Eturia - Agentie de turism

10 Festivaluri din lume la care ar trebui sa participi macar o data in viata

15-10-2015

In foarte multe orase importante, macar o data pe an, se organizeaza cate un festival impresionant. De ce sa te rezumi doar la a viziona fotografii din timpul acestor festivaluri cand ai putea ca macar o data in viata sa si participi la ele?

1. Carnavalul din Rio de Janeiro, Brazilia.
Carnavalul este practic o petrecere non-stop care are loc in fiecare an in Brazilia. Te poti bucura de costume impresionante, de muzica samba si de papusile gigantice care se scot in fiecare an in oras.

2. Oktoberfest din Munchen, Germania - se tine in ultimele doua saptamani din septembrie pana in primul weekend din octombrie. Desi aceasta petrecere se tine in foarte multe tari, trebuie sa stii ca nimeni nu a ajuns la nivelul germanilor. De altfel, acesta este cel mai mare festival de bere din lume.

3. Holi - festivalul tinut de hindusii din intreaga lume. Holi, cunoscut si sub numele de sarbatoarea culorilor celebreaza sfarsitul iernii si inceputul primaverii. Este unul dintre cele mai misto festivaluri din lume si are doua mari calitati: este gratis si este un festival care nu produce niciodata niciun incident major.

4. Carnavalul din Venetia, Italia. Acest carnaval se tine inca din secolul al 13lea. Oamenii vin la acest festival din intreaga lume si se bucura de ideea de a te masca si de a purta costume care mai de care mai interesante.

5. Tomorrowland - Boom, Belgia. Daca iti place muzica electronica, atunci trebuie sa stii ca Tomorrowland este unul dintre cele mai mari festivaluri unde se asculta astfel de gen muzical. In fiecare an peste 100.000 de oameni vin in Belgia pentru a participa la el. Vezi si Tomorrowland 2013, cel mai frumos festival din Europa!

6. La Tomatina - Bunol, Spania - in ultima zi de miercuri din luna august. In fiecare an, in Spania se desfasoara unul dintre cele mai amuzante festivaluri din lume si anume La Tomatina. Desi nu tine de nicio traditie speciala, oamenii ies in oras si incep sa se bata cu...rosii.

7. Coachella - Indio, California. Unul dintre cele mai importante festivaluri de muzica din lume se tine in fiecare an in Indio, California si poarta numele Coachella. De asemenea, la acest festival vin si cele mai mari vedete de la Hollywood in fiecare an.


8. Festivalul oamenilor care fug de tauri (Encierro) - Pamplona, Spania.
Unul din cele mai periculoase festivaluri ale lumii dar cu toate acestea cine nu si-ar dori sa vada niste indivizi nebuni care se lasa loviti de tauri infricosatori?

9. Burning Man - Black Rock City, Nevada. Daca vrei sa fugi de toate regulile societatii si de orice constrangere pe care o simti, atunci ti-am gasit un festival la care ar fi bine sa ajungi cat mai repede. Totul se intampla in desert si nu inseamna altceva decat: party, party, party. Vezi si Festivalul Burning Man - unul dintre cele mai mari si misto festivaluri din lume!

10. Glastonbury - Glastonbury, Anglia. Dincolo de festivalul Coachella, trebuie sa ai in vedere un alt festival la fel de important care are insa loc in Anglia. Vei avea ocazia sa asculti live unele dintre cele mai tari trupe din lume iar atmosfera este incendiara.

Ultimele impresii de calatorie

Experienta

 • 10 ani de turism
 • 1.736.355 zile de vacanta vandute
 • 257.796.566 km parcursi de clientii Eturia
 • 106 de destinatii inspectate

Vacante linistite

 • Fara costuri ascunse!
 • Telefon de urgenta 24/7
 • Ghiduri si sfaturi de calatorie
 • 85% dintre clientii nostri ne-au acordat calificativul: excelent.

Tarife competitive

 • Parteneriatele semnate cu 160 tour operatori locali si cu 322 de hoteluri de renume din intreaga lume garanteaza un bun raport calitate/pret pentru toate vacantele oferite.
 • Parteneriate avute cu cele mai bune companii aeriene din lume ne-au permis sa contractam zboruri de linie la tarife extrem de competitive.

Traveller Club

 • Acumulezi automat sume de bani la fiecare calatorie
 • Discounturi si beneficii dedicate membrilor
 • 100% tailor made pentru membrii clubului

Statistici Eturia