Vacante in Italia Segesta

Eturia - Agentie de turism

Italia - Segesta

Mica localitate Segesta din nord vestul Siciliei (numita Egesta de greci) este renumita in special pentru vechiul Templu doric, construit inainte de anul 430 i.e.n. Templul are o lungime de circa 60 metri, o latime de 26 de metri si a fost construit in patru etape, avand 36 de coloane dorice. Inainte de a fi ocupat rand pe rand de greci si romani Segesta a fost unul dintre orasele importante ale elymianilor - una dintre cele trei populatii indigene ale Siciliei.
Trimite-ne o cerere online:
Discuta cu un specialist:

FLORIN

031.9998

office@eturia.ro

Vacante in Italia - Segesta

Descopera recomandarile Eturia pentru vacanta ta in Italia - Segesta . Ofertele noastre includ toate costurile si comisioanele asociate pachetelor turistice - cazari, bilete de avion, mese specificate in program, transferuri si tururi stabilite in itinerar, taxe de intrare la obiectivele turistice, taxe de aeroport si serviciu, TVA.

De ce ne place noua Italia

"Italia este una dintre tarile care te fac sa visezi la ea din toate planurile. Atunci cand o vizitezi, cand povestesti despre ea, cand ii afli istoria sau atunci cand vrei sa revii din nou pe meleagurile ei. Nu e foarte greu sa faci o lista cu lucrurile de vazut in Italia, dar credem ca e mai greu sa te opresti din enumerat. Avand atat de mult de oferit de la orase marete, ruine antice, muzee si pana la natura cu munti si plaje splendide, Italia este o destinatie care efectiv nu are cum sa nu iti placa."

Pentru ca am fost acolo....
ANDREI
Specialist Italia ANDREI
SIMONA
Specialist Italia SIMONA
ANDREEA
Specialist Italia ANDREEA
ALEXANDRA ADELINA
Specialist Italia ALEXANDRA ADELINA
STEFANIA
Specialist Italia STEFANIA
STELIAN
Specialist Italia STELIAN
FLORIN
Specialist Italia FLORIN
HARDIK
Specialist Italia HARDIK
ANDREEA
Specialist Italia ANDREEA
CARMEN
Specialist Italia CARMEN
DANIELA
Specialist Italia DANIELA
ALEXANDRA
Specialist Italia ALEXANDRA
La ce sa te astepti in Italia
Italia este una din cele mai populare destinatii turistice din Europa si de aceea farmecul celor mai populare atractii poate fi uneori umbrit de aglomeratia de turisti din toate colturile lumii. Ramane totusi o destinatie romantica, bogata in vestigii si istorie de care veti fi fascinati. Sunt foarte multe de facut si de vazut in aceasta tara, pe langa toate locurile minunate si peisajele pitoresti, Italia este si patria unora dintre cele mai bune vinuri din lume. Intr-o tara cu atat de multe de oferit si localnicii sunt pe masura, in ton cu spiritul nostru latin, dornici sa explice si sa ajute mai ales daca sesizeaza un minim de efort in vorbirea limbii lor si nu neaparat in engleza care uneori ii cam plictiseste. Mancarea este si ea o adevarata arta in Italia, ca si atractiile raspandite de-a lungul teritoriului, specificurile locale vor fi cu siguranta incantarea oricaror gusturi.

Impresii de calatorie Italia

Experienta

 • 10 ani de turism
 • 1.706.970 zile de vacanta vandute
 • 222.980.917 km parcursi de clientii Eturia
 • 106 de destinatii inspectate

Vacante linistite

 • Fara costuri ascunse!
 • Telefon de urgenta 24/7
 • Ghiduri si sfaturi de calatorie
 • 85% dintre clientii nostri ne-au acordat calificativul: excelent.

Tarife competitive

 • Parteneriatele semnate cu 160 tour operatori locali si cu 322 de hoteluri de renume din intreaga lume garanteaza un bun raport calitate/pret pentru toate vacantele oferite.
 • Parteneriate avute cu cele mai bune companii aeriene din lume ne-au permis sa contractam zboruri de linie la tarife extrem de competitive.

Club Eturia Traveller

 • Acumulezi automat sume de bani la fiecare calatorie
 • Discounturi si beneficii dedicate membrilor
 • 100% tailor made pentru membrii clubului

Statistici Eturia

SC Eturia SRL
Residence: Bucuresti, Romania