Vacante Rusia

Va propunem o vacanta inedita alaturi de Razvan Pascu, un circuit ce imbina serviciile exceptionale la bordul unui tren de lux, cu vizita unor destinatii fascinante si unice deopotriva. Cel mai lung, dar si cel mai cunoscut traseu cu trenul din lume, TransSiberianul este o calatorie de facut o data in viata, care va va darui amintiri de neuitat. Vom vizita capitala Beijing si celebrele sale obiective UNESCO si vom admira Marele Zid Chinezesc, una dintre cele mai grandioase constructii din istorie. Vom ajunge in capitala Mongoliei, Ulan Bator, si vom descoperi Parcul National Gorkhi Terelj asistand la diverse activitati ce vorbesc despre cultura si stilul de viata al mongolilor. Trenul ne va purta apoi de-a lungul coplesitoarelor intinderi ale Siberiei, pe malul Lacului Baikal, dar si in Republica Buriata, cu peisajele sale dramatice si satele sale autentice, unde timpul parca sta pe loc. Vom incheia calatoria cu un tur al spectaculoasei metropole moscovite, un oras plin de personalitate si culoare. Tsar’s Gold este un tren privat de lux pe traseul TransSiberianului, ce strabate China, Mongolia si Rusia, de la Beijing la Moscova si retur, insumand o varietate de experiente unice atat la bord cat si in orasele si regiunile in care vom poposi pe traseu. Cu o experienta de 30 ani si peste 30.000 de pasageri multumiti, legendarul Tren al Tarului imbina grija fata de turisti, siguranta, confortul si serviciile ireprosabile, devenind o casa departe de casa pentru cei mai pretentiosi turisti ai lumii. Vom beneficia de experienta unor ghizi profesionisti dedicati, atat la bord cat si in destinatiile vizitate, si vom cunoaste astfel cultura, istoria si traditiile locurilor pe care le vom vizita. Vom putea participa la lectii de limba rusa si de introducere in alfabetul chirilic, vom asista la o ceremonie a ceaiului tipic ruseasca si la o degustare de vodka insotite de explicatii si obiceiuri locale. Ne vom bucura de preparate din bucataria internationala, dar si de delicatese cu specific local si caviar, pregatite cu grija de echipa de bucatari. Fiecare tip de compartiment al trenului ofera un confort sporit, paturile fiind transformate pe timpul zilei in canapele, pentru mai mult spatiu. Pachetul include si serviciile unui medic aflat la bord, disponibil 24/7, asigurare de calatorie, insotitor de grup, mese in regim de pensiune completa (toate mesele incluse, asa cum este mentionat in oferta), dar si toate excursiile si experientele din fiecare zi.

tip vacanta: Calatorii cu trenul » Trenuri cu insotitor
Data plecare:
16 zile / 14 nopti
41 Mese incluse

14 Mic dejun, 13 Pranz, 14 Cina

3 tari

China, Mongolia, Rusia

Beijing, Erlian, Desertul Gobi, Ulan Bator, Parcul National Terelj, Ulan Ude, Lacul Baikal, Irkutsk, Novosibirsk, Ekaterinburg, Kazan, Moscova

10 atractii de top

Beijing, Templul Paradisului, Marele Zid Chinezesc, Orasul Interzis, Ulan Bator, Parcul National Terelj, Ulan Ude, Ekaterinburg, Kremlin, Moscova

Andreea

Tour Leader Expert

031.9998

Calatorie LUXURY cu TransSiberianul Tsar`s Gold Beijing - Moscova - septembrie 2020 - cu Razvan Pascu

Itinerar

ziua 1: 19.09.2020 Plecare Din Bucuresti

Te vei intalni cu insotitorul de grup pe aeroportul Henri Coanda din Bucuresti si te vei imbarca pentru zborul international.

 

INCLUS

 • Insotitor de grup
ziua 2: 20.09.2020 Sosire In Beijing

La sosirea pe aeroportul din Beijing vei fi intampinat de reprezentantul local si transferat la hotel.
Vei vizita Templul Paradisului, capodopera a arhitecturii Ming, locul sacru al familiei imperiale si una dintre cele mai fotografiate cladiri din lume datorita frumusetii si a simetriei sale elegante
Vei vizita Piata Tiananmen, situata in inima Beijing-ului, in fata Orasului Interzis. Piata Tiananmen este un obiectiv turistic de referinta al capitalei chineze.
Vei ajunge si in zona moderna a orasului. Printre zgarie nori si cladiri cu un design futurist vei admira si impresionantul “Cuib de Pasare” - Stadionul Olimpic construit cu prilejul Olimpiadei din 2008.

