Vacante Argentina

Eturia iti propune o vacanta inedita in Argentina, un circuit in care vei experimenta cele mai aventuroase activitati si vei vizita cele mai frumose si surprinzatoare regiuni naturale ale Argentinei. Vei explora partea de nord a tarii unde vei poposi in cochetul oras Salta, vei vizita zona desertica si canioanele din preajma oraselor Cafyate si Cachi, vei face rafting pe Raul Juramento dupa care vei poposi in sudul tarii unde vei vizita Parcul National Los Glaciares cu celebrul Ghetar Perito Moreno dar si Anzii Patagoniei, unde vei face trekking pornind chiar din capitala mondiala a acestuia - orasul El Chalten.

grad efort dificil
tip vacanta Adventure » Horseback Riding

tariful include

i

Zbor de linie

Zbor intern

Check-in online

Taxe de aeroport

Cazari selectionate

Mese conform itinerar

Transferuri

Vizita atractiilor locale

Taxe acces obiective

Ghizi locali

Brosura despre destinatie

Sfaturi de calatorie

Serviciu urgente 24/7

18 zile / 15 nopti
Tara: Argentina

Cafayate, Cachi, Salta, Purmamarca, Buenos Aires, El Calafate, El Chalten

19 Mese incluse

16 Mic dejun, 3 Pranz

5 atractii de top

Buenos Aires, Salta, Valea Calchaqui, El Calafate, Perito Moreno

Adventure Argentina

Itinerar

Ana Maria

Sales Manager

031.9998

ziua 1 Plecare Din Bucuresti

 

ziua 2 Sosire In Buenos Aires

La sosire pe aeroportul din Buenos Aires, vei fi intampinat de reprezentantul local si vei fi transferat la hotel.
Vei pleca intr-un tur de oras de o jumatate de zi pentru a descoperi cele mai importante atractii din Buenos Aires: Plaza del Mayo unde se afla celebra Casa Rosada; Catedrala care adaposteste mormantul generalului Jose de San Martin eroul national al Argentinei; San Telmo - cel mai vechi cartier; La Boca - cartierul unde se spune ca s-a dansat prima oara tango cu faimoasa strada Caminito si stadionul La Bombonera si La Recoleta cartierul exclusivist cu cafenelele strajuite de gomeros si cu celebrul cimitir ce adaposteste mormantul Evitei Peron.

 

INCLUS

 • Bilet de avion pentru zbor international Bucuresti - Buenos Aires - Bucuresti;
 • Transfer aeroport - hotel Buenos Aires
 • Tur de oras Buenos Aires

sosire in Buenos Aires
sosire in Buenos Aires

ziua 3 Buenos Aires - Salta

Vei fi transferat de la hotel la aeroportul din Buenos Aires.
Zbor intern Buenos Aires - Salta.
La sosire pe aeroportul din Salta vei fi intampinat de reprezentantul local si condus la hotelul in care vei fi cazat.

 

INCLUS

 • Transfer hotel - aeroport Buenos Aires
 • Bilet de avion pentru zbor intern Buenos Aires - Salta;
 • Transfer aeroport - hotel Salta

BUENOS AIRES - SALTA
BUENOS AIRES - SALTA

mese Mic dejun
ziua 4 Salta

Vei fi transferat catre orasul San Lorenzo, situat in apropiere de Salta si vei incepe turul cu bicicleta pentru a te indrepta spre Potrero Grande, unde vei admira peisajele montane pitoresti si vei strabate trasee cu grade diferite de dificultate, timp de 3 ore.
Vei avea parte de un tur ecvestru si vei cobori calare spre dealurile ce inconjoara Valea Lerma, bucurandu-te de frumoasele peisaje ale pasunilor si ale muntilor din apropiere. Turul calare are un nivel scazut de dificultate si o durata de 3 ore. Spre seara vei fi transferat la hotel in Salta.

