazare – conform optiunilor de mai jos

 • Predare masina inchiriata Malaga

  Durata: 1 h

  Vei preda masina inchiriata la aeroportul din Malaga dupa care va veti imbarca in zborul spre casa.

 • Zbor BLUE AIR Malaga  -  Bucuresti

  Durata: 3:50

  Plecare Malaga , ora 11:00 Sosire Bucuresti , ora 15:50

  Inclus: taxa de aeroport

Optiuni Cazare Hoteluri

NH Malaga Hotel 4*
Malaga

NH Malaga Hotel 4 *

Standard Room

Mic dejun

Complet renovat in 2018, hotelul NH Malaga se afla chiar în centrul orasului Malaga, la o scurta dis...  [ Citeste tot ]

Granada

NH Victoria 4 *

Standard Room

Mic dejun

 

AC Cordoba by Marriott 4*
Cordoba

AC Cordoba by Marriott 4 *

Standard Room

Mic dejun

AC Hotel Cordoba este situat in apropierea garii Renfe si permite accesul usor la centrul istoric, M...  [ Citeste tot ]

AC Sevilla Torneo 4*
Sevilla

AC Sevilla Torneo 4 *

Standard Room

Mic dejun

localizat pe autostrada SE-30, AC Sevilla Tornero Hotel ofera acces usor la parcul de afaceri Nuevo...  [ Citeste tot ]

Senator Cadiz Spa Hotel 4*
Cadiz

Senator Cadiz Spa Hotel 4 *

Standard Room

Mic dejun

Senator Cadiz Spa Hotel se bucura de o locatie privilegiata, la doar cativa pasi de Primarie, Avenid...  [ Citeste tot ]

Polo Hotel 4*
Ronda

Polo Hotel 4 *

Standard Room

Mic dejun

Polo Hotel este foarte bine situat, cu acces facil la numeroase obiective turistice si restaurante l...  [ Citeste tot ]

Room Mate Valeria Hotel 10*
Malaga

Room Mate Valeria Hotel 4* Superior

Standard Room

Mic dejun

Room Mate Valeria este un hotel de tip boutique localizat chiar in inima orasului Malaga, in Plaza d...  [ Citeste tot ]

AC Palacio De Santa Paula, Autograph Collection 10*
Granada

AC Palacio De Santa Paula, Autograph Collection 4* Superior

Standard Room

Mic dejun

AC Palacio De Santa Paula, Autograph Collection Hotel este situat in centrul istoric al Granada, in...  [ Citeste tot ]

Hospes Palacio del Bailio 5*
Cordoba

Hospes Palacio del Bailio 5 *

Standard Room

Mic dejun

Hotelul Hospes Palacio del Bailio este situat in centrul orasului Cordoba, in apropiere de Moschee,...  [ Citeste tot ]

Gran Melia Colon Hotel 10*
Sevilla

Gran Melia Colon Hotel 4* Superior

Luxury Room

Mic dejun

Hotelul Colon Gran Melia, situat in inima istorica, culturala, comerciala si financiara a orasului,...  [ Citeste tot ]

Parador De Cadiz Hotel 10*
Cadiz

Parador De Cadiz Hotel 4* Superior

Standard Room

Mic dejun

Parador De Cadiz Hotel este o bijuterie moderna, cu vedere la golf de oriunde din cladire: balcoane,...  [ Citeste tot ]

Parador De Ronda Hotel 10*
Ronda

Parador De Ronda Hotel 4* Superior

Superior Room

Mic dejun

Parador De Ronda Hotel este situat intr-un loc spectaculos in inima orasului, langa emblematicul Pue...  [ Citeste tot ]

Click pentru a vedea harta

Spania Sfaturi

Spania
Spania
Spania
Spania

Informatii legate de viza turistica in Spania gasiti aici

Ghid de calatorie Spania

Vezi ghid

La ce sa te astepti in Spania

Eturia De ce

 • Consultantii nostri sunt specializati pe regiuni pe care le-au explorat in detaliu ca sa-ti poata oferi cele mai bune recomandari.
 • Iti punem la dispozitie ghiduri complete si sfaturi de calatorie personalizate pentru vacanta ta, iar in excursiile de grup beneficiezi de asistenta in limba romana.
 • Recomandat Up Up Your Service
  Recomandat Up Your Service si Ron Kaufman, lider global in construirea culturii serviciilor superioare.
 • Iti oferim un raport excelent calitate/pret, garantat datorita parteneriatelor semnate cu 550 de hoteluri si agentii de turism si colaborarilor cu 150 de companii specializate in managementul destinatiei din jurul lumii.
 • Tariful vacantei include zboruri, taxe de aeroport, cazari selectionate, asigurare complexa de calatorie.
 • Vacantele complexe inglobeaza tururi, ghizi locali, taxe de acces la obiective, activitati, mesele specificate in program, dar si bacsisul pentru ghizii si soferii ce-ti sunt permanent alaturi in vacanta.
 • Pe toata durata vacantei, iti oferim suport 24/7.
 • Vacantele noastre includ un pachet de asigurare complexa de calatorie Colonnade.
 • Asigurarea medicala este inclusa implicit in toate pachetele si acopera si imbolnavirea de COVID-19 inainte sau in timpul calatoriei.
 • Eturia este membru ANAT
Incepand de la
/ pers
Economisesti:
Adulti
peste 18 ani
2
Copii
0 - 18 ani
0
Ce varste au copiii care calatoresc cu tine?
Va informam ca datele introduse sunt strict confidentiale.
Beneficii abonare newsletter Eturia
 • Oferte speciale create doar pentru tine
 • Esti primul care afla de ofertele Eturia
 • Articole si sfaturi de calatorie personalizate

Newsletter Eturia

Fii la curent cu ofertele noastre si lasa-te inspirat de experientele Eturia!