 

INCLUS

 • Bilet de avion pentru zbor international Bucuresti - Beijing, Moscova - Bucuresti
 • Transfer aeroport - hotel Beijing
 • Vizita Templul Paradisului Beijing
 • Vizita Piata Tiananmen
 • Vizita Stadionul Olimpic Beijing

sosire in BEIJING
sosire in BEIJING

mese Cina
ziua 3: 21.09.2020 Beijing - Marele Zid Chinezesc - Beijing

Vei face un tur la Marele Zid Chinezesc, situat la 70 km nord-est de Beijing. Vei vizita o sectiune restaurata a renumitei realizari din trecutul istoric al Chinei. Construit incepand din secolul XIV din piatra, caramida si pamant batatorit, cu o inaltime pe alocuri de 10 m, zidul a fost gandit ca o structura de aparare impotriva hoardelor mongole din nord.
Vei vizita complexul Mormintelor Imparatilor Dinastiei Ming, obiectiv listat in Patrimoniul UNESCO. Incepand de la Poarta ShenGong ShengDe a complexului porneste Drumul Sacru, o alee flancata de statui monolitice din marmura, reprezentand oameni si animale reale sau mitologice, fiecare avand diverse semnificatii, care au fost construite cu peste 500 de ani in urma. In cultele chineze, Imparatul, considerat Fiu al Cerului (asimilat zeitatilor) a coborat pe acest drum pentru a conduce poporul prin intelepciunea sa si va urma aceasta cale spre Rai, dupa moarte.

 

INCLUS

 • Tur Marele Zid Chinezesc
 • Tur Mormintele Ming & Drumul Sacru

BEIJING - MARELE ZID CHINEZESC - BEIJING

mese Mic dejun, Pranz, Cina
ziua 4: 22.09.2020 Beijing - Erlian, China

Vei vizita cel mai important obiectiv turistic al Beijing-ului, imensul Oras Interzis, declarat monument al patrimoniului mondial UNESCO inca din 1987. Inchis pentru mai bine de 500 de ani, complexul format din 720.000 de m² de curti, pavilioane, sali si gradini si din aproximativ 10.000 de incaperi impresioneza anual milioane de turisti.

Vei fi transferat de la hotel la gara din Beijing.
Vei calatori cu trenul Tsar’s Gold, spre frontiera cu Mongolia, la Erlian.

 

INCLUS

 • Vizita Orasul Interzis
 • Transfer hotel - gara Beijing
 • Transfer cu trenul Beijing - Erlian

BEIJING - ERLIAN, China
BEIJING - ERLIAN, China

mese Mic dejun, Pranz, Cina
ziua 5: 23.09.2020 Erlian, China - Desertul Gobi, Mongolia

Trenul va poposi in gara din Erlian, localitate situata la granita cu Mongolia, unde se va schimba garnitura de tren, din cauza ecartamentului diferit al sinelor. Vei putea explora pe cont propriu orasul, apoi iti vei continua calatoria traversand legendarul Desert Gobi si ale sale intinse teritorii de stepa.

 

INCLUS

 • Transfer cu trenul Erlian - Gobi

ERLIAN, China - DESERTUL GOBI, Mongolia
ERLIAN, China - DESERTUL GOBI, Mongolia

mese Mic dejun, Pranz, Cina
ziua 6: 24.09.2020 Ulan Bator - Alpii Mongoliei, Mongolia

Trenul poposeste in aceasta dimineata in capitala mongola, Ulan Bator, un oras in plina expansiune, ce imbina modernul cu traditionalul.Vei vizita Templul Choijin Lama, manastire buddhista situata chiar in centrul orasului.Vei pleca catre tabara de iurte din Alpii Mongoliei, unde urmeaza sa petreci noaptea. O experienta autentica in mijlocul naturii, sub cerul instelat al Mongoliei, devine cu siguranta o amintire memorabila. Iurtele sunt niste corturi circulare, portabile, utilizate in mod traditional de popoarele nomade din stepele Asiei Centrale. Iurtele in care vom fi cazati sunt pentru 2 persoane, au structura si mobilier din lemn, in mijlocul incaperii fiind pozitionata soba de lemne. In tabara exista si o iurta mai mare unde se serveste masa.

