Vacante in Mauritius Aapravasi Ghat

Eturia - Agentie de turism

Mauritius - Aapravasi Ghat

Pe tarmul Golfului Trou Fanfaron in apropiere de Port Louis - capitala insulei Mauritius se afla situl Aapravasi Ghat - fostul Centru de primire si tranzit al emigrantilor ridicat in 1849 de britanici ca parte a "Marelui Experiment". Dupa abolirea sclaviei in 1834, nevoia de forta de munca pe plantatii a facut ca Marea Britanie sa incerce o noua abordare pentru a facilita migrarea fortei de munca. In acest scop a fost construit in Mauritius un centru complex de primire a emigrantilor dotat cu spatii de cazare, bucatarii, birouri si diverse alte facilitati; multi dintre beneficiarii acestui sistem fiind fosti sclavi. Initial centrul a fost destinat primirii fortei de munca pentru plantatiile din Mauritius, insa a fost utilizat si ca centru de tranzit pentru Madagascar, estul Africii, China sau sudul Asiei. Succesul acestui experiment a facut ca si alte state coloniale sa adopte masuri asemanatoare. Situl a fost inclus in patrimoniul universal UNESCO in anul 2006.
Trimite-ne o cerere online:
Discuta cu un specialist:

Stefania

031.9998

office@eturia.ro

Vacante in Mauritius - Aapravasi Ghat

Descopera recomandarile Eturia pentru vacanta ta in Mauritius - Aapravasi Ghat . Ofertele noastre includ toate costurile si comisioanele asociate pachetelor turistice - cazari, bilete de avion, mese specificate in program, transferuri si tururi stabilite in itinerar, taxe de intrare la obiectivele turistice, taxe de aeroport si serviciu, TVA.

De ce ne place noua Mauritius

Localnicii: "Cea mai mare bogatie a insulei sunt localnicii. Amestecul atat de variat de etnii face posibila existenta unei culturi unice in felul ei, locuitorii insulei fiind ospitalieri, amabili si zambitori. Pentru a descoperi acest colt de paradis am facut inconjorul ei vizitand principalele regiuni. " Andreea

Sporturi nautice: "Regiunea estica este recomandata pentru practicarea sporturilor nautice: yachting, windsurfing etc. In zona de sud-est se afla Domeniul Etoile, iar cu ajutorul ATV-urilor am vizitat aceasta rezervatie intinsa pe cca 2000 hectare." Andreea

Paradis exotic: "Regiunea nordica este locatia preferata de turisti. Plajele sunt intinse, nisipul fin, intrarea lina in apa turcoaz. Resorturile au un domeniu intins si o vegetatie bogata, verdele fiind culoarea dominanata. Este un loc ideal pentru a pleca in croaziere pe ocean pentru a adimira delfinii, pestii multicolori si reciful de corali." Andreea

Pentru ca am fost acolo....
ANA MARIA
Specialist Mauritius ANA MARIA
SORIN
Specialist Mauritius SORIN
MIHAELA
Specialist Mauritius MIHAELA
ALINA
Specialist Mauritius ALINA
La ce sa te astepti in Mauritius
Delictele marunte sunt comune si este recomandabil sa va protejati lucrurile personale cu precadere in zonele frecventate de turisti (Port Louis, Grand Baie si Flic en Flac).

Impresii de calatorie Mauritius

Experienta

 • 10 ani de turism
 • 1.736.696 zile de vacanta vandute
 • 257.982.484 km parcursi de clientii Eturia
 • 106 de destinatii inspectate

Vacante linistite

 • Fara costuri ascunse!
 • Telefon de urgenta 24/7
 • Ghiduri si sfaturi de calatorie
 • 85% dintre clientii nostri ne-au acordat calificativul: excelent.

Tarife competitive

 • Parteneriatele semnate cu 160 tour operatori locali si cu 322 de hoteluri de renume din intreaga lume garanteaza un bun raport calitate/pret pentru toate vacantele oferite.
 • Parteneriate avute cu cele mai bune companii aeriene din lume ne-au permis sa contractam zboruri de linie la tarife extrem de competitive.

Traveller Club

 • Acumulezi automat sume de bani la fiecare calatorie
 • Discounturi si beneficii dedicate membrilor
 • 100% tailor made pentru membrii clubului

Statistici Eturia