Vacante in Grecia Mykonos

Eturia - Agentie de turism

Grecia - Mykonos

E normal ca, orice alt colt al arhipelagului grecesc, si aceasta insula sa aiba un rol in mitologie. Mykonos este locul in care Zeus ar fi infruntat Titanii, iar insula ar fi fost numita in onoarea lui Mykons, nepotul lui Apollo, Zeul Soarelui. In antichitate a servit drept insula de aprovizionare pentru mult mai populata Delos, situata in imediata vecinatate, iar cu trecerea timpului, economia insulei s-a bazat pe pescuit si construirea corabiilor pana cand, la mijlocul secolului al XX-lea, a devenit o importanta destinatie turistica. Considerata cea mai cosmopolita insula greceasca, Mykonos atrage un numar mare de vizitatori, inclusiv artisti si celebritati din intreaga lume, oferind toate facilitatile unui complex modern cu numeroase activitati de zi si de noapte. Colinele stancoase, care se imbina cu plajele scaldate de apa de cristal fac parte din peisajul micenian autentic. Insula este renumita pentru viata de noapte agitata fiind dupa lasarea intunericului, una din cele mai vii din Grecia. Cavo Paradiso, cel mai important club din Mykonos, a devenit un concurent serios pentru mai titratele Amnesia sau Space din Ibiza, programand an de an petreceri cu invitati de renume mondial: John Digweed, Denis Ferrer sau Circo Loco. Iar ca tabloul sa fie complet, plajele insulei cu nisip auriu, sezlonguri si umbrelute elegante din Ornos, Platy Yialos, Aghios Ioannis si Super Paradise iti vor incarca bateriile pentru urmatoarea noapte. Chora este capitala insulei iar strazile sale inguste, pavate, flancate de case stralucitoare, albe, cu obloane viu colorate si balcoane din lemn care par incendiate de muscate colorate si varietatea de magazine, taverne, baruri si cluburi, dau vizitatorilor senzatia unui decor de film. Ano Mera este, alaturi de Chora, cea mai importanta statiune ce ofera locuri de cazare. Mykonos are aeroport international insa exista si curse regulate de feribot, din Pireu sau din celelalte insule cicladice. Desi in principal faimoasa pentru cluburile si barurile sale, insula va poate oferi si o experienta culturala si istorica, printr-o vizita la Muzeul Arheologic, la Muzeul Maritim al Marii Egee, sau multitudinea de biserici si manastiri, precum si vestitele mori de vant din Mykonos.
Trimite-ne o cerere online:
Discuta cu un specialist:

Ana Maria

031.9998

office@eturia.ro

Vacante in Grecia - Mykonos

Descopera recomandarile Eturia pentru vacanta ta in Grecia - Mykonos . Ofertele noastre includ toate costurile si comisioanele asociate pachetelor turistice - cazari, bilete de avion, mese specificate in program, transferuri si tururi stabilite in itinerar, taxe de intrare la obiectivele turistice, taxe de aeroport si serviciu, TVA.

Am fost acolo....
ANCA
Specialist Grecia ANCA

Impresii de calatorie Grecia

Experienta

 • 10 ani de turism
 • 1.736.854 zile de vacanta vandute
 • 258.721.431 km parcursi de clientii Eturia
 • 106 de destinatii inspectate

Vacante linistite

 • Fara costuri ascunse!
 • Telefon de urgenta 24/7
 • Ghiduri si sfaturi de calatorie
 • 85% dintre clientii nostri ne-au acordat calificativul: excelent.

Tarife competitive

 • Parteneriatele semnate cu 160 tour operatori locali si cu 322 de hoteluri de renume din intreaga lume garanteaza un bun raport calitate/pret pentru toate vacantele oferite.
 • Parteneriate avute cu cele mai bune companii aeriene din lume ne-au permis sa contractam zboruri de linie la tarife extrem de competitive.

Traveller Club

 • Acumulezi automat sume de bani la fiecare calatorie
 • Discounturi si beneficii dedicate membrilor
 • 100% tailor made pentru membrii clubului

Statistici Eturia