 

INCLUS

 • Transfer cu trenul Gobi - Ulan Bator
 • Vizita Templul Choijin Lama Ulan Bator
 • Transfer Ulan Bator - Alpii Mongoliei

ULAN BATOR - ALPII MONGOLIEI, Mongolia

mese Mic dejun, Pranz, Cina
ziua 7: 25.09.2020 Alpii Mongoliei - Ulan Bator, Mongolia

Vei face o excursie in inima Alpilor Mongolezi si vei admira peisaje spectaculoase si formatiuni stancoase bizare.

Vei vizita Manastirea Gandan, cea mai mare si mai importanta manastire a tarii. Numele oficial este Gandantegchinleng Khiid, care in traducere libera ar inseamna Marele Lacas al Beatitudinii si gazduieste la interior o statuie a lui Magjid Janraisig o imagine a lui Buddha Avalokitesvara, cu o inaltime de peste 26 m.
Vei asista la o demonstratie de echitatie, in care calareti iscusiti trag cu arcul la tinta in galopul cailor. Va urma un meci de wrestling, o alta activitate preferata de mongoli. Seara vei continua calatoria cu trenul spre Siberia.

 

INCLUS

 • Tur Alpii Mongolezi
 • Vizita Manastirea Gandan Ulan Bator
 • Demonstratie de echitatie si wrestling

ALPII MONGOLIEI - ULAN BATOR, Mongolia
ALPII MONGOLIEI - ULAN BATOR, Mongolia

mese Mic dejun, Pranz, Cina
ziua 8: 26.09.2020 Ulan Ude, Rusia - Republica Buriata

Vei face o scurta oprire in Ulan Ude - capitala Republicii Buryate. Vei putea observa diversitatea culturala si etnica a acestor locuri si vei cunoaste o alta fata a mostenirii poporului mongol. Vei admira portul diferit si trasaturile distincte ale locuitorilor. Vei vizita Satul Vechilor Aparatori si vei primi detalii privind cultura si istoricul acestor comunitati. Seara te vei bucura de o cina traditionala, insotita de un spectacol cu dansatori si instrumentisti locali.

 

INCLUS

 • Tur de oras Ulan Ude

ULAN UDE, Rusia - Republica Buriata
ULAN UDE, Rusia - Republica Buriata

mese Mic dejun, Pranz, Cina
ziua 9: 27.09.2020 Lacul Baikal, Rusia

Astazi vei poposi in pitoreasca regiune a Lacului Baikal, cel mai mare rezervor de apa dulce din lume si un ecosistem impresionant totodata. Trenul urmeaza acum traseul vechii cai ferate transsiberiene.

Vei ajunge la Portul Baikal, unde te vei bucura de peisaje si de liniste. Vei putea fotografia Muntii Baikal reflectati in luciul stralucitor al lacului apoi vei face un tur cu barca. Programul continua cu o vizita in unul dintre satele pitoresti traditionale din regiune. Daca vremea este placuta poti chiar sa faci baie in lac.
Seara vei avea parte de o cina in aer liber, un picnic organizat chiar pe tarmul Lacului Baikal.

 

INCLUS

 • Tur Lacul Baikal cu barca

LACUL BAIKAL, Rusia
LACUL BAIKAL, Rusia

mese Mic dejun, Pranz, Cina
ziua 10: 28.09.2020 Irkutsk

In Irkutsk numit si Parisul Siberiei, vei avea posibilitatea de a admira principalele atractii ale orasului, dintre care emblematicele case de lemn, cu o arhitectura unica in regiune. Vei admira Teatrul Dramatic Okhlopkov, monumentul dedicat tarului Alexandru III si piata locala - un loc plin de energie si farmec local. Vei vizita muzeul in aer liber unde vei descoperi aspecte interesante din istoria Siberiei, in special stilul de viata si muncile prestate de catre locuitori de-a lungul timpului.

 

INCLUS

 • Tur de oras Irkutsk

IRKUTSK
IRKUTSK

mese Mic dejun, Pranz, Cina
ziua 11: 29.09.2020 Stepa Siberiana

Petreci ziua in tren, admirand peisajele Siberiei estice. La bord vei participa la o degustare de vodka si aperitive tipic rusesti cu caviar si alte delicatese. Vei afla lucruri importante despre obiceiurile de sarbatoare din Rusia si despre ospitalitatea tipica a locuitorilor.

