Atractii Ungaria

Eturia - Agentie de turism

Atractii Ungaria

Ungaria este mult deasupra asteptarilor cuiva ce cunoaste Europa de Est pentru ca legaturile cu Vestul s-au facut cu mult inaintea altor tari vecine. De aceea ospitalitatea, rafinamentul mancarurilor si confortul de cazare a fost permanent dezvoltat in aceasta regiune. In pofida istoriei zbuciumate a populatiei, aceasta tara are valori care atrag vizitatori de pe meleaguri indepartate. Aici se gasesc, dupa Islanda, cele mai mari rezerve de izvoare termale din lume, apele tamaduitoare ale sutelor de izvoare izbucnind din adancimi sunt unice in Europa si contribuie anual la redobandirea sanatatii multor mii de oameni.
In Ungaria poti vizita una dintre cele mai frumoase capitale europene, Budapesta, unde traditiile stravechi si istoria zbuciumata se impletesc cu modernismul, poti face o incursiune la unele dintre cele mai renumite podgorii din Europa, la Eger si Tokaj, pentru a degusta vinuri recunoscute la nivel mondial, poti merge la Lacul Balaton, sau in numeroasele statiuni balneoclimaterice ale tarii pentru vacante de relaxare, sau poti savura preparatele delicioase ale uneia dintre cele mai bune bucatarii din lume.

Trimite-ne o cerere online:
Discuta cu un specialist:

Ilinca

031.9998

office@eturia.ro

Budapesta

 • Oferte

  Atractii Budapesta Ungaria

Purtand in vremuri trecute diferite nume ca Ak-Ink, Aquincum sau Contraaquincum, orasul Budapesta apare oficial in cronici in anul 1148; reconstruit dupa 1285 in timpul domniei Regelui Bela al IV-lea si cunoscand dezvoltari succesive in timpul domniilor lui Sigismund de Luxemburg si Matei Corvin, intre anii 1526 - 1686 orasul este sub ocupatie otomana. Incepand cu 1873 prin unirea celor trei localitati (Obuda, Buda si Pest) ridicate de o parte si alta a fluviului se poate vorbi de orasul unitar Budapesta, oras ce in prezent este capitala a Ungariei. Budapesta detine un palmares impresionant de monumente, asezaminte istorice si culturale: 233 de muzee si galerii, 237 monumente istorice, 35 de teatre si 2 teatre de opera, 12 sali de concerte, 13 universitati. Budapesta este considerat principal centru urban din Europa Centrala, fiind clasat pe locul 3 din 65 de orase, este apreciat ca orasul din zona est europeana cu cel mai inalt indice al calitatii vietii iar in clasificarile Forbes este situat pe locul 7 din Europa ca nivel de trai. Cartierul Buda si zona malurilor Dunarii din Budapesta au fost inscrise in anul 1987 pe lista Patrimoniului UNESCO. Budapesta este vizitata anual de circa 20 de milioane de vizitatori, fiind cea mai vizitata capitala din Europa Centrala dupa Praga.

Gyor

 • Oferte

  Atractii Gyor Ungaria

Unul dintre principalele orase din nord vestul ungariei, Gyor se afla la jumatatea traseului dintre Budapesta si Viena, pe una dintre principalele legaturi rutiere din Europa Centrala. Orasul situat la confluenta raurilor Raba si Rabca cu Dunarea detine cladiri baroc perfect conservate cat si o serie de constructii in stil gotic. Orasul Gyor este unul dintre centrele administrative si culturale ale Ungariei si o populara destinatie turistica.

Hungaroring

 • Oferte

  Atractii Hungaroring Ungaria

Hungaroring este un circuit de Formula 1 aflat in Mogyoród, langa Budapesta si gazduieste anual Marele Premiu al Ungariei. A devenit pe 24 martie 1986, primul circuit din spatele Cortinei de Fier care a gazduit un Mare Premiu. Bernie Ecclestone a dorit desfasurarea unei curse in URSS, insa, sfatuit de un amic a ales Ungaria. Construit intr-un timp record de doar 8 luni, circuitul in lungime de 4,381 km, are 16 curbe iar recordul pistei este de 1:19.071, realizat in 2004 de Michael Schumacher cu un monopost Ferrari. De mentionat este faptul ca, aflandu-se pozitionat intr-o vale naturala, aproximativ 80% din circuit este vizibil din orice punct al tribunelor.

Experienta

 • 10 ani de turism
 • 1.736.696 zile de vacanta vandute
 • 257.982.484 km parcursi de clientii Eturia
 • 106 de destinatii inspectate

Vacante linistite

 • Fara costuri ascunse!
 • Telefon de urgenta 24/7
 • Ghiduri si sfaturi de calatorie
 • 85% dintre clientii nostri ne-au acordat calificativul: excelent.

Tarife competitive

 • Parteneriatele semnate cu 160 tour operatori locali si cu 322 de hoteluri de renume din intreaga lume garanteaza un bun raport calitate/pret pentru toate vacantele oferite.
 • Parteneriate avute cu cele mai bune companii aeriene din lume ne-au permis sa contractam zboruri de linie la tarife extrem de competitive.

Traveller Club

 • Acumulezi automat sume de bani la fiecare calatorie
 • Discounturi si beneficii dedicate membrilor
 • 100% tailor made pentru membrii clubului

Statistici Eturia