Vacante in Grecia Santorini

Eturia - Agentie de turism

Grecia - Santorini

O mie de apusuri, o mie de amintiri, o mie de batai de inima, albastrul apelor, auriul cerului la apus...acesta este Santorini. Poetii au incercat sa-i suprinda farmecul in slove, pictorii pe panze, dar nici macar arta nu se ridica la nivelul realitatii. Aceasta micuta insula greceasca cu istoria sa impletita cu mitul si legenda este scaldata de apele Marii Egee de milenii si continua sa atraga calatorii de pretutindeni. Frumusetea sa este celebra in intreaga lume, iar cei care ajung sa-i cunoasca istoria si oamenii ajung sa o si respecte. Nu este doar o insula cu niste peisaje si culori incredibile, ci este o insula care a renascut de nenumarate ori din propria cenusa si de sub apele marii. Santorini personifica parca mitul renasterii din cenusa si chiar si oamenii de aici sunt diferiti: atunci cand vorbesc despre ei spun „ noi nu suntem oameni, suntem santorinieni”. Insula cu greu poate fi descrisa dupa vreun anume tipar. Se spune ca pentru a percepe Santorini cu adevarat trebuie sa-i intelegi istoria, dar si geologia. Daca inainte de a ajunge aici ati mai vizitat si alte insule grecesti, s-ar putea sa ramaneti surprinsi. Daca celelalte insule lasa impresia unei atmosfere calde, culorile si formele sunt blande si relaxante, in Santorini totul este pe dos: salbatic si oarecum inspaimantator, in culori si forme puternice, chiar dure: izbucneste pe neasteptate din apele marii si te copleseste. Insula nu este o formatiune oarecare a scoartei terestre, ci rezultatul izbucnirii din adancuri a lavei fierbinti: rosie, neagra si cafenie. Apele din interiorul calderei au acoperit fundul acesteia si sunt atat de adanci incat nu se poate ancora. Iar frumusetea insulei este incontestabila: salbatica, nesupusa de furia naturii, scaldata in soare, cu cladirile sale in tonuri de alb si albastru si parca fara nici un colt ascutit, cu drumuri incredibil de inguste si biserici la tot pasul, cu case si hoteluri construite cu grija pe stanci la care este aparent imposibil sa ajungi, cu plajele sale cu nisip rosu si negru, cu piatete mici si cochete, cu stradute inguste pe care aparent te pierzi si cand te astepti mai putin te aduc fata in fata cu panorame incredibile....
Trimite-ne o cerere online:
Discuta cu un specialist:

Ilinca

031.9998

office@eturia.ro

Vacante in Grecia - Santorini

Descopera recomandarile Eturia pentru vacanta ta in Grecia - Santorini . Ofertele noastre includ toate costurile si comisioanele asociate pachetelor turistice - cazari, bilete de avion, mese specificate in program, transferuri si tururi stabilite in itinerar, taxe de intrare la obiectivele turistice, taxe de aeroport si serviciu, TVA.

Am fost acolo....
ANCA
Specialist Grecia ANCA

Impresii de calatorie Grecia

Experienta

 • 10 ani de turism
 • 1.736.696 zile de vacanta vandute
 • 258.093.577 km parcursi de clientii Eturia
 • 106 de destinatii inspectate

Vacante linistite

 • Fara costuri ascunse!
 • Telefon de urgenta 24/7
 • Ghiduri si sfaturi de calatorie
 • 85% dintre clientii nostri ne-au acordat calificativul: excelent.

Tarife competitive

 • Parteneriatele semnate cu 160 tour operatori locali si cu 322 de hoteluri de renume din intreaga lume garanteaza un bun raport calitate/pret pentru toate vacantele oferite.
 • Parteneriate avute cu cele mai bune companii aeriene din lume ne-au permis sa contractam zboruri de linie la tarife extrem de competitive.

Traveller Club

 • Acumulezi automat sume de bani la fiecare calatorie
 • Discounturi si beneficii dedicate membrilor
 • 100% tailor made pentru membrii clubului

Statistici Eturia