Despre Spania - Insulele Canare

Eturia - Agentie de turism

Despre Spania - Insulele Canare

Flamenco, corrida, Columb, F.C. Barcelona, Gaudi, Picasso, El Greco si Goya, Muzeul Prado, jamon si sangria, paella si tapas, Don Quijote si Sancho Panza, mauri, crestini, conchistadori, vestigii romane, plaje frumoase... Toate aceste cuvinte sunt sinonime cu Spania si pentru fiecare persoana Spania rezoneaza cu unul dintre ele sau cu toate la un loc: fie cu patima din miscarile dansatoarelor andaluze de flamenco, fie cu tragedia si curajul nebunesc din arenele de corrida, fie cu liniile indraznete si aproape ireale ale arhitecturii lui Gaudi.


Spania, o tara splendida si diversificata, te poate coplesi prin nenumaratele sale obiective turistice fascinante, cu peisajele deosebite si cu orasele extravagante. Oamenii locului iti vor vorbi despre Spania fara a folosi cuvinte patriotarde, dar cu o mandrie care rezida din ancorarea adanca in propria istorie. Caci fiecare regiune a Spaniei are istoria si specificul sau, iar oamenii sunt mai intai catalani, andaluzi, basci, aragonezi... si apoi spanioli. Pentru un barcelonez, de exemplu, Barcelona este centrul universului si nu exista nimic altceva mai frumos pe lume.
Madridul, cu muzeele, palatele si monumentele sale, Barcelona, o metropola la fel de sofisticata si rafinata precum operele lui Gaudi, Malaga, cu coastele sale insorite, Córdoba, cu mostenirea sa maura, Salamanca, cu una dintre cele mai vechi universitati din lume, Bilbao, cu al sau celebru muzeu Guggenheim, Toledo, un exemplu de toleranta religioasa si o imbinare fericita de stiluri arhitecturale crestine, islamice, maure si iudaice, arhipelagurile Canare si Baleare, cu plajele lor imbietoare, toate acestea sunt motive pentru care spaniolii spun ca Spania este diferita, pur si simplu, fara termen de comparatie si fara explicatii.

Motive pentru a vizita Spania - Insulele Canare

1 Orase rafinate: Barcelona, Madrid

2 Istorie medievala: Santiago de Compostela, Toledo

3 Fantezie maura: Granada, Palatul Alhambra, Córdoba, Sevilia, Zaragoza

4 Pe urmele lui Picasso: Malaga, Guernica

5 Farmecul regiunii Castilla y Leon: Castilla y Leon, Valladolid, Leon, Salamanca

6 Coasta Spaniei: Costa Brava, Marbella, Cadiz

7 Insule contrastante: Ciudad de Ibiza, Insulele Canare, Tenerife, La Palma, La Gomera, Gran Canaria

8 Arta preistoriei: Pestera de la Altamira

Trimite-ne o cerere online:
Discuta cu un specialist:

Ilinca

031.9998

office@eturia.ro

Oferte de vacanta Spania - Insulele Canare
 
Viza

Cetatenii romani nu au nevoie de viza pentru a calatori in Spania. Intrarea in Spania este permisa cu pasaportul sau cartea de identitate valabile cel putin 6 luni de la data intrarii pe teritoriul Spaniei.

Fast Facts

When to go Spania - Insulele Canare

Temperatura medie
Spania este o destinatie ce poate fi abordata tot timpul anului, dar lunile ideale pentru a o vizita sunt mai, iunie si septembrie (dar si aprilie si octombrie pentru sudul tarii). In perioadele enuntate vremea este excelenta; lunile iulie si august sunt foarte calduroase si adesea temperaturile ating chiar si 45°C (spre exemplu in Andaluzia); in lunile iulie si august orasul Madrid este aproape pustiu.
Iarna (decembrie - februarie), de-a lungul coastei sudice si sud-estice este blanda, in timp ce pe perioada verii (iunie - august) este recomandat sa te retragi in nord-vest, la plaja sau pe muntii inalti ca sa poti scapa de caldura excesiva.
Datorita pozitionarii sale, Spania are mai multe tipuri de clima: in zona centrala domina climatul temperat continental, caracterizat prin ierni blande si veri fierbinti si cu precipitatii moderate, in zonele de est si sud domina climatul mediteraneean, cu veri fierbinti si uscate si ierni umede, iar zona nordica clima este oceanica, caracterizata prin umiditate mai ridicata si temperaturi moderate – acestei zone i se mai spune si „Spania verde”.

Vacante in Spania - Insulele Canare

Descopera recomandarile Eturia pentru vacanta ta in Spania - Insulele Canare . Ofertele noastre includ toate costurile si comisioanele asociate pachetelor turistice - cazari, bilete de avion, mese specificate in program, transferuri si tururi stabilite in itinerar, taxe de intrare la obiectivele turistice, taxe de aeroport si serviciu, TVA.

Experienta

 • 10 ani de turism
 • 1.736.577 zile de vacanta vandute
 • 257.869.150 km parcursi de clientii Eturia
 • 106 de destinatii inspectate

Vacante linistite

 • Fara costuri ascunse!
 • Telefon de urgenta 24/7
 • Ghiduri si sfaturi de calatorie
 • 85% dintre clientii nostri ne-au acordat calificativul: excelent.

Tarife competitive

 • Parteneriatele semnate cu 160 tour operatori locali si cu 322 de hoteluri de renume din intreaga lume garanteaza un bun raport calitate/pret pentru toate vacantele oferite.
 • Parteneriate avute cu cele mai bune companii aeriene din lume ne-au permis sa contractam zboruri de linie la tarife extrem de competitive.

Traveller Club

 • Acumulezi automat sume de bani la fiecare calatorie
 • Discounturi si beneficii dedicate membrilor
 • 100% tailor made pentru membrii clubului

Statistici Eturia