 

mese Mic dejun, Pranz, Cina
ziua 12: 30.09.2020 Novosibirsk, Rusia

Astazi vei face un tur al orasului Novosibirsk - punct important pe traseul Trans Siberianului si o atractie turistica pentru cei care viziteaza Siberia. Novosibirsk (Noua Siberie), este capitala Siberiei si se afla in sudul acestei zone. Turul incepe la cea mai mare opera din lume, o capodopera arhitecturala ce gazduieste doua companii permanente de opera si balet, ca mai apoi sa vizitezi locurile ce poarta inca amprenta anilor regimului sovietelor. In fata Operei vei putea admira si statuia initiatorului revolutiei bolsevice - Lenin. Te vei plimba pe esplanada de pe malul raului si pe stradutele din centrul vechi si vei vizita un muzeu inedit care expune diverse obiecte si piese de arta realizate din lemn si scoarta de mesteacan, esenta foarte intalnita in spatiul siberian.

 

INCLUS

 • Tur de oras Novosibirsk

NOVOSIBIRSK, Rusia
NOVOSIBIRSK, Rusia

mese Mic dejun, Pranz, Cina
ziua 13: 01.10.2020 Ekaterinburg, Rusia

Astazi vei vizita Ekaterinburg. Orasul adaposteste peste 140 de monumente, reprezentative fiind Posta Centrala - renumita Casa Tractor si Complexul Sportiv Dinamo. Dealul Voznesenskaia este unul din cele mai pitoresti locuri din centrul istoric al orasului. Inca de acum doua secole punctul de atractie ramane Bazinul. Aici se afla in 1735 casa de vacanta a fondatorului orasului. In anul 1792 pe acest deal s-a construit Catedrala Inaltarii, in prezent fiind cea mai veche biserica din Ekaterinburg. Ekaterinburg este un oras cu traditii teatrale infloritoare, detinand peste 20 de teatre si un numar impresionant de muzee. Cladirile vechi de muzeu, parcurile cu alei, balustradele si felinarele vechi intretin atmosfera urbana de sfarsit de secol XIX.

 

INCLUS

 • Tur de oras Ekaterinburg

EKATERINBURG, Rusia
EKATERINBURG, Rusia

mese Mic dejun, Pranz, Cina
ziua 14: 02.10.2020 Kazan, Rusia - Republica Tatarstan

Vei sosi astazi in pitorescul oras Kazan - capitala Tatarstanului. Vei vizita Fortareata Kremlinului - declarata monument al Patrimoniului UNESCO in anul 2000. Cele mai importante monumente ale Kremlinului sunt Catedrala Bunei Vestiri (1561-1562) si turnul inclinat Soyembika, numit dupa ultima regina a Kazanului si declarat simbol al orasului. De mare insemnatate sunt si turnurile si zidurile, daramate in secolele al XVI-lea si al XVII-lea, dar reconstruite mai tarziu; moscheea Qol Sarif de asemenea reconstruita, din interiorul citadelei; ruinele Manastirii Mantuitorului (splendida sa catedrala a fost demolata de catre bolsevici) cu Turnul Spasskaya; Casa Guvernatorului (1843-1853), proiectata de catre Konstantin Thon, devenita acum Palatul Presedintiei Tatarstanului. In vecinatate se afla Catedrala Sf. Petru si Pavel (edificiu in stil baroc) si Moscheea Marcani situata pe strada Qayum Nasiri (constructie ce dateaza din secolul al XVIII-lea).

 

INCLUS

 • Tur de oras Kazan

KAZAN, Rusia - Republica Tatarstan
KAZAN, Rusia - Republica Tatarstan

mese Mic dejun, Pranz, Cina
ziua 15: 03.10.2020 Moscova, Rusia

La sosirea in capitala rusa vei fi transferati la hotelul la care vei fi cazat.

Vei vizita Kremlinul, un adevarat centru de putere in Rusia, cetatea tarilor rusi, sediul central al Uniunii Sovietice, iar acum resedinta presedintelui rus. Mai putin de jumatate din Kremlin este accesibil publicului, printre atractiile care pot fi vizitate numarandu-se clopotul tar si tunul tar, turnate in anul 1586 de catre Andrei Ciohov, Palatul Patriarhului si magnificul ansamblu de biserici din Piata Catedralelor.
Vei face un tur de noapte in Moscova prilej cu care vei admira luminile orasului si ale celor mai importante obiective turistice ale sale. Vei face o oprire in Piata Rosie, urmata de o incursiune la metroul moscovit. Statiile de metrou sunt celebre in intreaga lume pentru opulenta si stilul in care au fost construite.

