Chinatown Singapore

Eturia - Agentie de turism

Chinatown


In cartierul chinezesc din Singapore, vechiul se combina cu noul intr-un mod foarte placut ochiului. Stradutele sunt pline de magazinase traditionale, restaurante, o piata din care iti poti achizitiona cele mai ieftine suveniruri, dar si maretul templu Buddha Tooth Relic Temple. Spre deosebire de alte cartiere chinezesti ale faimoaselor metropole ale lumii, aici atmosfera este cu totul alta. Se simte influenta locuitorilor, traditia respectata cu strictete, curatenia si gustul atat de autentic al mancarii. Toate acestea se datoreaza cel mai probabil faptului ca o mare parte din populatia orasului Singapore este formata din chinezi.

De ce ne place noua Chinatown

"A urmat Chinatown pe care l-am parcurs in mers, avand astfel ocazia sa admiram in tihna arhitectura cladirilor chinezesti intre care atarnau o multitudine de lampe colorate. Piata din acest cartier este cea mai potrivita pentru a achizitiona suveniruri, deoarece preturile sunt scazute la jumatate fata de cele din magazinele de profil. Daca ajungeti aici, nu ratati Buddha Tooth Relic Temple, a carui arhitectura apartine dinastiei Tang. Ceea ce se gaseste la interiorul acestui templu este absolut fascinant." Alexandra Parvu

"China Town s-ar putea sa vi se para mult prea curat pentru un cartier chinezesc. Totul e foarte curat aici. Si, ca si siguranta, probabil este unul dintre cele mai sigure locuri de pe pamant. Efectiv uiti de grija de a te uita dupa bagaje sau alte valori personale." Sorin Stoica


La tot pasul dai de casute cu detalii arhitectonice vopsite in rosu, lampi chinezesti la geamuri, turnulete si dragoni. Daca nu ai vedea pe fundal zgarie norii orasului, pentru o clipa ai avea senzatia ca nu te afli in Singapore. Daca tot ajungi in Chinatown, nu rata Buddha Tooth Relic Temple. Acest templu a fost definitivat abia in 2007, iar detaliile arhitectonice sunt tipice dinastiei Tang. La interior se afla o statuie a Maitreya Buddha, iar la etajul 4 se afla dintele lui Buddha Shakkyamuni. Pe acoperis se afla pagoda celor 10.000 de buddha ce gazduieste o roata de rugaciune in stil tibetan. Zilnic au loc aici rugaciuni. Intrarea este libera si trebuie sa ai umerii si picioarele acoperite.
Trimite-ne o cerere online:
Discuta cu un specialist
Specialist Singapore

Florin

031.9998

office@eturia.ro

Sfaturi de calatorie

Exista interdictii complete privind fumatul in toate localurile publice (inclusiv pub-uri si discoteci) si limitari foarte stricte privind locurile exterioare in care se poate fuma. Fumatul este interzis in toate spatiile exterioare, cu exceptia locurilor speciale desemnate. Zonele acceptate sunt marcate cu un afis cu chenar galben, in mijlocul caruia este scris „smoking zone” (zona pentru fumatori).

Fumatul in spatiul public aduce cu sine o amenda de 500 $ singaporezi.

Impresii de calatorie Singapore

Experienta

 • 11 ani de turism
 • 1.792.352 zile de vacanta vandute
 • 319.391.852 km parcursi de clientii Eturia
 • 106 de destinatii inspectate

Vacante linistite

 • Fara costuri ascunse!
 • Telefon de urgenta 24/7
 • Ghiduri si sfaturi de calatorie
 • 85% dintre clientii nostri ne-au acordat calificativul: excelent.

Tarife competitive

 • Parteneriatele semnate cu 160 tour operatori locali si cu peste 400 de hoteluri de renume din intreaga lume garanteaza un bun raport calitate/pret pentru toate vacantele oferite.
 • Parteneriate avute cu cele mai bune companii aeriene din lume ne-au permis sa contractam zboruri de linie la tarife extrem de competitive.

Traveller Club

 • Acumulezi automat sume de bani la fiecare calatorie
 • Discounturi si beneficii dedicate membrilor
 • 100% tailor made pentru membrii clubului
Statistici Eturia