Vacante, sejururi Milano Italia

Eturia - Agentie de turism

Italia - Milano

Milano principal oras al Italiei este situat in una dintre cele mai dezvoltate zone ale Italiei in Campia Lombardiei. Orasul este recunoscut ca una din capitalele modei si design-ului, metropola Lombardiei fiind faimoasa prin casele de moda si cochete magazine, cum ar fi cele de pe via Montenapoleone sau din renumita Galleria Vittorio Emanuele II din Piazza Il Duomo. Orasul fondat de celti in anul 400 i.e.n. a prosperat ca centru comercial iar in 1183 devine ducat. Cucerit rand pe rand de Franta si Spania, ca in 1796 cand Napoleon cucereste Lombardia sa fie declarat capitala Republicii Crisalpine, Milano dupa unificarea Italiei cunoaste o dezvoltare industriala rapida. In perioada moderna datorita patrimoniului sau cultural si istoric devine important centru turistic fiind vizitat anual de mii de turisti. Principalele repere culturale si turistice sunt: Domul din Milano, Bazilica San Lorenzo, Biblioteca Ambroziana, Pinacoteca di Brera, Teatro alla Scala, Biserica Sant‘ Ambrogio, Castelul Sforzesco, Gara Centrala.
Trimite-ne o cerere online:
Discuta cu un specialist
Specialist Italia

Florin

031.9998

office@eturia.ro

Vacante in Italia - Milano

Descopera recomandarile Eturia pentru vacanta ta in Italia - Milano . Ofertele noastre includ toate costurile si comisioanele asociate pachetelor turistice - cazari, bilete de avion, mese specificate in program, transferuri si tururi stabilite in itinerar, taxe de intrare la obiectivele turistice, taxe de aeroport si serviciu, TVA.

De ce ne place noua Italia

"Italia este una dintre tarile care te fac sa visezi la ea din toate planurile. Atunci cand o vizitezi, cand povestesti despre ea, cand ii afli istoria sau atunci cand vrei sa revii din nou pe meleagurile ei. Nu e foarte greu sa faci o lista cu lucrurile de vazut in Italia, dar credem ca e mai greu sa te opresti din enumerat. Avand atat de mult de oferit de la orase marete, ruine antice, muzee si pana la natura cu munti si plaje splendide, Italia este o destinatie care efectiv nu are cum sa nu iti placa."

Pentru ca am fost acolo....
DANIELA
Specialist Italia DANIELA
HARDIK
Specialist Italia HARDIK
STELIAN
Specialist Italia STELIAN
ANDREI
Specialist Italia ANDREI
ADA
Specialist Italia ADA
FLORIN
Specialist Italia FLORIN
STEFANIA
Specialist Italia STEFANIA
SIMONA
Specialist Italia SIMONA
ANDREEA
Specialist Italia ANDREEA
ANDREEA
Specialist Italia ANDREEA
CARMEN
Specialist Italia CARMEN
ALEXANDRA
Specialist Italia ALEXANDRA
Recomandare ALEXANDRA
Vacanta de familie plina de relaxare pe plajele de la Rimini si clipe de distractie la Parcul Mirabilandia este combinatia perfecta.
La ce sa te astepti in Italia
Italia este una din cele mai populare destinatii turistice din Europa si de aceea farmecul celor mai populare atractii poate fi uneori umbrit de aglomeratia de turisti din toate colturile lumii. Ramane totusi o destinatie romantica, bogata in vestigii si istorie de care veti fi fascinati. Sunt foarte multe de facut si de vazut in aceasta tara, pe langa toate locurile minunate si peisajele pitoresti, Italia este si patria unora dintre cele mai bune vinuri din lume. Intr-o tara cu atat de multe de oferit si localnicii sunt pe masura, in ton cu spiritul nostru latin, dornici sa explice si sa ajute mai ales daca sesizeaza un minim de efort in vorbirea limbii lor si nu neaparat in engleza care uneori ii cam plictiseste. Mancarea este si ea o adevarata arta in Italia, ca si atractiile raspandite de-a lungul teritoriului, specificurile locale vor fi cu siguranta incantarea oricaror gusturi.

Impresii de calatorie Italia

Experienta

 • 11 ani de turism
 • 1.789.359 zile de vacanta vandute
 • 317.724.079 km parcursi de clientii Eturia
 • 106 de destinatii inspectate

Vacante linistite

 • Fara costuri ascunse!
 • Telefon de urgenta 24/7
 • Ghiduri si sfaturi de calatorie
 • 85% dintre clientii nostri ne-au acordat calificativul: excelent.

Tarife competitive

 • Parteneriatele semnate cu 160 tour operatori locali si cu peste 400 de hoteluri de renume din intreaga lume garanteaza un bun raport calitate/pret pentru toate vacantele oferite.
 • Parteneriate avute cu cele mai bune companii aeriene din lume ne-au permis sa contractam zboruri de linie la tarife extrem de competitive.

Traveller Club

 • Acumulezi automat sume de bani la fiecare calatorie
 • Discounturi si beneficii dedicate membrilor
 • 100% tailor made pentru membrii clubului
Statistici Eturia