Vacante in Slovacia Bratislava

Eturia - Agentie de turism

Slovacia - Bratislava

Capitala si cel mai mare oras al Slovaciei, Bratislava este situat pe malurile Dunarii ce strabate orasul de la vest spre sud est, in apropierea granitelor Slovaciei cu Austria, Ungaria si Cehia, la doar 60 Km distanta de Viena. Prima atestare documentara a orasului dateaza din anul 907 cand se numea Brezlauspurc. In perioada dominatiei Imperiul Austro Ungar, orasul se numea Pressburg (Pozsony), actuala denumire datand din 1837 dar fiind oficializata in 1919. Majoritatea cladirilor istorice sunt concentrate in Orasul Vechi iar centrul istoric este reprezentativ prin numeroasele palate majoritatea in stil baroc, nelipsind si catedralele si bisericile in stil gotic, acestora adaugandu-li-se noile structuri moderne ale secolelor XIX si XX. Orasul abunda in monumente si cladiri istorice, reprezentative fiind castelele Bratislava, Devin, Conacul Rusovce, Palatul Grassalkovich, Palatul Arhiepiscopal, Cladirea Bibliotecii Universitatii, Catedrala Sfantul Martin, Biserica Franciscana, dar si constructiile moderne ca Podul Novy Most, Turnul Kamzik, noua cladire a Teatrului Slovac. Bratislava abunda in spatii verzi, parcuri si lacuri cele mai mari fiind Parcul Horsky, Parcul Forestal, Parcul Kral, Gradina Zoologica, Gradina Botaanica Comenius, lacurile Strkovec, Kuchajda, Vajnory si Rusovice. Bratislava este inima culturala a Slovaciei. Una din structurile cele mai impresionante ale orasului este Castelul Bratislava, care de-a lungul timpului a fost regandit si reconstruit. Daca timpul va permite poti vizita si Castelului Devin care se afla pe un deal stancos, unde Raul Morava, care formeaza granita intre Austria si Slovacia, se varsa in Dunare. Este unul din cele mai importante situri arheologice slovace ce include un muzeu dedicat istoriei sale. Datorita structurii si caracterului ei istoric multicultural, cultura locala a fost influentata de componenta etnica, avand ca rezultanta prezenta a numeroase teatre, muzee, galerii, sali de concert, cinematografe, cluburi, institutii culturale ale altor etnii si popoare.
Trimite-ne o cerere online:
Discuta cu un specialist:

Raluca

031.9998

office@eturia.ro

Vacante in Slovacia - Bratislava

Descopera recomandarile Eturia pentru vacanta ta in Slovacia - Bratislava . Ofertele noastre includ toate costurile si comisioanele asociate pachetelor turistice - cazari, bilete de avion, mese specificate in program, transferuri si tururi stabilite in itinerar, taxe de intrare la obiectivele turistice, taxe de aeroport si serviciu, TVA.

Experienta

 • 10 ani de turism
 • 1.742.139 zile de vacanta vandute
 • 262.503.006 km parcursi de clientii Eturia
 • 106 de destinatii inspectate

Vacante linistite

 • Fara costuri ascunse!
 • Telefon de urgenta 24/7
 • Ghiduri si sfaturi de calatorie
 • 85% dintre clientii nostri ne-au acordat calificativul: excelent.

Tarife competitive

 • Parteneriatele semnate cu 160 tour operatori locali si cu 322 de hoteluri de renume din intreaga lume garanteaza un bun raport calitate/pret pentru toate vacantele oferite.
 • Parteneriate avute cu cele mai bune companii aeriene din lume ne-au permis sa contractam zboruri de linie la tarife extrem de competitive.

Traveller Club

 • Acumulezi automat sume de bani la fiecare calatorie
 • Discounturi si beneficii dedicate membrilor
 • 100% tailor made pentru membrii clubului

Statistici Eturia