Eturia - Agentie de turism

Resorturi luxury - aroma inspiratiei tale

18-06-2013

Frégate Island Private
Insula privata Fregate, sanctuarul Seychelles-ului, a mai adaugat un Certificat de Excelenta TripAdvisor in palmaresul sau de distinctii. Premiul onoreaza excelenta in ospitalitate si este acordat numai acelor unitati care obtin in mod constant recenzii excelente din partea turistilor. Numai 10% din unitatile sau facilitatile cotate pe TripAdvisor pot primi o astfel de distinctie.

Resorturile Soneva
Soneva ofera servicii de lux intr-o atmosfera fermecatoare si sofisticata cu scopul de a crea si promova un stil de viata linistit bazat pe experiente durabile, locale, ecologice, inspirationale, distractive, educative si de wellness.

Nira Hotels & Resorts
Resortul Shanti Maurice

Resortul-boutique Shanti Maurice este locatia perfecta pentru familii, cupluri, proaspat casatoriti, pasionati de golf sau de wellness ce ofera oaspetilor sai experiente vizuale, auditive si culinare rezultate din interferenta unica a culturilor indiene, africane, franceze, chineze cu cea mauritiana.

Soneva Fushi
Soneva Fushi, primul resort de tip “Robinson Crusoe” din Maldive, acolo unde valetii sunt denumiti “Friday”, ofera un program unic de tip tabara pentru copii ce se desfasoara timp de 7 zile incepand cu datele de 24 iunie, 8 iulie, 1 august si 20 august 2013.

Soneva Kiri
Koh Kood este refugiul insular cel mai luxos al Thailandei. Cele 27 de vile de lux ale complexului Soneva Kiri sunt situate in mijlocul padurilor de palmieri ale dealurilor din apropierea unui golf retras. Construite din material lemnos local, intr-un stil foarte chic, acestea sunt incantatoare oaze de liniste proiectate in armonie cu mediul natural. Unele dintre vile au vedere catre apus, altele catre rasarit, panorama golfului fiind una cu adevarat magica. Turistii pot savura preparate traditionale ale bucatariei thailandeze, intr-un restaurant situat la inaltimea copacilor si populat de licurici. Nici un alt resort nu se compara cu Soneva Kiri. De asemenea, turistii se pot rasfata la centrul “Six Senses Spa”.

Nira Alpina
Maraton de weekend cu Anne-Marie Flammersfeld. Om de stiinta si atlet de performanta, Anne-Marie a castigat competitia “Racing the Planet” in 2012 si a alergat 1000 de kilometri in cele mai mari patru deserturi din lume. Cu ajutorul cunostintelor sale teoretice si a experientei personale aceasta reuneste atat incepatori, cat si alergatori profesionisti pentru a parcurge rutele din splendida zona naturala Engadin.

Ultimele impresii de calatorie

Experienta

 • 10 ani de turism
 • 1.736.696 zile de vacanta vandute
 • 258.093.577 km parcursi de clientii Eturia
 • 106 de destinatii inspectate

Vacante linistite

 • Fara costuri ascunse!
 • Telefon de urgenta 24/7
 • Ghiduri si sfaturi de calatorie
 • 85% dintre clientii nostri ne-au acordat calificativul: excelent.

Tarife competitive

 • Parteneriatele semnate cu 160 tour operatori locali si cu 322 de hoteluri de renume din intreaga lume garanteaza un bun raport calitate/pret pentru toate vacantele oferite.
 • Parteneriate avute cu cele mai bune companii aeriene din lume ne-au permis sa contractam zboruri de linie la tarife extrem de competitive.

Traveller Club

 • Acumulezi automat sume de bani la fiecare calatorie
 • Discounturi si beneficii dedicate membrilor
 • 100% tailor made pentru membrii clubului

Statistici Eturia