Oferte de vacanta in Cape Verde Cape Verde

Eturia - Agentie de turism

Cape Verde - Cape Verde

Republica Capului Verde este o republica insulara, situata in arhipelagul omonim din regiunea Macaronesia din Oceanul Atlantic, in largul coastelor Africii de Vest. Insulele, anterior desertice, au fost descoperite de navigatorii portughezi in secolul al XV-lea si au fost colonizate de acestia. Descoperite de navigatorul venetian Alvise da Ca‘a Mosto, aflat in serviciul Portugaliei, Insulele Capului Verde au devenit printre primele colonii europene de dincolo de mari, fiind astfel locuite incepand din 1460.
Activitatile specifice industriei turismului se desfasoara in principal pe insulele Sao Antao (care are cele mai inedite peisaje dintre toate insulele), Sao Tiago, Fogo (aici poti urca pe pantele Vulcanului Pico, calarie si hiking) si Brava care detin munti si plaje intinse. Atractiile turistice cuprind printre altele: orasul Ribeira Grande, satul Paul cu arhitectura coloniala portugheza, capitala Praia, orasul Tarrafal, ambele cu plaje foarte bune, satele Sao Domingos si Sao Jorge. Pentru pasionatii de kitesurfing exista Kite Beach, pentru windsurf Angulo‘s spot, iar pentru surf Shark Bay. Destinatia turistica in plina dezvoltare este Santa Maria, iar un tur al intregii insule nu trebuie ratat. Exista un mic golf in care broastele testoase vin in luna septembrie, pentru a depune ouale Turtle Bay, exista Shark Bay - cartierul general al rechinilor, salinele si fostele mine de sare, amenajate pentru turisti, unde poti face baie intr-un lac format peste depozitele de sare si un altul cu apa calda si namol. Climatul arhipelagului este deasemeni extrem de favorabil tratarii afectiunilor respiratorii si in special al astmului.
Trimite-ne o cerere online:
Discuta cu un specialist

Ana Maria

031.9998

office@eturia.ro

Vacante in Cape Verde - Cape Verde

Descopera recomandarile Eturia pentru vacanta ta in Cape Verde - Cape Verde . Ofertele noastre includ toate costurile si comisioanele asociate pachetelor turistice - cazari, bilete de avion, mese specificate in program, transferuri si tururi stabilite in itinerar, taxe de intrare la obiectivele turistice, taxe de aeroport si serviciu, TVA.

Am fost acolo....
SIMONA
Specialist Cape Verde SIMONA
Recomandare SIMONA
Insula este locul ideal pentru practicarea divingului, surfingului, yachtingului si a kitesurfingului.

Impresii de calatorie Cape Verde

Experienta

 • 11 ani de turism
 • 1.767.973 zile de vacanta vandute
 • 299.170.904 km parcursi de clientii Eturia
 • 106 de destinatii inspectate

Vacante linistite

 • Fara costuri ascunse!
 • Telefon de urgenta 24/7
 • Ghiduri si sfaturi de calatorie
 • 85% dintre clientii nostri ne-au acordat calificativul: excelent.

Tarife competitive

 • Parteneriatele semnate cu 160 tour operatori locali si cu peste 400 de hoteluri de renume din intreaga lume garanteaza un bun raport calitate/pret pentru toate vacantele oferite.
 • Parteneriate avute cu cele mai bune companii aeriene din lume ne-au permis sa contractam zboruri de linie la tarife extrem de competitive.

Traveller Club

 • Acumulezi automat sume de bani la fiecare calatorie
 • Discounturi si beneficii dedicate membrilor
 • 100% tailor made pentru membrii clubului
Statistici Eturia