Insulele Spaniei Spania

Eturia - Agentie de turism

Insulele Spaniei


Insulele Spaniei sunt recunoscute in toata lumea. Cine nu a auzit de Tenerife, Canare sau Insulele Baleare cu vestitele insule Mallorca si Ibiza (capitala distractiei)?

Ciudad de Ibiza  Capitala insulei Ibiza, Ciudad de Ibiza, a fost fondata de cartaginezi acum 2.500 de ani. Astazi, iahturile din Vara de Rey, sunt spectacole constante iar Placa Desamparadors si zona portului cu galeriile sale de arta, magazine, cluburi, baruri si restaurante sunt destinatiile favorite a celor care vin in Ibiza pentru distractie. O mare parte din orasul vechi – D`Alt Vila, cu strazi inguste, pietruite si case zugravite in alb, a fost pastrat in ciuda dezvoltarii masive a orasului.

Inconjurate de apele albastre ale Oceanului Atlantic si localizate in partea cea de nord a Africii, Insulele Canare isi prezinta magia intr-un arhipeleag unic in lume prin diversitatea si frumusetea subtropicala, un intreg univers de care te poti relaxa, o locatie cu adevarat exotica, cu un climat primavaratic tot anul. 

  In Tenerife descoperi o lume surprinzator de salbatica cu frumuseti capabile sa iti furnizeze tot ceea ce ai visat, garantand maxima satisfactie si o vacanta ireprosabila. De la tarm pana pe crestele muntilor, Tenerife este un univers al contrastelor, in care vei gasi cu siguranta locul ideal in care sa-ti infrumusetezi vacanta cu momente de neuitat printre incredibile creatii artistice ale naturii: golfuri secrete, plaje lungi cu nisip vulcanic, defilee adanci, tarmuri stancoase ascutite, paduri exotice, peisaje vulcanice si vai acoperite cu plantatii de bananieri.

Cunoscuta ca Isla Bonita multumita peisajelor spectaculoase, coloritului si armoniei satelor si oraselor coloniale, La Palma este o locatie unica, incarcata de exotism. Pe Insula La Palma, declarata Rezervatie a Biosferei in 2002, vei descoperi conuri vulcanice, golfulete idilice si locatii fermecatoare printre care padurile El Canal y Los Tiles. Incanta-ti privirea cu privelistile spectaculoase oferite de Caldera de Taburiente.

La Gomera inseamna natura in forma cea mai pura: paduri infrunzite, trecatori abrupte, stanci cu forme ciudate si sate ce si-au conservat traditiile cele mai vechi, toate pot furniza o vacanta deosebita. Indeaproape legata de descoperirea Americii de catre Columb, insula te intampina cu locatii ce amintesc de alte timpuri. Aici se afla Parcul National Garajonay, declarat patrimoniu al UNESCO si padurile de dafin ce candva acopereau intregul bazin mediteranean.

Insula Gran Canaria este un continent in miniatura, cu plaje cu nisip auriu, dune desertice cu nisip alb si defilee verzi, sate pitoresti, cartiere istorice menite sa te transpuna in vremuri istorice si orase fermecatoare si pline de viata. 

Situat pe tarmurile unui golf din sud vestul Insulei Mallorca, Palma de Mallorca (Palma) este cel mai mare oras al insulei si capitala a provinciei si comunitatii autonome Insulele Baleare. Consacrat ca statiune balneara, fostul oras fenician si mai apoi roman a devenit o principala destinatie turistica inca din anul 1950. In Palma de Mallorca se gaseste si una dintre resedintele de vacanta ale familiei regale spaniole - Palatul Marivent. Principalele atractii turistice sunt portul dominat de Catedrala La Seu, Muzeul Pueblo Espanol, Castell de Bellver, Catedral de Mallorca, Museo Catedralicio, Baile Arabe (Banys Arabs), Museo de Arte Espanol Contemporaneo.
Trimite-ne o cerere online:
Discuta cu un specialist

Florin

031.9998

office@eturia.ro

When to go

Insulele pot fi abordate pe tot parcursul anului, mai ales de primavara pana toamna.

Sfaturi de calatorie

Ochelarii de soare, crema de protectie solara si voia buna nu trebuie sa lipseasca.

Impresii de calatorie Spania

Experienta

 • 11 ani de turism
 • 1.797.414 zile de vacanta vandute
 • 330.940.335 km parcursi de clientii Eturia
 • 106 de destinatii inspectate

Vacante linistite

 • Fara costuri ascunse!
 • Telefon de urgenta 24/7
 • Ghiduri si sfaturi de calatorie
 • 85% dintre clientii nostri ne-au acordat calificativul: excelent.

Tarife competitive

 • Parteneriatele semnate cu 160 tour operatori locali si cu peste 400 de hoteluri de renume din intreaga lume garanteaza un bun raport calitate/pret pentru toate vacantele oferite.
 • Parteneriate avute cu cele mai bune companii aeriene din lume ne-au permis sa contractam zboruri de linie la tarife extrem de competitive.

Traveller Club

 • Acumulezi automat sume de bani la fiecare calatorie
 • Discounturi si beneficii dedicate membrilor
 • 100% tailor made pentru membrii clubului
Statistici Eturia