Eturia - Agentie de turism

Bali - Active & Wellness

 • Bali - Active & Wellness
 • Bali - Active & Wellness
 • Bali - Active & Wellness
 • Bali - Active & Wellness
 • Bali - Active & Wellness
 • Bali - Active & Wellness
Specialist: Indonezia

FLORIN

031.9998

office@eturia.ro

Itinerar

Eturia iti propune un sejur in Ubud si Sanur, doua din cele mai renumite destinatii din Indonezia, cu traditii si in medicina pe baza de plante, masaje si vindecare spirituala. Vei avea ocazia sa descoperi, Ubud, capitala culturala cu temple impetuoase, bucataria atractiva si peisaje naturale incantatoare. Vei explora zonele locale cu bicicleta, vei face cumparaturi in pietele colorate, vei invata despre medicina si practicile de vindecare traditionale pe baza de plante si te vei relaxa cu yoga si masaj. In Sanur, vei participa la un curs de stand-up paddle boarding, un mod sanatos si distractiv de a ramane in forma. In final te vei putea relaxa pe superbele plajele tropicale ale insulei indoneziene Bali.

Ziua 01

PLECARE DIN BUCURESTI


Ziua 02

SOSIRE IN UBUD

La sosire pe aeroportul din Bali vei fi intampinat de reprezentantul local si transferat la hotel in Ubud.
Ziua 03

UBUD

Aceasta zi va incepe cu o sesiune privata de yoga cu durata de o ora. Vei vizita apoi Monkey Forest, o importanta atractie turistica si o componenta de baza in viata economica si spirituala a comunitatii locale. Aici traiesc aproximativ 600 de maimute, intr-o zona sacra, inconjurata de temple. Vei face un tur in Ubud in care vei vizita Palatul Regal din Ubud, situat chiar in centrul orasului. Construit in secolul 16, palatul este inca resedinta familiei regale si poate fi vizitat doar din exterior. Vis-a-vis se afla faimoasa piata centrala din Ubud, locatie potrivita pentru achizitionarea de suveniruri. Mai apoi vei vizita Muzeul Blanco Renaissance. Antonio Blanco este, fara indoiala, cel mai faimos artist care a locuit in Bali. Resedinta sa a fost transformata in muzeu si include o colectie personala si impresionanta de opere de arta. Muzeul este considerat un testament al dragostei sale pentru Bali. Dupa cina, vei participa la un spectacol de dans balinez.
Regim mese - Mic dejun, Pranz, Cina
Ziua 04

UBUD

Vei face astazi un tur in Regatul Mengwi. Prima oprire va fi Templul Regal din Mengwi, care a fost construit in anul 1634 pentru a servi ca si templu de rugaciune hindus pentru dinastia Mengwi. Templul este o adevarata opera de arhitectura, inconjurata de altare si porti de lemn sculptate si este unul din cele mai importante structuri religioase din Bali. Vizita continua cu Templul Batukaru, unul din cele mai mari temple hinduse din Bali si important loc de pelerinaj pentru localnici. Situat la poalele muntelui Batukaru, templul este situat in mijlocul padurii tropicale si este punctul de pornire in plimbarea cu bicicleta. Vei porni intr-o excursie de doua ore cu bicicleta, explorand privelistile inconjuratoare si satele locale, trecand si prin Jatiluwith - sat cunoscut pentru campurile de orez terasate si padurea de bambus. Pranzul va fi servit la un restaurant local in Jatiluwih. Vei continua apoi turul cu Bedugul, o zona muntoasa faimoasa pentru cele trei lacuri si frumusetea locatiei. Vei opri la piatra locala din Bedugul unde vei gasi o gama variata de fructe, legume, condimente exotice, orhidee si suveniruri. Vizita Templul Ulun Danu Situat pe o insula in Lacul Bratan, Templul Ulun Danu este unul din cele mai reprezentative si fotogenice din Bali. Construit in 1663, templul este un important centru de ceremonii inchinat zeitei apelor, Dewi Danu, datorita importantei lacului Bratan ca principala sursa de irigatii in Bali.
Regim mese - Mic dejun, Pranz
Ziua 05

