Plajele Sri Lankai Sri Lanka

Eturia - Agentie de turism

Plajele Sri Lankai


Cu cei 1600 km de coasta Sri Lanka se bucura de plaje cu nisip fin mangaiat de apa calda, dar uneori involburata a Oceanului Indian, cu hoteluri pe gustul si bugetul tuturor turistilor, cu statiuni linistite si fermecatoare, unde va puteti relaxa sau dimpotriva aventura practicand tot soiul de sporturi nautice, de la wind-surfing, water-skiing, surfing, sailing si pana la scuba-diving si wreck-diving. In functie de sezonul turistic poti alege intre plajele de pe coasta de vest si sud-vest (Bentota, Wadduwa, Kalutara, Hikkaduwa, Galle, Unawatuna, Koggala, Tangalle, Beruwala, Negombo) sau de pe cea de est (Trincomalee, Nilaveli, Pasikudah, Arugam Bay), ceva mai linistita.

Motive pentru a vizita Plajele Sri Lankai

1 Pentru a te relaxa pe unele dintre cele mai salbatice si pitoresti plaje ale Oceanului Indian

2 Posibilitatea de a experimenta cele mai diverse sporturi nautice

3 Statiunile linistite si cochete de pe coasta de vest si sud

De ce ne plac Plajele Sri Lankai

"In Negombo, o statiune pe coasta de Vest, putin mai la nord de Colombo…piscina imensa, plaja cu nisip alb si apa racoroasa au fost atragatoare" Claudiu

"Ajungem cu ploaie cu tot pe coasta, in Bentota. Oceanul Indian este involburat, valurile si curentii isi etaleaza puterea, insa nu putem rezista. Temperatura apei este perfecta, distractia cand sari deasupra valului, maxima. Radem si a doua zi descoperim, spre uimirea noastra, ca ne-am bronzat prin patura de nori. Urmeaza inca o zi perfecta, cu soare din plin, pentru a definitiva bronzul. Excursiile planuite la deep-sea fishing sunt abandonate. Se prefera piscina si o bautura racoritoare" Claudiu


Trimite-ne o cerere online:
Discuta cu un specialist

Florin

031.9998

office@eturia.ro

When to go

Datorita activitatii musonilor cea mai buna perioada pentru a vizita plajele de pe coasta de vest si sud-vest este cea cuprinsa intre lunile noiembrie - aprilie, iar pentru cele din est iunie - octombrie.

Sfaturi de calatorie

Stilul de viata in Sri Lanka este foarte diferit fata de cel european.

Nuditatea si topless in public (plaje, piscine) este inacceptabila si ilegala; exista doar cateva hoteluri ce permit la piscinele sau plajele proprii acest lucru. Este recomandabil de intrebat la Receptia hotelului despre politica lor referitoare acest lucru. Pentru mersul la plaja este recomandabil purtarea unor sandale usoare, iar in excursiile pe jos sunt recomandate incaltari sport usoare; daca doriti sa luati masa in oras cele mai multe restaurante impun utilizarea pantofilor.

Impresii de calatorie Sri Lanka

Experienta

 • 11 ani de turism
 • 1.796.575 zile de vacanta vandute
 • 324.318.564 km parcursi de clientii Eturia
 • 106 de destinatii inspectate

Vacante linistite

 • Fara costuri ascunse!
 • Telefon de urgenta 24/7
 • Ghiduri si sfaturi de calatorie
 • 85% dintre clientii nostri ne-au acordat calificativul: excelent.

Tarife competitive

 • Parteneriatele semnate cu 160 tour operatori locali si cu peste 400 de hoteluri de renume din intreaga lume garanteaza un bun raport calitate/pret pentru toate vacantele oferite.
 • Parteneriate avute cu cele mai bune companii aeriene din lume ne-au permis sa contractam zboruri de linie la tarife extrem de competitive.

Traveller Club

 • Acumulezi automat sume de bani la fiecare calatorie
 • Discounturi si beneficii dedicate membrilor
 • 100% tailor made pentru membrii clubului
Statistici Eturia