 

INCLUS

 • Tur Salta Potrero Grande cu bicicleta
 • Tur Salta Valea Lerma calare

mese Mic dejun, Pranz
ziua 5 Salta - Cafayate

Astazi te vei indrepta spre Cafayate, capitala viticola a Vaii Calchaqui.
Vei traversa Valea Calchaqui, iar pe traseu vei ace o oprire la spectaculoasele chei Las Conchas, sculptate in masivele stancoase rosiatice. Vei avea ocazia sa faci un trekking de o ora strabatand peisaje asemanatoare cu cele de pe Marte. Iti vei continua calatoria catre orasul Cafayate, un important centru turistic si viticol al regiunii, situat la o altitudine de 1.683 m. Orasul a fost fondat in 1840 de catre Manuel Fernando de Aramburu. Aici vei face o vizita la podgoriile din zona pentru a degusta unele dintre cele mai premiate vinuri argentiniene dintre care cel mai cunoscut este Torrontes, vin de culoare galben-verzui, gust dulce si aciditate echilibrata, cu o aroma de flori, cu nuante de pere si de coaja de portocala. Vei lua pranzul la un restaurant local.

 

INCLUS

 • Transfer Salta - Cafayate
 • Tur Cafayate

SALTA - CAFAYATE
SALTA - CAFAYATE

mese Mic dejun
ziua 6 Cafayate - Cachi

Vei di transferat din Cafayate spre orasul Cachi.
Astazi vei face trekking timp de doua ore pana in regiunea Cheilor Flecha - Quebrada de la Flecha, spectaculoase formatiuni din gresie cu aspectul unor pinteni, unde vei intalni si numeroase situri arheologice. Vei face o oprire in orasul Molinos, unde vei vizita o piata locala. Spre seara vei ajunge in Cachi, situat la o altitudine de 2.280 m deasupra nivelului marii si la 157 km de Salta, un orasel fermecator cu cladiri albe si stradute inguste unde vei putea vedea o capela realizata in intregime din parti lemnoase de cactus dar si unul dintre cele mai interesante muzee de arheologie din Argentina.

 

INCLUS

 • Transfer Cafayate - Chachi
 • Tur Valea Calchaqui

CAFAYATE - CACHI

mese Mic dejun, Pranz
ziua 7 Cachi - Salta

Vei calatori inapoi spre Salta, pe un drum construit de incasi, traversand Parcul National Los Cardones, o zona arida in care predomina o vegetatie denumita cardones, formata in mare parte din specii de cactusi.
Vei face trekking in Valle Encantado si vei merge aproximativ 3 ore pana la uimitoarele Chei Obispo, unde vei vedea numeroase formatiuni stancoase spectaculoase modelate de vant si precipitatii. Spre seara vei ajunge in Salta.

 

INCLUS

 • Transfer Cachi - Salta
 • Tur Los Cardones

mese Mic dejun
ziua 8 Salta

Astazi vei fi transferat spre Barajul Cabra Corral unde vei face rafting pe Raul Juramento si te vei aventurat intr-un tur cu tiroliana deasupra Canionului Juramento.
Astazi vei face rafting pe Raul Juramento, pe o distanta de aproximativ 12 km, in spectaculoasa zona numita Penas Blancas. Inainte de a urca in barca vei primi echipament special pentru rafting si se va face un scurt instructaj de protectie/securitate; vei fi asistat de ghizi profesionisti. Dupa pranz vei avea posibilitatea sa te bucuri de o aventura inedita: vei admira de la inaltime panorama Canionului Juramento in timp ce vei aluneca pe cablurile suspendate ale tirolienei. Vei lua pranzul la un restaurant local.

 

INCLUS

 • Tur Cabra Corral
 • Tur Canionul Juramento

mese Mic dejun
ziua 9 Salta - Purmamarca

Astazi vei fi transferat catre Purmamarca, calatorind spre Drumul National 9 pe o distanta de aproximativ 160 de kilometri, iar dupa 2 ore vei ajunge in micul orasel situat la poalele Dealului Celor 7 Nori. Pe traseu vei vizita Canionul Humahuaca.
Aflat in Patrimoniul UNESCO din 2003, Canionul Humahuaca urmareste linia unei rute culturale majore, Camino Inca, de-a lungul vaii Rio Grande, de la deserticul platou andin pana la confluenta cu Rio Leone, 150 km catre sud. Traseul a fost folosit ca ruta importanta pentru transportul vanatului inca de acum 10.000 de ani si dezvaluie vestigiile culturilor indigene (ca si Puca Pucara de Tilcara, o fortificatie din piatra, in varful unui munte) din cele mai vechi timpuri si pana la faimosii incasi in secolele XV - XVI. Vei face trekking timp de 3 ore si te vei bucura de spectaculoasele peisaje desertice de aici.

