Atractii Olanda

Eturia - Agentie de turism

Atractii Olanda

Olanda este considerata de secole tara florilor, in special pentru lalelele sale. Are numeroase rauri, lacuri, un canal interior intins si un sistem de cale navigabila, fiind protejata de mare cu un lung canal de dune la tarm. Amsterdam, capitala Olandei este cunoscut pentru pitorestile sale canale, nenumaratele poduri si casele vechi, fiind o reuniune de culori, cu locuri dintre cele mai frumoase din Europa. Canalul care curge de-a lungul orasului ii confera acestuia caracter si stil, iar muzeele sale sunt recunoscute in toata lumea. Roma are soarele dar Amsterdamul are restaurantele este parerea unui turist impatimit. Orasul are 1000 de restaurante si de doua ori mai multe cafenele si baruri iar variatatea impresionanta satisface atat gusturile mai simple cat si pe cele mai sofisticate. Skating-ul poate fi practicat pe canalele din Amsterdam atunci cand da inghetul, iar cei care practica acest sport sunt considerati eroi ai Olandei.
Olanda este recunoscuta pentru florile multicolore, a spatiilor verzi din cadrul parcurilor, dar si a culturii, personalitati faimoase in intreaga lume fiind din Olanda, printre care amintim Van Gogh, Picasso, Vermeer, Rembrandt si Decartes.

Trimite-ne o cerere online:
Discuta cu un specialist:

Florin

031.9998

office@eturia.ro

Amsterdam

 • Atractii Amsterdam Olanda - vezi vacantele

  Amsterdam

Amsterdam desi are statut de capitala oficiala a Olandei, institutiile fundamentale ale statului: Curtea Suprema de Justitie, Guvernul si Parlamentul isi au sediul la Haga. Etimologic, Amsterdam provine din alaturarea cuvntelor dam (baraj) si Amstel (raul ce strabate orasul). Din 1996, fostele fortificatii de aparare ale orasului sunt incluse in Lista de Patrimoniu UNESCO. Prima atestare documentara a orasului o reprezinta un document emis de Contele Floris al V-lea al Olandei. Dezvoltarea economica si urbanistica a orasului a luat o deosebita amploare incepand inca din secolul al XIV-lea datorita stranselor legaturi comerciale cu orasele din Liga Hanseatica, cunoscand apogeul in secolul al XVII-lea considerat drept Era de Aur a Amsterdamului. Desi initial a fost construit pe tarmul Golfului Zuiderzee (o prelungire a Marii Nordului), datorita adaugarii succesive de noi terenuri, orasul Amsterdam s-a extins pana la malurile lacului cu apa dulce IJsselmeer. Centrul orasului are forma de potcoava imprejmuita de patru canale faimoase: Singel, Herengracht, Keizersgracht si Prinsengracht, care reprezinta cea mai buna cale de a vedea casele cu frontoane caracteristice arhitecturii locale. Este si modalitatea de a admira Muzeul Marinei, Casa Rembrandt si hotelul Europa Heineken. Daca vei alege o plimbare pe strada Rokin, pe sub cele 12 porti ale Ceylonului, vei avea senzatia ca timpul s-a oprit in loc, redescoperind atmosfera flamanda de acum cateva secole. Pe strazile incarcate de mistere ale Cartierului Rosu surprizele te vor insoti la tot pasul. Se poate face un popas la Escape Club unde in fiecare seara mii de persoane sunt atrase de ritmurile magice ale acestui megataram al distractiei.

Nava Costa Luminosa

 • Oferte

  Atractii Nava Costa Luminosa Olanda

Lansat la apa in 2009, vasul de croaziera Costa Luminosa, impresioneaza prin dimensiuni si prin designul cochet si elegant. Forma sa unica, materialele pretioase si rafinate, noile solutii de constructie si de estetica fac din acest vas de croaziera unul incredibil de sarmant si in acelasi timp modern si inovativ, construit special pentru a straluci pe mare. O croaziera la bordul Vaporului Costa Luminosa este o calatorie a luminii in toate formele sale: de la transparenta structurilor de sticla pana la  multiplele reflexele ale cadelabrelor din sticla de Murano, de la accesoriile cu finisari prismatice pana la jocurile de lumini din Teatrul Phoenix, de la energia revitalizanta din Centrul Spa Samsara pana la adrenalina pura a realitatii virtuale.
Parametrii navei:
-lungime: 294 m;
-latime: 32 m;
-viteza croaziera: 40 km/ora;
-echipaj: 921 persoane;
-cabine: 1130.
Facilitati/dotari: 3 piscine, 4 jacuzzi, terenuri de sport, 4 restaurante, 11 baruri, Samsara SPA, 4D Cinema, 3 sali de spectacole, Cazino, discoteca, Grand Prix Simulator, Golf Simulator, Play Station World, room service 24 ore, TV LCD Programe Satelit-Filme, electricitate cabine: 220/115 V-60 Hz.

Sensation

 • Oferte

  Atractii Sensation Olanda

Sensation (White) a inceput in Amsterdam in 2000 si de atunci mai mult de jumatate de milion de iubitori de muzica dance din intreaga lume s-au bucurat de acest magnific show.
Primul eveniment Sensation a avut loc pe stadionul Amsterdam ArenA si a incantat 20.000 de clubberi. Obiceiul ca participantii sa poarte imbracaminte complet alba a aparut din urmatorul an, cand Duncan Stutterheim, Sensation CEO, a dorit sa omagieze memoria fratelui sau, Miles, co-fondator al ID&T, organizatoarea evenimentului.
Cu o asistenta in continua expansiune, spectacolul dureaza opt ore, la el luand parte atat DJ`s de renume mondial cat si tinere talente pentru care evenimentul devine o rampa de lansare. Tiësto, Sven Vath, Armin van Buuren, Carl Cox, David Guetta, Richie Hawtin, Axwell, Fedde le Grand, Steve Angelo, Sebastian Ingrosso sau Erick Morillo au mixat intr-un anumit punct al carierei la Sensation. Alaturi de sunetul senzational, Sensation isi incanta participantii cu un program tematic de lumini, lasere, artificii, dans si acrobatii pregatit minutios timp de mai mult de sase luni si care de la an la an este tot mai grandios.

Impresii de calatorie Olanda

Experienta

 • 10 ani de turism
 • 1.736.696 zile de vacanta vandute
 • 258.093.577 km parcursi de clientii Eturia
 • 106 de destinatii inspectate

Vacante linistite

 • Fara costuri ascunse!
 • Telefon de urgenta 24/7
 • Ghiduri si sfaturi de calatorie
 • 85% dintre clientii nostri ne-au acordat calificativul: excelent.

Tarife competitive

 • Parteneriatele semnate cu 160 tour operatori locali si cu 322 de hoteluri de renume din intreaga lume garanteaza un bun raport calitate/pret pentru toate vacantele oferite.
 • Parteneriate avute cu cele mai bune companii aeriene din lume ne-au permis sa contractam zboruri de linie la tarife extrem de competitive.

Traveller Club

 • Acumulezi automat sume de bani la fiecare calatorie
 • Discounturi si beneficii dedicate membrilor
 • 100% tailor made pentru membrii clubului

Statistici Eturia