Vacante in Suedia Domeniul regal Drottningholm

Eturia - Agentie de turism

Suedia - Domeniul regal Drottningholm

Inclus in lista patrimoniului universal UNESCO, Domeniul regal Drottningholm (Drottningholms slott) ridicat in secolul al XVI-lea se gaseste pe insula Lovon de pe lacul Malar, lac aflat intr-o suburbie a orasului Stockholm. Palatul, cladirea teatrului, pavilionul chinezesc si gradinile sunt printre cele mai bine conservate constructii din nordul Europei inspirate de Palatul Versailles. Desi este inca resedinta a familiei regale, domeniul a devenit o populara atractie turistica atat pentru sudezi cat si pentru turistii din intreaga lume. Drottningholm (Insula Reginei) proiectat de Willem Boy a fost ridicat in 1580 din ordinul regelui Johan al III-lea al Suediei pentru regina Catherine Jagiellon. In 1662 Regina Hedwig Eleonora, angajeaza pe arhitectul Nicodemus Tessin cel Batran pentru a treconstrui palatul dupa ce a fopst distrus de un incendiu, insa lucrarile sunt terminate dupa moartea acestuia de fiul sau Nicodim Tessin cel Tanar. Domeniul a continuat sa serveasca ca resedinta regala in secolul al XVIII-lea, dar si in secolul al XIX-lea, cand a fost pentru o perioada abandonat. In prezent familia regala foloseste domeniul ca resedinta regala permanenta incepand din anul 1981.
Trimite-ne o cerere online:
Discuta cu un specialist:

Ana Maria

031.9998

office@eturia.ro

Vacante in Suedia - Domeniul regal Drottningholm

Descopera recomandarile Eturia pentru vacanta ta in Suedia - Domeniul regal Drottningholm . Ofertele noastre includ toate costurile si comisioanele asociate pachetelor turistice - cazari, bilete de avion, mese specificate in program, transferuri si tururi stabilite in itinerar, taxe de intrare la obiectivele turistice, taxe de aeroport si serviciu, TVA.

La ce sa te astepti in Suedia
Suedia este una dintre cele mai liberale si tolerante tari astfel incat nu impune restrictii de conduita turistilor;
Suedezii sunt in general foarte organizati si punctuali, astfel incat este bine sa nu intarziati atunci cand aveti programata o intalnire;
Atunci cand se intalnesc, suedezii se imbratiseaza, numai in situatii formale se saluta doar prin strangerea mainii;
Datorita liberalismului accentuat, nuditatea este larg acceptata, astfel ca este comuna practica de a inota fara haine sau de a nu fi acoperit de un prosop la vestiarele din salile de sport / piscine.

Impresii de calatorie Suedia

Experienta

 • 10 ani de turism
 • 1.736.854 zile de vacanta vandute
 • 258.721.431 km parcursi de clientii Eturia
 • 106 de destinatii inspectate

Vacante linistite

 • Fara costuri ascunse!
 • Telefon de urgenta 24/7
 • Ghiduri si sfaturi de calatorie
 • 85% dintre clientii nostri ne-au acordat calificativul: excelent.

Tarife competitive

 • Parteneriatele semnate cu 160 tour operatori locali si cu 322 de hoteluri de renume din intreaga lume garanteaza un bun raport calitate/pret pentru toate vacantele oferite.
 • Parteneriate avute cu cele mai bune companii aeriene din lume ne-au permis sa contractam zboruri de linie la tarife extrem de competitive.

Traveller Club

 • Acumulezi automat sume de bani la fiecare calatorie
 • Discounturi si beneficii dedicate membrilor
 • 100% tailor made pentru membrii clubului

Statistici Eturia