Vacante in

Eturia - Agentie de turism

Vacante Zoetry Agua Punta Cana

Resortul Zoetry Agua Punta Cana este situat intr-un decor de vis, cu plaje cu nisip alb strajuite de palmieri si se remarca prin rafinamentul, serviciile de lux, designul exclusivist si atmosfera intima. Cele 96 de camere sunt decorate elegant oferind oaspetilor sai un sejur de neuitat, o evadare din cotidian intr-un paradis exotic.

Trimite-ne o cerere online:
Discuta cu un specialist
Specialist

Ana Maria

031.9998

office@eturia.ro

Sejururi la Zoetry Agua Punta Cana

Ofertele noastre includ toate costurile si comisioanele asociate pachetelor turistice - cazari, bilete de avion, mese specificate in program, transferuri si tururi mentionate in itinerar, taxe de intrare la obiectivele turistice, taxe de aeroport si serviciu, TVA. Alege o vacanta Best Deal selectand optiunea Plecari fixe sau alege o vacanta personalizata daca doresti sa calatoresti intr-o anumita perioada si nu ai flexibilitate la datele de calatorie.

Sorteaza dupa:
 • 7Luna de miere - Sejur plaja Punta Cana, 10 zile - august 2019
   

  Luna de miere - Sejur plaja Punta Cana, 10 zile - august 2019 Honeymoon & Romance

  Tarif de la / persoana: 1.920 €
  vezi oferta Data plecare: 2019-08-22;
  Companie aeriana: Air France
  Luna de miere - Sejur plaja Punta Cana, 10 zile - august 2019 Honeymoon & Romance vezi oferta
  Eturia iti propune un sejur pentru luna de miere in Punta Cana, renumita destinatie turistica din Republica Dominicana, ce incanta cu plajele sale cu nisip alb, apele de culoare turcoaz si frumusetea vegetatiei luxuriante. Vei fi transferat de la hotel la aeroportul din Punta Cana. Vei petrece zile minunate pe plajele cu nisip fin ale Marii Caraibilor. Te poti relaxa pe plaja, poti practica sporturi nautice, te vei bucura de facilitatile resortului sau poti alege din multitudinea de tururi optionale. Dupa sosire pe aeroportul din Punta Cana, vei fi transferat la hotel.

eturia awards

Eturia membru ANAT
Premii Eturia
Premii Eturia
Premii Eturia