Eturia - Agentie de turism

Evadati pe traseele vinurilor din Franta

03-10-2013

Cu masina, cu atv-ul, cu motocicleta sau chiar cu trenuletul, porniti spre intalnirea cu vinificatorii pe diversele rute ale vinului care brazdeaza regiunile viticole franceze.

Pe traseul Balagne in Corsica
Asociind caracteristicile peisajere ale litoralului si interiorului, Balagne este ea insasi o mica Corsica in Corsica. Traseul vinurilor in Balagne va conduce de la plajele cu nisip fin de pe coasta dintre Calvi si insula Rousse la micile sate construite in pamant. Viile, respirand deopotriva aerul marii si miresmele tufarisurilor, dau nastere unor vinuri pe care le veti degusta in timpul opririi la un viticultor sau pe terasa unei cafenele.

Traseul Vinurilor de Fronton in Sud-Est
25 de domenii si castele, care contureaza o harta a proprietatii, propun vizita teritoriului lor. Acest traseu viticol a luat nastere in 2008: o harta detaliata este disponibila in birourile turistice si la Casa Vinurilor. Aceasta initiativa are drept scop descoperirea podgoriilor Frontonnais si a patrimoniului sau.

Prin Beaujolais...
In inima tinutului Beaujolais Pierres Dorées va invitam sa descoperiti traseul Vinurilor din Beaujolais la sfarsitul caruia puteti participa la o degustare de vin din domeniul Côteaux d’Or, la Pouilly-le-Monial. .

... si in Burgundia
Oficiul de turism din Auxerre va propune o « escapada viticola » originala pe traseul Yonne pentru a descoperi in special podgoria Chablis.

La volanul masinilor de lux in Médoc
Trecand prin Margaux, Moulis, Listrac, Saint-Julien si Saint Estèphe, parcurgeti traseul castelelor din Médoc la volanul unui Ford Mustang, al unui Jaguar sau, de ce nu, la cel al unei Corvette C3 Stingray. Gratie unui road-book furnizat la pornire de catre Gentleman Classic Car, nu trebuie decat sa va lasati ghidati intr-o initiere in ale degustarii, descoperirea semnului dumneavoastra oenologic si constituirea propriului jurnal al cramelor.

Prin podgoria de la Montagne de Reims
O vizita cu ghidul intr-un trenulet este organizata cu pornirea de la crama din Chamery. In timpul plimbarii de-a lungul podgoriei, veti descoperi munca producatorilor de vin, secretele meseriei lor, satul Chamery, dar si privelistea impresionanta a pantelor cu podgorii din Montagne de Reims. Continuati plimbarea pe jos in interiorul pivnitelor cu sampanie si cu o degustare.

Trenuletul viilor din Anjou
Pornind de la pivnita din Chalonnes-sur-Loire, trenuletul din Chalonnes urmeaza traseul turistic al viilor din Anjou, trecand prin sate pitoresti si oferind frumoase privelisti ale vailor Loire si Layon. Ghidata de conductorul care nu duce lipsa de anecdote, aceasta plimbare se incheie cu o degustare.

Cu atv-ul la poalele Mont Ventoux
Viile din Mont Ventoux va propun o excursie atipica de desoperire a teritoriului si produselor din Valea Ronului. Acompaniati de un ghid, veti vizita viile la volanul unui atv, apoi, la alegere, veti degusta o selectie de vinuri, de aperitive sau va veti bucura de un picnic in vii.

Cu motocicleta in descoperirea tinutului Jura
Comitetul departamentului de turism a organizat un sejur pentru motociclisti, selectand trasee remarcabile din Jura, un road book si o harta Michelin detaliate! In fiecare zi, acestia vor putea imbina placerea si desoperirea cu motocicleta a podgoriilor si a bucatariei pline de savoare.

Cu bicicleta prin Alsacia
Va propunem plimbari cu bicicleta timp de o jumatate de zi sau de o zi de-a lungul podgoriilor din Alsacia si satelor tipice din aceasta regiune cu traditii bine impamantenite. Aceste iesiri, tonice si culturale, pitoresti si gastronomice, se adreseaza tuturor, sportivi sau sedentari.

Ultimele impresii de calatorie

Experienta

 • 10 ani de turism
 • 1.736.696 zile de vacanta vandute
 • 258.093.577 km parcursi de clientii Eturia
 • 106 de destinatii inspectate

Vacante linistite

 • Fara costuri ascunse!
 • Telefon de urgenta 24/7
 • Ghiduri si sfaturi de calatorie
 • 85% dintre clientii nostri ne-au acordat calificativul: excelent.

Tarife competitive

 • Parteneriatele semnate cu 160 tour operatori locali si cu 322 de hoteluri de renume din intreaga lume garanteaza un bun raport calitate/pret pentru toate vacantele oferite.
 • Parteneriate avute cu cele mai bune companii aeriene din lume ne-au permis sa contractam zboruri de linie la tarife extrem de competitive.

Traveller Club

 • Acumulezi automat sume de bani la fiecare calatorie
 • Discounturi si beneficii dedicate membrilor
 • 100% tailor made pentru membrii clubului

Statistici Eturia