 

INCLUS

 • Transfer Salta - Purmamarca
 • Tur Humahuaca

SALTA - PURMAMARCA
SALTA - PURMAMARCA

mese Mic dejun, Pranz
ziua 10 Purmamarca - Salta

Astazi vei fi transferat din Purmamarca catre Salta iar pe traseu vei vizita desertul de sare Salinas Grande.
Desertul de sare Salinas Grande este situat la intersectia a patru provincii argentineine - Cordoba, Catamarca, La Rioja si Santiago del Estero, la altitudini cuprinse intre 150 si 210 m la poalele lantului muntos Sierras de Cordoba. Acoperind o suprafata de 6000 km² desertul este una dintre cele mai inedite si vizitate locatii ale spectaculoasei regiuni nordice a a Argentinei.

 

INCLUS

 • Transfer Purmamarca - Salta
 • Tur Salinas Grande

mese Mic dejun
ziua 11 Salta - El Calafate

Transfer de la hotel la aeroportul din Salta.
Zbor intern Salta - Buenos Aires.
Zbor intern Buenos Aires - El Calafate.
La sosire in El Calafate vei fi transferat de la aeroport la hotel.

 

INCLUS

 • Transfer hotel - aeroport Salta
 • Bilet de avion pentru zbor intern Salta - Buenos Aires;
 • Bilet de avion pentru zbor intern Buenos Aires - El Calafate;
 • Transfer aeroport - hotel El Calafate

SALTA - EL CALAFATE
SALTA - EL CALAFATE

mese Mic dejun
ziua 12 El Calafate - Perito Moreno - El Calafate

Vei face o excursie la Ghetarul Perito Moreno - cel mai spectaculos ghetar din Parcul National Los Glaciares. Vei pleca din El Calafate dimineata pe un traseu ce strabate Parcul National Perito Moreno. Vei avea ocazia de a admira spectaculosul ghetar, avand sansa de a imortaliza peisaje de neuitat.

 

INCLUS

 • Tur Perito Moreno

EL CALAFATE - PERITO MORENO - EL CALAFATE
EL CALAFATE - PERITO MORENO - EL CALAFATE

mese Mic dejun
ziua 13 El Calafate - El Chalten

Transfer de la hotel la autogara din El Calafate. 
Vei fi transferat din El Calafate la El Chalten.
La sosirea in autogara din El Chalten vei fi preluat de ghidul local si condus la hotel. 

 

INCLUS

 • Transfer hotel - autogara El Calafate
 • Transfer El Calafate - El Chalten
 • Transfer autogara - hotel El Chalten

EL CALAFATE - El CHALTEN
EL CALAFATE - El CHALTEN

mese Mic dejun
ziua 14 El Chalten - Muntele Fitz Roy - El Chalten

Astazi vei face trekking in zona orasului El Chalten si a Masivului Fiz Roy. Muntele Fitz Roy se afla in Parcul National Los Glaciares si mai poarta numele de Cerro Chaltén, sau Cerro Fitz Roy, fiind inglobat in sistemul glaciar din sudul Patagoniei.

 

INCLUS

 • Tur Masivul Fiz Roy

mese Mic dejun
ziua 15 El Chalten - Laguna Torre - El Chalten

Astazi vei face trekking in zona Laguna Torre, una dintre cele mai populare atractii turistice din regiunea inconjuratoare a El Chalten. Vei admira albastrul intens al lacului glaciar iar pe fundal vei vedea inaltandu-se Masivul Cerro Tore, unul dintre cele mai greu accesibile masive montane din lume. Peisajele glaciare de aici impresioneaza prin spectaculosul lor si ofera numeroase posibilitati de agrement pentru iubitorii de turism montan.

 

INCLUS

 • Tur Laguna Torre

mese Mic dejun
ziua 16 El Chalten - El Calafate - Buenos Aires

Transfer de la hotel la autogara din El Chalten.
Vei fi transferat din El Chalten la El Calafate.
Vei fi transferat de la autogara la aeroportul din El Calafate.
Zbor intern El Calafate - Buenos Aires.
La sosire pe aeroportul din Buenos Aires, vei fi intampinat de reprezentantul local si vei fi transferat la hotel.

