Vacante, sejururi Corsica Franta

Eturia - Agentie de turism

Franta - Corsica

Cunoscuta inca din antichitate de pe vremea etruscilor si fenicienilor, Insula Corsica este una dintre cele 26 de regiuni administrative ale Frantei avand resedinta administrativa la Ajaccio, localitatea de nastere a lui Napoleon Bonaparte. Situata in Marea Mediterana la sud - est de Franta si la Nord de Sardinia de care este despartita prin Stramtoarea Bonifaciu, Corsica are o lungime de tarm de circa 1.000 km pe care se gasesc mai bine de 200 de plaje. Cateva dintre principalele repere ale insulei sunt: Bastia - locul unde poti simti din plin gustul insulei; un port agitat si plin de culoare, dominat de o citadela genoveza din secolul al XVI-lea, asezata deasupra vechiului port; Crestele Calanche de Piana, inscrise in patrimoniul mondial al UNESCO, sunt cel mai impresionant loc din Corsica, cu peretii lor din granit rosu ce cad perpendicular pe mare, 300 metri mai jos; Saint Florent, situat in regiunea Nebbio, este unul din cele opt orase care formeaza cantonul Conca-d’Oro. Cunoscut adesea ca Saint-Tropez-ul corsican, Saint Florent pare la prima vedere un oras plin de viata; Calvi, oras ce este un adevarat spectacol vizual. Insula ofera posibilitatea de a practica diverse sporturi precum echitatie, scufundari, alpinism, zbor cu parapanta, iar muntii Corsicai devin destinatia favorita a celor ce sunt in cautare de noi provocari si descoperiri.
Trimite-ne o cerere online:
Discuta cu un specialist

Florin

031.9998

office@eturia.ro

Vacante in Franta - Corsica

Descopera recomandarile Eturia pentru vacanta ta in Franta - Corsica . Ofertele noastre includ toate costurile si comisioanele asociate pachetelor turistice - cazari, bilete de avion, mese specificate in program, transferuri si tururi stabilite in itinerar, taxe de intrare la obiectivele turistice, taxe de aeroport si serviciu, TVA.

De ce ne place noua Franta

Paris: "Parisul pe care l-am vazut a depasit ceea ce-mi imaginasem. Cumva surpriza au fost ferestrele inalte ale cladirilor, salurile trecatorilor, cochetaria barbatilor (pe cea a femeilor o banuiam), prezenta multor, multor boutique-uri si galerii de arta. Ma asteptam sa fie mai turistic, mai plin de straini care fac poze si mai putin viu pentru parizieni. Si ma asteptam sa existe lucruri care sa ma deranjeze, lucruri de care sa vreau sa ma indepartez - poate doar metroul si acele mici Eiffel-uri si alte fleacuri puse in vanzare de tinerii maghrebieni. Oricum, cu bune sau rele, sunt ferm convinsa ca Parisul prin ochii mei e unic, e al meu. OK, poate nu-i unic, caci exista multi alti indragostiti de Paris si trebuie sa aiba si ei un motiv. " Anamaria Todirel

Pentru ca am fost acolo....
SORIN
Specialist Franta SORIN
ADA
Specialist Franta ADA
ALEXANDRA
Specialist Franta ALEXANDRA
ALINA
Specialist Franta ALINA
DANIELA
Specialist Franta DANIELA
HARDIK
Specialist Franta HARDIK
STEFANIA
Specialist Franta STEFANIA
SIMONA
Specialist Franta SIMONA
La ce sa te astepti in Franta
Paris: Provocarea cea mai mare este reprezentata de parcarile din Paris, unde poti plati parcarea la automate doar pentru 2 ore, iar daca tii masina parcata pentru mai mult timp, trebuie sa revii la automat si sa platesti pentru inca 2 ore, altfel risti sa ti se ridice masina. Singura alternativa sunt parcarile subterane, al caror cost e de 30 euro/zi.
Disneyland: Programul parcurilor de distractii: 10:00 – 19:00 (ora de inchidere difera in functie de sezon). Pentru cei cazati la hotelurile marca Disney, accesul se poate face incepand cu ora 8 a.m., prin programul Extra Magic Hours. Programul Disney Village: de la 10 dimineata pana seara tarziu; accesul este liber. Personajele Disney pot fi intalnite in diverse locatii din parcurile de distractii – informatii despre acestea se regasesc in brosurile aflate la intrarea in parcuri. Pentru bebelusi, in parcuri exista centre speciale de ingrijire a acestora (sunt punctate pe harti). Pentru parintii care doresc sa experimenteze atractii care nu sunt accesibile pentru copii, exista serviciul Baby Switch – angajatii Disney vor oferi detalii despre acest serviciu la fata locului. La unele atractii, din motive de siguranta, exista restrictii de inaltime.

Impresii de calatorie Franta

Experienta

 • 11 ani de turism
 • 1.789.359 zile de vacanta vandute
 • 317.795.381 km parcursi de clientii Eturia
 • 106 de destinatii inspectate

Vacante linistite

 • Fara costuri ascunse!
 • Telefon de urgenta 24/7
 • Ghiduri si sfaturi de calatorie
 • 85% dintre clientii nostri ne-au acordat calificativul: excelent.

Tarife competitive

 • Parteneriatele semnate cu 160 tour operatori locali si cu peste 400 de hoteluri de renume din intreaga lume garanteaza un bun raport calitate/pret pentru toate vacantele oferite.
 • Parteneriate avute cu cele mai bune companii aeriene din lume ne-au permis sa contractam zboruri de linie la tarife extrem de competitive.

Traveller Club

 • Acumulezi automat sume de bani la fiecare calatorie
 • Discounturi si beneficii dedicate membrilor
 • 100% tailor made pentru membrii clubului
Statistici Eturia