 

INCLUS

 • Transfer gara - hotel Moscova
 • Tur Kremlin
 • Tur de oras Moscova nocturn

MOSCOVA, Rusia
MOSCOVA, Rusia

mese Mic dejun, Pranz, Cina
ziua 16: 04.10.2020 Plecare Din Moscova

Vei face un tur panoramic de oras, insotit de un ghid local vorbitor de limba engleza, pentru a vedea principalele atractii ale capitalei Federatiei Ruse. Mai intai vei vedea Piata Rosie, vastul spatiu in care se desfasurau uriase paradele militare in timpul epocii sovietice incadrat de Catedrala Vasili Blajenii, Muzeul de Istorie, Mausoleul lui Lenin, GUM, cel mai exclusivist mall moscovit, si de unul dintre zidurile Kremlinului. In continuarea turului vei admira si alte obiective precum Piata Manezh, Bulevardul Ring, Strada Tverskaya, Strada Minskaya, Parcul Victoriei, Arcul de Triumf, Casa Alba (Belyj Dom, locul in care s-a semnat pactul ce a insemnat inceputul sfarsitului pentru URSS), Strada si Piata Arbat, Catedrala Mantuitorului, Catedrala Sfantul Nicolae, care gazduieste o icoana a Maicii Domnului cu inscriptia „Potoleste intristarile noastre”, Strada Lev Tolstoi, Strada Pirogovskaya. Turul va include si o plimbare pe Dealul Vrabiilor care ofera vederi fantastice asupra orasului si unde se afla Universitatea de Stat din Moscova Lomonosov un bun exemplu al stilului monumental de arhitectura sovietic ce caracterizeaza peisajul urban al Moscovei si care seamana izbitor cu fosta Casa Scanteii din Bucuresti.

Ti se va asigura transferul de la hotel la aeroportul din Moscova.

 

INCLUS

 • Tur de oras Moscova
 • Transfer hotel - aeroport Moscova

plecare din Moscova
plecare din Moscova

mese Mic dejun
12 locatii vizitate


Beijing,
Erlian,
Desertul Gobi,
Ulan Bator,
Parcul National Terelj,
Ulan Ude,
Lacul Baikal,
Irkutsk,
Novosibirsk,
Ekaterinburg,
Kazan,
Moscova

orar de zbor

flight schedule

✈ Plecare Bucuresti 19.09.2020 ora 13:20; Sosire Moscova 19.09.2020 ora 16:25; Aeroflot - clasa business ✈ Plecare Moscova 19.09.2020 ora 21:20; Sosire Beijing 20.09.2020 ora 09:50; Aeroflot - clasa business ✈ Plecare Moscova 04.10.2020 ora 20:55; Sosire Bucuresti 05.10.2020 ora 00:15; Aeroflot - clasa business

tariful include

i

Zbor de linie

Check-in online

Taxe de aeroport

Cazari selectionate

Cazare in tren

Pachet servicii tren de lux

Mese conform optiunii de cazare

i

Transferuri in regim privat

Tururi panoramice

Vizita atractiilor locale

Taxe acces obiective

Ghizi locali

Bacsis ghizi si soferi

Brosura despre destinatie

Sfaturi de calatorie

Serviciu urgente 24/7

Asigurare medicala

Asigurare Storno

Sfaturi China

China tips

La ce sa te astepti in China
 • In ceea ce priveste mancarea, desi multi merg pe premiza ca in China totul se rezuma la feluri de mancare “ciudate” (de ex: insecte), lucrurile nu stau asa in realitate. Mancarea este foarte diversificata (gusturile principale fiind cele dulci sau picante): multe feluri de legume gatite la wok, pui cu diverse arome, faimosii noodles din orez, “dumplings” (umplute cu o varietate de combinatii interesante si gustoase), etc. Bineinteles, toate aceste feluri variate le poti gasi cu ajutorul ghidului.
Viza
 • Pentru cetatenii romani care calatoresc in China este necesara obtinerea vizei de intrare.
  Autoritatile chineze nu elibereaza vize la frontiera.
  Vizele se pot obtine numai de la ambasadele Chinei din strainatate. In Romania, vizele pot fi obtinute de la Ambasada Republicii Populare Chineze din Bucuresti sau de la Consulatul General al Republicii Populare Chineze din Constanta.