 

INCLUS

 • Transfer hotel - autogara El Chalten
 • Transfer El Chalten - El Calafate
 • Transfer autogara - aeroport El Calafate
 • Bilet de avion pentru zbor intern El Calafate - Buenos Aires
 • Transfer aeroport - hotel Buenos Aires

mese Mic dejun
ziua 17 Plecare Din Buenos Aires

Vei fi transferat de la hotel la aeroportul din Buenos Aires.

 

INCLUS

 • Transfer hotel - aeroport Buenos Aires

mese Mic dejun
ziua 18 Sosire In Bucuresti

 

mese Mic dejun
7 locatii vizitate


Cafayate,
Cachi,
Salta,
Purmamarca,
Buenos Aires,
El Calafate,
El Chalten

Sfaturi Argentina

Argentina tips

La ce sa te astepti in Argentina
 • In afara marilor zone turistice si centre de afaceri se poate sa nu fiti intelesi daca vorbiti in limba engleza, de aceea va recomandam sa invatati macar cateva propozitii scurte in limba spaniola. Multe restaurante din Buenos Aires si din centrele turistice au meniuri bilingve.
Viza
 • In Republica Argentina nu este nevoie de viza pentru deplasari in scop turistic.
  Perioada de sedere nu trebuie sa depaseasca 90 de zile intr-un interval de sase luni de la data primei intrari.

Nume: Republica Argentina

Capitala: Buenos Aires

Asezare: Stat in sudul Americii de Sud, la Oceanul Atlantic, intre Chile si Uruguay

Moneda: Peso - ARS

Fus orar: UTC -3

together for excellent journeys

Impresii Argentina & Brazilia - Aprilie 2019 Delia

Experiente spectaculoase - ghetari, lei de mare, capatul lumii, natura stranie,...

Impresii Argentina & Brazilia - Aprilie 2019
Impresii croaziera America de Sud - Revelion 2019 Roxana

Suntem de cateva zile acasa, ne-am tras sufletul dupa o vacanta destul de lunga,...

Impresii croaziera America de Sud - Revelion 2019
Impresii America de Sud - Noiembrie 2018 Razvan

Razvan ne-a trimis cateva fotografii din circuitul in Peru, Argentina si...

Impresii America de Sud - Noiembrie 2018
Impresii Argentina, Brazilia & Chile - Octombrie 2018
Impresii Argentina, Brazilia & Chile - Octombrie 2018 Maria Irina

Experienta in America de Sud a fost ca un maraton, un maraton de voie buna,...

Impresii Argentina, Brazilia & Chile - Octombrie 2018
Impresii Argentina, Brazilia & Chile - Octombrie 2018 Vasile

Si uite asa, cu ajutorul agentiei Eturia am ajuns si la ‘capatul‘...

America de Sud, arata-ne ce ai de oferit - noiembrie
America de Sud, arata-ne ce ai de oferit - noiembrie Andreea Maftei

Dupa un zbor lung, am ajuns in capitala peruana, unde am avut parte de o cina...

de ce sa alegi eturia?

Servicii de calitate

 • Consultantii nostrii sunt specializati pe regiuni geografice pe care le viziteaza inainte ca sa-ti poata oferi cele mai bune recomandari.
 • Primesti ghiduri si sfaturi de calatorie in romana, iar in excursiile de grup beneficiezi de asistenta in limba romana de la un ghid specializat
 • Recomandat de  Recomandat Up Your Service    si Ron Kaufman, lider global in construirea culturii serviciilor superioare.

Tarife competitive fara costuri ascunse

 • Raport excelent calitate/pret, garantat datorita parteneriatelor semnate cu 160 tour operatori locali si 322 hoteluri de renume din lumea intreaga
 • Tariful vacantei include toate costurile: taxele de aeroport, intrarile la obiective, circuitele de grup includ tipsurile care se dau la fata locului si asigurarea complexa de calatorie

In siguranta, 100%

 • Suport 24/7 pentru turistii in vacanta
 • Din 2007 avem 20.547 clienti multumiti 98% dintre clientii nostrii ar recomanda prietenilor serviciile Eturia
 • Eturia este membru Eturia membru ANAT

eturia awards

Eturia membru ANAT
Premii Eturia
Premii Eturia
Premii Eturia