Insula Sentosa Singapore

Eturia - Agentie de turism

Insula Sentosa


Sentosa este locul perfect pentru cei ce cauta multa distractie in vacanta. Vei experimenta o alta fata a orasului Singapore, vei avea ocazia sa te distrezi ca un copil, te vei relaxa pe una din cele mai frumoase plaje dar in acelasi timp vei invata istoria si cultura orasului.

De ce ne place noua Insula Sentosa

"Relaxarea si entertainmentul nu pot fi complete fara Sentosa Island, o insula legata de continent atat cu telecabina, pod pietonal, pod auto, metrou sau tren suspendat. Aici s-au dezvoltat mai multe proiecte de entertainment. In ceea ce ma priveste, recomand Universal Studio (pentru cei ce nu au ajuns in Los Angeles) si Marine Life Park, poate cel mai impresionant acvariu din lume. In Sentosa posibilitatile de activitati si distractie sunt infinite. Tot aici sunt si plaje cu nisip alb fin adus din Bali (zona de plaja se mai cheama si Little Bali)." Sorin Stoica

"In Regatul Insectelor am gasit peste 3000 de specii de insecte, dintre cele mai frumoase si mai rare din lume, incluzand o incapere ca straluceste cu lumina a peste 5000 de licurici. Apoi am ajuns la cel mai mare acvariu cu pesti tropicali din Asia, construit sub apa si gazduind peste 2500 de specii marine, pe care le-am admirat inotand in jurul vizitatorilor." Simona Hurjui

"Universal Studios care te poarta in lumea filmelor de poveste de la Hollywood (Madagascar, Shrek, Jurassic Park, Transformers, The Mummy), iti ofera clipe de adrenalina si iti aduce veselia copilariei in suflet. In S.E.A. Aquarium vei descoperi lumea marina prin geamul celui mai mare acvariu din lume. Peste 800 de specii de animale marine isi traiesc viata linistite aici: pesti exotici, delfini, rechini, pisici de mare, meduze, lei de mare. Aventura poate continua cu parcul acvatic Adventure Cove, poti face o incursiune in istorie la muzeul Images of Singapore sau te poti relaxa pe una din frumoasele si linistitele plaje ale insulei." Alexandra Parvu


Atat cei mici cat si cei mari pot practica in frumoasa insula Sentosa diverse activitati cum ar fi: indoor skydiving, tiroliana, parc de distractii, spectacole 4D, acvarii, jocuri pe plaja etc. Intreaga insula a fost dedicata atat diverselor activitati, cat si relaxarii pentru ca peisajul este absolut fermecator. Principalele atractii sunt Parcul tematic Universal Studios - Singapore, Tiger Sky Tower, Parcul fluturilor si insectelor, Lumea subacvatica si Laguna Delfinilor, Sentosa 4D Magix, Sentosa CineBlast, Fort Siloso, plajele Palawan, Siloso, Tanjong si Magical Sentosa Show - un spectacol unic in lume ce poarta spectatorii intr-o lume fantastica, animata cu efecte speciale deosebite (de sunete, culoare, lumini, ape, lasere, media).
Trimite-ne o cerere online:
Discuta cu un specialist
Specialist Singapore

Florin

031.9998

office@eturia.ro

When to go

Singapore are o clima tropicala, fara anotimpuri distincte. Totusi perioadele de top sunt februarie - aprilie si august - octombrie, insa in ultima perioada se poate instala ceata.

Sfaturi de calatorie

In Singapore, spre deosebire de restul sud-estului asiatic, se accepta ca femeile sa poarte imbracaminte decoltata si barbatii pantaloni scurti si slapi, desi barurile si restaurantele de lux impun tinuta obligatorie. Totusi, femeile trebuie sa fie pregatite la cateva priviri critice, daca se imbraca astfel in zone selecte, cum ar fi cartierul Bugis.

Impresii de calatorie Singapore

Experienta

 • 11 ani de turism
 • 1.796.575 zile de vacanta vandute
 • 324.318.564 km parcursi de clientii Eturia
 • 106 de destinatii inspectate

Vacante linistite

 • Fara costuri ascunse!
 • Telefon de urgenta 24/7
 • Ghiduri si sfaturi de calatorie
 • 85% dintre clientii nostri ne-au acordat calificativul: excelent.

Tarife competitive

 • Parteneriatele semnate cu 160 tour operatori locali si cu peste 400 de hoteluri de renume din intreaga lume garanteaza un bun raport calitate/pret pentru toate vacantele oferite.
 • Parteneriate avute cu cele mai bune companii aeriene din lume ne-au permis sa contractam zboruri de linie la tarife extrem de competitive.

Traveller Club

 • Acumulezi automat sume de bani la fiecare calatorie
 • Discounturi si beneficii dedicate membrilor
 • 100% tailor made pentru membrii clubului
Statistici Eturia