Nume: Republica Populara Chineza

Capitala: Beijing

Asezare: Stat in estul Asiei, intre India si Mongolia, la Marea Chinei de Est, Golful Coreei, Marea Galbena si Marea Chinei de Sud

Moneda: Renminbi Yuan - CNY

Fus orar: UTC +8

Sfaturi Mongolia

Mongolia tips

Viza
 • Pentru cetatenii romani care calatoresc in Mongolia este necesara viza.

Nume: Mongolia

Capitala: Ulan Bator

Asezare: Stat in nordul Asiei, intre Rusia si China

Moneda: Togrog - MNT

Fus orar: UTC+7/+8; vara: UTC+8/+9

Sfaturi Rusia

Russia tips

Viza
 • Conditii de intrare si regim de sedere

  Intrarea in Federatia Rusa se face doar pe baza de viza.
  Perioada maxima de sedere este de 90 zile in decurs de 6 luni (calculand zilele de la prima intrare).
  Perioada de 90 zile poate insemna o sedere continua sau se pot realiza mai multe intrari si iesiri, ce nu pot depasi 90 zile. Viza se obtine pe baza de invitatie, care trebuie prezentata la ambasada sau consulatul Federatiei Ruse.
  Nu se poate obtine viza la frontiera.

  Din data de 16 februarie 2015, depunerea cererilor de viza se face numai online (http://visa.kdmid.ru).

Nume: Federatia Rusa

Capitala: Moscova

Asezare: in nordul Eurasiei, intre Oceanul Arctic si China si Mongolia, in estul Europei pana la Oceaul Pacific

Moneda: rubla - RUB

Fus orar: UTC+2 pana la UTC +12

together for excellent journeys

Multumesc, Eturia! Doru Ciucescu

„Am prins ultimul avion de repatriere din Senegal! Scriu din aeroportul...

Multumesc, Eturia!
Impresii China - octombrie 2019 Dan

Dan ne-a trimis cateva fotografii din vacanta petrecuta in China, intr-un...

Impresii China - octombrie 2019
Impresii Hong Kong, Coreea de Sud & Japonia - Septembrie 2019 Maria

Agentia Eturia ne-a oferit (la cererea noastra), un traseu personalizat in trei...

Impresii Hong Kong, Coreea de Sud & Japonia - Septembrie 2019
Impresii Rusia - August 2019
Impresii Rusia - August 2019 Dan

Dan ne-a trimis cateva fotografii din vacanta petrecuta in Moscova si Sankt...

Russia, I’ll be back
Russia, I’ll be back Catalin Dumitrache

Pentru mine, Rusia a reprezentat intotdeauna o imagine vag amenintatoare si...

Impresii China - August 2019
Impresii China - August 2019 Laurentiu

Laurentiu ne-a trimis cateva fotografii din vacanta petrecuta in China, pe care...

de ce sa alegi eturia?

Servicii de calitate

 • Consultantii nostrii sunt specializati pe regiuni geografice pe care le viziteaza inainte ca sa-ti poata oferi cele mai bune recomandari.
 • Primesti ghiduri si sfaturi de calatorie in romana, iar in excursiile de grup beneficiezi de asistenta in limba romana de la un ghid specializat
 • Recomandat de  Recomandat Up Your Service    si Ron Kaufman, lider global in construirea culturii serviciilor superioare.

Tarife competitive fara costuri ascunse

 • Raport excelent calitate/pret, garantat datorita parteneriatelor semnate cu 160 tour operatori locali si 322 hoteluri de renume din lumea intreaga
 • Tariful vacantei include toate costurile: taxele de aeroport, intrarile la obiective, circuitele de grup includ tipsurile care se dau la fata locului si asigurarea complexa de calatorie

In siguranta, 100%

 • Suport 24/7 pentru turistii in vacanta
 • Din 2007 avem 21.958 clienti multumiti 99% dintre clientii nostrii ar recomanda prietenilor serviciile Eturia
 • Eturia este membru Eturia membru ANAT

eturia awards

Eturia membru ANAT
Premii Eturia
Premii Eturia
Premii Eturia