Vacante in SIX SENSES

Eturia - Agentie de turism

SIX SENSES

Six Senses Hotels Resorts & Spas este locul ideal pentru a va regasi intr-o atmosfera aparte creata de serviciile exceptionale oferite si de frumusetea naturala a locurilor. Experti din diferite domenii participa la stabilirea chintesentei Six Senses oferind, pe langa luxul si facilitatile deosebite, conceptul Six Senses Integrated Wellness, care va face din vacanta dumneavoastra o oaza de relaxare si bunastare. Misiunea Six Senses Hotels Resorts & Spas este de a duce experienta unui sejur la resort la un alt nivel prin miscare, terapii alternative si tratamente holisitice, nutritive, programe de imbunatatire a somnului, yoga, meditatie, care impreuna ofera un stil de viata mai sanatos.

Sejururi la plaja la resorturile Six Senses

Ofertele noastre includ toate costurile si comisioanele asociate pachetelor turistice - cazari, bilete de avion, mese specificate in program, transferuri si tururi mentionate in itinerar, taxe de intrare la obiectivele turistice, taxe de aeroport si serviciu, TVA. Alege o vacanta Best Deal Sejur bifand optiunea plecari garantate sau alege o vacanta tailor made - Signature - daca doresti sa calatoresti intr-o anume perioada si ai flexibilitate la datele de calatorie.

Trimite-ne o cerere online:
Discuta cu un specialist
Specialist

Florin

031.9998

office@eturia.ro

Vacante SIX SENSES

Descopera recomandarile Eturia pentru vacanta ta la SIX SENSES . Ofertele noastre includ toate costurile si comisioanele asociate pachetelor turistice - cazari, bilete de avion, mese specificate in program, transferuri si tururi stabilite in itinerar, taxe de intrare la obiectivele turistice, taxe de aeroport si serviciu, TVA.

  
 • SIX SENSES ZIL PASYON
   
  Vei petrece aceste zile pe insoritele plaje din zona Fethiye - Oludeniz, bucurandu-te de atmosfera relaxanta. Programul este liber. Te vei putea bucura de facilitatile resortului care cuprind piscine, locuri de joaca special amenajate pentru deliciul copiilor, dar si baruri sau cluburi de noapte. Meniul restaurantelor cuprinde atat preparate traditionale turcesti cat si cu influente din bucataria internationala. Daca esti un spirit aventurier trebuie sa incerci sa survolezi peisajul intr-o parapanta cu motor, controlata de un pilot experimentat. Vei avea satisfactia sa observi peisajul fara grija unor fotografii memorabile intrucat serviciile numeroaselor companii ce opereaza parapantele colorate de la Oludeniz includ si realizarea unor instantanee pe care le vei putea impartasi celor dragi. Cei cu instinctul de conservare mai pronuntat se pot bucura deopotriva de acest peisaj care este pana la urma o minunata plaja, scaldata de ape ce formeaza un adevarat curcubeu din nuante de albastru, si care te va relaxa asa cum putine altele o vor putea face. La sosirea pe aeroportul din Dalaman vei fi intampinat de reprezentantul nostru local care iti va asigura transferul la hotelul din Fethiye Oludeniz. Vei fi transferat de la hotelul din Fethiye Oludeniz la aeroport in Dalaman. Vei petrece aceste zile pe insoritele plaje din zona Fethiye - Oludeniz, bucurandu-te de atmosfera relaxanta. Programul este liber. Te vei putea bucura de facilitatile resortului care cuprind piscine, locuri de joaca special amenajate pentru deliciul copiilor, dar si baruri sau cluburi de noapte. Meniul restaurantelor cuprinde atat preparate traditionale turcesti cat si cu influente din bucataria internationala. Daca esti un spirit aventurier trebuie sa incerci sa survolezi peisajul intr-o parapanta cu motor, controlata de un pilot experimentat. Vei avea satisfactia sa observi peisajul fara grija unor fotografii memorabile intrucat serviciile numeroaselor companii ce opereaza parapantele colorate de la Oludeniz includ si realizarea unor instantanee pe care le vei putea impartasi celor dragi. Cei cu instinctul de conservare mai pronuntat se pot bucura deopotriva de acest peisaj care este pana la urma o minunata plaja, scaldata de ape ce formeaza un adevarat curcubeu din nuante de albastru, si care te va relaxa asa cum putine altele o vor putea face. La sosirea pe aeroportul din Dalaman vei fi intampinat de reprezentantul nostru local care iti va asigura transferul la hotelul din Fethiye Oludeniz. Vei fi transferat de la hotelul din Fethiye Oludeniz la aeroport in Dalaman.

Cele mai noi impresii de calatorie

Experienta

 • 11 ani de turism
 • 1.780.161 zile de vacanta vandute
 • 309.937.586 km parcursi de clientii Eturia
 • 106 de destinatii inspectate

Vacante linistite

 • Fara costuri ascunse!
 • Telefon de urgenta 24/7
 • Ghiduri si sfaturi de calatorie
 • 85% dintre clientii nostri ne-au acordat calificativul: excelent.

Tarife competitive

 • Parteneriatele semnate cu 160 tour operatori locali si cu peste 400 de hoteluri de renume din intreaga lume garanteaza un bun raport calitate/pret pentru toate vacantele oferite.
 • Parteneriate avute cu cele mai bune companii aeriene din lume ne-au permis sa contractam zboruri de linie la tarife extrem de competitive.

Traveller Club

 • Acumulezi automat sume de bani la fiecare calatorie
 • Discounturi si beneficii dedicate membrilor
 • 100% tailor made pentru membrii clubului
Statistici Eturia