Eturia - Agentie de turism

Trip Inspection Eturia in Argentina

18-10-2009

Daniela si Sorin au efectuat o vizita de informare in Argentina in octombrie 2009.

"La Boca, faimosul cartier din Buenos Aires unde se spune ca e mai bine sa nu te aventurezi de unul singur dupa lasarea intunericului, te intampina vesel cu o poarta frumos colorata pe care se sprijina mai multi cheflii ce par a-ti intinde o halba de bere si o pereche ce te invita la un tango.
Intrand in cartier privirea ti se opreste pe o reclama ciudata cu Coca Cola in albastru... nu e o iluzie, ci esti doar in cartierul unde culorile alb si rosu sunt interzise... aici e cartierul echipei lui Maradona, Boca juniors si ceea ce vezi in apropiere este La Bombonera, stadionul pe care El Pipe d’Oro a devenit celebru... aici e bine sa eviti sa te imbraci in rosu si alb, culorile rivalei de moarte River Plate.
La cativa zeci de metri de intrarea in stadion se afla principala atractie a acestui cartier, locul meu favorit din capitala argentiniana si unul din cele mai dragi mie din intreaga lume... Caminito, care te intampina in pasi de tango si in simfonie de culoare, aici fiecare casa pare rodul unui concurs de imbinare a culorilor si daca n-ai vedea atit de multa lume in jurul tau ai crede ca te afli intr-un decor de poveste. "

continuare..

eturia awards

Eturia membru ANAT
Premii Eturia
Premii Eturia
Premii Eturia