Vacante in Italia Sorrento

Eturia - Agentie de turism

Italia - Sorrento

Micul oras din Provincia Campania din sudul Italiei, Sorrento (Surriente) este o populara destinatie turistica si punct de plecare spre Napoli, Pompei si Insula Capri. Orasul se gaseste la extremitatea sud estica a magistralei feroviare Circumvesuviana, avand un acces facil pe calea ferata cu principale localitati din Italia. Sorrento este renumit prin limoncello, bautura slab alcoolizata produsa din lamaie, prin maiestria artizanilor in lemn cat si prin cunoscutul cantec Torna a Surriento compus de Ernesto De Curtis pe versurile poetului Giambattista De Curtis - fratele sau. Din Sorrento sunt asigurate legaturi permanente cu feribotul si hidroglisoarele spre Neapole, Amalfi, Positano, Capri si Ischia. Frumusetea localitatii si a imprejurimilor a atras aici de-a lungul timpului numeroase personalitati ale artei si culturii printre care Goethe, Henrik Ibsen, Maxim Gorki, Walter Scott, Enrico Caruso si Luciano Pavarotti. Te vei indragosti de privelisti superbe, o mare de smarald, stanci coborand direct in apa limpede, dealuri pline de maslini, lamai si portocali, mancaruri delicioase - acesta este litoralul Campaniei, a carei perla este Sorrento. Te vei putea relaxa in statiune sau explora de aici tot ceea ce ofera zona Campania: culoarea si vivacitatea capitalei Napoli, misterul ruinelor orasului Pompei sau farmecul micii insule de vis a Mediteranei – Capri, cu vegetatia sa exotica. O statiune splendida si faimoasa, asezata pe o terasa deasupra marii, Sorrento era cunoscuta inca din timpurile Imperiului Roman.
Trimite-ne o cerere online:
Discuta cu un specialist:

ANDREEA

031.9998

office@eturia.ro

Vacante in Italia - Sorrento

Descopera recomandarile Eturia pentru vacanta ta in Italia - Sorrento . Ofertele noastre includ toate costurile si comisioanele asociate pachetelor turistice - cazari, bilete de avion, mese specificate in program, transferuri si tururi stabilite in itinerar, taxe de intrare la obiectivele turistice, taxe de aeroport si serviciu, TVA.

De ce ne place noua Italia

"Italia este una dintre tarile care te fac sa visezi la ea din toate planurile. Atunci cand o vizitezi, cand povestesti despre ea, cand ii afli istoria sau atunci cand vrei sa revii din nou pe meleagurile ei. Nu e foarte greu sa faci o lista cu lucrurile de vazut in Italia, dar credem ca e mai greu sa te opresti din enumerat. Avand atat de mult de oferit de la orase marete, ruine antice, muzee si pana la natura cu munti si plaje splendide, Italia este o destinatie care efectiv nu are cum sa nu iti placa."

Pentru ca am fost acolo....
HARDIK
Specialist Italia HARDIK
STEFANIA
Specialist Italia STEFANIA
ADA
Specialist Italia ADA
ALEXANDRA
Specialist Italia ALEXANDRA
ANDREI
Specialist Italia ANDREI
SIMONA
Specialist Italia SIMONA
FLORIN
Specialist Italia FLORIN
ANDREEA
Specialist Italia ANDREEA
DANIELA
Specialist Italia DANIELA
ANDREEA
Specialist Italia ANDREEA
STELIAN
Specialist Italia STELIAN
ANDREEA
Specialist Italia ANDREEA
CARMEN
Specialist Italia CARMEN
La ce sa te astepti in Italia
Italia este una din cele mai populare destinatii turistice din Europa si de aceea farmecul celor mai populare atractii poate fi uneori umbrit de aglomeratia de turisti din toate colturile lumii. Ramane totusi o destinatie romantica, bogata in vestigii si istorie de care veti fi fascinati. Sunt foarte multe de facut si de vazut in aceasta tara, pe langa toate locurile minunate si peisajele pitoresti, Italia este si patria unora dintre cele mai bune vinuri din lume. Intr-o tara cu atat de multe de oferit si localnicii sunt pe masura, in ton cu spiritul nostru latin, dornici sa explice si sa ajute mai ales daca sesizeaza un minim de efort in vorbirea limbii lor si nu neaparat in engleza care uneori ii cam plictiseste. Mancarea este si ea o adevarata arta in Italia, ca si atractiile raspandite de-a lungul teritoriului, specificurile locale vor fi cu siguranta incantarea oricaror gusturi.

Impresii de calatorie Italia

Experienta

 • 10 ani de turism
 • 1.735.883 zile de vacanta vandute
 • 257.770.833 km parcursi de clientii Eturia
 • 106 de destinatii inspectate

Vacante linistite

 • Fara costuri ascunse!
 • Telefon de urgenta 24/7
 • Ghiduri si sfaturi de calatorie
 • 85% dintre clientii nostri ne-au acordat calificativul: excelent.

Tarife competitive

 • Parteneriatele semnate cu 160 tour operatori locali si cu 322 de hoteluri de renume din intreaga lume garanteaza un bun raport calitate/pret pentru toate vacantele oferite.
 • Parteneriate avute cu cele mai bune companii aeriene din lume ne-au permis sa contractam zboruri de linie la tarife extrem de competitive.

Traveller Club

 • Acumulezi automat sume de bani la fiecare calatorie
 • Discounturi si beneficii dedicate membrilor
 • 100% tailor made pentru membrii clubului

Statistici Eturia