UBUD

Dupa ce vei ajunge inapoi in Ubud vei fi transferat catre Mambal pentru activitatile incluse in pachetul Awakening Inner Power at Five Elements. Acest program oferta o calatorie creativa pentru cultivarea unei paci interioare, forte interioare si o legatura mai profunda cu ceilalti. Pachetul include, la alegere, activitati de yoga, aikido, arta expresiva sau soma, cina la restaurantul resortului si ceremonia privata a focului Agnihotra (45-60min). Durata: 3.5 ore.
Regim mese - Mic dejun, Pranz
Ziua 06

UBUD - SANUR

Vei fi transferat catre Sanur.
Regim mese - Mic dejun, Pranz
Ziua 07

SANUR

Dupa micul dejun, vei fi transferat impreuna cu alti turisti catre zona in care se va desfasura lectia de stand-up paddle boarding. In traducere aproximativa, vaslitul pe placa, in picioare, stand-up paddle boarding-ul, sau pe scurt SUP, este un sport nautic individual care a ajuns recent in Bali din Hawaii. Acest tip de activitate sportiva poate fi practicata de fiecare turist si nu necesita o anumita experienta. Implica putere, rezistenta si pentru ca se desfasoara pe apa, este o activitate relaxanta si aproape meditativa. Este, de asemenea, o buna altenativa pentru alte activitati sportive precum jogging, drumetii si alpinism. Pranzul va fi luat restaurant local. Vei vizita templul Uluwatu din punctul vestic extrem al Peninsulei Bukit este unul dintre cele noua temple „directionale” Kayangan Jagat. Templul este construit pe varful unei stanci inalte, iar la apusul soarelui ofera privirii o imagine incredibila. Totul in jur este impregnat cu parfumul florilor de frangipani, iar calatorii sunt intampinati de calugari prietenosi. La apus, vei participa la un spectacol de Kecak, o forma traditionala de dans balinez. Te vei intoarce apoi in Jimbaran pentru o cina la gratar cu fructe de mare, pe plaja.
Regim mese - Mic dejun, Pranz, Cina
Ziua 08

SANUR – BALI SUD

Astazi vei fi transferat din Sanur in zona de plaja din Bali Sud.
Regim mese - Mic dejun
Ziua 09

BALI SUD


Regim mese - Mic dejun
Ziua 10

BALI SUD

Ziua de astazi este la dispozitie pentru relaxare.
Regim mese - Mic dejun
Ziua 11

PLECARE DIN BALI SUD

Vei fi transferat de la hotel la aeroportul din Bali.
Regim mese - Mic dejun

Bali - Active & Wellness

 • taxe de aeroport incluse taxe de aeroport incluse

Impresii de calatorie

Experienta

 • 11 ani de turism
 • 1.789.668 zile de vacanta vandute
 • 317.815.836 km parcursi de clientii Eturia
 • 106 de destinatii inspectate

Vacante linistite

 • Fara costuri ascunse!
 • Telefon de urgenta 24/7
 • Ghiduri si sfaturi de calatorie
 • 85% dintre clientii nostri ne-au acordat calificativul: excelent.

Tarife competitive

 • Parteneriatele semnate cu 160 tour operatori locali si cu peste 400 de hoteluri de renume din intreaga lume garanteaza un bun raport calitate/pret pentru toate vacantele oferite.
 • Parteneriate avute cu cele mai bune companii aeriene din lume ne-au permis sa contractam zboruri de linie la tarife extrem de competitive.

Traveller Club

 • Acumulezi automat sume de bani la fiecare calatorie
 • Discounturi si beneficii dedicate membrilor
 • 100% tailor made pentru membrii clubului
Statistici Eturia