Vacante, sejururi Huatajata Bolivia

Eturia - Agentie de turism

Bolivia - Huatajata

Micul orasel Huatajata de pe malul bolivian al Lacului Titicaca - cel mai mare lac de altitudine din America de Sud, este punct de plecare in croaziere pe lac catre Isla del Sol, Isla de la Luna, Palatul Incas Pilkokaima si Copacabana - capitala religioasa a Boliviei. La fel ca si in zona peruana un original mijloc de transport pe apele lacului sunt ambarcatiunile construite din trestie totora, aparitii inedite nu doar prin originalitate ci si prin coloritul velelor. Micul port utilizat nu doar pentru turism ci si pentru pescuitul pe apele lacului; Huatajata adaposteste si interesantul Muzeu Altiplano.
Trimite-ne o cerere online:
Discuta cu un specialist:
Specialist Bolivia

ANA MARIA

031.9998

office@eturia.ro

Vacante in Bolivia - Huatajata

Descopera recomandarile Eturia pentru vacanta ta in Bolivia - Huatajata . Ofertele noastre includ toate costurile si comisioanele asociate pachetelor turistice - cazari, bilete de avion, mese specificate in program, transferuri si tururi stabilite in itinerar, taxe de intrare la obiectivele turistice, taxe de aeroport si serviciu, TVA.

De ce ne place noua Bolivia

"In Bolivia am stat doar 3 zile. A fost suficient doar pentru a intui potentialul fantastic pe care il are aceasta tara: frumusetea culmilor inzapezite ale muntilor, minunatiile arheologice mult mai putin cunoscute turistilor obisnuiti, dar nu mai putin importante sau spectaculoase decat cele din Peru. M-au incantat croaziera pe Lacul Titicaca si vizita pe Insula Soarelui, formatiunile geologice din Valea Lunii, iar in capitala La Paz, spectacolul luminilor orasului rivalizeaza cu cerul instelat in noptile senine de iarna. Experienta boliviana a culminat cu incredibilul sit arheologic de la Tiwanaku." Adrian Herghelegiu

"Daca va fi sa revin vreodata in Bolivia mi-as dori sa vizitez poate cel mai apreciat peisaj natural al Boliviei: intinderea de sare Salar de Uyuni." Adrian Herghelegiu

Pentru ca am fost acolo....
SORIN
Specialist Bolivia SORIN
DANIELA
Specialist Bolivia DANIELA
ADRIAN
Specialist Bolivia ADRIAN
FLORIN
Specialist Bolivia FLORIN
ANA MARIA
Specialist Bolivia ANA MARIA
SIMONA
Specialist Bolivia SIMONA
ELENA
Specialist Bolivia ELENA
La ce sa te astepti in Bolivia
Datoria nivelului de trai scazut a majoritatii populatiei locale, infractiunile de furt, talharie, inselaciune, trafic
de valuta, trafic de droguri sunt destul de frecvente.
In Bolivia au loc, frecvent, manifestatii de protest ale organizatiilor sindicale, motiv pentru care se recomanda turistilor sa manifeste atentie atunci cand calatoresc pe teritoriul acestui stat.
Pentru a atenua starea de rau este bine sa nu faceti miscari bruste, sa nu alergati.

Impresii de calatorie Bolivia

Experienta

 • 11 ani de turism
 • 1.796.726 zile de vacanta vandute
 • 324.318.564 km parcursi de clientii Eturia
 • 106 de destinatii inspectate

Vacante linistite

 • Fara costuri ascunse!
 • Telefon de urgenta 24/7
 • Ghiduri si sfaturi de calatorie
 • 85% dintre clientii nostri ne-au acordat calificativul: excelent.

Tarife competitive

 • Parteneriatele semnate cu 160 tour operatori locali si cu peste 400 de hoteluri de renume din intreaga lume garanteaza un bun raport calitate/pret pentru toate vacantele oferite.
 • Parteneriate avute cu cele mai bune companii aeriene din lume ne-au permis sa contractam zboruri de linie la tarife extrem de competitive.

Traveller Club

 • Acumulezi automat sume de bani la fiecare calatorie
 • Discounturi si beneficii dedicate membrilor
 • 100% tailor made pentru membrii clubului
Statistici Eturia