Vacante in Malaezia Insula Pangkor

Eturia - Agentie de turism

Malaezia - Insula Pangkor

Insula Pangkor (Pulau Pangkor) este situata in largul coastelor Malaeziei in nord vestul peninsulei. Desi intens promovata ca destinatie turistica, insula care are o suprafata de circa 800 ha are ca principala sursa economica pescuitul si prelucrarea pestelui. In perioada de inceput coloniala insula era fieful preferat al pescarilor, piratilor si negutatorilor. In secolul al XVII-lea olandezii au construit un fort pentru a stavili atacurile piratilor si a controla rutele comerciale maritime. Pangkor este renumit prin plajele sale si industria hoteliera care a luat o larga dezvoltare. In afara de plajele de o deosebita frumusete, printre care Pasir Bogak si Teluk Nipah alte atractii ale insulei sunt orasul Pangkor, Fortul Olandez (Kota Belanda), templele Fu Lin Kong si Kali Amman, micile sate pescaresti, Dealul Testoaselor, Stanca Tigrului si vechile necropole.
Trimite-ne o cerere online:
Discuta cu un specialist:

ANDREEA

031.9998

office@eturia.ro

Vacante in Malaezia - Insula Pangkor

Descopera recomandarile Eturia pentru vacanta ta in Malaezia - Insula Pangkor . Ofertele noastre includ toate costurile si comisioanele asociate pachetelor turistice - cazari, bilete de avion, mese specificate in program, transferuri si tururi stabilite in itinerar, taxe de intrare la obiectivele turistice, taxe de aeroport si serviciu, TVA.

De ce ne place noua Malaezia

Kuala Lumpur: "Kuala Lumpur poate parea un oras mic la prima vedere, dar de multe ori ai senzatia ca ai nevoie de tot ajutorul posibil pentru a explora acest paradis multicultural. In ciuda temperaturilor ridicate, este un oras perfect de explorat prin mersul pe jos. Acest cybercity este plin de monumente istorice, zgarie nori giganti, parcuri , mega mall-uri pentru shopping, piete de strada si locatii dintre cele mai in trend pentru viata de noapte. Este un oras ce merita cu siguranta explorat si dincolo de cele doua bijuterii mai cunoscute ale sale: Turnurile Petronas." Andrei Dabija

diversitate: "In Malaezia oamenii mi-au parut foarte calmi si toleranti. Fiecare isi vede de treaba si de viata sa. Diversitatea etnica si religioasa nu reprezinta, cel putin din ce am vazut eu, o problema in Malaezia, cum vedem atat de des ca se intampla in diferite parti ale lumii." Adrian Herghelegiu

viata salbatica: "Dupa pranz am calatorit spre Matang Wildlife Centre, un centru specializat in conservarea vietii salbatice deschis sub indrumarea autoritatilor locale din Sarawak unde vizitatorii se pot implica in activitatile desfasurate pentru protejarea urangutanilor." Hardik Shah

plaje de vis: "Aici se afla unele dintre cele mai intacte si mai neexplorate paduri tropicale din lume, pesteri calcaroase si formatiuni carstice spectaculoase, precum si unele dintre cele mai frumoase plaje cu nisip alb sau negru, mangaiate de apele de smarald. Langkawi, Mataking, Perhentian, Tioman, Sipadan si multe altele impresioneaza prin plajele lor exotice, prin recifele de corali, vegetatia luxurianta si numeroasele posibiliati de petrecere a timpului liber."

Pentru ca am fost acolo....
ANDREEA
Specialist Malaezia ANDREEA
ANDREI
Specialist Malaezia ANDREI
ADRIAN
Specialist Malaezia ADRIAN
STEFANIA
Specialist Malaezia STEFANIA
FLORIN
Specialist Malaezia FLORIN
ALEXANDRA
Specialist Malaezia ALEXANDRA
DANIELA
Specialist Malaezia DANIELA
CORINA
Specialist Malaezia CORINA
SORIN
Specialist Malaezia SORIN
RALUCA
Specialist Malaezia RALUCA
HARDIK
Specialist Malaezia HARDIK
La ce sa te astepti in Malaezia
Ca in orice tara musulmana, este preferabil sa aveti o tinuta decenta, in special daca vizitati zonele rurale: pantaloni/fuste lungi si umerii acoperiti. In zonele mai cosmopolite, precum Kuala Lumpur, obiceiurile vestimentare sunt mult mai libertine.
In Malaezia exista hoteluri de diferite standarde in majoritatea oraselor turistice. Standardele si serviciile oferite clientilor difera, de multe ori, de la o zona la alta.

Impresii de calatorie Malaezia

Experienta

 • 10 ani de turism
 • 1.706.970 zile de vacanta vandute
 • 222.400.740 km parcursi de clientii Eturia
 • 106 de destinatii inspectate

Vacante linistite

 • Fara costuri ascunse!
 • Telefon de urgenta 24/7
 • Ghiduri si sfaturi de calatorie
 • 85% dintre clientii nostri ne-au acordat calificativul: excelent.

Tarife competitive

 • Parteneriatele semnate cu 160 tour operatori locali si cu 322 de hoteluri de renume din intreaga lume garanteaza un bun raport calitate/pret pentru toate vacantele oferite.
 • Parteneriate avute cu cele mai bune companii aeriene din lume ne-au permis sa contractam zboruri de linie la tarife extrem de competitive.

Club Eturia Traveller

 • Acumulezi automat sume de bani la fiecare calatorie
 • Discounturi si beneficii dedicate membrilor
 • 100% tailor made pentru membrii clubului

Statistici Eturia

SC Eturia SRL
Residence: Bucuresti, Romania